Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4653 . 4654 . 4655 . 4656 . 4657 . 4658 . 4659 . 4660 . 4661 . 4662 . 4663 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 22:38
- Nahlásit

Pumpa
nebo pod peřinu a zahřát slivovicou

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 22:42 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

lidi, pomoc, su f práci ouplně sama samyčka a ukrutně se nudím
akurát fčil mám dobrý pocit, páč po hodině a půl snažení sem se zákazníkem po telefonu nastavila dvě zařízení, z nichš ani jedno sem nigdy neviděla

Gerda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 22:42
- Nahlásit

Pumpa
Já bych na to nedávala nic mokrýho, ani kdyžž je to teplý. Pokud se budeš nahřejvat ve vaně, hodně dobře se potom vysuš, ouplně do sucha, abys nikde nic mokrýho na sobě neměla. POkud bych tohle řešila já, tak jednak k lékařu bych asi zašla a dvanak bych si kol pasu vovázala třá žehličkou nažhavenej ručnik, či na noc teplou šálu, hlavně suchý, ne mokrý. A jelikoš su posedlá nohama f teple, fakt bych si ty fusky vzala.

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 22:44
- Nahlásit

Pumpa
souhlas s gerdou, ten vopklat bych nedala vodovej, ale třá volejovej, prostě nahřátej jedlej volej

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 22:44
- Nahlásit

Pumpa
algifenový kapky jsou výborný

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 23:33
- Nahlásit

to už spíte?

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 23:38
- Nahlásit

nespim

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 23:41
- Nahlásit

trčim f práci a leju do sebe kafe pod tlakem, bo musim vydržet při vjedomí do devíti do rána

Baysha
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 00:22
- Nahlásit

asi už fšici spí..

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 00:34
- Nahlásit

ja nespim

Baysha
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 00:36
- Nahlásit

no aspoň něgdo já bych spala, až bych brečela, už mám v sobě dvě kafata a nic...

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 00:37
- Nahlásit

Baysha
no aspoň něgdo já bych spala, až bych brečela, už mám v sobě dvě kafata a nic...
a mas zase ten sudej pracovni tyden?

Baysha
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 00:40
- Nahlásit

lucYnka XIII
ani ti nevim, mám takovej divnej týden, dneska mám každopádně noční, takže tu budu tvrdnout do osmi do rána...
jinač asi jo, v pátek mám odpolední
neříkej, že jsi taky v práci?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 00:51
- Nahlásit

Baysha
a co delas?

neříkej, že jsi taky v práci?
nn nejsem jsem doma, jen jsem nocni ptak

Baysha
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 00:57
- Nahlásit

no to já su právě skřivan, takhle v létě když je brzo světlo, jsem schopná se probudit i o půl šesté
už jsem nakazila i přítele, on byl vždycky noční sůva a co jsme spolu, tak se mu ten biorytmus úplně překopal, mám na něj špatný vliv

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 01:11
- Nahlásit

Baysha
, jsem schopná se probudit i o půl šesté
no fuj tak brzo ble ble

on byl vždycky noční sůva a co jsme spolu, tak se mu ten biorytmus úplně překopal, mám na něj špatný vliv
chudacek, takhle ho kazit

Baysha
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 01:16
- Nahlásit

lucYnka XIII
to já né záměrně, to on sám, onehdá mě on budil o půl šesté, páč si myslel, že je už nejmíň devět
já bych spala aji dýl, ale sluníčko mě nenechá, chtělo by to žaluzie

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 01:30
- Nahlásit

Baysha
to ja zavesy taky nemam a slunicko si muze svitit kolik chce, kdyz spim tak spim nevzbudej me ani kocky, kdyz prese me litaj, takze slunko nema sanci

Baysha
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 01:49
- Nahlásit

lucYnka XIII
závidím, já když je světlo, tak většinou nespim, a kdyby po mě něco běhalo, tak už teda tuplem ne
jak se mají kočenky?

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 02:01
- Nahlásit

Baysha
jak se mají kočenky?
moje dobre, ale kotat je vsude kopa tak mam kupu starosti.
Bezim vencit a potom uz pujdu spat, dobrou

Baysha
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 02:08
- Nahlásit

lucYnka XIII
dobrou s kobrou
bych si ňáké kotě ráda vzala, ale mám docela solidní alergii štve mě to, páč mám kočky moc ráda a ani si pořádně nemůžu žádnou pohladit...

makrel
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 06:58
- Nahlásit

Budíčeeeeeeeeek!
Modrá obloha

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 07:00
- Nahlásit

Fstávat a makat, je tam čany, pokračujem v sušení sena

Baysha
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 07:01
- Nahlásit

Biluška
brej den, pani, co voko a tak?

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 07:06
- Nahlásit

Baysha
Voko a xicht uš dobrý. Z bradafky jsem včera sloupla strup tak o ní fčil trošku vím, ale myslím, že uš to taky bude dobrý.

Ježiš jak mě dneska serou čokli už od rána Asi je hned po ránu fšechny zmlátím
Rozdělili se na dvě party, jedna vříská doma, druhá venku Nadávají si vzájemně Co jsem vstala tak nedělám nic jiného než, že lítám od jedněch k druhým a ječím po nich ať zavřou hubu Essi se naseru tak počkám než sluníčko začne pořádně pálit, pak vytáhnu kolo (v případě borderky auto, té nestačím ani na kole) a dám jim tryskem dvacet kiláků Pak budou rádi, že sou vůbec rádi a přejde je chuť dělat bordel

Baysha
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 07:09
- Nahlásit

Biluška
no aby voni neudolali tebe pak uš jedině motorku
jaktože ti tam svítí slunko?? tady f práglu je pod mrakem a to mě neba, chce se mi ukrutně spát

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 07:15
- Nahlásit

Baysha
Tady je nádherně, úpa modrá obloha a už od rána vedro

no aby voni neudolali tebe pak uš jedině motorku
Gdyž je nejhůř tak je připřáhnu a nechám se táhnout . Dycky nechám část na volno a část přivážu. To se ti přivázaní můžou zcvoknout a letí jak pitomí za těma na volno. Pak to čenžnu. Utahaní jsou pak jak koťata a je klid

Baysha
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 07:24
- Nahlásit

Biluška
jo tag proto jich máš tolik, aby se ti utahali navzájem

Biluška
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 07:32
- Nahlásit

Baysha
jo tag proto jich máš tolik, aby se ti utahali navzájem
Jo, přesně tak . Musím využívat přírodní zdroje energie

Dneska k nim asi připřáhnu i sousedovic neskutečně otravného čokla Si v zimě pořídili štěně. Takovej něco jako pudl s bůhvíčím. Je to docela hezké. Třá by to bylo i docela chytré gdyby s tím něco dělali. Vyrůstá to tak napůl u nich na zahradě a napůl na ulici, podle toho jak se mu zrovna chce. Když zrovna zvolí variantu ulice tak chodí k našim na návštěvu. To mi vadí jenom trošku (stran štěňat, páč tohle štěně v životě očkování nevidělo ). Ale co mi vadí strašně moc je fakt, že ta švihlá Bobina furt štěká. Fakt furt Chce k našim a zároveň se jich strašně bojí. Takže přileze k bráně a nábožně na ně čumí. Ve chvíli kdy se na ni některý pes podívá tak se zjančí strachy a začne ječet a s jekotem utíkat. Rozštěká fšechny moje. Já to seřvu. Je klid. Bobina si dodá odvahy a přijde se k bráně podívat..... Bych ji zabila za tohleto, fakt.

gabifi
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 07:36
- Nahlásit

pro Biluši a Gerdu

<< 1 ... 4653 . 4654 . 4655 . 4656 . 4657 . 4658 . 4659 . 4660 . 4661 . 4662 . 4663 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání