Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4635 . 4636 . 4637 . 4638 . 4639 . 4640 . 4641 . 4642 . 4643 . 4644 . 4645 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 21:44
- Nahlásit

Biluška
hele nemáš mít ty voka zavřený a zalepený?

Pumpa
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 21:47
- Nahlásit

Biluška

jó, co mi písáš, dyž máš vyleptaný voči

sem načená, teda jak jen můžu, páč my ty parchanti dali zabrat. Teď eště noční hra a esli neusnou pak, použiju Tvojí traverzovou ukolíbafku

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 21:48
- Nahlásit

Bayshahm,tak to je naprd,kdyz nechce psa,ze vsecko znici!jenze jak s nim budes doma se stenikem,a mas naplanovanou dovcu,tak snad nic neznici,ne?co ji ukecat tchynu,ze ji budes zatim davat vic penez,neco,za neco,to vydrzis tri tejdny ne?nevis co jsou uplatky?
Biluškaja to rikam furt,neni nad dobryho veterinare!

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 21:50
- Nahlásit

ahojky vsichni, humrelo mi kotatko co jsem tu mela bylo churave a pred tydnem umreli jeho 3 sourozenci a cekala jsem to, alestejnak
Jeste jsme byli odchytavat a chytli jsme kocku ale pri prendavani do prepravky nam zdrhla. Na hovno den...

Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 21:51
- Nahlásit

nemethova5
to nepude, se tam nevejdem ani, ona se tam chce na celý prázdniny nastěhovat aji s bapkou je nevoblomná f tomto a babů ju podporuje, dneska se prej do přítuly pustili, esi si jako uvjedomujeme, že pes je starost a fšecko ničí a musí se chodit venčit a co peněz stojí krmení a veterinář... prostě tak...

Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 21:52
- Nahlásit

lucYnka XIII
chudě malý, to by mělo bejt zakázaný, aby mláďátka umíraly

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 21:53
- Nahlásit

lucYnka XIIIpani,netruchlite,ja vim,ze je to na guvno,tak ja celkem taky naprd den,nic moc semnou,horecka,zadny vejleticek a jeste se mi tady smejou osoby,kvuli vinu,ktere se jmenuje kokot(preklad kohout).

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 21:55
- Nahlásit

Bayshavsak vam ho ku.va zivit nebude,platit taky ne,vo co ji jako jde?kdyz budes doma,co tak asi znici?u nas byla skoro cela rodina doma,kvuliva amina,tak jak pisu,byla jsem rada,ze jsem mela nemocenskou,je to fakt naprd,a jeste jak do ni husti ostatni,je to nanic.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 21:56
- Nahlásit

sem dojela z ryb a samý špatný zprávy tady čtu a gerda normálně kecá jsem jí řekla i název ulice a že najela zbytečný kilometry a co já, když jsem musela přes brandýs, sem měla benzín za 500kč a jsem zas na rezervě, sem jela přesně dle instrukcí a dala jsem to na dálnici a ne na magistrálu

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 21:59
- Nahlásit

Baysha
chudě malý, to by mělo bejt zakázaný, aby mláďátka umíraly
melo by

nemethova5
pani,netruchlite,ja vim,ze je to na guvno,tak ja celkem taky naprd den,nic moc semnou,horecka,zadny vejleticek a jeste se mi tady smejou osoby,kvuli vinu,ktere se jmenuje kokot(preklad kohout).

jsem si vsimla, ze je to dnes nejak na prd, ty ses nemocna, Biluska ma vypaleny oci a bradavky, utopeny stenda, Baysha nema kde bydlet ....

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 22:05
- Nahlásit

lucYnka XIIIno proste den blbec,no,ale ja se aspon trosku vylezela a je mi lip,akorat jsou tu ty sodomy gomory.

Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 22:06
- Nahlásit

nemethova5
s ňou je to těžký... sama nám to bydlení nabídla a hned vzápětí začla prudit, gdy si teda koupíme ten byt, že nečekala, že nám to bude tak dlouho trvat... ku**a si představuje že byt koupíš za měsíc???

kejtlin
tag hlavně že uš víme že za krčí je bermutskej trouhelník

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 22:08
- Nahlásit

Bayshatag hlavně že uš víme že za krčí je bermutskej trouhelník
no a jak jste tam dlouho u ni?tak nejdriv se nabidne a ted toto?

Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 22:12
- Nahlásit

nemethova5
vod března...
jako je to dýl, než sme čekali, ale co naděláš?
to je to samý, jako dyš sme eště neměli pračku, taxem normálně prala v ruce a ona že to přece nejde, že si zničím ruce a že nám to vypere, a trvala na tom. tag nejenom že sme to prádlo tři tejdny neviděli a neměli sme f čem chodit, ale dyš sem příště nachystala kabelu, tag najednou "a to si jako myslíte, že vám furt budu prát, sem čekala, že už budete tu pračku mít..." a to věděla, že sme před vejplatou...

Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 22:14
- Nahlásit

ale to je fuk, to se nějak vyřeší, su ráda, že jsem se tu z toho mohla vypsat, je mi líp

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 22:14
- Nahlásit

Bayshatak to je roura teda,to tam bydlite chvilicku!sestra s parchantama u nas bydlela skoro tri roky,to by se tvoja tchyna asi poeala!no s tou prackou jsi me teda dostala,mela ses na nu vyprdnout a prat to v ruce a kaslat na kecy,jak udelas co udelas,nekomu se proste v nicem nezavdecis.bracha ma suprovou tchyni,nemuzu rict ani slovo,je v pohode.

Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 22:18
- Nahlásit

nemethova5
no to by se pos*ala asi, tři roky! uš tagle z toho teče - a to je chalupa, kam fakt jezdí jednou za tejden
prostě je dycky vochota sama, ale pak najednou jako by zjistila, že ta její vochota není jenom říct heský slovo, ale vyžaduje aji ňáký ústupky vod ní, a f tu ránu vobrátí

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 22:19
- Nahlásit

Bayshaale to je fuk, to se nějak vyřeší, su ráda, že jsem se tu z toho mohla vypsat, je mi líp
asi tak nejak,jak jsem tady psala o tech dvou priblblych smetacich(o tech debilech,co nadavali mame kvuli psum) a je mi taky lip.

Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 22:20
- Nahlásit

nemethova5
eště že ta žumpa je

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 22:21
- Nahlásit

Bayshanekecam a pokojik jsem mela zhuntovany!od jejich parchantu,hruza des!no musela ho dat dohromady pekne,vymalovat,vyprat koberc a tak,no ja se mela primovne,po nocnich jak jsem spala a ti dva pojeb.ni jeji kreteni se tam rvaly jak kone a zajimalo to nekoho,mati byla v praci,ze?no a mame pak dosla trpelivost a ta jela i s fakanama.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 22:23
- Nahlásit

Bayshajo,diky za zumpu!protoze me jeste vytocila jedna byvala kamaradka,ktera me pekne potopila,myslim psychicky,to je nadlouho.

Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 22:23
- Nahlásit

nemethova5
no týbláho, já sem zatím akorát rozbila takovou hnusnou porculánovou mísu a uš bylo zle
tak to bych asi nedala, po nočních a dvě koňovitosti f kvartýru...

Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 22:24
- Nahlásit

nemethova5
to je den, pani, co?

Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 22:26
- Nahlásit

nemethova5
bývalý kamarádky sou nejhorší...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 22:27
- Nahlásit

Bayshano,ja hlidala s hajanem,takze jsem tra delala tei ctrnactky a potrebovala jsem spat,hlavne,ze jeden blbecek mel sestnact,druhy ctrnact,si myslim,ze uz byli dost velky fakani,aby to pochopili,debilove,ja doted sestru nemusim,dluzi mi velky prachy aasi uz to neuvidim,jak prijede,tak radsi tahnu se psama,protoze bych ji z chuti jednu natankovala,krave,jenom matku vycucala z prachu.pises skareda porculanova misa?mela aspon ruzove kvitecky?

Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 22:30
- Nahlásit

nemethova5
tywoe, šestnáct a štrnáct????
já myslela, že tak tři a čtyři, to chápu, že dělaj bordel a nenechaj si vysvětlit, že potřebuješ spát, ale toto????
neměla růžové kvítečky, akurát okraj ňákej a jinak byla bílá... a prostě byla dost hnusná

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 22:31
- Nahlásit

nemethova5
přesně vím o čem mluvíte baby, taky to bohužel znám.
Baysha
že za krčí je bermutskej trojůhelník
blpkooooo

all
jinak stran těch nervů s autem se divím, že blpky z jílovýho sem nepopsaly jakej jsem idiot a cesty mě začíná svědit a bolet místo, kde mám časo pásovce

Baysha
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 22:32
- Nahlásit

kejtlin
hele di s pásovcem někam jinam, tady uš je chorob a jobovek dost

kejtlin
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 22:33
- Nahlásit

nemethova5
šesnáct a štrnáct, ty woe ty si nepotřebuješ natrénovat s mladým hladký a hajan by mohl taky zapomenout co jsou to obrany

nemethova5
Člen
# Zasláno: 19 Čen 2010 22:36
- Nahlásit

kejtlinnastesti,kreteni uz u nas nebydli a doma je svatej klid!dnes tu byl ten mladsi blbec,no hajan ho moc nemusi a jako by to amin tusil,nebo vycitil,tak furt po nem skakal,mel z nej prcu,no jak mimino.
Bayshajo,tak velci grazlove!tak to musela byt extra total de luxe hnusna porculanova misa!

<< 1 ... 4635 . 4636 . 4637 . 4638 . 4639 . 4640 . 4641 . 4642 . 4643 . 4644 . 4645 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání