Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 15:27
- Nahlásit

StaHi
ja se jen divila, proc nekdo chce mit na zachode medvedi hovno..

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 15:47
- Nahlásit

isdpch
Budem stát na stanici, když se vyleze z metra směr centrum
V půl jedenáctý? A jen ty a Čert a jedeme pro Jimmy?

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 15:49
- Nahlásit

StaHi
Jenomže pozor, teď nově se medvědí hovna i pečou, tak si dávej bacha, aby ses neznemožnila ňákou amatérskou otázkou, nebo taky budeš dyletant jako já, což by ti, pokud nejsi kynolog a instalatér, nemuselo zas tak vadit... )))

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 15:52
- Nahlásit

Gerda
Jenomže pozor, teď nově se medvědí hovna i pečou
Ale prdlačky,po upečení už to není medvědí hovno,pak z toho může bejt vražedná zbraň!

StaHi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 16:05
- Nahlásit

tak ja si objednam to moderni silikonovy medvedi hovno a kdyz se oni nebudou na moje machrovani tvarit dostatecne ponizene, uplacam z enona traverzu, zapecu a udelim instalaterum kynologickou lekci..

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 16:19
- Nahlásit

isdpch
Jasně že nevadila, hlavně ať to najdeme

VŠICHNI rychle

Mám tu dvě krásný veliký kosti od uzený šunky, sou to fakt megakosti, a já nevim, jestli je můžu dát našim psům na zahradě, když nejsou na kosti zvyklí. Už sem jim obrala zbytky masa, po tom se mohli umlátit a teď sem jim chtěla dát kosti, ale nevim, a majitelé taky nevědí - hrozí jim, že se jim zapíchnou odštěpky do střev?

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 16:24
- Nahlásit

isdpch
OK, radši to vyhodim, syrový to neni 100%

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 17:09
- Nahlásit

Gerda
Mám tu dvě krásný veliký kosti od uzený šunky

Dej jim to a neřeš to.Jen -kolik je tam psů ,když máš jen dvě kosti?Jestli víc,než dva,tak se jim do střev nic nezapíchne,ale servou se o ně pořádně,takže se pak do nich zapíchne veterinář při šití.

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 17:10 - Změnil/a: Neessi
- Nahlásit

Tohle nemá chybu

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 17:24
- Nahlásit

Neessi
Právě že tu byli jen dva a krásné dvě kosti. Majitelé si to ovšem nakonec nepřáli, protože na to čokli nejsou zvyklí, tak jsem jen doobrala maso a zbytek vyhodila. Přijedeš v sobotu na tu mikulášskou?

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 17:34
- Nahlásit

Gerda
Přijedeš v sobotu na tu mikulášskou?

Nee -moje Bordžínka neumí zpívat ani tancovat.Tak by dostala jen uhlí od Mikuláše a my topíme elektřinou a v krbovkách dřevem.Aisha sice umí ječet,jak Viktorka,když jí hrábne ,tak se točí dokola,jak cvok,ale zrovna háráme,tak bychom z toho udělaly zase akci"Hon na Aishu a běh kolem Motola",tak to nemůžem ostatním kazit,že jo?

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 17:40
- Nahlásit

Gerda
Si jim ty kosti měla dát. Taková škoda . Se mohli mít jednou dobře.

Neessi
Můdr, je normální aby mě už měsíc bolel palec co mi ho Gozérka destruktorka pohmoždila? A to na něm prosím pěkně nosím ortézu a skoro vůbec ji nesundávám. Akorát minulý týden, zrovna když se rochnila ve vaně tak se ty krávy chtěli servat o plyšáka, musela jsem vylítnout z vany a zmlátit je traverzou a nestihla jsem si přitom nasadit tu ortézu Teď mě to bolí skoro jako Isdpcha

Fšem - taková ortéza je na mlácení psů moc užitečná. Je to vlastně taková příruční traverzička

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 17:45
- Nahlásit

Neessi
Nee
Škoda, sem myslela, že tě už uvidim.

Biluška
taková ortéza je na mlácení psů moc užitečná
No já nevim, to spíš sádra, ne? A když si k tomu necháš přisádrovat třá hřebíčky, můžeš mít takový malý palcátek a trestat a trestat a trestat...

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 17:50
- Nahlásit

Biluška
aby mě už měsíc bolel palec co mi ho Gozérka destruktorka pohmoždila

je !!Bohužel. Jak mám od řetízkovýho obojku prostředník a prsteník pravé ruky rozlámané,tak ortézu nosím jen na noc,bo to bezpečně nemusím nic dělat,tak už to mám 5.týden a furt to otéká a bolí,jako sviňa.Ptala jsem se dvorního ortopéda,jak dlouho ještě?Pravil:když jseš blbá a nenechala sis dát pevnou fixaci aspoň na tři týdny,tak počítej aspoň 3 měsíce a pak stejně příjdeš,abych ti ten pakloub zlomil a dal do sádry.
No tak je to naprd,ale ortoped je blb,páč neví,že za 3 týdny by tady u nás všechno zheblo hlady,shnilo ve špíně ...vždyť to znáš.

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 17:52
- Nahlásit

Stojí to fšechno za prd,velebnosti

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 17:54
- Nahlásit

Biluška
Neessi
Bóže žencký, dyť vy ste furt zraněný! To je děs! Přece když vim, že mám doma hodně práce, tak se nezraňuju na rukách, ne?

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 17:54
- Nahlásit

a ještě

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 17:56
- Nahlásit

Gerda
Přece když vim, že mám doma hodně práce, tak se nezraňuju na rukách, ne?

No tak řekni kde,když ne na rukách

Gerda
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 17:57
- Nahlásit

Neessi
Nejdřív všecko dodělám a pak si obstarám migrénu a k ní rovnou antimigrenitika ))))))

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 18:53
- Nahlásit

Gerda
Nejdřív všecko dodělám a pak si obstarám migrénu a

Když fšecko dodělám,tak jsem tak urvaná,že na migrénu nemám sílu.Migrénu dostane většinou chlap ze zvuků vysavače a hrkání kýblem na mytí,páč když gaučuje,tak mu ty zvuky vadí.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 19:31
- Nahlásit

Neessi
.Migrénu dostane většinou chlap ze zvuků vysavače a hrkání kýblem na mytí,páč když gaučuje,tak mu ty zvuky vadí.
Odkud znáš mýho chlapa??

No tak je to naprd,ale ortoped je blb,páč neví,že za 3 týdny by tady u nás všechno zheblo hlady,shnilo ve špíně ...vždyť to znáš.
Ortopédi jsou celkově nějací divní. Mě dokonce napsal do toho papírku, že nesmím tu ortézu sundávat. Taky mi tam měl napsat jak s tím mám umývat psí podvozky když je venku furt bahno, zvedat tunové Lilátko do vany, topit, štípat dřevo, mýt nádobí, žehlit a psát příspěvky na diskuzi . Ovšem na mlácení psů je to výhodné, to jako jo

Erin
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 19:43 - Změnil/a: Erin
- Nahlásit

Biluška

Tý brďo to je epidéémija já mám zlomená prsteník huž týden...
jo a todle za to může http://www.hofero.cz/voditka/vod004.htm

a na jeho konci bylo malé neškodné mimi vlkouše,váho kolem 70kg

želva
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 19:43
- Nahlásit

ahoj lidi,jak se vede,dnes jsem lítala venku na Parukářce a sindy sníh má ráda

benda2
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 19:52
- Nahlásit

Neessi, biluška
Migrénu dostane většinou chlap ze zvuků vysavače

náhodou jednou jsem měl šílenou migrénu a šel ke známému známého prostě jednomu primáři a ten mi řekl, že migrénu mají hrozně inteligentní lidé a dodal: sám je mívám často

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 19:53
- Nahlásit

Biluška
mi tam měl napsat jak s tím mám umývat psí podvozky když je venku furt bahno, zvedat tunové Lilátko do vany, topit, štípat dřevo, mýt nádobí, žehlit a psát příspěvky na diskuzi . Ovšem na mlácení psů je to výhodné, to jako jo

No vždyť!To jsem mu taky řekla.Hele,ale ten nápad Gerdy s tou sádrou a hřebíkama neni blbej

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 19:55
- Nahlásit

Erin
a todle za to může http://www.hofero.cz/voditka/vod004.htm

jo,to takyJá mám 5metrové-to nemá chybu,jen ruce by to chtělo ocelový.

Neessi
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 19:57
- Nahlásit

benda2
migrénu mají hrozně inteligentní lidé a dodal: sám je mívám často

no vždyť to říkám: gaučáci

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 20:28
- Nahlásit

Erin
Asi to fakt bude nakažlivé . U mě za to taky může vodítko v kombinaci s Gozérkou-destruktorkou a stádem krav u cesty.

Biluška
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 20:38
- Nahlásit

Mizím, jdu krmit, venčit, plavat a plnit manželské povinnosti

jablunka
Člen
# Zasláno: 28 Lis 2007 20:46
- Nahlásit

Biluška
Mizím, jdu krmit, venčit, plavat a plnit manželské povinnosti
Fšechno kromně mizím mám hotovo,tagže asi zmizím!!!
Brou noč fšem......

<< 1 ... 477 . 478 . 479 . 480 . 481 . 482 . 483 . 484 . 485 . 486 . 487 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání