Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4644 . 4645 . 4646 . 4647 . 4648 . 4649 . 4650 . 4651 . 4652 . 4653 . 4654 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 22:26
- Nahlásit

dotaz pro zkušené pejskaře
mám na hlídání fenu, je straší, vždycky byla dost štíhlá ted´ je vyloženě hubená,ale o to nic. v noci dělá zvuky jako když chrápe, ale nespí přijde mi, že se dusí, ale jen v noci a jen někdy, napadlo mě, že to může třeba být tím, že přes den se víc hýbe a v noci když spí tak se třeba nějak zahlení a snaží se to vykašlat, možná jke to kravina, ale nenapadá mě jiný důvod a dělá to jen někdy.

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 22:28
- Nahlásit

Dēti, zítra mám tajnou svatbu, tak jdu chrápat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 22:28
- Nahlásit

kejtlinco kdyz ma problem v plicich?kravina to neni,asi bych se po tom pidila taky.
ni nic jdzu spat,ve ctyri zas vstavam tak cus bambus!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 22:30
- Nahlásit

nemethova5
sem ji poslouchala stetoskopem-kamarád studuje medinu a plíce se mi zdály na poslech čistý.

nemethova5
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakovatak se na tu slavu vyspete a drzim pesti,jo a gratuluju!

Lucie Kratochvílová
Člen
- Nahlásit

zuzanarosakova

Gratuluju ))

Dobrou všem

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 22:33
- Nahlásit

zuzanarosakova
gratuluju. a proč tajnou?jestli to není tajný.

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 22:59
- Nahlásit

Ste jak blbé, opravdu! Rosákovic se dostaví klidně s mnohozlaťákem, zakousne jí je maximálně moje maryje, to je sabyják, uš trénuje na ringo. Bude mít taky úkol, přiveze stužky, budem psům dělat culíky. Kejtlin jede přesně kolem lucynky, druhej kruhák ne rovně, ale vlevo, potom furt rovně, i přes další kruhák a první křižovatka se semaforem vlevo. My uš sme vyvenčený, teťkonc si lakuju nechty, jenže sem si koupila dva laky, nevim, kerej mám použít, takže sem použila voba a každej necht sem si nabarvila jinak. Jeden je modrej bes metalízy, druhej je voranžovej s metalízou. Vypadá to divně, ale uš sem si tim dala tolik práce, že to smejvat nebudu. Teť musim čekat dvě hodiny, než ty tlustý vrstvy uschnou.
Jo a ten kanystr vody platí pro všechny posátky, jasný?

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 23:11
- Nahlásit

Gerda

to teda sorry, ale mne se do auta v zadnym pripade kanystr vody nevejde, budu si hrat na saharu a vydrzim bez vody a tra bude prset

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 23:17
- Nahlásit

leyenda
ty nemusíš, mluvim vo místňácích símťa. Biluše taky nepoveze z oryjentu galon. My z blízka bysme měli. Aleksa tam vodu dováží, jesi tam máme smrdět celej den, nesmíme jim vypotřebovat všechnu závlahu.

argosek
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 23:29
- Nahlásit

nemethova5

ja do nej nehrabu,jen ho tvrde vyskubu,ze to ne,to delat nebude na me,svina cerna,jak na nej spustim,tak hajan je schoulenej do klubicka,je na to haklivej,na me naka svina mala nebude cvakat zubama,kde to videl.

ty ses hroznej labil

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2010 06:43
- Nahlásit

kachna_
My tě můžeme vzít z Jižňáku, my trefíme. Psa vzít můžeš, jen se to Michalovi nesmí říkat předem . Dvě sedačky ti stačí
dobre uvidime,ja mozna hafana brat nebudu na nej by to bylo hodne. Nekdo kdo bude mit 2 mi jednoho puci a bude
2 sedacky staci

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2010 06:45
- Nahlásit

kde ste vsichni? to je poprve v historii, kdy ja jsem tu prva . Dneska jdem obhlizet to auticko, se tesim.
Kote zvane kriklojekoun rvousenka me dnes nechalo spat 4 hodiny v kuse, je prevelice laskave, vcera jsem nespala ani hodinu.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2010 06:59
- Nahlásit

dobré ráno všem

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2010 07:08
- Nahlásit

fstávat a makat, gdo dělá výcuc za včerejší den?

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2010 07:10
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Nic se vařit nebude, akorát nás to zdrží, vemu je rači z práce, vypadaj jako krájený slimáci bez ulit v nějaký béžovce Nejhorší na tom je, že jsem to tam viděla někoho jíst
Jo jo, to je přesně ono. Vem toho hodně

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2010 08:24
- Nahlásit

Krásné sluníčkové ráno
konečně je hásky, eště by nemusela bejt taková kosa, dneska mi maj přivýzt vetamix po cca roce tak jsem vážně zvjedavá jak to dopadne
Gerda
Kejtlin jede přesně kolem lucynky, druhej kruhák ne rovně, ale vlevo, potom furt rovně, i přes další kruhák a první křižovatka se semaforem vlevo.

no myslim, že essi nezemřeli tak tam jezdí doteď

dyštak dojdem na hřbitof

Biluška
Vem toho hodně
a pak to zas povezete zpátky, páč takový hnusy tam nigde nechávat nebudete, essi to teda Mášenek nespapá

Biluška
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2010 08:26
- Nahlásit

Alexa
a pak to zas povezete zpátky, páč takový hnusy tam nigde nechávat nebudete, essi to teda Mášenek nespapá

Neboj, to spapá . Co nespapá to si odveze domů, dám mu to do mražáčku a budu to vytahovat vždycky když mě nasere

A essi ho bude potom bolet bříško a bude se vymlouvat, že je mu hrozně špatně tak ho tam nechám a pojedu domů sama, páč by mi poblinkal Miňonku

Pavliii
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2010 08:36
- Nahlásit

Bože, vy ste roury!!!
Cííí taky tričko! M
Hlavně vemte hodně slatkýho jídla, já udělám moc dobrou bábofku A můžu taky nabrat ňákou osobu.

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2010 08:39
- Nahlásit

Pavliii
A můžu taky nabrat ňákou osobu.
vyzvedneš kejtlin na kruháku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2010 08:42
- Nahlásit

Alexa
Gerdajá nikam neodbočuju v žádným případě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kachna_
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2010 08:45
- Nahlásit

Lucynku bereme my. Narozdíl od Kejtlin umíme i ODBOČOVAT

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2010 08:48
- Nahlásit

Alexa

To maso na grilování bylo taky myšlený vážně? Kdyžtak bych mohla něco vzít )

Alexa
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2010 08:51
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
To maso na grilování bylo taky myšlený vážně? Kdyžtak bych mohla něco vzít
hele jasně není problém, dříví tam je, kdyžtak můžem dojít do lesíka je tam rošt i taková mramorová deska na který to pečem

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2010 08:54
- Nahlásit

Alexa

Ooooukej Je tam něco, na čem se dá jíst, jako třeba talíře a příbory, třeba papírový a ty krásný umělý vydličky a nožíky? )) Nebo je to taky potřeba dovézt?

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2010 09:00
- Nahlásit

Pavliii
já jsem ti psala mejlíka,jestli bych mohla jet s tebou? ale jestli né nevadí,tak nedorazím

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2010 09:02
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
pokud vím,byli tam talíře a příbory

Pavliii
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2010 09:11
- Nahlásit

brezen2008
Jasně, pak se domluvíme

brezen2008
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2010 09:15 - Změnil/a: brezen2008
- Nahlásit

Pavliii
ok,tak já stím počítám,vemu jenom elis,bo je skladná
gerda
je možný mít spešl tričko pro elišku,který si seženu na ní sama? a pak jenom byste udělali ten nápis,nebo co má bejt na tričkách

Gerda
Člen
# Zasláno: 22 Čen 2010 09:44
- Nahlásit

Nazdar, kdybyste to celý přestali komplikovat, udělali byste líp ))) Kejtlin neodbočuje, takže si s sebou vezme někoho od nich, aby mohla jet furt rovně, a přitom neměla prázdné auto. Pavla nabere dárka, ten žádné tričko na elis nedostane, to by si pak bejkárny navymejšlel každej.
Biluše dělá kokardy.
Mamka guláč.
Lucka bere maso na gril - řekneš, kolik ti máme dát prachůch.
Pavla peče slatký.
Hlavně někdo dovezte malinku a kintičku!
Lejenda nezapomene dárky.
Pražské posátkym usej vzít kanystry
KDE JE BAJKO, ABY TO TAKY POTVRDILA?????????!!!!!!!!!
Kdo řekl, že si bere ty medaile?
Diplomy a trička si beru já.
Rosáková bere stušky, na stuškování, budeme cvičit se stuhou.
Co dál potřebujeme?

<< 1 ... 4644 . 4645 . 4646 . 4647 . 4648 . 4649 . 4650 . 4651 . 4652 . 4653 . 4654 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání