| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 21:32
- Nahlásit
kejtlin
chceš vetamixí sejra? Maj akci 1+1 zdarma.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 21:34
- Nahlásit
kachna_
no to chci akce my rádi.máme moc hladových krků
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 21:37
- Nahlásit
kejtlin
a kolik?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 21:38
- Nahlásit
Biluška
ale nechápu to, když jsem jim několikrát říkala, že až budou jednou puštěný velký psi a čuba se sem dostane tak bude problém a oni mi za prvý nevěřli, za druhý si ji nezabezpečili aby nepřelejzala a za třetí, když se stalo to co jsem předpokládala tak mají tu drzost mě žádat o polovinu náhradů za léčbu a hlavně kdybych nebyla doma tak ji zabijou, protože já jsem zařvala a psi ji okamžitě nechali, ale děda by je neuřval ani náhodou.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 21:41
- Nahlásit
kachna_
jak dlouho vydrží v mrazáku?asi 2 kila, když dostanem 2 zdarma.peníze ti dám bud´ v jílovým nebo se nějak dohodnem kde dřív.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 22:13
- Nahlásit
kachna_
děkujeme mockrát!!!!!!
all
dneska ani nebudu muset pít alkohol, mladý sovy mlčí, nebo se odstěhovaly na jinej strom.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 22:49
- Nahlásit
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 22:52
- Nahlásit
heský večír přeju...
byli jsme se koupat....
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 23:16
- Nahlásit
kejtlin
jsem jim několikrát říkala, že až budou jednou puštěný velký psi a čuba se sem dostane tak bude problém a oni mi za prvý nevěřli
Hele to je fakt průšvih, když na to takhle prděj, měli z řiťky kliku, že to čokl přežil!
Pumpa
brej den madam, ste se taky ukázala jednou! Ten váš pes je prostě strašnej ))) Velikej ušatej a tváří se jak bělouš ňákej ))))
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 23:18 - Změnil/a: Pumpa
- Nahlásit
Gerda
tsss, šak je to taky bjelouš jak poleno! je to bestak jen závist, Maryje si jistě kouše drápy při pohledu na Clarka...
no ukázala a koukám, že uš sem mimo mísu, vůbec nevim, co se kolem děje, páč jak je chvíli hesky, tak toho využívám a potuluju se po venku s čoklema...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 23:35
- Nahlásit
Pumpa
Maryje si jistě kouše drápy při pohledu na Clarka...
no to jo, to ona dělá, dycky dyš j ve stresu, nebo se něčeho děsí )))))
Jinak krs to děsení - sem dneska vyzkoušela jinačí věc při ohňostroji. Zase u nás byla asi půlhodinová detonace, zrovna v čase procházky. Mařku sem zrovna vyčesávala, takže sem jí vůbec nenechala pohnout a česala jí pořádně na místě, kde to má nejrači. Přestala sem, až když skončila první salva, pěkně sme si cvičili, pak přišla další, dlouhá, bez přestávek, nechla sem jí puštěnou (neni tam nikde silnice), vona už fakt plaší mnohem míň, takže mohla bejt volně, a schovala sem se jí, když měla namířeno domki. Vona dycky kus poběhne, pak se votočí, jesi jako du taky a prchám, jenže já tam nebyla. Trošku panika, tak sem pískla, vona to votočila a mazala mě hledat. Našla, velká rados, zase odešla, zase sem se schovala, zase pískla, našla...opakovali sme 3x, pak sem se jí schovala na druhou stranu cesty do křoví (lidi mysleli, že tam močim či co), mařka mě nemohla najít, i když chodila kolem mě )) vůbec nepoužila nos, i sem z toho křoví řikala - najdi mě - a vona běhala okolo a neviděla. Až když sem se začala smát, našla mě a měla strašnou radost. Pak se i při těch detonačkách nechala přivolat na první a potichej povel, jenom sem řikala - když odejdeš, ztratim se ti. Pak ale detonačky hustě zesílily a šly ze třech míst, tak sem jí jen nenechala táhnout na vodítku. Když jsme u mámy, jde při detonacích ke mě, nechodí se schovat do koupelny jako normálně, tak nevim,fakt se to zlpšuje, mám z toho radost.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2010 23:41
- Nahlásit
Gerda
hm, tak to je budem muset seznámit, aby vjeděla jakej je Clarke kořínek...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 05:53
- Nahlásit
Budííííííííčeeeeeeeek!!! Venku je modrá obloha a kosa. Super!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 06:52
- Nahlásit
Fstávat a makat. Na rozdíl od Makrelů je tady modrá obloha a krásně Nejspíš pudu shodit další část trávo sena
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 07:07
- Nahlásit
no já přeju taky krásnej den,ale jdu spát po noční a odpol na vychajdu běhat
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 07:15
- Nahlásit
tak já včera viděla v telce to plavání a ty skoky,bylo to dokonalí,jeden páníček mu peška hodil až za tu hranici a chudák pes hledal,kde to jako je,pak mu to někdo hodil zpátky a hezky drafnul a metelil to zpátky na rampu spokojenej
ale mě napadlo,ty psi tam házet,bo elis házím do vody a daleko docela,vždycky se ponoří a pak metelí zpátky na břeh
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 09:04
- Nahlásit
Tady zase nigdo nedře, nebo co? Švihejte makat vy lemury lenivácký
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 09:08
- Nahlásit
Dobrý ráno všem
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 09:27
- Nahlásit
Bré ránko vespolek já už dřu a taky jsem byla cvičit ale nestihla jsem se nasnídat tak mám hlad!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 09:39
- Nahlásit
tě bůch ,kreténci )))))))
je hásky,du se smažit co to dá
hancaw
tak mám hlad!
čéče tak ten má nějak furt a moc to nezlepčí ani dyš se nasnídám
pumpa
sim tě může ten čokl někde vypadat NORMÁLNĚ?????? do lynyjí je teda dokonalej,to zas jo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 10:29
- Nahlásit
NAZDAŘ PŘÁTELÉ ZELENÉHO ÚDOLÍ
je krásně já jen gdyby si někdo nevšim
mladej fík na akci nebéé páč má nějký záody, možná bude starej, to uvidíme dle siuace
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 10:29
- Nahlásit
zdáááár fšici!
dršte mi palce, sme nasadili makléřovi nůž na krk s cenou bytu, von do nás ten kretén najednou začal hrnout ňáký pohátky ofčí babičky vo tom, jag je pro majitele nevýhodný, gdyš to prodaj hnet, páč budou muset platit penále za přetčasný splacení hypotéky a uš šel s cenou nahoru, si mysel, jak si nahrabe, kretén toš ale esi na naši cenu kejvne, tag bychom se mohli nastěhovat uš k 15. čebrenci a to by nás tu snad tchýňa ty dva tejdny nechala a třá bysme ju ukecali aji na psinu, dyš tu budeme celou dobu s ňou a dohlídnem, aby nenapáchala škody
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 10:38
- Nahlásit
Baysha
třá bysme ju ukecali aji na psinu
simťa tak se domluf s chovatelkou ať ti jí nechá ještě u se
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 10:38
- Nahlásit
byla jsem načerno doma, přijel kolega jeden normální ze dvou , že byl v evě-obchod s elektronikou, tak se stavil na kafe, poprosila jsem ho jestli by tady nepočkal a sjela jsem domů zkontrolovat jerryho, jel okolo můj vet a echal mi pro něj atb+dopis, že je v čera neměl sebou a že mu je mám radši dát, prý stačí malá infekce např. ze zubu, všechny malý mají zuby dělaný nedávno, mělo by to být v pořádku, ale pro jistotu, a začne mu ta kůže co má odtrženou z podkoží odehnívat zevnitř a tam už není cesta zpátky, jinak se to vstřebá, ale kvůli infekci je to prý lepší dát atb clonu.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 10:39
- Nahlásit
Alexa
no to já zas nechcu, páč uš mám na ňu domluvenej měsíc dovolený a nechcu, aby vyšla nazmar...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 10:40
- Nahlásit
Brééé deň, krásné deň, bába leze fšéééma komííínkamaaaaaa!
Dnes mám modré nechty. Zas to trvalo dvě hodiny, ale už nejsem zmazaná od laku celá. Ještě devadesátkrát a budu to umět.
Už se nigdo nehlašte na mítynk, to se vážně už nedá.
Maryje je olysalá, zřejmě pelichá fest.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 10:41
- Nahlásit
Alexa
jedině gdyby fakt nešlo jinak... ale já myslim, že aš ju uvidí, tak poroztaje trošku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 10:47
- Nahlásit
Baysha
Alexa
no jasně, chovatel jistě vyjde vstříc
jinak jsem mluvila se sousedy, sms poslal jejich syn, protože to je jeho fena, bohužel byl v práci,ale večer doma bude
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 10:49
- Nahlásit
Baysha
aš ju uvidí, tak poroztaje trošku
s tim bych počítala, labroši sou snad nejkrásnější štěňata.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2010 10:54
- Nahlásit
kejtlin
držim palce, ať je jerry brzo dobrej
a ze sousedůch si ňic nedělej, sou to kreténi
|