Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 15:04
- Nahlásit

Gerda
To není šarpej, je to Alf, tzn mimozemšťan, což samo o sobě mnohé vysvětluje....
To je fakt, to mnohé vysvětluje. Ale nemohl by teda žrát plesnivý jabka i normálně při krmení? Bych alespoň ušetřila

nemethova5
Obě určitě ne. Ta fena je prý agresivní na jiné feny, takže to riskovat nebudu. Přece jenom už jich mám osm doma a ráda bych, aby mi zůstali i dál. Šeltička, nebo Lilátko proti doze nemá moc šancí . O tom psovi jednáme, ten je prý v pohodě takže by k nám mohl. Jsem nalomená, ale váhám. Přece jenom je to velký pes, velká finanční zátěž a tak. Mají už na něho jednoho zájemce tak uvidíme. Mě hodně odrazuje krátký věk dogy, čtyřletej pes už je vlastně starej

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 15:16
- Nahlásit

Biluškano,to je fakt,maximalne se dozivaji osmi let,no jsou fakt pekni,bohuzel je to fakt,naroky na krmeni,vetrina,v dnesni dobe,dost drahy spas mit mollose,jinak se mejte vsichni pekne,utikam do roboty.dana

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 15:19
- Nahlásit

nemethova5
Gerdanazdarek pani,co auticko,fachci zatim dobre?
Nazdarek pani, to víte, auto zatím funguje podle mých jezdeckých schopností, už je po opravě, teď ho musim zajet na ňákou větší zátěž a delší trasu ))))) Přijedete 8/12 do Šárky?

želva
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 19:53
- Nahlásit

ahoooooooooj

benda2
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 20:00
- Nahlásit

želva,
joooooooooooooooha

benda2
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 20:03
- Nahlásit

Biluška
tolik jsem bych nepamatoval, my máme Bendášku,bendo, deb.le, kret.ne ................... ku.va už mě fakt ne.er

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 20:16
- Nahlásit

Gerda
))))) Přijedete 8/12 do Šárky?
těžko,je z Vostravy

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 20:18
- Nahlásit

benda2
deb.le, kret.ne ................... ku.va už mě fakt ne.er
zas máme něco společnýho eště taky ty hovado zas*aný,čokle zku*vená,chcípáku mizerná atd...atd...ale jináč jí miluju,to zas jo

benda2
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 20:23
- Nahlásit

no já ho taky milujůůů ale někdy si hold říkám mrtvej pes dobrej pes

Tak jaká ty už nemakáš ??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 20:24
- Nahlásit

benda2
Tak jaká ty už nemakáš ??
Vo co ti de???? Sem prostě vodešla bo na to nemám nerf

benda2
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 20:26
- Nahlásit

ježiš se nerozčiluj no. za to nemůžu že si si z vlastní lakoty udělala z nervů záclonu :O

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 20:29
- Nahlásit

benda2
to nemůžu že si si z vlastní lakoty udělala z nervů záclonu :O
Brečíš na špatným hrobě,kámo

benda2
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 20:35
- Nahlásit

no na vlastním hrobě už si asi nezabrečím

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 20:37
- Nahlásit

benda2
no na vlastním hrobě už si asi nezabrečím
No to je jen na tobě,musíte se víc snažit,pane spráfče Víš jak to bylo f tom Trháku ne?Jak jim tam do záběru furt lez ten nebožtík co ho pohřbívali

benda2
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 20:40
- Nahlásit

že ty si už dostala toho maila to je pecka co ??
trhák si nepamatuju .... byl tam nějakej kynolog

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 20:44
- Nahlásit

benda2
byl tam nějakej kynolog
jo,byli tam dva afgáni (Matuškojic)
že ty si už dostala toho mai
Já nedostala ANI toho maila,esi mi rozumíš... co budem dělat?????

benda2
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 20:47
- Nahlásit

jak jako nedostala ??? dopr..le kam ten virtuální svět de ??

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 20:49
- Nahlásit

benda2
jak jako nedostala

no nic tu nejni,zas nám to cestou něgdo vyfouk,přesně jaxi řikal.Du rači vocud nebo se mi eště může stát,že mi nezvostanou ani gatě..

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 20:51
- Nahlásit

nemethova5
pani co je ????Zas máte kontrolu jo??? Tak to zkusíme zejtra no...

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 20:54
- Nahlásit

Přátelé, máme nový zvířecí přírustek. Nejsou to ty dogy odvedle, i když ty by mě zaručeně vyšli levnějc. Jsou to MYŠI. V baráku !!! Sem se smířila s myšima na zahradě a v chlívě, ale v baráku je prostě nechci. Ještě k tomu ve špajzce ! Právě jsme přestěhovali veškeré potraviny včetně tří pytlů granulí do kuchyňské linky, kterážto praská ve švech. Pak jsem odchytila jednu kočku, zavřela jí do špajzky a oznámila jsem jí, že na Vískas a kapry z vetamixu může zapomenout dokud tady bude jediná myš. Zítra ji doplním ještě strategicky rozmístěnými pastičkami. Akorát nevím jak zařídím, aby se do nich nechytilo to stupidní Lilátko. Nejspíš budu potřebovat víc koček . Tolik let jsem pumu mlátila za to, že lovila křečky a pískomily a teď toho hořce lituju

želva
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 21:27
- Nahlásit

tak jsem vostříhala ferdu

Lola1
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 22:27
- Nahlásit

želva
tak jsem vostříhala ferdu
čus a není mu zima? Tak dodej foto, jak vám to sluší. :-¨)

Neessi
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 22:49
- Nahlásit

Biluška
máme nový zvířecí přírustekJsou to MYŠI. V baráku

No to je normální,ne?Minulý týden jsem jich do pastiček nachytala 8.Tento týden tu už není žádná.To je první nápor na podzim.Když vychytáš ty,co jsou v baráku,tak až napadne sníh a bude mrznout,tak už další nepřilezou.Je to hnusný.Mně taky venku nevadí,ale doma to nesnáším.Nejlepší návnada do pastičky je nahřátý ementál-ten se hezky přilepí a vždycky se myš chytí.

želva
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 23:02
- Nahlásit

Lola1
to nevím,uvidím zítra,ale jinak at si zvyká kluk ušata
dobrou noc

želva
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 07:49
- Nahlásit

dobré ráno všem,za chvíli jdu lidem věštit jejich osud

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 07:52
- Nahlásit

želva
Nechceš mi navěštit kdy konečně budu mít nějaké prachy?

Jinak dobré ráno všem

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 08:46
- Nahlásit

Biluška
Soudružko, jak už to tak bývá, u koní je spousta slámy, sena, teplo, hnůj a hlavně oves.
A tak tam žijí v hojném počtu šťastné tlusté myši a na blízká pole plná osiva ani nepáchnout.
Proto se u koní chovají kočky, a to ve velkém.
První kočku nám zajelo auto.
Druhou kočku nám přejel traktor.
Třetí kočku zabil pes.
Čtvrtou kočku někdo ukradl.
Pátá kočka dosud žije, ale nejeví zájem o myši. Bylo mi to divné a když jsem si s ní tak jednou hrála, zjistila jsem, že je téměř slepá. Prostě skoro nevidí.
Sice nevidí, zato má vynikající reprodukční schopnosti a místním kocourům z přilehlých vesnic se tuze líbí.
Blbé je, že její optická vrozená vada je tak trochu dědičná.
Jestli chceš, máme zásobu koček.

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 09:51
- Nahlásit

Dobré ráno všichni dobří a vznešení lidé!
Tady máte jeden ranní vtip:
Panička je u zubaře. Pusa otevřená a zubař tam cosi pozorně vrtá.
V tom jí zazvoní mobil. Po pátém zvonění ho nasranej zubař popadne a řve:
"Kdo jste?"
"Manžel."
"Tak poslouchej manželi! Budu za chvilku hotovej, ona to
vyplivne, umeje si hubu a pak ti zavolá!!" ....

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 09:54
- Nahlásit

Garfield
Děkuji, ale slepou kočku snad radši ani néééé
Kdysi jsem měla kunu. Úplně malilinkaté kuňátko, jedna inteligentní paní ho vytáhla z hnízda, neboť maminka široko daleko nebyla a tudíž už ty miminka určitě nechtěla. Ještě byl slepý. Jeho sestřička uhynula krátce po zásahu oné paní, ale on (navzdory jejímu krmení kravským mlékem a sunarem) přežil. Paní po dvou dnech péče o mimikuňátko přestala bavit a donesla mi ho. Z mimikuňátka vyrostl strašlivý velký kuňák. Měl 100% přivolání (pravda, bez předsednutí), aportoval (měl-li náladu), zvládal "sedni" a "zůstaň" (ale né moc dlouho). S vyjímkou houpačky měl zmáknuté všechny agi překážky. Pak jsem zjistila, že ípo s ním nesložím,protože chůze u nohy mu prostě nejde a dalal jsem ho pryč. Šel k jedné moc hodné rodince na hájenku někde u Uherského Hradiště. Rodinka měla taky ochočenou veverku, čínského naháče a pár ochočených křečků. První den po příjezdu Dalbínka neměla ty křečky. Do týdne neměla tu veverku. Psa se prý podařilo zachránit, ale za cenu značného pokousání a podrápání. Doporučila jsem jim, ať psovi nalepí nějakou srst, nejlépe tlustou šeltiovitou (ta se docela osvědčila). Už mají jenom Dalbínka, myš ani jedinou. Vrátit mi ho nechtějí . Budu muset zavolat myslivcům a objednat si nějaké mimikuňátko. Pak se mají myši na co těšit

jablunka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 10:16
- Nahlásit

Gerda
Luxusní!!!!!!!!!!!!!!

Biluška
Kdysi jsem měla kunu
Taky jsme tu měli kuní hnízdo,když jsme se nastěhovali,ale myši nám po baráku ze začátku chodily ve dvojstupu a kuny to vůbec nebralo!Zato nás bral ten bordel,co dokázaly v noci na půdě dělat!Byly to zvuky jak v hororu!!! Ale naše 4 dovezené kočky vystěhovaly jak kuny,tak myši,i když to trvalo půl roku!Ale každej rok touhle dobou zavírám kočky na noc do baráku,protože to ty ku*vy myší pořád zkoušejí!Jo a na granule sme pořídili plastovej sud,protože jistota je kulomet!!!

Čest práci soudružky a soudruzi........

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání