| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 20:28
- Nahlásit
cus decka!tak zatim nic!!!!jeste to volne misto neni,teprve bude,objekticek jak vymalovany,dokonce ho znam,pes muze byt v pohode na vratnici bez problemu,no pohovor dobry,ale jsem jaksi zklamana,nebude to hned,jestli to vubec nekdy bude.delaji se tam pres tyden osmicky,pres vikend dvanactky,jinak je tam sefova,takova dama,chovala se vcelku v norme.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 20:33 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit
Ví o té misi do Jílového taky Maky a Trix??? Třeba by v tu dobu měla cestu kolem )
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 20:43
- Nahlásit
nemethova5
ach jo a já tak držela palce
zuzanarosakova
já jsem ale oproti ketty už asi stará páka
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 20:45
- Nahlásit
kejtlin
Nevim teda, co je stará páka, ale Ketty je o dva roky mladší než já, čili mladice ))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 20:46
- Nahlásit
kejtlinto je o nicem,baba,mi tvrdila,ze to misto mam jisty?a najednou neni?zajimave,kdyz jsem se ptala na objekt,abych zase jako nenaletela,tak mi nechtela rict,co je to za objekt,tak jsem ji laskave rekla,ze jsem delala u jednoho,ktery mi dal upa nadherny objekt,no nijak sdilna nebyla,asi tak nejak.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 20:46
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
Ty plíčky vařej v závodní jídelně u nás v práci Větší humus jsem teda neviděla
vem to s sebou do kastrůlku
Ví o té misi do Jílového taky Maky a Trix
nevíme,myslim,že tu nebyla,dáme jí hlášku
nemethova5
tak snad to vyjde
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 20:49
- Nahlásit
zuzanarosakova
ketty je mladší než já , ale já jsem stále mladá a mladá se cítím , postavu máme trochu jinou, neznám ketty osobně, ale z fotek.
nemethova5
to je ale fakt divný
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 20:52
- Nahlásit
[b]kejtlin[/b
A kolik ti je? Mnē bude 32 v srpnu a Ketty je o rok mladší než já. ale ta podoba mi teda vyrazila dech t
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 20:54
- Nahlásit
nemethova5
ahojte paní, tak vám to místo nevyšlo???
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 20:57
- Nahlásit
davidkova renatato jsem se jeste chytla s matkou,vi to tyden dopredu,ze prijedu pozdeji a zas mela kr.va pindy,bo musela litat s coklama!
kejtlindivny?pro me asi o nicem,co to je,kdyz mi nechce rict nic o objektu a mlzi?proc bych mela neco brat predem,kdyz nevim,co to je?jen mlzi,jen mlzi,a vyzvidala co a jak?kdyz jsem ji rekla,ze delam az v hrabove a ze dojizdim 45minut do prace,tak rekla,ze je to kousek,nejaka divna,nema asi pojem o case,ne?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 21:01
- Nahlásit
Montynevim,rekla,ze me bude kontaktovat,ze jestli ty mobilni cisla jsou aktualni,divnej pocit jsem s ni mela,asi tak nejak,ja krava tam letim po praci,jazyk na veste,po druhe hodine jsem nastoupila a byla jsem tam presne ve tri.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 21:02
- Nahlásit
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/203927-ve- francii-soudi-kanibala-ktery-zabil-spoluvezne-a-sn edl-cast-jeho-plic.html
Asi těch plíček uvaříme radši víc, ne?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 21:07
- Nahlásit
nemethova5
tak budu na vás pořád myslet, já už budu bez místa pátý měsíc a už jsem z toho hodně špatná, zítra se jdu na pár míst zeptat osobně, protože posílání životopisů k ničemu nevede, se neráčí někdy ani odepsat.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 21:17
- Nahlásit
zuzanarosakova
já myslela že je ketty o 2 roky mladší než ty, jestli o rok tak jsme s ketty stejně mladé
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 21:19
- Nahlásit
kejtlin
Tak vidíte, vy mladice!! já jse teda ta nejstaršï bába
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 21:21
- Nahlásit
nemethova5
to je jasný pokud nebudešvěfět všechno tak proč bys měla něco brát a dojíždění 45min do práce je ještě v poho, já když dělaal v praze, tak jsem dojížděla skoro 2 hod a pozor někteří pražáci jezdili stejně dlouho jako já a měli to jenom přes prahu.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 21:21
- Nahlásit
Montyjenze ja vim,uz ted,ze je to o nicem,je divna.jj,mas pravdu,je lepsi prijit osobne,to uz jsem na to prisla taky.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 21:24
- Nahlásit
kejtlinhm,a kolik jsi si vydelala?asi ne 9200kc.za trismenny provoz,ze?ja dojizdim do toho pegatronu 45minut a kdyz jedu na nocni,musim trikrat prestupovat,kdyz jedu na nocni a z nocni,fakt chutovka,hlavne kdyz je bus napraskany,ne nechtela mi rict,co to je za objekt,ja se jen dovtipila,rekla par jmen a uz jsem byla doma,celkem slusny objekt,jen ma zajimave nazory na hlidani,kdyz si zakaznik zaplati,tak proste budu celou noc venku,no z toho uz jsem fakt vyrostla.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 21:32
- Nahlásit
nemethova5
vydělala jsem koem 11 čistýho, je to několik let, ale vstávala jsem kolem 4.30 a jezdila domů kolem půlnoci až jedné, takže jsem musela skončit bylo to hrozný, dělali jsme krátkej, dlouhej a já jako nová jsem měla vpodstatě neustále dlouhej tejden, takže jsem asi týden před vypršením zkušebky odešla jsem byla jak chodící mumie.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 21:36
- Nahlásit
nemethova5
berou ještě v tom pegatronu? zítra se tam chci jít poptat
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 21:36
- Nahlásit
kejtlinno pomalu tak budu vypadat,ve ctyri vstavam,doma jsem po ctvrte!sere me matka,ma blby kecy,nechce hlidat amina,asi si myslela,ze potahnu hned hlidat,tak nevim,jestli tam drit nebo byt doma na pracaku,jenze matce se nezavdecim,ani tak ani tak.am nervy na amina,dne sjsem ho zas radne vyskubala hazla jednoho,nemohla jsem mu ani zaboha nasadit nahubek,furt cvakal a skripal zubama a daval hlavu pryc,jsem se nasrala a poradne ho chnapla za pysk a vyskubala,to je rozezranost,to ma od moji matky,si zacina desne dovolovat.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 21:38
- Nahlásit
Montyjo berou,ale nepocitej s tim,ze to bude prochazka ruzovym sadem!prvni dva dny budete mit skoleni,ktere se neplati!!!!vam tam budou lit peachoviny do hlavy a firma pegatron nepribira,ma svych kmenovych zamestnancu dost,musela by jsi pres agenturu,jako manpower,T-flexl agenci,nebo edymax.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 21:38
- Nahlásit
Biluška
Nic se vařit nebude, akorát nás to zdrží, vemu je rači z práce, vypadaj jako krájený slimáci bez ulit v nějaký béžovce Nejhorší na tom je, že jsem to tam viděla někoho jíst
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 21:39
- Nahlásit
Lucie Kratochvílovábleeeee!!!vy jste cunata,az jsem mi zvedl zaludek,fuj.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 21:39
- Nahlásit
Alexa
jako soutěže navrhuju převoz psa v kolečku
ja cetla prevoz psav konecniku
ja nevim jestli desatyho uz budeauto predany chci se svama taky sejit nevejdu se nekomu do auta (bez psa) - jsem vetsiho objemu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 21:40
- Nahlásit
nemethova5
goša to dělá taky na dědu si dovoluje a dělá mu co chce a zkusí to na mě a je zle, ještě jsem do ní teda nehrábla, ale chybělo už několikrát málo.
davídková renata
myslíš, že klárka přijede do jílovýho?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 21:41
- Nahlásit
lucYnka XIII
chci se svama taky sejit nevejdu se nekomu do auta (bez psa) - jsem vetsiho objemu
zkus kejtlin aspoň jí naučíš cestu přes šeberov
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 21:42
- Nahlásit
kejtlinja do nej nehrabu,jen ho tvrde vyskubu,ze to ne,to delat nebude na me,svina cerna,jak na nej spustim,tak hajan je schoulenej do klubicka,je na to haklivej,na me naka svina mala nebude cvakat zubama,kde to videl.
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
lucYnka XIII
mě se určo vejdeš do auta, ale nevím jestli nezabloudím a záleží odkud jsi?
|
Monty
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
takže tam nemám vůbec chodit? a jak se to přes ty agentury dělá??? Procházka neprocházka, práci nutně potřebuju
|