| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 09:50
- Nahlásit
jablunka
Ke mě se vrátila přes Mášenka . Asi tady máme další epidemii
Shelticka
Ne, já nespinkám, já se učím hypotéku od Raiffeisenbank protože mají změněné podmínky
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 09:59
- Nahlásit
he.....he........he........hepčííík.......... a jste nemocní všichni
Biluška
já jsem se pokoušela naučit nějaký umělce z baroka a do hlavy mi to neleze, tak jsem s tím praštila a je to, však minimálně týden budu doma, bych stejně do té doby zapomněla
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 10:02
- Nahlásit
Biluška
já se učím hypotéku od Raiffeisenbank protože mají změněné podmínky
Hele mám dotaz,co říkáš na tu novou mBank????
http://www.mbank.cz/
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 10:05
- Nahlásit
Biluška
co to vidim co to vidim na konkurenčním foru? že by zrušen stopstav?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 10:14
- Nahlásit
jablunka
Hele mám dotaz,co říkáš na tu novou mBank????
Nevím, zatím o ní nemám žádné reference. To co slibují je jedna věc a to co pak bude může být o něčem úplně jiném. E-banka toho taky naslibovala fůru a žádný zázrak to není
Shelticka
co to vidim co to vidim na konkurenčním foru? že by zrušen stopstav?
Zatím se jenom informuju. Jenom informuju, jasný . Pět let je u leonbergera děsně moc, to už je v podstatě staré zvíře a fakt nevím jestli by se mi do toho chtělo A Mášenek bude určitě proti, nedávno prohlásil, že byl nejradši když jsme měli jenom Hesinu a Pumu
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 10:25
- Nahlásit
Biluška
hehe tak mášenek může být rád, někdo si pro ni už jede Jojo s tím věkem jsem si taky říkala, že už je to hodně. U nás chodí leonbergřice co má 10 let a vzhledově to na ní vůbec nepoznáš, jenom už neběhá jak mladica no
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 10:29
- Nahlásit
Shelticka
hehe tak mášenek může být rád, někdo si pro ni už jede
Tak to bude Mášenek šťastný jak blecha
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 10:39
- Nahlásit
Dobré ráno všem lidem, co je taky dnes bolí hlava!
Marie včera absolutně neípila, bo byly petardy, docela už blízko a silný, jelikož venku pršelo a nikdo nechodil, nechala jsem ji puštěnou, neutekla, i když moc chtěla, na ke mě se vrátila, sice na potřetí, ale vrátila. Zlepšujem se v petardách, uvidíme po dnešních čertech.
isdpch - chtěla bych na jamajku taky takový šaty, co má sheltička, želva je asi bude chtít taky. Asi budem potřebovat kufr lujs vujton. A ve vlaku chci sedět u okýnka. A želva taky
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 10:43
- Nahlásit
Gerda
taky takový šaty, co má sheltička
tak to ti nevim, jestli seženeš
Normálně jsem si myslela, že Bessina je po těch letech už proti petardám odolná, po celej rok je v pohodě, ale jakmile přijde zima, tak je zase poeaná strach. Ona asi pozná, že v zimě z tho měla šok a tak když v zimě slyší ráno, dělá jak kdyby přicházel konec světa Má smůlu holka, už máme 3 postrojky a vodítka nepočítám, takže začne holčička nosit kšandičky Ona se totiž dokáže vyvlíct z jakýhokoliv obojku... i kdyby se škrtila, tak ho sundá...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 10:52
- Nahlásit
Shelticka
tak to ti nevim, jestli seženeš
Se zeptám po cestě v Paříži toho Vujtóna, jesli nemá ňáký hadříky na skladě
my už postrojek máme taky, budem chodit ven opět celou zimu se stopkou. Taky to s ní už neřešim, prostě já chci jít ven, tak půjdem. A petardy nás nepozabíjej, takže žádnej stres ) No, daří se pomalu, ale snad jistě.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 11:04 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
jak jsem nemocná, tak mi to pálí, sice z učení mi v té hlavně nezůstane nic, zato vymýšlí takový pytlovinky... už mám vymyšlených 5 názvů na chs a ani jeden ještě "nou exist" jupí ...........ehm tak už jen zbývá uchovnit nějakýho toho čokla
Biluška
tobě už schválili von schnapi schnap? jak dlouho jim to trvalo?
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 11:09
- Nahlásit
Gerda
....chtěla bych na jamajku taky takový šaty....
já chci taky na Jamajkůůůůůůůůůůůů, fujtona ani hadříky nepotřebuju neb jsem skromná, mě by úplně stačil ten kapitán Morgan, slunce a Bob Marley... já vim, toho už asi těžko uženu.... klidně budu cestovat v nákladovým prostoru, hlavně pryč z tohohle hnusnýho počasí, mám kašlíček, rýmičku a depičku jako prase....... ... a Piškot je určitě nějakej reinkarnovanej rasta, tomu by se tam taky líbilo...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 11:10
- Nahlásit
Shelticka
Ještě mi nic neschválili . Ale to neva, já teď stejně nemám prachy, ale po výplatě už to klidně můžou poslat
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 11:17
- Nahlásit
Biluška
a kdys to posílala? to je práce todlencto, ale když chceš mimina, tak bys měla být v nějakým to klubu že?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 11:27
- Nahlásit
Shelticka
Já už nevím kdy, asi dva měsíce zpátky. Jak je to s klubem vůbec netuším, asi jo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 11:38
- Nahlásit
maixnerova
stačil ten kapitán Morgan, slunce a Bob Marley
Maixnerová, ty seš ůj človjek! No to se isdpch posere, až tam potáhne tři žencký ))))))))))) Sraz je po freečku na hlaváku.
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 11:56
- Nahlásit
Gerda
......Sraz je po freečku na hlaváku....
....bezva , přes moře to vezmem na koštěti?
..se isdpch posere...
...se mu ani nebudu divit .... ale co tě nezlomí...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 12:42
- Nahlásit
Tak jsem byla vyřádit smečku. Jejich nevyčerpatelná energie už mi lezla na nervy . Tož jsme si dali takový malinký tréničíček. Takovou krásnou sekvenčičku. Řeknu vám, agilitit s teplotou a osmi psama vůbec, ale vůbec není dobrý nápad . Jsem absolutně mrtvá, zatímco psi jsou příjemně rozehřátí . Naštěstí Mienka a Gozérka prohlásili, že je agi absolutně neba a že se mnou běhat nebudou. Takže mi zbývá jenom Sisinka, puma, Wińák a Šagour. S Boňákem si bude běhat větší dítě. I z těch čtyř asi brzo humřu, je to na můj pokročilý věk moc fyzicky náročné. No nic, dám je do lepších rukou a budu hrát šachy, to je taková klidný, nenáročný sport
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 13:35
- Nahlásit
isdpch
jak tak na to koukám beru jen maixnerovou
Takže my se želvou letíme později, nebo naopak dřív? )))))
Biluška
No nic, dám je do lepších rukou a budu hrát šachy, to je taková klidný, nenáročný sport
No a nechceš je spíš nechat utratit?
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 13:46
- Nahlásit
isdpch,
také se obávám předpokládám že se brzy ozve nějaké kuchařce a bude konzultovat pečení, mytí oken atd.
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 13:47
- Nahlásit
gerdo,
dostal jsem sms ale nevím jestli půjdu i když představa se opít s isdpchem mě láká
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 14:08
- Nahlásit
Gerda, isdpch
... jak tak na to koukám ....
to by holkám bylo líto a mě taky, já bych spíš byla pro hromadnej "Exodus" .... už jen ta představa
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 14:10
- Nahlásit
benda2
..... předpokládám že se brzy ozve nějaké kuchařce a bude konzultovat pečení, mytí oken atd.
počkej, až se jí ten internet zase rozběhne....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 15:06
- Nahlásit
benda2
isdpch
Já mám dnes chaotickej den, chlapci, takže mám kromě toho, že měním již po čtvrté inzerce ve 4 kampaních tv prima během jednoho odpoledne, ještě pocit, že zmátnu i tu Šárku. Já zapomněla, že se mnou chce jet ještě jedna kamarádka, co ale nemá psa. Mám s ní sraz u nemocnice v sobotu ráno.
isdpch - Vejdem se k tobě do auta obě? Pokud ne, pojedu autem svým, a mohla bych naložit právě bendu, aby mohl požívat alkohol (sice nevim kde, v Šárce, ale důležité je, že by mohl)
Takže pojďme se do toho zamotat, já už víc popletená bejt stejně nemůžu.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 15:07
- Nahlásit
maixnerova
hromadnej "Exodus"
OK souhlasim, když nás bude hodně, budou se před námi vody moře rozevírat a my suchou nohou na ňákej ten ostrof (nebo pevninu) vstoupíme. A pokud nás bude opravdu hodně, mohli bychom po cestě třá vypalovat vesnice, drancovat a loupit. Ale to fakt jen, kdyby nás bylo hodně.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 15:15
- Nahlásit
Gerda
A pokud nás bude opravdu hodně, mohli bychom po cestě třá vypalovat vesnice, drancovat a loupit. Ale to fakt jen, kdyby nás bylo hodně.
Počítej se mnou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 15:25
- Nahlásit
isdpch
Ano, vše platí, zmatky se nekonají.
třeba půjde i vujón s vijónem
A škoda, že už nevezmem Loukotkovou
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 15:30
- Nahlásit
Gerda
.....pokud nás bude opravdu hodně, mohli bychom po cestě třá vypalovat vesnice, drancovat a loupit.....
jsem pro... i když ono by možná stačilo, kdybychom se jen pohybovali od jednoho restauračního zařízení k druhému.... jěště 5. generace by měla noční děsy...
Ono to úplně nesouvisí, ale vzpoměla jsem si dneska díky tomuhle tématu na svojí pratetu, která až do své smrti v 83 letech, měla moc ráda reagge a Boba Marleyho zvlášť. Její oblíbená byla "Pimperś paradise", kterou si ráda a nahlas zpívala. Ovšem počeštila si to na "Bimbas paradáájs" a dávala to k lepšímu při různých setkáních jako třeba svatby, narozeniny, pohřby.... průdérnější příbuzenstvo to dost těžko rozdejchávalo ... Doufám, že se potkala s Bobem, zasloužila by si to
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 15:35
- Nahlásit
maixnerova
Souvisí to krásně, je pěkné, když aspoň jeden příbuzný vybočuje z normálu, pak nejste nudná rodina. Kdo ví, jestli s Bobem už nesložili něco novýho, minmálně seděj na pláži, hulej ganju, pijou morgana a nemusej chodit do práce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
maixnerova
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2007 15:38
- Nahlásit
Gerda
Kdo ví, jestli s Bobem už nesložili něco novýho, minmálně seděj na pláži, hulej ganju, pijou morgana a nemusej chodit do práce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
... jóóó, takhle nějak si představuju nebe
|