Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 11:56
- Nahlásit

davidkova renata
anebo Kropáčkový Modrej pramen
To by ji museli ještě barvit a to sou investýce,neblázněte!!!
tak to máte stejně s Bendou,to je taky čuně.můžete to dát dohromady
Helejte pani,já sem šťastně vdaná a to by byla bygámije!

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:11
- Nahlásit

Gerda

Hele,nepřipomíná ti někoho???Mě připadá jak kříženec korgiho!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:21
- Nahlásit

jablunka
No válíš to na ní dobře ,fakt je,že ty nožky má takový kardyjacký,ale napadá mě iks jinejch variant.Je to ale čumáček sladkej,to je zas z útulku co?

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:32
- Nahlásit

jablunka
davidkova renata
Jenže já sem ocelově klidná, teď určitě dalšího čokla neplánuju, máma by mě zabila a vyhodila z domu, musím na ní brát ohled, protože mi odpoledne Mařku venčí a dva psy by jistě venčit nechtěla. Jinak je to moc roztomilej psík, určitě už dycky budu chtít maličkýho.

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:34
- Nahlásit

jablunka
Už jsem na ni koukala předevčírem. Vypadá přesně jako naše Mia. Mohli by být z jednoho hnízda

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:43
- Nahlásit

davidkova renata
to je zas z útulku co?
No jo,Troja!

Biluška
Vypadá přesně jako naše Mia
Vypadá jako špic a korgi dohromady,že?

Gerda
Jinak je to moc roztomilej psík, určitě už dycky budu chtít maličkýho.

Sem to prostě jenom zkusila,páč mě se taky líbí!

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:45
- Nahlásit

jablunka
Sem to prostě jenom zkusila,páč mě se taky líbí!
No, kdyby to bylo čistě jen na mě, asi bych si psa i vzala ,ale potíž je v tom, že nemám ješt zvládnutou ani Marii, bylo by strašně nezodpovědný dát čéku jako sem já dalšího čokla

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:49
- Nahlásit

Gerda
potíž je v tom, že nemám ješt zvládnutou ani Marii,
potíž je f tom,že seš trotl! Mařena je normální!!! Taxe na ní laskavje nevymlouvej bo já ti to nežeru!!!!!!!!! Tim tě nenutim aby sis ho vzala,ale zkus příště lepčí argument!

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:50
- Nahlásit

Gerda
ale potíž je v tom, že nemám ješt zvládnutou ani Marii, bylo by strašně nezodpovědný dát čéku jako sem já dalšího čokla
Už gdyž tohle víš,tak si nesmírně zvotpovjedná!

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:52
- Nahlásit

jablunka
Bysem skoro řekla, že je to Mienčina sestra. Z té množitelky jsem vytáhla, že ji koupili v Praze. Jestli to bílé ušaté má tak 3-4 roky tak to bude určitě Mienčin příbuzný

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:54
- Nahlásit

Biluška
Bysem skoro řekla, že je to Mienčina sestra.
No tak šup pro ní,přece nebudete držet rodinu tak daleko vod sebe!!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:56
- Nahlásit

jablunka
Ses po..rala ne???? Já sem přestanu chodit. Fakt. Jdu radši žehlit, přitom mi nikdo alespoň nevnucuje žádný čokla. Nic nebude. Mijenu daruju mamce a zbytek pustím do lesa. Jak je znám tak se tam ztratí blbečci

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:57
- Nahlásit

davidkova renata
jablunka
Biluška
Žencký, já mám dnes tak dobrou náladu - přišly mi dvě nový kabelky, co sem si objednala, škoda, že už nemám vůbec žádný peníze a musela sem si na ně půjčit, ale jsou nesmírně krásný, eště úchylnější než ta svítivje voranžová. A taky se nám teď s Mařenou docela daří a šéf mě už týden nese.e, je chladno, všecko mě baví, auto jezdí, sice moc nejde zařadit zpátečka,ale to nevadí, prostě nebudu couvat....Krásný období, krásný!

želva
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:57
- Nahlásit

ahojda lidičky,tak jdete do tý šárky zítra? já nemohu,ale jenom mě+ zajímá jestli jste se domluvili
jo a mám novinku,máme nový přírustek do rodinky:
cipísek,morče ze zverimexu,4barevné,kluk jako buk,zatím bydlí sám,ale zítra mu chci udělat překližku a budou na sebe koukat s eliškou v jedné kleci,ale nepujdou k sobě,jelikož by bylo miminek jak mraky

jablunka
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 12:59
- Nahlásit

želva
nový přírustek do rodinky:
cipísek,morče ze zverimexu,

Zase má Dasty hlad???

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 13:01
- Nahlásit

želvahele nazdar!ty zase riskujes,at ti dasty zas to novi morce nesezeredavidkova renatanazdarek pani,hele hajan ten klic nasel,tak aspon dobra zprava,ne?jinak rano jsem ho musela koupat,bo z palenyho hajana byl celocerny pes,no humusa ja byla jeste spinavejsi,takze peru jako diva.tady je hezky a sviti slunicko,kdyby to aspon uschlo,nebo namrzlo,bylo by lepsi.

jablunka
Člen
- Nahlásit

Biluška
Ses po..rala ne???
Dneska ještě ne,ale doufám,že to příde!

Gerda
ale jsou nesmírně krásný, eště úchylnější než ta svítivje voranžová.
No ty musej bejt!
.Krásný období, krásný!
No jak pro koho!

Biluška
Člen
- Nahlásit

želva
jak se může koukat na elišku, gdyž eliška je sežraná??

Gerda
To je spravedlnost, tobě přišli kabelky a mě faktura za elektřinu. Sedm táců !!! . To mám zato, že jsem na toho zmetka co nám vlezl na zahradu nepustila psy. Asi si přece jenom vezmu toho briarda

želva
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 13:03
- Nahlásit

Biluška
elišky byli 2,zabyli a sežrali jenom jednu,a to merino,čokosaténovou,mám 2 elišku a ta je 3barevná pravá šeltie

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 13:05
- Nahlásit

želvahele a me se libi teddy,videla jsem ho na vystave,to byl plysacek,jinak kamoska ma dva peruance

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 13:06
- Nahlásit

želva
Taky jsem měla šelťáka Jmenoval se Toxic de Grande Umřel a nevíme proč, ale je zakopanej pod švestkou. Byl v takové extra barvě, teď si nemůžu vzpomenout jak se to jmenovalo. Ale ta chovatelka si to strašně pochvalovala, že je to echt vzácná barva. Psům to bylo jedno a stejně ho chtěli sežrat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 13:06
- Nahlásit

Biluškahm,na toho briarda jsem se divala,ale nesmim ho ukazat kamosce,ta je na ne uchylna a jeste k tomu je plavej,no jak rikam,neco pro ni.priste bych pustila na toho zmetka,co odecital ten plyn celou smecku.

želva
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 13:09
- Nahlásit

nemethova5
tedíci jsou doslova boží,já hodně často koukám na Něměcké stranky chs morčat a mohu ti říct,že tak krásně zbarvená morčata,to se vidí málo,anebo maj nové v USA,ale chtěj za to skoro 300 EU,ale je nádhera na to koukat
Biluška
CHS De Grande znám po pc,má taky nádherné šmudlíky a to bydleníčko,joj

želva
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 13:11
- Nahlásit

NEESI - porad,co mám koupit na nohy aby se mi tolik nepotili? nebo porad nějaké bylinky
jo a zhubla jsem,sice žádnej zázrak,ale 1 kg je dolu

želva
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 13:12
- Nahlásit

Biluška
http://www.moje.mysteria.cz/home.htm

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 13:23
- Nahlásit

želva
porad,co mám koupit na nohy aby se mi tolik nepotili?
Hlavně používej pořádný ponožky, ty sou úplně stejně důležitý, jako pořádný boty. Mě se moc vyplatilo vyšetřit si peníze a koupit si ponožky v outdoorovym obchodě. Sice sou drahý jak sfiňa, ale fakt fungujou.
Na nohy můžeš koupit i bylinky v lékárně, buď si nohy koupeš, nebo to piješ.

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 13:27
- Nahlásit

Gerda
Proč vstáváš v 5.53, když tvůj pes nemá průjem?????????

Já vstávám v 5.00,a čubiny budím v 5.30.Dneska nechtěly vstávat vůbec,megery líný,páč je venku fakt chnusně ještě teď

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 13:36
- Nahlásit

Neessi
Já vstávám v 5.00,
To chodím spíš spát, než vstávat! hrůůůůza, Můdr, ty seš terénní žena!

želva
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 13:41
- Nahlásit

Biluška
jo a má ten doma raritu v Evropě,má samičku až z Kanady

Neessi
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2007 13:42
- Nahlásit

želva
porad,co mám koupit na nohy aby se mi tolik nepotili?

sandály

nebo porad nějaké bylinky levandule- koupat a potom potírat levandulovou tincturou.A celkově proti pocení dělat zázvorový čaj-přímo z kořene zázvoru nastrouhat pár koleček a zalít vřící vodou-funguje 100%,akorát je pak čéku zima.

<< 1 ... 468 . 469 . 470 . 471 . 472 . 473 . 474 . 475 . 476 . 477 . 478 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání