| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 15:46
- Nahlásit
jo a předem upozorňuju, že moji všichni psi se můžou krmit, ale ne čipsama a tyčinkama přesolenýma, věcmi vhodnými ke psí konzumaci úplně klidně
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 15:52
- Nahlásit
Gerda: OK tak jo budeš se muset ale ukázkově rozzuřit a řvát na fšechny přítomné - dodám poslechový matrijál
Davidková: oplachojo ale je to jaksi k ničemo inčejší recept by nebyl?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 15:53
- Nahlásit
Baysha
Oni ze začátku náladu měli. Po dvou dnech intenzivního kučání uš ne.
Nejvíc mě vytočila jedna nejmenovaná slečna v hospodě na obědě. Jsme šli takovou docela dlouho tůru (vedl to Walda, tak jak jinak ), pak jsme se stavili na oběd. V hospodě z nás měli docela nervy, páč tam dorazilo asi dvacet lidí a třicet psů, nebo tak nějak . Jsem uvázala psy pod stůl a šla sem na vécé. Když jsem odcházela tak všichni psi leželi a spali, měli toho docela dost. Přijdu a slečna má polospící Nýnu na klíně a kučá. Sem byla celkem dost zlá Ona se bránila tím, že když si ji brala tak Nýna nespala, ale stála a koukala za mnou.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 15:56 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
Biluška
taxem asik přírodní anomálije, páč se dycky psa aji majitele zeptám, esi můžu... teda to sem se naučila po blbé zkušenosti, kdy mě jako malý děcko tety pudl při takovým nevyžádaným pohlazení kousnul
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 16:00
- Nahlásit
hancaw
OK tak jo budeš se muset ale ukázkově rozzuřit a řvát na fšechny přítomné - dodám poslechový matrijál
nerozumim......
Na kučání se dycky ptám.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 16:07
- Nahlásit
Biluška
tak třá tam těch štěňat bude dost
já beru Batynu
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 16:15
- Nahlásit
me se nemusite bat, ja se chovam k nesvym psum tak, jak chci, aby se lidi chovali k mym, nekucam
pezetka to maj zakazany
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 18:07
- Nahlásit
Tak další část sena je pod střechou Ale su strhaná jak borůfka
kachna_
uděláme tam štěněčí školku
Potřebuješ už ten el.plot? Si nějak matně vybavuju, žes ho chtěla na ofce, nebo co . Essi ho potřebuješ tak bysem ti ho přivezla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 18:15
- Nahlásit
jen dodám ,že mýho psa nekučat a zejména nekmit!!!!!!!! ničim!!!!!!
hancaw
oplachojo ale je to jaksi k ničemo inčejší recept by nebyl
šiš musíš to furt komplykovat??!!
tak jedině si můžeš koupiot medvítka mývala,sice tě podrážděnost možná nepřejde,ale zase se nebudeš u toho nudit..jinak nevim uš ,f telce nic jinýho neřikali..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 18:26
- Nahlásit
davidkova renata
mýho psa nekučat
ale můžem hrát na finckou saunu a šlehat ju metličkou.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 18:39
- Nahlásit
Já esli se zastavim, tak myho psa naopak kučat kučat kučat, musí trenovat na CT zkoušky! jinak nekrmit, ukradne si nēco beztak sám.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 18:48
- Nahlásit
Vážená žumpo,
žádám fšechny, kteří mají doma rozbité elektrospotřebiče a chtějí je vyhodit, aby tak nečinili a poslali je. Pézetka je potřebují do školy. Za našich mladých let se sbíral starý papír, fčil se sbírají rozbité dývýdýčka a empétrojky . Jo a taky se sbírají vybité baterky. Prosím jenom drobnější věci, videa,mobily,vysavače, lustry a pod. Řekněme tak do velikosti mikrovlnky maximálně. Větší věci neberou, páč je pézetka neunesou. Platí stále celý příští školní rok
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 19:00
- Nahlásit
Hele neměli bysme se začít soustředit na to zářijový móře? Je tu teda někdo, kdo by měl zájem ject do toho svinibrodu? Pořád tak nějak počítám s Bajkonurkou, Waldofcííííma, Pavlou s Pykslou. Hlavně ale s Waldofcííí, protože my se tam s holkama nemáme šanci dostat v termínu, po plánovaných cestách.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 19:01
- Nahlásit
Biluška
elektrospotřebiče a chtějí je vyhodit, aby tak nečinili a poslali
cože? hele nekecej,že ty si zařizuje bazárek nebo zastavárničku ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 19:05
- Nahlásit
Gerda
Hele neměli bysme se začít soustředit na to zářijový móře
ježiš dej pokoj s mořetem ted!!! jak to chceš proboha skloubit s akcí jílové 2010?? dyk se z toho zblázníme ,sme chtěli jen na kafíčko s lejendičkou a co z toho vzniklo??? vyhlásíme moře a nastane stěhování národů!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 19:08
- Nahlásit
davidkova renata
vyhlásíme moře a nastane stěhování národů!!!!
pojedem za kolonou a neztratíme se....teď sem koukala, že je to 600 kimoletrů. To nikdy neujedem....píšou, že za 6 hodin seš na místě. Za 6 hodin bdue kejtlin teprvá v Brně, an ji brní nohy.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 19:14
- Nahlásit
caute decka,je mi desne spatne,boli me v krku a celej clovek???co mam delat?se z toho zblaznim.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 19:14
- Nahlásit
Gerda
Za 6 hodin bdue kejtlin teprvá v Brně
za 6 hodin bude kejtlin eště kroužit na kruháči dokola ,pak jí dojde benzyn a akce se ruší
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 19:18
- Nahlásit
davidkova renata
Tak nepojedem aspoň na slapy? Nebo můžem k lejendě, má tam řeku...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 19:19
- Nahlásit
Biluška
vofce budou až příští rok .
elektropřístrojů máme dost , jsme připojovali bojler a odšlehli si půlku domácnosti
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 19:20
- Nahlásit
a do toho jsem dostala silenou rymu a boli me desne usi,do toho me otravujou ti dva magori,amin mi donesl pul hrackarny do postele,je mi nanic.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 19:30
- Nahlásit
davidkova renata
Gerda
fakt ftipný ste dámy, se dělá s postiženýho čéka si dělat srandu??? jako na vás pošlu minipsíky 10.7. a škoda, že mají udělaný zuby nedávno jinak byste smrady padly
nemethova5
já myslim, že jak děláš na 3 směny tak ti to zdravotně nesvědčí
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 19:32
- Nahlásit
kejtlinnesvedci mi to vubec,jsem grogy,hlavne ty ranni,ve ctyri uz vstavam a ve ctyri jsem doma,chtela jsem jit na cvicak,ale vzdala jsem to,v krku mam desny struhadlo,zada vubec necitim,usi me tak boleji,ze me v nich picha,rymu mam desnou,zitra se jede na nove lince,jsem zvedava jak tam budu fungovat do riti!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 19:53
- Nahlásit
davidkova renata
cože? hele nekecej,že ty si zařizuje bazárek nebo zastavárničku ?
Nekecám. Čumákuj, mám důkaz - http://www.zsma.cz/clanek/eko-rada-odmenovala-nase -nejmladsi-zaky
Moje menší pézetko je f druhé bé a vyhrálo dort s beruškama jak je tam na tý fotce . Podotýkám, že já sem z toho neviděla ani tu berušku, přestože jsem se na vítězství podílela dvacetiosmi spotřebiči Část byla z půdy a část byla od tebe z akce Stěhování
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 19:54
- Nahlásit
Gerda
Ty jo, čék je chvíli na vejletě a už stojí opodál ))))
Tak já to největší a barva tmavě hovínková, delší rukáv, mam klustý ruce, tak aby to nebyla taková ta kraječka na ramenou OBYČ TRYČKO, nesnášim knoflíky.
Tak eště rači sem, abych jako nebyla za lempla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 20:05
- Nahlásit
nemethova5
si nějaké zdehlé polslední dobou co?
Gerda
Tak nepojedem aspoň na slapy?
no nevim,jak je to daleko?? určo teda blíš neš k mořeti,taky to výde lacinějc a dyš si sundáš brejle,uvidíš bestak kulový a můžeš si myslet že si u mořete
Lucie Kratochvílová
abych jako nebyla za lempla
jak bys mohla sim tě??
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 20:12
- Nahlásit
davidkova renatasi nějaké zdehlé polslední dobou co?
vy mate co povidat??????nevim,co se mnou je,ja to rikala,ze mi ty ranni nebudou delat vubec dobre,delam tam s denisem,on je o dva roky mladsi a jeste chodi vypomahat do pekarny,jako fakt nechapu jak to dela,fakt nechapu,no jo,vzdycky mi prinese koblizek,nebo rohlicek,mnam.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 20:32
- Nahlásit
nemethova5
ono i když tě práce nebaví tnemethova5
k to má vliv na nemocnost to vidím u sebe.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 20:42
- Nahlásit
kejtlinno nebavci,kdyby byla trosku vetsi motivace tak i jo.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 20:48
- Nahlásit
nemethova5
já jsem poslední asi týden taky chcíplá, proto se bojím, že se blíží pásovec
|