Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 13:45
- Nahlásit

Neessi
funguje 100%,akorát je pak čéku zima.
Horký zázvor ovtírá dráhy, je pak snadný chytit průvan, mistr dycky říká, že když to budeme pít, nesmíme pak prochladnout, nebo sme okamžitě nemocný. Jinak je ale nesmírně zdravej.

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 13:46
- Nahlásit

Gerda
To chodím spíš spát, než vstávat! hrůůůůza, Můdr, ty seš terénní žena!

jsem hold raní fták,no :raní ptáče dál doskáče,ale víc toho sežere a dřív chcípne.
Ale Davídková fstává ještě dřív

želva
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 13:46
- Nahlásit

Neessi
Gerda
díky

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 13:50
- Nahlásit

Gerda
Horký zázvor

No to je svatá pravda a taky dobře odvodňuje
Já si ho vařím tak 2-3x týdně a když si nevlezu hned pod deku,tak je mi děsná zima do 10minut po vypití.

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 16:13
- Nahlásit

Tak ta fenka, co tu je v práci, je fenkou maminky našeho recepčního, která se dnes ráno nabourala v autě, čuba je tu na hlídání. Je ze Šumavy od pohraničářů, není papírová, ale ze služebních psů. Ta čuba je nesmrtelná, utahala tady tři naše, ještě pořád nemá dost, ostatní už umírají ve svých pelíšcích a ona stále ještě masakruje polomrtvého Garpa. Pro mě je to neuvěřitelný, já bych se z takovýho psa picla

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 16:14
- Nahlásit

Skore z dnešní vycházky:
Sežrali guvno 2x (Mia, Lilátko)
Chlastali vodu z kaluže 3x (Šagy, Lilátko, Wanda. Wanda opakovaně)
Zahnali kočku na strom, dělali tam hrozný rámus, odmítly odejít takže jsem musela projít hrozným bordelem a vyhnat je 1x(všechny)
Zatáhli mě do bahna, tak že jsem šlápla do kaluže a nabrala si do boty ! 1x (Wanda, když chtěla s ostatníma za tou kočkou)
Vlezli do křáku a jsou plné kudlibabek 1x (Winky)
Schválně a cíleně lozily bahnem i když vedle je cesta, takže teď jsou jako prasata (furt a všechny)
Rozběhli se za starým Procházkou co jel kolem na motorce a předstírali útok zlých psů až Procházka málem havaroval a dostal infarkt 1x (puma, ale ostatní zmetci se chtěli přidat)
Ignorovali přivolání a předstírali, že mě neslyší dokud jsem nepřišla na dosah a nevytáhla traverzu 2x (pokaždé Wanda)

Jděte do háje aj s brijárdem

Z těch rybiček bych chtěla mečovky a neonky

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 16:23
- Nahlásit

Biluška
Měla si je uvázat u toho stromu všechny, pomalu odcházet a už se neotáčet, při té příležitosti promýšlet rozměry akvárka a pozor, musíš dbát na to, abys v něm měla od každého druhu 4 jedince, aby se mohli masakrovat mezi sebou a využít dobře prostor. Sem četla, že plakátově zbarvené rybky sou děsně agresivní Tak si pořiď paví očka, ty skoro nic nepotřebujou a až je nebudeš chtít, nasadíš tam masožravou rybku a ona ti kouzlem pomůže. Pak jí jen spláchneš do záchoda, vyleješ akvárko a zasadíš do něj květinu. Tím se všeho zvířectva zbavíš a budeš žít krásný klidný život plný knih, filozofie, čistých triček, kalhot a potahů )))

Lola1
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 16:47
- Nahlásit

želva
budou na sebe koukat s eliškou v jedné kleci,ale nepujdou k sobě,
Myslíš?

Erin
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 16:54
- Nahlásit

Biluška

Z těch rybiček bych chtěla mečovky a neonky

To známe, láryfáry a plnou pusu keců,že madam!!Už vidím jak sedíte doma a po večeři o dvou chodech a kontrole školních poviností svých přeslic se vášnivě vrháte na studium života v akvárku

Tak to zkuste vymyslet jinou pohádku,tudle vám nikdo nevěří.
Jo s konečnou platností končím obojaké oslovování a zahajuji striktní tykání.

Erin
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 17:36
- Nahlásit

Biluška

P.S. mám ti popsat jak můj sameček nadává,když vaří pro 340 kg živé váhy???

Část tohodle arzenálu(vlkodáváci) s oblibou hrabou děsný džuzny,kam zapadne klidně i zahradní traktor.Hele DVĚ KILA masa denně, co vaříš ty a máš shodný počet psů je směšný,Žanek navaří a nakrájí 6kg masa, dodá přílohou....pokud jsou misky prázné je max spokojen,běda pokud nežerou.To vyhrožuje,že jim ku**nic nedá.A ráno obligátní otázka"co vytahneme z mrožáku"

Tak nenadávej a vítej v klubu vícečetných.Je fakt,že venčíme po max.čtyrech kouscích.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 19:31
- Nahlásit

Biluška
2x
1x
1x
1x
1x
2x

hele to je stejný jako farář ze Slunce ,seno jahody dyš s Cecilkou psali do kompjůtru ty škody na majetku a morálce
Jděte do háje aj s brijárdem
Třá bude normální..

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 19:52
- Nahlásit

davidkova renata

nazdárek,pani.Co budete vařit?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 19:58
- Nahlásit

Neessi
Co budete vařit?
Vařit?????????????? A proč jako????????????? Co taghle rychlý vopčerstvení?

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 19:59
- Nahlásit

Už se z těch televizních reportáží asi osypu

teď co byla z Jičína o těch dvou ovčounech,ach jo

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 20:02
- Nahlásit

davidkova renata
Co taghle rychlý vopčerstvení

To nemůžu,má to moc kilodžaulů

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 20:15
- Nahlásit

Neessi
teď co byla z Jičína o těch dvou ovčounech,ach jo
Co zas ,kurva????????

želva
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 20:27
- Nahlásit

Neessi
já to taky vyděla,mi máme zákony

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 20:28
- Nahlásit

želva
vyděla,mi
Vopraf si to a vo co zas go????

benda2
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 20:29
- Nahlásit

čau kilodžáulopapači
jsem dneska zůstal viset na štrosmajráku, nejdřív zaparkovanej a potom mi nějakej dobrej chlapec nabídl že mě roztlačí. Kousek mě roztlačoval a pak zmizel no a já už nevisel zaparkovanej ale v křižovatce následně mě pomohli cizinci za oplátku informace kde je veletržní palác (stáli jsme přímo u něj) potom jsem jel po chodníku z kopce a na trojku chtěl nastartovat, zastavil jsem metr vod nějaký báby s holí ............... uff, auto stále nic. Kolem jela městská policie ale nic nenamítala takže byl klid.
Z toho plyne že pořizuji smečku malamutů

želva
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 20:30
- Nahlásit

davidkova renata
viděla,ale asi 5 let jsou zavřený 2 NO,bývala firma se o ně nestará,ale jelikož je lidi krměj,tak to není týrání,ale ven se z kotce nedostali asi těch 5 let,aby to bylo týraní,mušeli by je lidé přestat krmit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 20:37
- Nahlásit

benda2
No nefim...co dyš nenapadne?
želva

ven se z kotce nedostali asi těch 5 let,aby to bylo týraní,mušeli by je lidé přestat krmit
To je fakt neskutečný!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Může se mi někdo divit,když zastávám názor , že na Veterinární správě sou samý dementi?????????,

želva
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 20:43
- Nahlásit

davidkova renata
sou samý dementi?????????,
to je slabý slovo

benda2
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 20:45
- Nahlásit

Davidková
co by mělo padat ??????? trakaře.

helel lidi jinak vám řeknu co už jsem před časem věděl, kolem toho paláce to je hrůza žádná zelen a na ulici jsou všude hovna, nepřeháním doslova slalom mezi psím trusem, tam se fakt nedá jít se zvednutou hlavou a kecat se spoluchodcem.

želva
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 20:47
- Nahlásit

benda2
před jakým palácem?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 20:50
- Nahlásit

benda2
co by mělo padat
Sníh,ty nedoftipo,jak tě tý malamutíííí asi budou táhnout?

doslova slalom mezi psím trusem
Třá to bude v budoucnu olympijská dyscyplína a budeš mít fóra

želva
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 20:54
- Nahlásit

lidí zítra nechodte do paláce flora.jelikož já i melody už nestgíháme vás obsluhovat,kvuli těm vánocům,pořád si něco vymýšlíte,jdete spát

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 20:57
- Nahlásit

želva
lidí zítra nechodte do paláce flora
No já nepřijdu na tuty,se neboj!Co rosňa,vůbec se neozývá,něco novýho?

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 21:00
- Nahlásit

benda2
Erin
No jo, ale já jsem nejlínější kuchařka ve vesmíru a to je třeba vést v patrnosti. Ty dvě kila masa jsou přesně o dvě kila víc než jsem ochotná vařit

davidkova renata
hele to je stejný jako farář ze Slunce ,seno jahody dyš s Cecilkou psali do kompjůtru ty škody na majetku a morálce
Taky jsem se tam inspirovala . To je můj nejoblíbenější film
V sobotu se mi málem vymstil na dědečkovém pohřbu. Teta mu za pohřební hudbu vybrala árii z Rusalky. A neobtěžovala se mě varovat Najednou z ničeho nic začali zpívat "měsíčku na nebi hlubokém" a já tak automaticky očekávala větu "držte huby, paní učitelka zpívá" že jsem se málem začala děsně smát. Musela jsem si prokousnout jazyk, abych to zvládla

benda2
Jestli to budou povaleči jak Wanda tak do toho auta nastoupí a budou chtít abys je odtáhl

benda2
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 21:11
- Nahlásit

biluška
a budou chtít abys je odtáhl
zapomínáš že jsem velkokynolog
a taky přestárlej sportovec kterej by měl trénovat fyzičku

želva
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 21:15
- Nahlásit

davidkova renata
Co rosňa,vůbec se neozývá,něco novýho?
holka majá jak barevná,ani jí nestihnu říct že jsem tam,no lidi začali šílet a je to znát na tržbách,ale je to vo hubu,a to není zatím takovej nával,to bude hrůza tak tejden před vánocema

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání