Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4635 . 4636 . 4637 . 4638 . 4639 . 4640 . 4641 . 4642 . 4643 . 4644 . 4645 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 08:02
- Nahlásit

čau lidi, dovyvenčím a jedu k ajt´ákovi

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 08:04
- Nahlásit

brý ráno fšici!

chce se mi ukrutně spát a nemůžu, páč nám tchýňa na půl devátou domluvila topenáře

Alexa
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 08:14
- Nahlásit

ČUS PAKA
bože bože to je zas hnusně

Biluška
už vidíš???? patláš nebo kapeš si doň něco????

Baico
já nevim pročs to tomu tvýmu čokloj zkazila a víš čím???? no přeci stereotypem, nemůžeš přece šlapat ořád stejný stopy i gdyž víš že na zkoušku má mít nějakej tvar. Stačí gdyž na rovným úseku uděláš oblouček. Tak na podzim no, to zvládnete

kejtlin
sem vymyslela, že ti vytisknu mapu a vyznačím tlustejma barevnejma čáramam kudy jo a ku né

kejtlin
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 08:28
- Nahlásit

Alexa
ano prosím zkus to s tou mapou, vytiskni mi nejjednodušší a nejkratší cestu děkuji

all
zatím se loučím, doufám, že mi to doinstaluje na počkání

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 08:32
- Nahlásit

Baysha
Prosím tě, já blpka jsem si smazala číslo na toho tvýho kámoše z Pardubic. Prosím, pošli mi ho ještě jednou. Kuji

Alexa
Uš vidím

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 08:36
- Nahlásit

Alexa
já nevim pročs to tomu tvýmu čokloj zkazila a víš čím???? no přeci stereotypem, nemůžeš přece šlapat ořád stejný stopy i gdyž víš že na zkoušku má mít nějakej tvar.
Ono to možná bude tím, že jsme naposledy stopovali an těch závodech u vás. A hlavně nebyla vůbec chuť trénovat. Přepad mě nějakej syndrom vyhoření. Naopak todle mě nakoplo do další práce.

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 09:20
- Nahlásit

Biluška
posláno, přišlo?

leyenda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 09:25
- Nahlásit

Hezky prvni letni den
nemam cas vas docitat, protoze sotva stiham dojit obcas na zachod,
kombinace tridenni absence elektriny a navstevy fanaticky touzici po shlednuti vsech pamatek v cele Provence, plus moje zvirata, plus ve skole finishujici deti je vrazedna.
pro organizatory akce Jilove international - nejlepe by se mi hodila sobota 17. ale pravdepodobne se dokazu zorganizovat i na 10., prosila bych nekoho, aby mi dal vedet na mejl, az se rozhodnete, tady to asi zapadne
Ja jeste tenhle tyden moc na netu nebudu, takze, kdyby bylo neco duleziteho, prosim mejl

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 09:34
- Nahlásit

Baysha
jj, přišlo, díky moc

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 10:36
- Nahlásit

čau všicí, mám přestáfku na kafe

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 10:37
- Nahlásit

gabifi
čau já se válim f posteli a čekám, aš odtáhnou topenáři, mění nám tu pět radiátorů

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 10:50
- Nahlásit

Baysha
mění nám tu pět radiátorů
úpřimnou soustrast, na řemeslníky mám alergii. Hlavně na ty, kteří odvedou trošku lepší práci až po druhé rekalmaci
Já mám zítra dopo doma elektrikáře. Přindou na světla, které jsem u nich už jednou reklamovala

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 11:01
- Nahlásit

ahoj vsem to kote je urvane, hrozne moc. Spala jsem asi hodinu po desetiminutach. Jdu vyvencit psika a kocicku najim se a jdu zase po 1O minutach spat.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 11:05
- Nahlásit

gabifi
úpřimnou soustrast, na řemeslníky mám alergii. Hlavně na ty, kteří odvedou trošku lepší práci až po druhé rekalmaci

kamoska pravnicka mi rikala, ze kdyz u jeji babci menili okna, tak si kazdy jejich krok fotila, remeslnici nasrany, prej jestli ji to bavi a ona jim rekla, ze jo ze potrebuje mit dukazy, kdyby to udelali blbe. Se prej pak hodne snazili.

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 11:07
- Nahlásit

gabifi
tidle budou snad f tomto směru f poho, i když to je mi fuk, můj barák to není akorát že nám tchýňa zavolala fčera v osum večer, že přijdou v půl deváté ráno a přes to nejede vlak... což bylo fajn vzhledem k tomu, že z práce sme dojeli v půl druhé v noci

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 11:14
- Nahlásit

lucYnka XIII
chudáku...
to chce tobě prášek a kotěti traverzu

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 11:21
- Nahlásit

Guten tááák! To je zas den! Dneska myslíme na nemethovou, ať má práci, mělo by to vyjít, dyš má lucynka nový kotě. Škoda, že neni třínohý. To by byla skoro jistota.

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 11:24
- Nahlásit

Baysha
no, esli je barák tchýně, tak topenáře fotit fakt nemusíš

lucYnka XIII
Se prej pak hodne snazili.
ok, zítra vytasím na elektrikáře foťák

Jak to může ty řemeslníky bavit? Poprvé to odfláknou, pak si to přijedou po sobě několikrát předělat a tak furt dokola. Asi se řídí podle známýho ftipu: "Franto, drž ten komín, já jdu pro peníze".

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 11:38
- Nahlásit

gabifi
fotit je nebudu, nejsou vůbec fotogenycký

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 11:44
- Nahlásit

tě bůch kreténi,proč je zima??
gerda
četlas lejendu??? tak já jí napíšu toho 10. ne? at to máme f kupje.

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 11:53
- Nahlásit

a uš nás vyplavili

gabifi
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 11:54
- Nahlásit

Baysha
no voni by to taky mohli blbje pochopit a až bys vytáhla foťák třá bys uviděla striptýzek

davidkova renata
si nevymýšlej a buď ráda, že neleje nebo nemrzne

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 11:56
- Nahlásit

davidkova renata
tak já jí napíšu toho 10. ne? at to máme f kupje.
jasný, to může eště aji biluše a tak ňák asi fšickni.

Baysha
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 11:56
- Nahlásit

Gerda
já taky můžu jenom 10.

Baico
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 12:22
- Nahlásit

Gerda
tak já jí napíšu toho 10. ne? at to máme f kupje.
jasný, to může eště aji biluše a tak ňák asi fšickni.

10. super, protže 17. je výstava v Boleslavi a já zase dělám taxíka Anciliákům na výstavu.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 12:28
- Nahlásit

Baico
10. super,

uš sem jí poslala sovu!!

Biluška
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 12:48
- Nahlásit

Tagže platí desátýho?
Orijenťácíííííííííííííí slyšíte? Jedem desátýho. Gvůli Impact a jižnímu spolku teda pojedem přes Holomóc a pak po dálnici. Čili přes Brno - bude-li místo v autě můžem nabrat i Kintu. Ale Míňa není nafukovací víc jak pět lidí prostě nepojme .
Zároveň vám oznamuju, že desátýho mám svátky (dva hned, heč - dopoledne slavím jako Libuše a odpoledne jako Amálie ) a Rozárka má výročí, že je rok u nás a nejspíš bude mít taky narozeniny. Bude chtít hodně dárků jak ji znám

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 12:55
- Nahlásit

Biluška
že desátýho mám svátky (dva hned
no a co jako????? vode mě teda nic nečekej,maximálně ti dovolim předběhnout mě na oválu

Gerda
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 13:00
- Nahlásit

Biluška
Zároveň vám oznamuju, že desátýho mám svátky (dva hned, heč - dopoledne slavím jako Libuše a odpoledne jako Amálie ) a Rozárka má výročí, že je rok u nás a nejspíš bude mít taky narozeniny. Bude chtít hodně dárků jak ji znám
Rozárku teda neber, ty rovnou počítej s tim, že nic nedostaneš, leda by sis vobjednala dárek u lejendy, může ti taky nakopat....ze sachrátky levandul.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2010 13:24
- Nahlásit

děckáááá
víte že je dneska slunovrat??????? to znamená,že vode dneška se dny opět zkracujou,eště sem si nestihla fšimnout že by se dloužily bo je furt tak hnusně že je tma uš f 8

<< 1 ... 4635 . 4636 . 4637 . 4638 . 4639 . 4640 . 4641 . 4642 . 4643 . 4644 . 4645 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání