| Autor |
Zpráva |
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 21:48 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
Neessi
-neviděla jsta pani "pitbull" něgde?
Tož to teda neviděla!!! Tak jí zkusíme zavolat!
PITTBUL,GDE SÍÍÍÍÍÍÍÍ???????????
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 21:54
- Nahlásit
jablunka
tak teď mi píše na ICQ,že jí moderátor nechce aktivovat.To kurňa fšichni moderátoři dneska chrápou?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 21:54
- Nahlásit
Neessi
Můdr,tak já votcházím v leže čekat na House! Krásná představa!
Se tu fšichni mějte!Brou noč fšem!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 21:55
- Nahlásit
fšicííí
brou...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 21:56
- Nahlásit
Neessi
tak teď mi píše na ICQ,že jí moderátor nechce aktivovat.To kurňa fšichni moderátoři dneska chrápou?
No to je ale diletanství!!!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 21:57
- Nahlásit
jablunka
no asi se sem dneska nedostane,snad zítra ,až bude "aktivovaná".Tak za chvíli nám začíná Housík -tak zatím ......no třá sem ještě nahlídnu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 22:05
- Nahlásit
jablunka
PITTBUL,GDE SÍÍÍÍÍÍÍÍ???????????
no gde asi?Šla na House
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 22:10
- Nahlásit
Biluška
repka se seje o dost driv nez v zari v dobe stehovani uz byla docela pekne vysoka.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 22:18
- Nahlásit
Biluška
K ty cube ja to resim tak ze nasadim psum kosiky a vemuje mezi jiz sehranou smecku jinejch psu kde se nauci chovat stim ze kdyz mam doma agresora tak ho presvedcim (nebo se o to alespon pokusim) ze nez se bude prat s jinym psem tak se musi poprat se mnou a to si kazdej radsi rozmysli. Vetsinou po te co se mi feny servou je vemu v kosikach na neutraůlni uzemi a pak je necham (porad v tech kosikach se znovu sehrat i doma. tvuj pripad je trochu jinej nez ty u me takze u tebe podle mne pomuze to co jsem psal vise o tom presvedceni ze nejdriv se musi poprat s tebou nez muze s jinym psem predpoklada to ze budes dostatecne rychla na to aby jsi sejmula agresora a dokazala napadeneho ochranit. U sehrane smecky tuhle funkci vetsinou ma alfa samec ktery muze docela slusne v reseni pomoct. ale zaklad je na tobe aby jsi dokazala vcas zasahnout.
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2007 22:20
- Nahlásit
ted jsem si to po sobe precet a je to pekne kostrbaty, ale princip snad pochopitelnej je.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 05:37
- Nahlásit
Brý ránko fšeeeeeeeem
to isdpch-jak to,že večer nebyl žádnej moderátor k mání a nepustil k nám do pokecu kamarádku "pitbull"?Sakramentský pravidla,že jo?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 06:01
- Nahlásit
Tchor
Na neutrální půdě (venku) je naprosto v pohodě. Vůči našim teda. Když jsme potkali středního knírače (jediného, který tady krom mých chodí za plot) tak se s ním porvala taky. Ale moje tam nechává na pokoji (jediná vyjímka byla, když našli zdechlé káně a porvali se o něho úplně všechny včetně Lilátka. Ovšem nebyla to rvačka v pravém slova smyslu, spíš jenom hodně vrčení, cenění a stavění se). Ve chvíli kdy přijdem domů tak se během hodiny s někým serve. Samozřejmě, že má v tu chvíli co dělat se mnou. Ale mě se okamžitě podřídí, plazí se po zemi a olizuje mi ruce, se mnou se prostě rvát nechce. Ve chvíli, kdy ji pustím se otřepe a zase se vrhne na některého psa. Už se smiřuju s tím, že ji prostě budu muset držet v izolaci, akorát bych ráda věděla proč to dělá. S klidem zaútočí na spícího psa, na štěně, na psa, který leží na zádech..... prostě se chová jak magor a přitom jinak je to šíleně chytré zvíře....
K té řepce - pokud v říjnu byla pěkně vysoká tak to prostě musí být loňská, nesklizená řepka. Vysoká rostlina nemůže přezimovat. Řepka se sice seje na podzim, stejně jako třeba pšenice, ale fakt až ke konci podzimu, aby přezimovala v podstatě ještě jako semínko v půdě. Maximálně jako hodně malinká rostlinka, kterou přikreje sníh. Vysoká řepka se pod sníh neschová a zákonitě musí umrznout. Tak a´t se na to Ruda pro jistotu ještě zeptá
|
Tchor
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 06:29
- Nahlásit
Biluška
hele ja to neumim dost dobre vysvetlit po netu a i v realu delam spoustu veci tak ze ani nevim ze je delam kdo tohle fakt dokaze lidem dobre ukazat je Ruda, on ten okamzik ucinyho zasahu je ve zlomkach vterin kdyz se do nej trefis pomuze to kdyz ne je reakce takova jak ji popisujes. Mimochodem vcera mi to naprosto ukazkove predved Ferda jak to ma vypadat, privezli jsme na nejakou dobu k nam od mami Merunu a Bobule se na ni vrhla ve vratkach nez se do ni zakousla uz ji drzel ferda ze zhora za krk a primacknul ji k zemi byla jen oslintana, ale je od ty doby klid.
K ty repce ona je vysoka a vysoka lonska to fakt neni, ale aby jsme se nedohadovali tohle je ze stavby vlci klece asi tejden pred stehovanim a cca 14 dni po podepsani kupni smlouvy.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 06:53
- Nahlásit
Brýýýýýýý časnýýýýýýýýý ráááááááánko fšem.......
Nesnáším Vánoce!!! Tak dneska tu nebudu,až vodpoledne,páč začínáme nakupovat! Už se vidím jaxem příjemná na chudáky prodavačky ,páč mám averzi k super a hypermárketům!
Tak jim držte palečky!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 06:57
- Nahlásit
Tchor
Hmm, no jo, tak rychle jako Ferda se na ni vrhnout nedokážu. Přece jenom mi pár vteřin trvá než vyrazím od počítače, přeběhnu obývák a drapnu ji. Sice pak dostane zbuchec, ale to už fakt k ničemu není.
Ta řepka je podle fotky letošní, v tom případě jsou to telata když oseli pole, o kterém věděli, že ho budou prodávat. Jestli je teď vysoká tak, aby ji nezakryl sníh tak stejně nepřezimuje. Jenže to už je holt riziko zemědělství.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 09:12
- Nahlásit
dobré ráno
isdpch
á byl prosím v putyce,
co tam máš dál??
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 09:38
- Nahlásit
isdpch
mám v tom zmatek páč nemám na tenhle kvartál zaplaceno
ten zlej pan Benda bude můj strejda já jsem ten blbej pan Benda .
Jinak ale pane váš zmatek mě vůbec nezajímá já sám mám zmatek v tom jestli až půjdu vyřídit rybářskou povolenku mám odpracovat brigády nebo je zaplatit. Makat se mi nechce a jsem lakomej ale jestli neudělám ani jedno z toho tak příští rok nenamočím ani špičku prutu.
nespim ......
to já jo ale blbě se mi vstává
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 09:59
- Nahlásit
Dobré ráno všem, co řídí tak dobře jako já!
včera jsme vili adventní věnce, v kurzu pořádaném naší produkční, musím vám říct, že mám skryté umělecké vlohy, mám nejkrásnější věnec! Mám dobrou náladu, začíná se ochlazovat, Marie už opět běhá za míčkem. Jo a včera sme ípili, je fakt báječná, asi to má po mě ))
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 10:06
- Nahlásit
ahojda všem
Gerda
no tady zima není,ale jedu tuto neděli k Janice,tak doufám že tam bude aspon trochu zima
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 10:23
- Nahlásit
isdpch
páč nemakačenko jsem větší než lakomec
zatím sem je taky platil ale nevím jestli si je vůbec udělám protože jsem byl letos na rybách asi 15x což mi za 2tisíce nepřijde zrovna levné.
co tam máš dál ......
nemůžu se otočit. Du takhle s Bendou vpravo háravka a z leva na mě někdo zavolá a já se prostě neotočím
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 10:33
- Nahlásit
benda2
a já se prostě neotočím
a hlavu otočit můžeš? Jeslti jo, neotáčej se celej, otoč jen hlavu. A nepij tolik šaratice.
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 10:35
- Nahlásit
Gerda
kde je to video?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 10:35
- Nahlásit
želva
má 40 mega, musim se domluvit s isdpch, jestli si to stáhne z uschovny a potom to nějak zmenší......
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 10:37
- Nahlásit
Gerda
jo takle
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 11:08
- Nahlásit
Biluškaa davídková i gerda
holky tady máte další inspirace
http://www.srandaweb.com/view.php?nazevclanku=muj- panicek-je-magor-11-fotek&cisloclanku=2007030237
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 11:30
- Nahlásit
isdpch
tak z toho jsem venku
OK, tak to dám želvě třá na CD, a´t si s tím pak udělá, co chce
já bych mu doporučil přikládat si drny na prsa
to je až druhá fáze, první se přece začíná každodenním posypáním hlínou těsně před spaním
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 11:59
- Nahlásit
čus fšicííí vyhoštěníi i stávající
jablůůůnka
vánoce ignoruju ,de to teda těžko,kor dyš se f krámě čék zamotává do vánočních řetězů už vod října a do hlavy ho bací co chvíli vánoční koule,ale snažim se
Biluška
řece jenom mi pár vteřin trvá než vyrazím od počítače, přeběhnu obývák a drapnu ji.
Pani,mušíte vyčihovat a schválně líčit ty situace jakoby náhodou a bejt poblíž abyste jí mohla zmasit
Gerda
mám nejkrásnější věnec
a jakej máš nápis...spi sladce nebo poslední sbohem ?
benda2
isdpch
Jinak já zas bych spala furt,ale nemám na to čas ,tlak mi vylítne spíš nahóru,na hory nejedu bo vejšky mi nedělaj dobře,ale u moře průjmama netrpim,tagže bych jela pokud mi to někdo zaplatíte
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 12:28
- Nahlásit
isdpch
no já ti zaplatím maximálně cestu do Pejřimova
no aspon tak,paxi můžu vzít stopa
|
želva
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 12:34
- Nahlásit
davidkova renata
je vono se jede na vejlet? vemte mě sebou, a kam se to jede?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2007 12:37
- Nahlásit
isdpch
ty nemáš zrcadlo
si neviděl smrt stopařek?
želva
je vono se jede na vejlet? vemte mě sebou, a kam se to jede?
NE na všecky votázky!
|