| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 13:28
- Nahlásit
davidkova renata
no a co jako????? vode mě teda nic nečekej,
Seš lakomec lakomej, to vím už dávno
maximálně ti dovolim předběhnout mě na oválu
Pche, tě předběhnu levou zadní a vůbec se tě nebudu na nic ptát Páč mám mnohem větší tahovou sílu, si vezmu nejmíň čtyři psy a uvidíš mi akorát záda (zdálky )
Gerda
Rozárku teda neber, ty rovnou počítej s tim, že nic nedostaneš
Ty seš taky pěkně lakomá
může ti taky nakopat....ze sachrátky levandul.
To sice může, ale u mě to stejně zdechne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 13:38
- Nahlásit
Biluška
uvidíš mi akorát záda (zdálky
no na to bacha! páč dyš se jako vzdálíte na velkou dálku,nastane sasrak na oválu a přestože mě předběhnete,budu vlastně před váma a záda uvidíte vy mě
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 13:38
- Nahlásit
Umřela mi trouba . Šla do křemíkového nebe . Myslíte,že elektrospotřebiče taky čekají v křemíkovém nebi na svého pána, aby se zase setkali? Essi jo tak potřebuju být nesmrtelná, nebo mě tam potom utlučou
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 14:28
- Nahlásit
Gerda
Škoda, že neni třínohý. To by byla skoro jistota.
trinohy neni ale je na tom hur nez ta trinoha kocka, takze to byse mohlo pocitat
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 14:36
- Nahlásit
Kliknete Dane na karmu
http://bockova.blog.idnes.cz/c/144140/Setkani-na-L abi-aneb-Lysky-Montmartre.html
Biluška
. Myslíte,že elektrospotřebiče taky čekají v křemíkovém nebi na svého pána, aby se zase setkali?
urcite ne leda bys byla robot nebo android
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 14:46
- Nahlásit
Takže na 10/7 mam připraveného profi fotografa, nicméně je to děfče nepojízdné, tzn už se k nám nikdo další do knedlíčka nevejde, to řikam dopředu. Fotografka má taky čokla, taky ho bere s sebou, a víc neš tři čokle a tři čéky nevezu. Potřebuju tam mít fíka, fotografka chce fotit psy se žubama nahóru, jak sou nažhavený papat strejdíka. Budou z toho pěkné fotky na tričko, uděláme si tička k výročnímu setkání velké části žumpy, akce by mohla nést názef, jak už psala lejenda - Jílové international. Taky bude fotit nás, jak sme radostný, že se vidíme, bo já si třá lejendu ňák přectavuju, a docela bych nerada, aby vypadala jinak, než si jí přectavuju...tak to se taky bude fotit. Abyste jako věděli, co se teda bude fotit.....už to chápete roury????????!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 14:54
- Nahlásit
Gerda
fotografka chce fotit psy se žubama nahóru,
Jsem sice chtěla brát štěňata, ale dobře tak přivezu Pumu . A pochopitelně Lilátko, fotografka bude určitě ráda, že může mít vyfoceného mimozemšťana
Jílové international
Bombastický názef, jsem pro
uděláme si tička k výročnímu setkání velké části žumpy
Uděláme je ještě před setkáním, abysme je tam měli fšichni oblečené, nebo aš následně?
lucYnka XIII
urcite ne
Uf, to se mi ulevilo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 14:58
- Nahlásit
Gerda
já chci taky jet na jílové internešlnl . Do Jílového trefim, možná můžeme vzít i někoho s sebou, ale musel by sedět s dítětem vzádu.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 15:35
- Nahlásit
davidkova renata
Děkuji moc za pozvání tak už jsem tady a na 10/7 už mám nahlášen odvoz, tak se mnou a s Britou počítejte ))
Omlouvám se, že vás nestíhám číst plynule ale mám tady po dovče moc práce
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 15:44
- Nahlásit
nevím jestli jste si to už tady psali,ale pardálka má krásnej článeček o svejch obojcích v psích kusech 7/2010
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 16:04
- Nahlásit
Takže trička budou, neslíbim, že je stihnu před akcí, ale na akci každý své tričko s logem mise dostane. Potřebuju velikosti, naše grafička nám připraví logo, račte se tedy rozpovídat o tom, co si na nich přectavujete. Já si přectavuju obyč bílé tričko dámského střihu, s menčím dekentním logem v oblasti ňader (třá u mě to znamená 3 cm nat pupíkem, u mamky zase něgde mezi klíční kostí a prvním žebrem...), aby se dalo nosit normálně a ne jenom na uklízení a na práci na sachrátce. Schrnuji, co je nutné zařídit:
1. zjistit přesný počet účastníkůch
2. zjistit velikosti triček účastníkůch
3. zajistit přívos malinky a kintičky
4. zajistit figuranty
5. každá posátka přiveze kanystr s pitnó vodó
6. jídlo
7. pití
8. vymyslet program dne, nějaké veselé disciplíny, taky diplomy a medaile, bude se soutěžit v psích sportech
9. co chcete mít na tričkách
- Jílové 2010 International
- Expedice Jílové International 2010
další návrhy a postřehy vítány.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 16:32
- Nahlásit
Aha, takže nejdřív tady píšete jako čůzy staré, nakonec, když máte úkoly, tu najednou nejste. S váma se nedá spolupracovat!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 16:42
- Nahlásit
Gerda
Velikost 62 nebo XXL asi...
(To je jako sranda nebo vážně? )
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 17:00
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
je to vážně, trička budou, ale nechci, aby půlka z nás byla nasraná, když nakoupíme emka. Každému, co jemu jest.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 17:05
- Nahlásit
Gerda
Tak jo, tak tamto platí )) bude sbírka?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 17:12
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Ano, sbírka bude, řeknu fčas, až budu potřebovat prachy.
Děcka, takže už i maryje trénuje v ringu:
A Kejtlinovic kyruška učila aleksu dávat vobrásky na rajče:
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 17:12
- Nahlásit
Gerda
tak mě XXL a elišce dětský tričko ,pro děti co se naroděj,má velikost 32 cm
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 17:17
- Nahlásit
Kynologie je řehole, my na cvičáku makáme, jasný? My s těma psama děláme, ne jako vy, co dete s čoklem na flexe kolem baráku! :
VLk nese domovníkovi psaní:
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 17:20
- Nahlásit
Máme moc sympatického mladinkého a heského fíčka, proto na něj pouštíme dva psy a zkoušíme, co to s nim udělá. Minule ho taťka mlátil pěstí při přepadu, kluk pak řikal - mě to ani nebolelo vod toho psa jako vod táty, když mi dával pěstí:
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 18:12
- Nahlásit
Gerda
já bych taky chtěla dojet, ale vůbec nevím, jak na tom 10. budeme s bydlenim, štěnětem a vůbec ale tak snad se to šecko ňák zvládne, tagže s nejvěčí pravděpodobností bychom se zjevili aji s přítulou a důrou labradůrou, akurát nemáme odvoz
tričko ale rozhodně chcu tak jak tak, tagže pro mě dámské XL a šlo by aji pro přítulu pánské XXXXXXXXXL?
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 18:14
- Nahlásit
kejtlin
To seš ty na ty fotce od Gerdy?? Vypadáš uplnē jak Ketty, co sem chodí. Ale uplnē!
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 18:23 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
zuzanarosakova
ale to je ketty, ne?
Baysha
Odkud jsi? Kvůli odvozu..
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 18:25
- Nahlásit
zuzanarosakova
Teď když jsem koukla znova, tak to asi nebude ketty
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 18:27
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
no to je právě ten zásadní problém, že nevím, odkud 10. budu
teda jako někde f Praze nebo okolí, ale jinač zatím nevím, bo tchýňa nás vyhazuje z baráku teď a novej byt bude až cca od srpna...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 18:32
- Nahlásit
Baysha
Jo, to ty jsi tu hledala bydlení, já to hned zapomenu )))) Já jsem z Přišimas, tak kdyžtak napiš na zasmam zavináč seznam.cz až budeš vědět víc a budeš chtít Vejde se jeden nebo dva lidi s jedním psem
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 18:33
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
děkuju moc uvidím, aš budu vědět, gde budeme ten blbej měsíc bivakovat...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 18:35
- Nahlásit
Gerda
Hlasuju pro jinou barvu než bílou. Mě bílá nevydrží ani než dojedu z Jílového domů Chci červené, modré, nebo černé. Nápis by se mi líbil "Mise Jílové Internacional" . A byla bysem radši kdyby byli unisex než dámské, páč mě se plandavé unisexy prostě nosí líp , ale v tomhle se přizpůsobím, hlavně nechci tu bílou barvu.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 18:36
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Šmarjá ale neplet mē se tam píše o Kejtlin, tak já nevim sakraaaa! Ketty znám osobnē, ale ty vooogo, jsou to fakt dvojčataaa!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 18:44
- Nahlásit
Dobře, dáme tedy jinou, než bílou barvu a uniseks střich.
A kdo to bude komplikovat, dostane ránu eletrikou!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 18:49
- Nahlásit
Gerda
A kdo to bude komplikovat, dostane ránu eletrikou!
beru elektriku
Hlasuju taky pro unisex. Navíc Michal by vypadal v dámskym dost blbě.
|