Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
želva
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 21:40
- Nahlásit

benda2
chudák jork

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 21:40
- Nahlásit

davidkova renata
Pochopitelně nepřežila,takže NELUXOVAT!!!!!
Okamžitě to začínám bojkotovat, i když andulky nemáme. Bonnie není o moc větší, takže bysme mohli, nedejbože, omylem zašlápnout ji .
Neměla byste v záloze nějakou katastrofu při mytí nádobí?

no ty woe,vzhledem k tomu,že normálně má tak 4 kg,je to teda docela raketovej nárůst
To je, sem byla na prášky když jsem ji viděla. A málem mě omejvali když máti o týden později prohlásila "já ti nevím, ale ta Hesina se mi zdá nějaká tlustá, asi bys ji neměla tak krmit" .

All
Právě jsem se definitivně rozhodla, že končím se všema čoklama a najíždím na akvarijní rybičky. Šagyna musí být v noci zavřená v kleci, jelikož se pořád a stabilně rve se šelticema. S pumou a s Wandou už se nerve, jelikož od nich dostala na budku. Takže kdykoliv vím, že nebudu schopná včas zasáhnout (v noci, když si lebedím ve vaně, když jdu vysypat smetí a pod) zavřu ji do klece. Protože přesně takové okamžiky si ten vrahounek vybírá k útokům. Teď jsem ji šla zavřít, dávám jí tam misku s vodou a ten malý černý kretén (Bonnie) si myslela, že v té misce 100% musí být masíčko. Jak jsem zavírala dvířka tak se prosmýkla dovnitř, aby jí honem něco ukradla. Šagy to pochopitelně vzala jako útok na své výsostné území a ztřískala Bonišmyš. Jelikož jsem chtěla zabránit nejhoršímu vrazila jsem ruku Šagyně do tlamy, protože nikam jinam jsem v té kleci nedosáhla. Následně jsem zmlátila traverzou obě a Boně jsem vynadala, že je debil a jestli jí něco je tak má smůlu, na veterinu prostě nejedu. Nejsem milionář. Alespoň některý z těch čoklů by mohl mít jednu jedinou mozkovou buňku a občas ji používat. Bonice už od Šagyny dostala na budku dvakrát a pokusí se jí ukrást žrádlo (které tam navíc nebylo). Je to zvíře normální?? Nechám je ať se povraždí a bude klid.

želva
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 21:45
- Nahlásit

Biluška
nééééé,beru je všecky já,ještě se sem vejdou

benda2
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 21:46
- Nahlásit

želva
no jo no já se taky lekl

Biluška
a ten malý černý kretén

pozor na slova, předevčírem jsem takto nazval Bendu a vzal ho traverzou. Jedna slečna se zastavila a koukala na nás a začala telefonovat (asi srstkovy a kubišce)

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 21:46
- Nahlásit

benda2
no já dneska při venčení málem zašlápnul yorka, takže NEVENČIT!!!!!!!

a máme to posvěcený
Biluška

Neměla byste v záloze nějakou katastrofu při mytí nádobí?
No pani,může se stát,že ta andulka co jí nemáte spadne do toho dřezu a ten sajrajt na mytí jí tuty zahubí spolehlivě jak ropná skvrna tučňáky.Tagže nemejt!!!!!
a ztřískala Bonišmyš
ztřískejte je fšecky na jednu hromadu,jinou radu nemám
fšicííí
du se svalit,brou,přátelé..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 21:47
- Nahlásit

benda2
začala telefonovat (asi srstkovy a kubišce)
anebo na voční,ty joudo,Benda je bígl,takže je flekatej!

benda2
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 21:53
- Nahlásit

davidkova renata
anebo na voční,ty joudo,Benda je bígl,takže je flekatej!
není flekatej ale trikolorní

Biluška
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 21:56
- Nahlásit

benda2
Pumice, gdyž byla ještě nezletilá tak žrala venku kdejaký sajrajt. Já jsem z toho byla na mrtvici, jelikož ona mi vždycky zdrhla a nemohla jsem ji zmlátit a tudíž ji to odnaučit. Jednou v létě jsem kecala na ulici s kámoškou, pumice začala žrát guvno, myslela si, že ji nevidím, udělala jsem přískok stranou, trojité salto vzad, dva parakotouly vpřed a chytla jí . Jelikož jsem při těch saltech ztratila traverzu tak jsem z nohy servala tenisku a tou teniskou jsem mlátila pumu a na celý sídliště u toho hulákala "FUJETOATYTOŽRÁTNEBUDEŠTYKRÁVO" . Pumička,je-li odchycena při činu (což se mi povedlo asi třikrát za celý její život ) řve takovým tím vysokým ječákem, podobně jako třeba pes sražený autem. Při našem teniskovém extempore vyběhla na balkon jakási spasitelka a ječela na mě, že okamžitě volá policii, jelikož týrám zvíře. Jak jsem byla v ráži tak jsem tou teniskou málem vzala i tu babu, naštěstí byla až ve třetím patře takže jsem netrefila

benda2
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 22:09 - Změnil/a: benda2
- Nahlásit

Biluška
víš já mám za tohle Bendu rád, přesto že mi to vadí a obtěžuje mi to život tak ho za to mám a rád a svým způsobem mu v tom fandím i když ho to paradoxně chci odnaučit. Mám rád jeho názor na věc a stějně tak mám rád jeho snahu mě nakopat do zadku.
Např. rád vzpomínám (asi už jsem to psal) jak jsme společně byli na rybách a benda našel mrtvou polozakopanou rybu. Já o ní věděl a on taky byl jsem přichystanej s kamením v ruce mu vysvětlit že bumus se nežere a sledoval jsem ho periferním viděním (což je pro nás hokejisty brnkačka ) a on chodil jako že nic. Najednou jsem měl záběr a tahal kapra a když jsem ho měl už skoro u podběráku tak mi napadlo kouknout na bendu nemusím ti říkat co vesele dělal
S traverzou a přecitlivělou divačkou mám taky jednu historku ale jsem línej jí popisovat a už je to dávno tenkrát paní chytrá prohlásila že jsem úchyl co se vybíjí na psa a asi taky mlátí děti nacož moje dcera hrdě prohlásila: tatínek mě nikdy nebil

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 07:54
- Nahlásit

benda2
Najednou jsem měl záběr a tahal kapra a když jsem ho měl už skoro u podběráku tak mi napadlo kouknout na bendu nemusím ti říkat co vesele dělal
Úplně ho vidím

Mám rád jeho názor na věc a stějně tak mám rád jeho snahu mě nakopat do zadku.
to znám. Proto pořád tvrdím, že s Miou je nuda. Ale na druhou stranu, pokud mi na půlhodinové vycházce každý z těch psů něco takového provede, domů se vracím vynervená a s vyřvanýma hlasivkama tak si říkám "všechny prodám a nechám si jenom Hesinku a Mienku"

benda2
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 09:32
- Nahlásit

Biluška
domů se vracím vynervená a s vyřvanýma hlasivkama tak si říkám "všechny prodám

jo to znám obzvlášt v poslední době kdy mě to venčení vážně moc nebaví. A konečná je když jsem naprdlej tak to pozná a to je konečná
Zrovna dneska blbnul u jedný feny musel jsem se rozčílit a když jsme odcházeli tak si tak jdeme a najednou koukám že se k ní vrátil . Dostal k noze a u dveří do domu na mě koukal jako debil kterej nechápe co mu říkám to samé zopakoval u výtahu a to už letěly klíče To jen potvrzuje to co už dávno vím, že s úsměvem jde všechno líp i ta traverza líp funguje

benda2
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 09:33
- Nahlásit

isdpch
nazdar paneviděljardovyprachy

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 10:11
- Nahlásit

Nazdar lidi prachatí, vrazi a týrači pejsků!

Na mytí nádobí mám jednu katastrofu - myju nádobí, říkám si, to bude rychle hotový, myju, myju, myju....a trvalo to strašně dlouho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 10:14
- Nahlásit

Gerda
vrazi a týrači pejsků
Taky tě zdravim
trvalo to strašně dlouho
NEMEJ!!!
isdpch
vidělumelodynapultějardovyprachy
Pěkný méno,jen trochu delší,f ebrietě může bejt problém

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 10:22
- Nahlásit

Takže právě jsem si byla zakouřit na zahradě, pozdravit čokli, ve chvíli, kdy zdravim toho největšího a skláním se k němu, on vyskočil, jako že má teda radost, a natankoval mi čumákem takovou ránu do obličeje, že mi vyhrkly slzy. Asi budu mít monokla.

davidkova renata
NEMEJ!!!
Ny dyť právě proto uvádim tu katastrofální příhodu, ne?
Jo a taky bych chtěla mít indiánský jméno....třeba Tacobojujesmedvědyatygry....

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 10:24
- Nahlásit

benda2
U nás traverza funguje bez úsměvu, protože když mají svůj den tak to fakt stojí za to. První průser udělají hned za bránou, protože tam máme hnojiště a u toho se zastaví Lilátko a sežere něco echt hnusnýho. Třeba posledně to bylo shnilé jabko . Kdybych jí něco takového dala doma do misky tak se pobleje. Za hnojištěm následuje ohrada s ovcema, tam se Wanda pokusí vyvléct z vodítka a zabít pár ofcí. Nepovede se jí to, ale nasere mě jak se na tom vodítku zmítá. Zatímco zápasím s Wandou tak se Lilie vrátí a sežere ještě jedno jabko. O sto metrů dál je kravín, tam puma sežere nějaké lejno a Šagyna se v něčem vyválí. Bonnie celou dobu štěká příšerně vysokým ječákem, protože má radost, že je venku. Wanda táhne na vodítku jak blbá a nehodlá přestat, protože cítí ty krávy. Ve vteřinových intervalech škubu s vodítkem (bez výsledku) a ve dvouvteřinových ječím "Bony, ticho, Bony zavřihubu" (taky bez výsledku). Jsem absolutně nasraná a otáčím to domů, protože jinak bych ty psy zabila na místě. Následuje totéž v opačném pořadí (kravín, ovce, hnojiště). Domů přicházím vytočená do běla a rozhodnutá sednout k netu a dát inzerát "daruji větší množství psů, nevhodní do chovu, nejsou kastrovaní"

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 10:37
- Nahlásit

Čus fšicí.......

Právě sem se vrátila z finančáku a sem tak konsternovaná,že takhle sem ještě nigdy nebyla!
Jako vždycky sem tam jela už dopředu nasraná,že budu dlouho čekat,minimálně jedno dítě mi tam vystřihne ňákou scénu a na víc se určitě pohádám s ouřednicí!Opak byl pravdou!Po zaklepání na dveře se ozvalo příjemný pozvání dál,nejmladší kluk si tam sedl na židli a ukázněně seděl a úřednice byla milá a ochotná!Vybaveno sem měla za deset minut a f šoku sem se vrátila domů!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 10:38
- Nahlásit

Gerda
třeba Tacobojujesmedvědyatygry....
Ty leda můžeš bejt tak Přeletnadkukaččímhnízdem
Biluška
daruji větší množství psů, nevhodní do chovu, nejsou kastrovaní"

No ale máte celkem výdrž,pani,já bych těm šmejdům asi postavila balgón a venčila je tam

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 10:41
- Nahlásit

jablunka
Jablunkoooo probuď seeeeee, tvůj krásný sen už skončííííííííl )))))))
To prostě neni možný, takže to musí bejt sen.

Biluška
Máte krásně adrenalínové procházky pani, proč je nebereš po jednom nebo po dvou? Jako třá obden? Aby nebyly moc rozmazlený....

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 10:48
- Nahlásit

Gerda
To prostě neni možný, takže to musí bejt sen.
Čéče,taky sem měla ten pocit,ale po návratu domů mě čokli hned přesvědčili,že sem probuzená!

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 11:14
- Nahlásit

davidkova renata
No ale máte celkem výdrž,pani,já bych těm šmejdům asi postavila balgón a venčila je tam
nejsou prachy pani . Ale zvažuju, že bych je mohla venčit třá ve sklepě . Gdyž bude pršet tak si rovnou i zaplavou a to je prý zdravý na klouby

Gerda
proč je nebereš po jednom nebo po dvou?
to už jsem zkoušela. Ty co zůstanou doma mezitím zboří barák. Takže chodí všechny. Já si před tím dám dva,tři panáky, tím pádem tolik nevnímám co gdo dělá a je mi to tak nějak fuk. Gdyž je náhodou zahlídnu jak něco žerou tak si řeknu "dobře ti tak blbe, posereš se z toho, pobleješ se z toho a nemysli si, že s tebou pojedu na veterinu" . A taky s nima pak nejedu

jablunka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 11:29
- Nahlásit

Biluška
A taky s nima pak nejedu

Taky nemůžeš,gdyž se před každým večením vožereš!

želva
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 12:30
- Nahlásit

tak jenom oznamuji,že vyšel zase nějakýpsí časopis - Psí kusy - stojí 35 kč,já si ho ovšem koupila a je tak jako skoro v pes přítel člověka a svět psů,je tam tedy navíc nabídka pejsků z utulku Karlovy Vary

želva
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 13:13
- Nahlásit

http://www.psikusy.cz/index.php?rid=61

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 14:37
- Nahlásit

nazdarek lidi,vsechny vas zdravim,hlavne davidkoj a bilusku,te se musim smat jak vypravuje o psech jak venci,ty jo,kdyby to napsala jako knihu,moje historky se psama,to by byl trhak,fakt se nasmeju,jak jeji psiska delaji alotria,samozrejme zdravim i mudr a ostatni co jsem nevyjmenovala.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 14:39
- Nahlásit

davidkova renatajo a pani,doufam,ze se na me nezlobite za ten vcerejsek,bylo tam veselo az milo.

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 14:40
- Nahlásit

nemethova5
Ty se tomu směješ, ale já bych je v tu chvíli zabila. No řekni mi, proč ten pitomej šarpej žere vyházený plesnivý shnilý jabka. Normálně by se toho ani nedotkla

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 14:56
- Nahlásit

Biluškanic si z toho nedelej,to je jenom potouchlost,jinak to dost dobre barvite licis,nechcete se pani dat na spisovatelskou drahu?co ty doginy beres,jsou fakt nadherny,kdybych mela moznost,hned je mam doma,ale to nejde,bohuzel,skoda.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 14:57
- Nahlásit

Biluška
proč ten pitomej šarpej žere vyházený plesnivý shnilý jabka
To není šarpej, je to Alf, tzn mimozemšťan, což samo o sobě mnohé vysvětluje....

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 14:58
- Nahlásit

Gerdanazdarek pani,co auticko,fachci zatim dobre?

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání