| Autor |
Zpráva |
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 19:49
- Nahlásit
Baysha
Mám novej mobil a nikdo mi na něm není schopnej rozchodit internet. Mám už dlooouho Surf and Mail+, ale mám novej mobil Sony Ericsson Yari. Napřed, že to tam vůbec nepojede. Rozchodila jsem to sama díky radě týpka ze shopu, kde jsem ho koupila. Není totiž od t-m. No a teď mi jede, ale jen fejsbůk a ten prohlížeč, co tam byl. Klasická zeměkoule jako připojení k netu. Ale potřebuju tam dostat web'n'walk a nikdo není schopnej říct jak. Poslala jsem si smsku pro odkaz, ten přišel a když ho chci stáhnout, píše mi to chybu G707 - Nemáte povolené cookies. Problém je, že je povolený mám. Už jsem je zakazovala, vypínala mobil, povolovala, vypínala mobil. Prostě jsou povolený, ale wnw nestáhnu. A ta bubá operátorka mi řekla, že cinkne technikům a ozve se mi zpátky a už je to tři hodiny a nic.
No a mám obavy, že když nepojedu přes wnw, ale přes ten vestavěnej prohlížeč, tak budu platit majlant bo to nebude cucat z toho tarifu, co tam mám... A nevíš, jestli ten fejsbuk jako přímo aplikace v mobilu pojede přes surf and mail? I když by to mělo, když v tom nastavení je, že to šlape přes t-m.internet..
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 19:49
- Nahlásit
impact
Lejenda je bubá a blbje to vymyslela.
Tak další sraz žumpy bude u tebe, jo?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 19:50 - Změnil/a: gabifi
- Nahlásit
Baysha
konečně mi někdo odpoví na mou otázku. Nosíte růžový firemní spoďáry?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 19:51
- Nahlásit
makrel
Klidně.
gabifi
Dobřeeee.
Proč se nezeptáš operátora?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 19:51
- Nahlásit
Alexa
nééé, měli ve výběhu takový totálně rozbahněný místo, tak sme ho zasypávali tou štěpkou a pak sme si je mohli podrbat
taky sme hrabali posekanou trávu v orangutaním výběhu a lidi si nás přes sklo fotili asi nebyl na první pohled patrný rozdíl
ale bylo to fajn, dostali sme se do zázemí, kam se normálně lidi nedostanou, krmili sme vydry a gibony a malpy a tak...
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 19:54
- Nahlásit
impact
je ouplně fuk, esi jedeš přes w-n-w nebo přes vestavěnej prohlížeč, je to to samý, vybodni se na w-n-w, beztak to není nic jinýho než stará Opera mini
akurát nesmíš koukat na videja a chatovat, ani chat na FB, to už je mimo Surf+ a nedoplatila by ses
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 19:55
- Nahlásit
gabifi
já osobně chodím do práce s firemním batohem a deštníkem... ale od mého předchozího zaměstnavatele O2
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 19:56
- Nahlásit
Baysha
No von se ten vestavěnej tváří, že taky jede přes t-m.internet. Chatovat nechatuju. Na videa jako youtube? To je škoda, to tam mám jako aplikaci. A myslíš chatovat ani na lide.cz třeba? To je škoda a už vím, co mě dycky stálo ty prachy navíc.
Poslední otázka - proč tam máte tak bubý operátory? Obzvláště ženský... To se kolikrát rozloučím a zkusím to za deset minut trefit jinýho.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 19:59
- Nahlásit
impact
Proč se nezeptáš operátora?
dobrý nápad. Zavolám na bezplatnou linku a zeptám se. Jen mi tak napadlo, že se rači zeptám na slipy
Baysha
ale od mého předchozího zaměstnavatele O2
to je jedno, voni sou modrý i růžový jedna velká rodina
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 19:59
- Nahlásit
impact
sou bubý ouplně, mě serou dycky, dyš mi volaj s ouplně debilníma dotazama
hele ale to jede přes internet.t-mobile.cz bez ohledu na protokol, teda pro tebe bez ohledu na to, esi je to v rámci balíčku nebo ne, tagže na to nehleď
prostě v rámci surf+ máš prohlížení stránek a jinak nic, a je fuk, jakej máš prohlížeč
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 20:01
- Nahlásit
gabifi
voni sou modrý i růžový jedna velká rodina
to vysvětli kolegům z kanclu, mě onehdá qůli deštníku chtěli zlynčovat
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 20:03
- Nahlásit
Baysha
to vysvětli kolegům z kanclu, mě onehdá qůli deštníku chtěli zlynčovat
klidně. Telefonuju s modrejma, surfuju s růžovejma a serou mi voba stejně, jako nepovedená dvojčata
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 20:05
- Nahlásit
gabifi
pravdu díš
u růžovejch je to aspoň vo dost lepčí pro zaměstnance, dyš už ne pro zákazníky...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 20:07
- Nahlásit
Baysha
Newim, je to nějakej Sony Ericssonu. Ona mi říkala, že prý to mám testnout a pak si ráno cinknout, že to po šesti osmi hodinách skáče a řeknou mi, jestli se to netahá normoš z peněz, ale jede to ze Surf and mejl..
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 20:09
- Nahlásit
impact
teda pardon, ale mne se prave lip hodilo 17.7., pac jsem podle puvodniho planu mela vyjizdet 10. z Francyje, tagze sem sotva mohla bejt na jakymkolif srazu, kuliva fsem co muzou 10. teda budu trpet v patecnim provozu, tagze si nezaslouzim bejt buba, ale statecna
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 20:11 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
impact
hele teď ti řeknu něco, co bych neměla, tagže si jako nic neslyšela...
dyš se ti to připojení naúčtuje, tag z nějakého důvodu, který sme na oddělení naprosto nepochopili, není nigdo z firmy schopen prokázat, za co se to naúčtovalo, tagže dyš to vyreklamuješ, tak ti to musej vrátit
edit: teda taková je momentální situace, netvrdím, že za měsíc to nemůže bejt ouplně jinak...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 20:17
- Nahlásit
Lejenda je statečnááááááááááááááááááááááá.
Baysha
He? Aji zpětně? No, to šlo stejně třá o tři pět, max kilo. Tak to prdět.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 20:18
- Nahlásit
impact
zpětně jenom dva měsíce mysim...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 20:21
- Nahlásit
impact
Lejenda je statečnááááááááááááááááááááááá.
dekuju, pani, ste uznalej clovjek
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 20:27
- Nahlásit
tak mám zas nemocnýho psa, no nemocnýho, snad bude v pořádku, od začátku, sousedi mají 3 psy jezevčici, berňačku a jorkšírku asi 5-6kg, a jorka vždy když nechají otevřená vrátka přešplhá pletivo a jde se rvát s mými psy, několikrát jsem ji už zachraňovala a říkala jim, že jednou to špatně skončí at´ udělají dřevěný plot nebo nějaký desky at´ nemůže ten plot přelézt a soused ale voni tvý psi jí nic neudělaj, sou zvyklý na malý psy, já mu vysvětlovala, že jo, ale že to je jejich smečka a jak tam přijde vetřelec, tak je ho třeba zabít.takže přešplhala byli puištěný i velký a pustili se do ní, čivavák jerry nevidí na jedno oko a když někdo jde ze slepý strany tak se občas rychle otočí a zavrčí, lekne se a tak to asi bylo takže ještě porvali jeho, neporvali není kousnutej jen pohmožděnej a má vzduchový bubliny pod kůží, volala jsem veterináři, vracel se odněkud přes naší vesnici, tak ho zkouknul, nic zlomenýho nemá,vnitřní zranění taky zřejmě ne, jen asi modřiny, ten vzduch se čsem prý vstřebá, píchnul mu metacam nechal mi i na zítra a kdyby byl horší tak samozřejmě přiject, ale má zájem o jídlo tak snad bude ok, za to jorka je na tom hůř než byla šerina, neví se, jestli vůbec přežije a sousedi že jako bysme měli ject s nákladama napůl, že je to i moje chyba, že ji porvali na mém pozemku, sem jim řekla jestli se náhodou nezcvokli.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 20:40
- Nahlásit
kejtlin
booože to je furt něco a zbytečně!
du se svalit,volové,nepište uš nigdo nikam nic!!!!
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
davidkova renataani ja ne?
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
sousedi že jako bysme měli ject s nákladama napůl, že je to i moje chyba, že ji porvali na mém pozemku
sou pekne voprskly tvoji sousedi
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 20:41
- Nahlásit
kejtlinna sousedy se vys.r zvysoka,vsak jsi jim to rikala a ne jednou a kdyz je nekdo debil,tak je debil.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 20:42
- Nahlásit
kejtlin
sousedi sou drzý jag lázeňská veverka
chjo, de na mě migréna, musím to zaspat toš dobrou fšici
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 20:46
- Nahlásit
leyenda
nemethova5
Baysha
to jasný, neuviděj ani vindru, můžou bejt rádi, že jel kolem můj vet a stavoval se kouknout ma jerryho tak jsem je hned poslala s ním, protože je brilantní, proto ani kafe nedal jen ho poslech, prohlídl, píchnul proti bolesti a rychle uháněl, jorce píchnul něco proti bolesti a jeli k němu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 20:51
- Nahlásit
sem ještě vyletěla z vany, mokrá, s šamponem na hlavě, štěstí, že jsem tam měla župan kterej jsem hodila přes sebe jinak bych asi letěla nahá a běžela jsem bosa s obouváním jsem se nezdržovala když jsem slyšela zvuky rvoucích se psů a ječen í malého.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 21:16
- Nahlásit
kejtlin
si jako děláš prdel???? taky by ti mohli dát náklady za toho čivaváka, páč můžeš tvrdit, že ho potrhal jejich jork, kterej vlez k tobě na pozemek.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 21:24
- Nahlásit
Alexa
sou normálně debilní, mi to teda neřekli do očí, poslali smsku,když jsem ji rozdejchala tak jsem jim odepsala jestli jsou normální a vymy sleli to hlavou, že jim samozřejmě nezaplatím nic.jerry snad bude v pořádku, kulhá a kamkoli sáhnu tak ječí ted´ teda po tý injekci ne, ale předtím jo, ten vzduch se mi moc nelíbí, veterinář říkal, že by tu odtaženou kůži viděljako největší problém, ale že se to vstřebá, normálně se navečeřel, tak jsem poměrně klidná.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 21:27
- Nahlásit
kejtlin
Drzost některých sousedů nezná mezí Dost mi to připomíná dědka od Semetriky, kterej si mi loni stěžoval, že na jeho pozemek lozí psi (cizí) co chtějí za mýma hárafkama. Jsem se ho zeptala co s tím mám jako společného, proč si nejde stěžovat k majitelům těch psů. A on mi povídá "no vaše feny se hárají, to je přece přirozené, že ti psi za nima jdou, ti za to nemůžou, si něco udělejte s těma fenama"
|