| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 10:22
- Nahlásit
jablunka
Čest práci soudružky a soudruzi........
Práci čest,ale rukám klid
Biluška
helejte a co myšoplaš???
http://zbozi.cz/searchScreen?q=odpuzova%C4%8D%20my %C5%A1%C3%AD&r=hint
Tuty to bude fungovat
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 10:28
- Nahlásit
davidkova renata
Tuty to bude fungovat
nevím jak na myši, ale něčím podobným jsem kdysi plašila zmiji na cvičáku. Na zmiji to zabralo, odstěhovala se
jablunka
A měli jste bojové kuny? To musíš spešl cvičit, Dalbínek vyrůstal s pumou (jsou skoro na den stejně staří) a byl ultrabojovej. O rok později jsem měla ještě jedno mimikuňátko, to byl Orfínek a ten už tak bojový nebyl. Myši zvládal, ale čínské naháče už ne
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 11:12
- Nahlásit
Biluška
A měli jste bojové kuny?
To mi připomnělo, jak sme jely s kamarádkou na návštěvu k jiné kamarádce, která vlastní labradora Lorda a fretku Eduarda. Eduard je zvyklej na psy, krásně si s nima hraje, ale moje Marie na fretky rozhodně zvyklá neni! Strašně se ho bála a Eduarda to děsně bavilo a pořád Marii strašil a naháněl po celém bytě. Byl opravdicky bojovná fretka! Musela jsem to drama ukončit ve prospěch svého psa a Eduarda odklidit do předsíně.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 11:13
- Nahlásit
davidkova renata
Práci čest,ale rukám klid
Jinak to ani nejde!
Biluška
A měli jste bojové kuny?
No nunčáky a jiný kraviny sem u nich neviděla,tak asi bojovný nebyly!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 11:16
- Nahlásit
Gerda
Ano ano, bojová fretka je skoro totéž co bojová kuna. Dalbínek šíleně miloval přetahování a byl ochoten tahat se téměř o cokoliv. Preferoval hedvábné halenky, drahé kostýmy, silonky a kravaty. Když jsem nachytala jak se s pumou přetahují o moji nejhezčí halenku, kterou si sundali ze sušáku tak málem letěli oba. Hesina taky, neboť tomu z gauče přihlížela, povzbuzovala a nezatrhla jim to
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 11:20
- Nahlásit
Biluška
No Eduard se taky chtěl s Máňou na výletě dělit o její klacíček, ale nějak jí to vyvedlo z konceptu a rači mu ho celej nechala, čímž mě naštvala, bo je asi 5x větší než on! V tý době sem eště nevěděla, že se pes musí furt mlátit, takže sem jí na to neřekla nic, ale dnes bych jí samosebou přetáhla příruční traverzou!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 11:21
- Nahlásit
jablunka
No nunčáky a jiný kraviny sem u nich neviděla,tak asi bojovný nebyly!
Gerda
Musela jsem to drama ukončit ve prospěch svého psa a Eduarda odklidit do předsíně.
No mě Nyný vohrožovaly 2 fretky na vodítkách,normálně by jí snad roztrhaly .Mě ta jedna drajvová vlezla do nohavice a tam mě zákeřně kousla .Dostala vod paničky ale traverzou bo to prej nesmí
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 11:39
- Nahlásit
davidkova renata
Dostala vod paničky ale traverzou bo to prej nesmí
Tý jo,jak se říká uvjedomnělýmu kynológovi vod fretek???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 11:41
- Nahlásit
jablunka
jak se říká uvjedomnělýmu kynológovi vod fretek???
nefim,asi fretkolók
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 11:43
- Nahlásit
Tak děcka, právě koukám na chovný stanice kardijaků, dyš vidim ty pidištěňátka ušatý, už přemýšlím, kde vzít ovce na pasení ))))
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 11:47
- Nahlásit
davidkova renata
nefim,asi fretkolók
Tak teda paní je dobrej fretkológ!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 11:50
- Nahlásit
Gerda
dyš vidim ty pidištěňátka ušatý, už přemýšlím, kde vzít ovce na pasení ))))
proč vofce? Dyk si líná,uděláš z něj teda povaleče Ty do toho fakt deš jo?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:05
- Nahlásit
davidkova renata
Dyk si líná,uděláš z něj teda povaleče
Jasně že z něj udělám povaleče, to je jasná věc, ale ňákou tu přirozenou aktivitu musí mít taky....možná by mohl popásat Marii....jasně že do toho jdu, ale ne teď, dokud bydlim s mámou a nemám zvládnutou Marii. Zjišťuju si informace dopředu, abych pak měla jasno, co chci, proč to chci, na co to chci a věděla, který chovný stanice mám objíždět.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:07
- Nahlásit
Gerda
Mám na cvičáku korgáče Boríska. Jeho nejpřirozenější aktivita je a) zdrhat paničce kamkoliv, b) nakrývat cokoliv ( je kamarádský a mezi pejsky a fenkami nedělá žádné rozdíly : D) c) sežrat komukoliv cokoliv. Věř mi, ovce nepotřebuješ
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 13:08
- Nahlásit
Gerda
jakýho Corgiho jsi si vybrala? cardiana?
my s nima občas míváme společný kruh a je to můj nejoblíbenější pejsek..neustále se směje, stejně jako šeltie..no a celkově jsou rozkošný
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 13:11
- Nahlásit
Gerda
možná by mohl popásat Marii.
anebo tebe ,by sis mohla přijít na slušný prachy
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 13:11
- Nahlásit
Jimmi
Biluška
No žencký, to je jasný, kardijaka přece - má malý nohy, přesto je to ovčák a já většího psa než malýho mít nemůžu, bo nejsem dobrej kynoloooog!
A moc totiž nevim, jakej je orzdíl mezi kardijakem a pembrokem....vypadaj hodně stejně, hledám to, ještě jsem se rozdílu nedopídila
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 13:12
- Nahlásit
davidkova renata
anebo tebe,by sis mohla přijít na slušný prachy
Jako že by ukazoval na exhibicích, jak umim zabíhat do ohrady, když mě štípne do nohy?????????
Jesi myslíš to druhý, tak seš pjekně trapnáááááááááá! .-)
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 13:49 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Gerda
Jesi myslíš to druhý, tak seš pjekně trapnáááááááááá! .-)
no to přesně myslim bo za zabíhání do vohrady by ti asi nikdo neplatil! a trapná seš snad ty né,dyš chceš f tomdle vjeku dělat socyjální pracovnici Ale zas voni maj různý úchylky ,to jo.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 13:52
- Nahlásit
davidkova renata
a trapná seš snad ty né,dyš chceš f tomdle vjeku dělat socyjální pracovnici
nevim vo co ti jako de, gdyš je to teď ten věk, kdy maj lidi kolikrát i síťku v umyvadle, je to prostě moderní doba a můžeš si mít přání jaký chceš. Takže klidně buď socyjální pracovnice, já budu zas klidně zabíhat do vohrady zadarmo!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 14:12
- Nahlásit
Gerda
rozdíl je v srsti...tedy mě to tak přijde a v barvě ne?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 14:26
- Nahlásit
Jimmi
Teď sem to hledala a našla jsem jen informaci, že pembrokové jsou "jemnější", menší, lehčí, kardijaci mohutnější, samostatnější, víc hlídací, tžaková jakoby "drsnější" varianta pembroka....
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 14:32
- Nahlásit
Gerda
nevim vo co ti jako de
Mě de vo prachy
Takže klidně buď socyjální pracovnice, já budu zas klidně zabíhat do vohrady zadarmo!
to máš popletený ne,ty máš bejt pracovnice! A du venčit a dřít,to je život,todleto..
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 14:40
- Nahlásit
davidkova renatanazdarek,zavolej mi vecir,ja mela zase veselo,papalasi tam hnili do desiti,povykladam ti opet zazitky z nataceni,jinak vsechny vas zdravim,taky bilusku a jeji mysi!!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 14:57
- Nahlásit
nemethova5
Myši netřeba pozdravovat, myším byla vyhlášena válka . Zakoupila jsem dva kusy pastiček (vona už jedna stojí 22,- Káčé, no kam ten svět spěje ) , nacpala jsem do nich ementál podle rady můdr a včil sa hukáže . Jenom doufám, že se mi do těch pastiček nechytnou čokli, oni taky ty dlouhý frňáky narvou všude
|
Erin
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 15:10
- Nahlásit
Biluška
Omyl ementál neee,zrno kukuřice to je v jídelníčku myšek Top 1.A nejlepší jsou pastičky umělohmotné podobné čelistem velkého bílého.Osobní zkušenost!
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 15:11
- Nahlásit
Gerda
máš pravdu, mě prostě přišlo, že mají kratší srst a ono je to tím, že jsou menší
|
Jimmi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 15:14
- Nahlásit
Biluška
Jenom doufám, že se mi do těch pastiček nechytnou čokli, oni taky ty dlouhý frňáky narvou všude
........co sem tak koukala, spíš mají něco jako pinzetu a uvnitř lepivý hadí jazýček
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 15:16
- Nahlásit
davidkova renata
helejte a co myšoplaš???
Jsou na guvno.Máme jich docela slušnou sbírku-nejnovější typy a myši je v pohodě přelézají,zato mne pěkně těmi zvuky pěkně iritujou
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 15:19
- Nahlásit
Jimmi
U nás na sídlišti má pembroky jedna staroučká paní, sou strašně miloučký, nizoučký, ale překvapilo mě, jak jsou mohutní. Psa má bez ocasu a obě fenky s ocasem. Jsou dost příjemní, nemají s nikým žádné konflikty.....Ale jestli je kardijak mohutnější, tak už je to fakt docela velkej pes....
|