Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4653 . 4654 . 4655 . 4656 . 4657 . 4658 . 4659 . 4660 . 4661 . 4662 . 4663 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 20:49
- Nahlásit

kejtlinja jsem naka unavena,ale celkove,ja to rikam,ze je to tema rannima.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 20:50
- Nahlásit

nemethova5
tak pojed´ do jílovýho s náma, to tě psychicky zvedne.já už se těším ted´ že osobně poznám další obyvatele žumpy

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 20:54
- Nahlásit

kejtlinjooo,kdyby byli prachy,tak jedu,bohuzel,ted jsem financne jaksi v ri.i!taky bych rada poznala,hlavne davidkovou!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 20:59
- Nahlásit

nemethova5
to je škoda, bys mohla přespat u mě a v neděli by ses ale nějak musela dostat zpět, n ebo i nemusela bys mi mohla hlídat pséky dyž bych byla v práci.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 21:02
- Nahlásit

kejtlintezko,v nedeli uz musim na nocni!a matka mi rekla,ze jak jsem v praci,ze ji to hlidani staci bohate,ma jich plne zuby,hlavne amina

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 21:06
- Nahlásit

nemethova5
by sis vzala den volno a psy samozřejmě sebou to není problém

já na akci žumpa mýtink šetřim už ted´.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 21:09
- Nahlásit

kejtlinjako ty si myslis,ze ja budu smycit sebou dva psi,busem,vlakem az do praglu??to ani nahodou,ja musim setrit,abych splatila tu pujcku co mam,o akci jsem se dozvedela az tento tyden,den volno nedostanu,to mi rovnou muzou rict jdete a uz nemusite chodit,nemam narok!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 21:12
- Nahlásit

nemethova5
A odkud seš vlastnē? Jsem to zapomnēla

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 21:14
- Nahlásit

zuzanarosakovaaz ze severni moravy!jenom tam cesta me samotne stala tak 1200kc.primo z orlove okres karvina,priblizim,ostrava

impact
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 21:16
- Nahlásit

Ty woe, vymyslela jsem si brutááální akci. Jedu na dva dny pryč se čtyřma psama. Vlakem.. Do jednoho nastoupím, pak třikrát přesedám, a pak vystoupím. Krosnu s věcma pro nás všechny, jednu přepravku a čtyři čokly. To bude šou. Až se tu v sobotu večer zjevím, po návratu. Tak budu jisto jistě šedivá. A bez půlky psů bo je cestou vyházím z okna.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 21:16
- Nahlásit

kejtlinhajan mel zas zdravotni problem,nechala jsem na veterine zas naky love,nebudu tady nic rozepisovat ani psat,proc a jak a nemam potrebu.nehlede na to,ze jsem psala,ze jenom cesta me by stala kolem dvanacti stovek a to se nezlob,ted obracim kazdou kacku!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 21:17
- Nahlásit

nemethova5
sem procestovala celou republiku vlakem a busem, když jsem měla jen 3 psy.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 21:17
- Nahlásit

nemethova5
No ty vooeee, to je dēsnē daleko, to je tak 5 hodin cesty autem, co? No a co teprv vlakem, tak to se nedivim, že nepojedeš

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 21:18
- Nahlásit

impactvy mate dobry,ze jsou aspon maly,ja uz ted mam problem,kdyz je pič.s ridic problem s jednim psem,natoz jeste s dvema!!!!mam proste problem s kretenama ridicema,kdyby nebyl hajan v poho,nereknu ani a!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 21:19
- Nahlásit

nemethova5
já tohle dobře znám, bohužel holt se musíme sejít jindy nó.za jerryho jsem mu poslala po kamarádce co jela k mýmu vetovi 460kč, taky se mi to zrovna nehodí, ale co se dá dělat, je to skvělý veterinář co mi vždy vyšel a vyjde vstříc.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 21:20
- Nahlásit

kejtlinhm,ja nejsem ty a pak poslouchat blby pindy doma taky neminim,jak jsem neschopna a blba a radsi jdu,nemam na naky dohady naladu.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 21:22
- Nahlásit

nemethova5
já tě nechtěla urazit promiň!!!!!!!!!!moc se omlouvám nemyslela jsem to nijak zle!!!!!!!!!!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 21:26
- Nahlásit

nemethova5
Musiš si najit frajera, co má rád psy ( a vlastní nemá)a odstēhovat se k nēmu

Pumpa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 21:41
- Nahlásit

davidkova renata

brý večír, sem se sem aš teď dostala. co je na něm špatnýho, dyk je nejkrásnější!....

Lola1
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 21:47
- Nahlásit

Biluška
oje menší pézetko je f druhé bé a vyhrálo dort s beruškama jak je tam na tý fotce
Pézetko je kus chlapa tedy.

Lola1
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 21:50
- Nahlásit

impact
Jedu na dva dny pryč se čtyřma psama. Vlakem.. Do jednoho nastoupím, pak třikrát přesedám, a pak vystoupím. Krosnu s věcma pro nás všechny, jednu přepravku a čtyři čokly.
Když zapomeneš f každým vlaku jednoho, tak přijedeš úpa s čistou hlavou.
Jinak šťastnou cestu!

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 21:54
- Nahlásit

Lola1
Pézetko je kus chlapa tedy
Šmarjá ten chlap není moje pézetko. To je jeden z těch co dělají tu ekoradu a pořádají tu soutěž. Moje pézetko chodí do druhé bé tak přece nemůže být takhle veliký Je f tom růžovým tričku, riflích a s rozcuchanýma vlasama jak se vrhá na ten dort

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 22:11
- Nahlásit

Biluška
cece, se mi ulevilo, ze nejni tvoje ta holcicka z vobrasku 17, proc si nerekla, ze mas tak maly dite, sem mohla vrazit strejdovi i hadry pro ni

Pumpa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 22:14
- Nahlásit

ženy co mám dělat, gdyš mi nastydly vaječníky a děsně mně bolí břicho? bude to mít dopad na můj sexuální život v budoucnu nebo ne?

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 22:20
- Nahlásit

Pumpa
to vis ze ne

Biluška
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 22:20
- Nahlásit

leyenda
cece, se mi ulevilo, ze nejni tvoje ta holcicka z vobrasku 17, proc si nerekla, ze mas tak maly dite, sem mohla vrazit strejdovi i hadry pro ni
Děkuji paní, ale to radši ne. Ona má toliko hader, že bych mohla oblíkat nějaký menší dětský domov. Moje máti je totiž nakupovaním posedlá a ze fšeho nejradši nakupuje hadry Některé věci ani neperu a máme je na jedno použití - špinavé vyhazuju. Je to neekologické, neekonomické a co by za to děti támhle někde v Africe dali,ale matka si to prostě nedá vysvětlit

Pumpa
ženy co mám dělat, gdyš mi nastydly vaječníky a děsně mně bolí břicho? bude to mít dopad na můj sexuální život v budoucnu nebo ne?
Nevím essi v budoucnu, ale teď určitě jo . Zkus nějaké teplé obklady, nahřívací dečky, nebo tak něco. Mě to většinou pomáhá. No a samozřejmě ibalgin či nějaký podobný dryják.

Jdu se svalit,je dávno po večerce. Lybička nás fšechny zmlátí až se objeví

Pumpa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 22:23
- Nahlásit

Biluška

jen nevim, esli ty vobkladačky na břuch, nohy nebo zádo, páč každej radí něco jiného... a po ibáči se dycynky po.eru, asi mi nedělá úplně nejlíp... hihi

teď určitě jo
teď by mně to ani nenapadlo

leyenda

tos mně uklidnila

leyenda
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 22:29
- Nahlásit

Pumpa
vyvaluj se ve vane v horky vode, vopklatky na brisko, mohla by sis taky brisko masirovat olejickem z niaouli, ale ten asi nemas, co?

Pumpa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 22:32
- Nahlásit

leyenda

olejickem z niaouli, ale ten asi nemas, co?

myslím, že i gdybych to chtěla patrně nebudu schopna to vyslovit, tagže si to ani zejtra nekoupim
a taky mám sprcháč...
no nejsem já smolař?

No nic du to zahřát do postele s tím vopkladem teda no... majte sa, Lejenda mi přestane dělat zmatek v hovínkovejch tričkách a děkuji za rady ... dobínko

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 22:38
- Nahlásit

Pumpa
vem si na noc teplý ponožky

<< 1 ... 4653 . 4654 . 4655 . 4656 . 4657 . 4658 . 4659 . 4660 . 4661 . 4662 . 4663 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání