| Autor |
Zpráva |
Gerda
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 17:31
- Nahlásit
Baysha
akorát orangután na nás pyšně vystrkoval svou chloubu - velikosti malíčku
))))) zastrašující )))
Hele to sou krásný tapířiska! A jak to, že sou takoví hodňoučcí?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 17:39
- Nahlásit
Gerda
voni sou dycky takoví, sou to mazlíci akorát samička byla z jedný strany lekavější, páč na tom oku měla zákal a neviděla na něj
má se jim někdy koncem prázdnin narodit bejby, to chcu vidět malý tapíře je mocinky čany, má to chobůtek a je to pruhovaný totiš
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 17:56
- Nahlásit
Baysha
jé vy ste heská pani na tej fotce ))) a jaký máte pjekný zobáček! skoro úpa jako lylátko vot bilu!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 18:04
- Nahlásit
davidkova renata
pani děkuju vám, lilátko sem sice zatim nemněla tu čest spoznati, ale i tak mne vaše lichocení hřeje u sleziny
|
malinka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 18:08
- Nahlásit
Nevíte někdo jestli tohle můžu dát pesanovi dědouškovi +- 11 let , přesně nevim.
http://www.prozdravi.cz/nonivita--stava-z-plodu-no ni.html
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 18:19
- Nahlásit
malinka
to nevím, ale zdá se mi to předražený... ňáká šťáva z havajskýho citrónu
bych radši přemýšlela třá o rakytníkový šťávě, vyjde levnějc a je místní
ale jestli ji může pes... asi jo, ale njsem si úpa jistá
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 18:21 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Baysha
pani děkuju vám, lilátko sem sice zatim nemněla tu čest spoznati, ale i tak mne vaše lichocení hřeje u sleziny
Lilátko přijede na internešnl tak ji budeš mít tu čest poznati
Ona vypadá úpa jako malej tapír. Jednou jsem s ní byla v ZOO v Brně a tam měli akorát mladé tapírky. Bíbu si stoupla na zídku co byla kolem výběhu a zírala dovnitř (poznala soukmenofce asi). A nějaké malé dítě začalo šíleně ječet a řvalo "mamíííííííí,mamííííííííí,ten malej utekl"
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 18:44
- Nahlásit
Biluška
šiš pani ta je hrůzostrašná buďte ráda, že vás nezavřeli, že děsíte děti
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 19:16
- Nahlásit
co vyvádíte? se nudím jsem na noční.
aspoň že ukecanej kolega se bude vracet na svoji vrátnici kde je tv je fotbal, tak mi nebude vymejvat mozek.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 19:40
- Nahlásit
ty voe,to mi jebne snad!!
kříženec
popis: pes, 7 měsíců
srst: zlatá bílé znaky, krátká
velikost: malý
nalezen: 21.06.2010
Vrácen NM
charakteristika: Vrácen NM z důvoduže líná
gabifíí
tady prej kříženec šoltyje..no..
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 19:42
- Nahlásit
davidkova renata
Ty krávo járo, toho prvního chci
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 19:55
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
vypadá trochu jako ibizský podengo, moc pěknej
davidkova renata
divný, že psi línaj, bych NM nakopala do p*dele.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 20:01
- Nahlásit
kejtlin
ibizský podengo
proboha, co to je? jdu gůglovat...
dycky dyš začínám mít pocit, že se aspoň malinko začínám oryjentovat v základních plemenech, tak na mě zcela nečekaně přiletí ňákej takovejdle šrapnel a zase su tam, gde sem byla
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 20:06
- Nahlásit
Baysha
proboha, co to je? jdu gůglovat...
jedna známá ho má,ted se ale moc nevídáme už,nějak sme se úpa neshodly..
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 20:08
- Nahlásit
davidkova renata
já uš na to plemeno koukám... fakt sem o nich vůbec neslyšela
ví něgdo, kolik je vůbec na světě plemen, aspoň těch uznaných FCI? jakože esli mám vůbec šanci do důchodu se f tom trošku zoryjentovat...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 20:12
- Nahlásit
Baysha
ví něgdo, kolik je vůbec na světě plemen, aspoň těch uznaných FCI
tak ted nevim..kdysi jsem je jako děcko uměla skoro všechny nazpamět,ale ted se vyrojili takový kokotiny,že to zní jak sprostý slovo a vypadá jak nejhorší vořech a von je to děěěsně vzácnej čokl .Podengáč je teda novej neni,jen se tu za komančů moc nevyskytoval..
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 20:14
- Nahlásit
davidkova renata
Podengáč je teda novej neni,
brilantní věta
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 20:15
- Nahlásit
davidkova renata
Připomeň mi, prosím tě, abych se tě na srazu zeptala proč jste se neschodly ))))) Jsem myslela, že zrovna Pardálka má čokly slušně vychovaný
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 20:18
- Nahlásit
davidkova renata
to je zrovna blbá fotka, z toho bych podengáče nepoznala ani já a to jsem vyhrála vědomostní a poznávací soutěž u nás na závodech
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 20:20
- Nahlásit
davidkova renata
jedna známá ho má,ted se ale moc nevídáme už,nějak sme se úpa neshodly..
je tuhle priserku uz jsem nevidel, ani nepamatuju. jakto ze jste se nephodly? vy jste zle?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 20:21
- Nahlásit
kejtlinahoj,ja se na tebe vubec nezlobim,nemam duvod,jen jsem vcera totalne lehla a dnes zas!mam zanet nosohltanu,marodku jsem nevzala,to bych mohla jit zpatky na urad prace,coz teda nechci,akurat mi je desne zle.
jinak co je noveho?krom toho,ze bude mit slezinu?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 20:22
- Nahlásit
kejtlin
z toho bych podengáče nepoznala ani já
já vim..je to shora a byl eště malej..lepčí nemám,gerda ale tuty hafo,zejtra jí řekni
Lucie Kratochvílová
Připomeň mi, prosím tě, abych se tě na srazu zeptala proč jste se neschodly
to je snadný..Jana je bohužel blázen a velmi komplikovaná osobnost s projevy ,jež normální člověk nemůže tolerovat..nakonec s ní tak skončí každej koho znám..jinak neni špatná ani zlá nebo tak,ale tyhle úlety sou normál na psychiatra,bohužel..měla by se sebou něco dělat..
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 20:24
- Nahlásit
davidkova renata
to je snadný..Jana je bohužel blázen a velmi komplikovaná osobnost s projevy ,jež normální člověk nemůže tolerovat..nakonec s ní tak skončí každej koho znám..jinak neni špatná ani zlá nebo tak,ale tyhle úlety sou normál na psychiatra,bohužel..měla by se sebou něco dělat..
pokusila se te znasilnit?
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 20:26
- Nahlásit
davidkova renata
Aha, tak to jo To se ale v tom přípatku divim, že sem nechodí
Ale s chrtíma to umí, ne?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 20:27
- Nahlásit
Lucie Kratochvílová
To se ale v tom přípatku divim, že sem nechodí
možná existuje eště šílenější fora a tam chodí třá
zbytek proberem orálně..
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 20:28
- Nahlásit
davidkova renata
No jasně Mejdlo končí!
Dobrou fšem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 20:35
- Nahlásit
nemethova5
tak to jsem ráda že se nezlobíš
novýho není nic, mám noční, trojský holky jsou v pohodě čím dál tím víc proto si troufnu je vzít na sraz, pro jistotu beru přenosku, že je příp. dám do klubovny kdyby to na ně bylo moc.byla jsem mazlit mimina bullteriérů a chovatelka mái novou fenku ta je překrásná, má náhhernou hlavu, žeto já i jako bullteriéří laik musím uznat. v sobotu tam jedu grilovat a konečně mě chtějí seznámit s velmi tvrdým oříškem bullteriéřicí dennynkou, ona je jemně řečeno trochu ostřejší, mi se do toho n echce, ale zuzka tvrdí že bude v pohodě, když nebudu dělat rychlý pohyby, házet míček nebo mávat hadrem, příp. dělat figuru , tak uvidím třeba ani na sraz nedojedu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 20:41
- Nahlásit
kejtlinja mam zitra ranni posledni,sobota volno,nedele na nocni,jeste me boli do toho zuby,koukam,ze budes mit perny vikend,to je fajn.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 20:47
- Nahlásit
nemethova5
víkend bude dobrej pokud seznámení bude probíhat bez závad, chovatelka goši dělá i bullíky právě k ní jedu a dennynka-ona je dle PP asi jinak je jediná fena a bullík ke který nemám důvěru a mám velký respekt, když byli s mužem nebo druhem v německu ne víkend, tak jsem byla krmit a venčit a zvládla jsem i denny, ale to jsem měla jídlo a přikryla se dveřma od kotce, za kterýma jsem čekala než se vyvenčí na zahradě a pak jsem jí dovnitř naházela piškoty a rychle zavřela, budu doufat že většina psů si mě oblíbí rychle tak to bude i v tomto případě.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 20:49
- Nahlásit
Koukáte něgdo na Manituovu botu? Jako dost dobrý
|