| Autor |
Zpráva |
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 16:06
- Nahlásit
Gerda
, tužilo se to a některejm z nás to nedrželo ani přesto!!!! .-)))) Byla celá vyholená hlava a k tomu tahle postavená ofina, ne? Bóže, vy ste zapomnětlivý
myslíš jako:"oj,oj,oj,bomber zelenej,těžký boty až nahoru zavázaný" joo??
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 16:13
- Nahlásit
sarax
myslíš jako:"oj,oj,oj,bomber zelenej
myslim že původce byl velmi brzy zapomenut a nosil to kdekdo bez bombra a těžkejch bot, prostě kdo to na základce neměl, byl trapnej Proto mě překvapilo, že mamky ženich to vlastní ještě teď, pokud je to on, s kym se polibuje na obalu tý beletrie (vona je děsná flundra, co vobal, to novej ženich)
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 16:16
- Nahlásit
sarax
Čus,viděla si Čárku,to je celej Bob,viď?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 18:15
- Nahlásit
ahojda,takže se zítra uvidíme,už máme zbaleno
jo a na neděli jsem upekla bábovku
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 18:28
- Nahlásit
prodám šeltie, samozřejmě vhodné na všechno a pro všechny, i něco do línijí by se našlo...
Biluško už víš kolik stojí ty zlatý rybičky?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 18:29
- Nahlásit
želva
na neděli jsem upekla bábovku
Nekecej a udělala jsi ji na octě,nebo na soli?
|
želva
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 18:34
- Nahlásit
Neessi
udělala jsi ji na octě,nebo na soli?
udělala jsem hned dvě varianty,aby si každej dal co mu chutná
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 18:43
- Nahlásit
želva
hned dvě varianty,aby si každej dal co mu chutná
Ty jsi upekla dvě bábofky ,no teda,tyse nezdáš.Hlavně je schovej před Dastym
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 18:49
- Nahlásit
želva
Já bych si moc dala jakoukoli, hlavně ale musí bejt bílá, asi zas začnu držet tu bílou dijetu
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 18:54
- Nahlásit
Gerda
musí bejt bílá
Myslíš jako třá sádrová?
Želva, udělej ještě jednu sádrovou pro Gerdu-tu nemusíš péct,jen ji nech ztuhnout
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 19:00
- Nahlásit
Neessi
No sádrová ani tak ne, jako stačí bílá
Jinak musim říct, že mařce se aportování začalo celkem líbit, už na mě skáče s rozběhem, vrazí mi míček do břicha a má radost. Od těch jejích výskoků mám docela velkou spoustu modřin na stehnech, až sem si řikala, jeslti nemám blbou srážlivost krve, protože když sundám kalhoty, vypadám jako po dost brutálnim znásilnění. Eště že je zima a nenosej se silonky, ale vlněný punčocháče )))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 19:41
- Nahlásit
Shelticka
Ještě jsem to nezjistila, ale paví očka bývali vždycky levný. Co ti provedli?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 19:50 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
Gerda
Od těch jejích výskoků mám docela velkou spoustu modřin na stehnech,
A co bys asi měla od mojí Bordžínky?
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 20:05
- Nahlásit
jablunka
jj měla sis ho vzít...a Čárku do línijí a páč nevím gde tě najdu tak helee
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 20:08
- Nahlásit
Neessi
A co bys asi měla od mojí Bordžínky
Ty seš trupka!
Jinak je něco novýho??Už se nám sešly nějaký svarební dary??
Biluška
shelticka
Já myslim,že nejlepčí budou ty piraně...možná nebudou tak levný jako ty paví voka,ale do budoucna se ta investice tuty vyplatí
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 20:10
- Nahlásit
sarax
Ta prostřední je super!
Jablůůůnka
už sis zazdila ty futra,umělče? A jaký rybičky si koupíš ty?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 20:11
- Nahlásit
davidkova renata
Ty seš trupka!
Jinak je něco novýho??Už se nám sešly nějaký svarební dary??
no možná sem trupka,ale musela jsem si vyfotit dneska nový nadkolenky od vietkongů-jsou super ne?Za 29 Kč.
Třá je dostaneš svarebním darem
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 20:12
- Nahlásit
Davídková, čau hele není Neessi nějaká hubená ???
to bude zase nějakej počítačovej fígl
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 20:12 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
Biluška
ále, sviňa Bessina si zahrála na bestii požírající malý dětičky ony totiž maminky posadily asi roční děti na sáňky a Bessině před čumákem je strčily ze svahu, dětičky pištěli takovou fistulí, že jsem si pomalu zacpávala uši, asi nemusím pokračovat v tom co udělaly psice... Bessina se s řevem vydala za něma a cvakala jim zubama za prdýlkama, děcka ječely ještě víc, maminky čuměly, Kordule se samozřejmě přidala a řvala na Bessinu, která řvala na děcka a děcka řvaly na maminky, maminky řvaly na děcka ať se pejsků nebojí - když začaly dětičky prchat ze sáněk... a já jsem ječela na psy ať neječí a používala jsem podobný velkokynológický povely jak ty "BessinotichofůůjtonesmíšcojetoKoninozklapninesmiš vypadnimazej...". Jindy ještě řvu "nebojte se oni nekoušou" ale tentokrát jsem měla hrůzu v očích, protože už jednou takhle Bessina před lety kousla kámošku, když jsme sáňkovaly a bylo to docela hnusný, že i krev ukápla... Naštěstí děcka nekously, jsem se na ty maminky studem ani podívat nemohla a rychle jsem mazala s čoklama pryč samozřejmě čuby stále ječely, ale teď už na mě a říkaly mi "hoďtensníhdělejhoďmiaspoňtensníhkdyžnemužuhonitděcka"
To ještě není konec. Doma sežraly 15dkg šunky, protože chytrá maminka ji nechala v igelitce na zemi! Je fakt, že nikdy do tašek nelezly, ale ruku na srdce-co je pro psa igelitka za překážku, když v ní cítí šunku Maminka se hrooozně divila, že vlezly do tašky a že jsem je nevychovala, tak jsem opáčila, že je velice inteligentní to nechávat na zemi
V mega akvárku nám zbyl jen jeden přícucka-ancistrus, takže asi ani ty rybičky nebudou pro mě to pravý Se nějak záhadně ztrácely... Jak jsme měli paví očka, tak se tak dlouho křížili mezi sebou, že pak byly totálně postižený, třeba jsme vyšlechtili novou velbloudí odrůdu - paví očko s hrbem na zádech a vrchol našich rybích línijí byla rybka do pravého úhlu
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 20:14
- Nahlásit
davidkova renata
myslíš že by u nás přežily piraně, když nepřežili ani paví očka (skaláři, mečovky, mollynky, sumečci...)? Teda ono to žilo celkem dlouho, ale pak to nějak hromadně vymíralo...
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 20:15 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit
benda2
není Neessi nějaká hubená ???
není hubená,jsem tam v hlubokém nádechu s pokusem o zatažení pupku(ale moc se nezadařilo).To jenom tak vypadá vedle Bordžínky
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 20:15
- Nahlásit
Shelticka
velkokynológický povely
no tohle už snad ne.
Jinak se ale divím že maminky neřvaly ne tebe a ty na psy
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 20:17
- Nahlásit
jenom tak vypadá vedle Bordžínky
jakože je Bordžínka tlustá ??? to snad ne
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 20:19
- Nahlásit
davidkova renata
Ta prostřední je super!
se povedla...já mám krááásnou fotku Bůse a von vůl na mě vystrčil druhej konec psa
co dělá Jablunka s futrama??
přistavěli??
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 20:19
- Nahlásit
Neessi
musela jsem si vyfotit dneska nový nadkolenky od vietkongů-jsou super ne?Za 29 Kč.
Třá je dostaneš svarebním darem
Ty vado,tak to jo,to se vdám třá za Biluši dyš je dostanu
benda2
Pššššššššššššt!!!!!!
Shelticka
Jak jsme měli paví očka, tak se tak dlouho křížili mezi sebou, že pak byly totálně postižný, třeba jsme vyšlechtili novou velbloudí odrůdu - paví očko s hrbem na zádech a vrchol našich rybích línijí byla rybka do pravého úhlu
ty vado,tak to seš profík ,do pravýho úhlu se nám psi budou křížit blbě..leda snad v zimě,taghle v zatáčce by se nám mohli do pravýho úhlu zlomit ,ale nefim...
Piraně myslim přežijou,třá se naučej i chodit a budou další lííínije
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 20:20 - Změnil/a: Shelticka
- Nahlásit
benda2
já jsem na psy řvala
Jinak už jsem přišla na tu rybku, si pořídím tu samonasírací Bojivnici kousi. Dřív jsem ju mít nemohla, protože by ztraverzovala ostatní chuděrky postižený, ale když už tam nejsou a s přícucáčkem snad bojovat nebude Ono jí prej stačí ukázat zrcátko a ona se pěkně rozvine a zbarví - nasere sama na sebe a bude zastrašovat svůj vlastní odraz
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 20:22
- Nahlásit
benda2
jakože je Bordžínka tlustá ??? to snad ne
No to ani náhodou!Tlustá jsem já Bordžínka je jenom veliká-už pomalu dorůstá do velikosti poníka.Já jsem vždycky říkala,že mi vyroste i trpaslík-to je osud.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 20:22
- Nahlásit
sarax
co dělá Jablunka s futrama??
přistavěli??
Ne tak docela...
Zasláno: 30 Lis 2007 09:07
Citát
Čus fšicííííí........!!!!!!!!
Daruji bílého boxera a je mi fuk do jakých rukou!!!
Zn.:Perfektně likviduje fchodové dveře,luxusně vás zbaví 2 měsíce starého mobilního telefonu a dokonale cupuje podprdelníky ze židlí!!!!
Shelticka
Ono jí prej stačí ukázat zrcátko a ona se pěkně rozvine a zbarví
Hm..mě dyš někdo ukáže zrcátko,leda se pobleju
|
benda2
Člen |
# Zasláno: 30 Lis 2007 20:25
- Nahlásit
neessi,
tak si kup obříka ten ti třeba nevyroste
Davídková,
asi si upravim fotky z léta z pláže