| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 22:16
- Nahlásit
kejtlinno vidis,ty mas šušukaně a ja mam kokota,uz nemam,bo jsem ho vyzunkla a bylo moc dobry.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 22:19
- Nahlásit
tak u nás prší
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 22:19
- Nahlásit
nemethova5
kejtlin
šušukaně a kokota blpkýýýýýýýýýýýýýýýýý
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 22:20
- Nahlásit
kejtlin
prší??? nestraš, už tak je to na pikaču čekat tu hodinu a půl na jediný autobus co jede a pak jít eště dvacet minut pěšky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 22:20
- Nahlásit
Bayshaa mi za to muze ze se to tak jmenuje,maji blbci dat jinej a slusnejsi nazev.
no hele a udelame novy vino a bude se jmenovat ošuka.ej kokot!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 22:21
- Nahlásit
nemethova5
!priste pouzivejte ochranne pomucky jako jsou tra bryle a jine.jako myslim proti tomu potrisneni jako.
To se krásně řekne, ale v praxi je to neproveditelné. Ty brýle se během tří minut zacákaly tak děsně, že jsem viděla velké kulové. Nedělala bych nic jiného než je furt umývala, tak jsem je vyhodila.
No a na zakrytí xichtu nemám vůbec nic, leda by mi Zuzana sehnala od toho svýho šejka nějakou tu ksichtohadru jak tam u nich nosí
Na bradafku se to normálně prožralo přes tričko. Jsem ke konci cítila, že to bolí, ale přisuzovala jsem to podráždění od mokré látky, která o to dřela
Baysha
no týýýbláho, to máš dobrý úrazy teda, aby ti tam nezůstaly ňáký trvalý následky
To se zahojí. Už jsem ji měla jednou pokousanou od koně, několikrát od děcek při kojení...tohle je jenom slabý odvar
ty mas šušukaně a ja mam kokota
Se snad dám na víno . U mých oblíbených likérů takové krásné značky nemají
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 22:23
- Nahlásit
nemethova5
ošuka.ej kokot
Baysha
než bych čekala na bus hodinu a půl tak bych si udělala řidičák a koupila nějakou obyčejnou šlupku na ježdění
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 22:24
- Nahlásit
Biluška
z likérů mi kamarád doporučoval Mazlíčka - to vymysleli na Horňácku, louhovali marjánu ve slivovici ale neměla sem odvahu
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 22:25
- Nahlásit
Biluškano jo,no jo,to jsem nevedela,ze to je na guvno ty ochranne pomucky,fuj,ale to musi bolet,si vzpominam,jak jak jsem delala na chromovne a cakla jsem zrovna varicim louhem,jsme tam varili veci,aby to pustilo komaxit,kdyby jste videla ten tanec,tak by se za me nestydel ani harapes!hned jsem se mazala prevlict.
no,ale oni ty vina se fakt tak jmenujou.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 22:26
- Nahlásit
Baysha
louhovali marjánu ve slivovici ale neměla sem odvahu
Taky nemám
mimochodem, na ten autobus bych taky nečekala, to bych šla radši pěšky.
Jdu se svalit, dobrou s kobrou
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 22:26
- Nahlásit
kejtlinto bude novy vino!
Bayshano to musel byt peknej mazlicek,primo mazel!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 22:29 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
kejtlin
řidičák mám už dávno, ale tu je to na guvno, bo jednak sou zácpy a druhak nejni kde parkovat
a stejně na vůz zatim nejsou love
ale to je fuk, beztak tam budem už jenom 14 dní max bo nás tchýňa vyhodí
jinač takhle debilně to tu jezdí jenom o víkendu, jede bus 22:30 a pak až 0:30 - a já mám jak na sviňu směnu do 11
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 22:30
- Nahlásit
Baysha
to byl ale fakt si mazel, kamarád se jednou hrozně zkouřil,že jsme ho museli vézt na pohotovost a sestřička na pohotovosti pane **** to musel bejt dobrej model, nemáte ještě?
slivovice by se u nás našla marjána ne.
nemethova5
si myslej, že jsme blpky, ale když těm vínům daj tak blbý názvy
|
Baysha
Člen |
- Nahlásit
Biluška
pěšky nepadá v úvahu, je to dobrých 20 km nejmíň
jinač dobrou a pevné zdraví
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
Bayshatak to vas lituju,lity,lity,ja jezdim taky vsude busem,pokud me bracha,nebo svagrova neodveze,hele jdu chrnet ve ctyri vstavam.
tak se tu mejte fanfarove a drzte mi zitra pesti!!!!!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 22:32
- Nahlásit
nemethova5
držim usilovně to dáš, neboj
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 22:32
- Nahlásit
Baysha
se nemůžeš z někým domluvit, že by tě vyzvedával?
takovou tchýni bych taky chtěla
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 22:33
- Nahlásit
kejtlin
mi to neva, já jsem si sem propašovala přítulu, toš čekáme spolu akorát doufám, že nebude průser, páč je z konkurenční společnosti
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 22:34
- Nahlásit
nemethova5
jasná věc, hlavně se nestresuj a bud´ v klidu.a dej vědět
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 22:37
- Nahlásit
nemethova5
pani, tfuj tfuj tfuj, flušu na vás štěstí, zlomte si zejtra vaz, ať se vám to líbí a vemou vás!!!!!!! Zejtra n vás od rána hnedle myslíme!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 22:40
- Nahlásit
Baysha
tak to máš dobrý , aspoň nebudeš čekat sama
tož u nás přestává pršet, začíná lejt
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 22:42
- Nahlásit
ale až ted´ jsem si uvědomila, že malý sovy držej zobáky, asi kvůli tomu dešti, že bych se po delší době v klidu a tichu vyspala , takže je vlastně pozitivní, že prší.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 22:43
- Nahlásit
kejtlin
u nás přestává pršet, začíná lejt
si to u vás nech!!!
Potřebuju socializovat vlkošpičku..., co takhle venčení?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 22:45
- Nahlásit
kachna_
nj jenže kdy? jem na tom časově absolutně blbě.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 00:53
- Nahlásit
zdravicko, dnes jsme byli na odchytu a mam dalsi kote je to asi sourozenec toho co vcera umrelo( adalsi 3 sourozenci pred tydnem) Prosim prosim drzte strasne palce bude to potrebovat. Neni to takovy vychtrlec jako tamtyco umreli, ale stejne..
Je pekne drajvove, prska po me a syci i kdyz je to drobek je to desny drak.
Biluška
jestli nasebe kocka nenecha sahnout potrebujes sklopec, jinak ji nechytis i kdybys ji nalakala nekam do mistnosti bude vysilovat. Tu klec na psy muzes zkusit, ale asi nestihnes priskocit ona te skrz mrize uvidi avybehne, ale zkus to. Jen nevim jak s ni budes dal manipulovat. Muze to byt plisen, ale to nevim jestli by mela az takove jako popisujes, nebo kozni svrab, nebo śpousta dalsich veci, treba alergie na blesi kousnuti... Bylo by potreba aby byla po dobu leceni v kleci, protoze ji znovu nechytnes na podavani leku. Divoskam je nejlepsi pichat inekce, nebo dat prasek do jidla pokud to bude jist.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 01:02
- Nahlásit
Kdyse planuje to mezinarodni setkani? Rada pojedu taky, do Jiloveho snad trefim, doufam spisse bojim, ze jeste nebudu umet vyjet autem z parkoviste to vite jsou tam sloupky a uzky vyjezd.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 07:10
- Nahlásit
Budíčeeeeeeeeeeeeek
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 07:22
- Nahlásit
Fstávat a makat, uš je hodin jak na orloji, zase nic nestihnete
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 07:27
- Nahlásit
Přeji dobré ráno!
Radši už teď, protože nevim, jestli jsem dneska vůbec stihnu ještě zaskočit. Mám hafec práce.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2010 07:58
- Nahlásit
ahoj všem i tady
impact - fotky budou bůhví kdy ,bo nemám k tomu ten kabel a nějakou kartu,takže až zakoupím,hodím to na rajče
|