Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
benda2
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 20:34
- Nahlásit

Davídková,
myslíš zabijačka ?? taková prdelačka je super a hlavní sou kroupy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 20:44
- Nahlásit

benda2
hlavní sou kroupy
Hlavní sou banány a zabijačku sem nemyslela

Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 20:45
- Nahlásit

davidkova renata

to byl byl jinej útvar
správně
jenže teď nevim,kam ty prdelky zmizely,když tu před chvílí byly?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 20:46
- Nahlásit

Neessi
kam ty prdelky zmizely,když tu před chvílí byly?
Jestlis je měla někde f albu a pak to smázla,zmizí to

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 20:48
- Nahlásit

Dobrý večer a dobrou noc. Jenom procházím a zase mizím, bo sleduju Viliho Foga

Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 20:49
- Nahlásit

davidkova renata

už jsou zase zpátky........asi ten ouplněk.....

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 20:56
- Nahlásit

Neessi
už jsou zase zpátky

asi ten ouplněk.....
zas zalezou,nebude věčně ,vlkodlacííí a upířííí sou taky aktívní při ouplnku a pak vysmahnou.Dobro zase zvítězí nad zlem

Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 21:01
- Nahlásit

davidkova renata
.Dobro zase zvítězí nad zlem

už jsi zase četla pohádky,bo co?Nebo tě něco pobavilo "vedle"?Mě teda jo

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 21:09
- Nahlásit

Neessi
Dobro zase zvítězí nad zlem

už jsi zase četla pohádky

Sem si připomenula našeho prvního porevolučního prezidenta
Taky nenapravitelnej naifka

benda2
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 21:10
- Nahlásit

dobrý večer je tady někdo ???

Jinak dotaz ?? jsem bendův šéf nebo prezident ???????

Erin
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 21:11
- Nahlásit

Biluška

Dobrý večer a dobrou noc. Jenom procházím a zase mizím, bo sleduju Viliho Foga

To je škoda,sem si myslela,že mi poradíš jednoduchý recept na pečenou husu se zelím a knudlíkem

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 21:16
- Nahlásit

jednoduchý recept na pečenou husu se zelím a knudlíkem
Knédl koupíš hotovej (prodávaj i nakrájenej ),husu flákni do pekáče,podlej vodou a šópni do tróby.To zelí můžeš nacpat do tý díry co má husa v břiše,já to tak dělám s kuřetem,řiká se tomu babiččino kuře (ta by chudák zírala) a dál si toho nefšímej.Až tu bude měkký,hrcneš to na talíř,přidáš ty nakrájený knedle a hotovo

Erin
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 21:38
- Nahlásit

davidkova renata

No jo,knedlík si koupí v hospodě sám Žanek,husu fláknu na pekáč a zelí v rendlíku zvládnu taky,ale zajímal mě myšlenkový pochod Bilušky ona má vše tak naturálně jednoduché.Třebas zná recept na
3v jednom a my se zbytečně trápíme zelím a knedlíkem.

Jo napadá mě tchýně mojí kamarádky(fakt přírodní úkaz),ta v závodce nechala svému synkovi dát do zavařovačky polívku,druhý chod i s kompotem.Na otázku obsluhy" paní Horáčková to snad ne to nebude Kajíkovi chutnat"...pravila ta žena"v žaludku se to stejně smíchá"

Ale naservírovat milovanou husičku v tomto duchu Žankovi,jsem bez samečka a to bysem fakt nechtěla.

želva
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 21:40
- Nahlásit

ahooooooooooooooooj

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 21:42
- Nahlásit

želva
ahooooooooooooooooj
čauuuuuuu,tak jaká?
Erin
Ale naservírovat milovanou husičku v tomto duchu Žankovi,jsem bez samečka

nic nevydržej a sou s nima jen potíže a výdaje

želva
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 21:49
- Nahlásit

davidkova renata
bolej,akorád nohy,jinak dobrý,ale lidi lezou furt a furt
se musím přiznat,mám trochu trable s Ferdou,nějak ho něco zlobí a mě to sere ,zatím nenapíšu co,ale uvidím tuhle středu jak a co bude dál,až příjdou výsledky

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 22:01
- Nahlásit

želva
uvidím tuhle středu jak a co bude dál,až příjdou výsledky
tak dej vědět,držíme palce!
fšicííí
brou...

Neessi
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 22:06
- Nahlásit

davidkova renata

no tak jo-brou taky

Erin
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 22:12
- Nahlásit

davidkova renata

nic nevydržej a sou s nima jen potíže a výdaje

No, jenže já mám to štěstí na echt kvalitního samečka a dobrých samečků moc není.Většina samečků pindáj po netu nebo seděj v pohostinství a obstarávají si ebrietu.

želva
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 22:20
- Nahlásit

Erin
kde jsi sebrala tohop svýho samečka?

Erin
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 22:22
- Nahlásit

želva

Jo děvče vyhlídla,oťukla a ukradla

želva
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 22:25
- Nahlásit

Erin
no a kde? aspon napiš jako čechy,morava,slezko,slovensko?

Erin
Člen
# Zasláno: 24 Lis 2007 22:32
- Nahlásit

želva

V každé lokalitě se jistě nachází pár jedinců,ale zdroje jsou tajné(zrovna lovíme s dcerou samečka vhodného právě pro ni)tak sorry,ale neřeknu a ne a ne

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 08:11
- Nahlásit

Dobré ráno všem povalečům a nepracujícím. Neboť jak známo v neděli i Nadbůch odpočívá (když zrovna netvoří pumu )

Se z těch psů normálně jednou zblázním. Před týdnem napadla setřice Hesinku. Taková nic moc rvačka, jelikož jsem stála hned vedle a okamžitě jsem Šagynu zmlátila traverzou do bezvědomí. Spíš by se dalo říct, že po ní vyjela, než že ji zbila. Nicméně Hesinka ze rvačky odkulhala po třech a tvrdila, že ji strašně moc bolí přední nožička. Celé jsem to prohmatala, projela svým rentgenovým zrakem, zlomenýho nikde nic, na bolest taky skoro nereagovala tak jsem to odložila k ledu s tím, že jí asi jenom zhmoždila sval. Ty šeltie jsou takové šílené citlivky a všechno přehrávají. Hesiňák kulhala dva dny a pak ji to přestalo bavit a začala normálně chodit. Včera večer se za mnou přišla přišmajchlovat do postele a jak ji tak hladím tak jsem najednou narazila na obrovskou kapsu urvané kůže. Plocha asi jak dětská dlań. Je servaná jenom ta horní vrstva kůže, jako když stahujete králíka. Nebyla z toho ani kapka krve. Zato teď to všechno krásně hnisá a smrdí . Biju se do hlavy, že jsem to neviděla když jsem jí prohlížela tu nohu, má to od žeber do podpaží, ale v těch jejich chlupech fakt nebylo vidět vůbec nic. Kdyby to alespoň slušně krvácelo tak bych si toho všimla, ale ono to ani nekrvácelo . Hesině to evidentně vůbec nevadí, nejspíš o tom ani neví. Normálně běhá, otravuje, žere, prostě normoš zdravý pes. Ale na veterině zase nechám půl výplaty. Toho setra osobně zmlátím ještě jednou dodatečně

želva
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 09:15
- Nahlásit

zdravím,tak ten můj přišel domů po 4 dnech a zas spí,takže bude klid do večera,jupíí

Neessi
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 10:27
- Nahlásit

Biluška
obrovskou kapsu urvané kůže. Plocha asi jak dětská dlań. Je servaná jenom ta horní vrstva kůže, jako když stahujete králíka. Nebyla z toho ani kapka krve. Zato teď to všechno krásně hnisá a smrd
Tak to hned vypusť a propláchni buď peroxidem,nebo hypermanganem a povrch natři Framykoinem.Hlavně ostříhej chlupy v místě,kde to budeš vypouštět.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 11:30
- Nahlásit

Neessi
Tekutej hnis už jsem z toho dostala včera, natřela jsem okolí Lalugenem co tady zbyl po Brajence. Framykoin nemám, jedině oftalmo-framykoin, ale to bude mít stejný efekt, ne?

maixnerova
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 12:07
- Nahlásit

Biluška

Ahoj, zbyly nám 2 nenačaté tuby Framykoinu (exp. 06 2008) v lednici. Teď jak byl Piškot na operaci dostal nové na pooperační ošetřování. Jestli chceš, můžu ti je poslat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 12:31
- Nahlásit

maixnerova
Beru všema dvaceti. Máme děsnou spotřebu framykoinu, protože s ním mažu ten Šagynin rozbitý ocas a vypadá to, že jí ho budu mazat doživotně

maixnerova
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2007 12:53
- Nahlásit

Biluška

Jasně . Poslala jsem ti mail, napiš mi svou adresu a já zítra Framykoin pošlu. Na ten Šagynin ocas - nevím jak moc je rozbitej, ale hodně dobrej je Alaptid (vet. mast) cena cca 200,- (možná míň, už si to přesně nepamatuju). Krásně se po něm všechno hojí - vyzkoušela jsem i na sobě na jizvy, když jsem se pořezala o sklo...

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání