| Autor |
Zpráva |
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:45
- Nahlásit
nemethova5
dnes se brachy zeptam jestli mi nechce kokota podarovat,ze vyzkousim jaky je???
paní, vy mě dneska bavíte jedna věta lepší než druhá
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:46
- Nahlásit
Biluška
Bilu, tak já ti pošlu moje voko, ať nemusím taky k oční, ju?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:47
- Nahlásit
Biluška
držím palce!
|
Lájoš
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:51
- Nahlásit
ALL
Biluška opravdu už bez námitek jede, bo nevidí ani na psi do 40 cm v kohoutku. ti se už stali neviditelnými.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 19:02
- Nahlásit
Nazdar blpky, uš su taky tu, byly sme s mámou eště pro květiny v obi, máme toho zas děsně moc. Kejtlin vám taky ale nenapsala, že sem jí dojela zachránit podle jejího debilního popisu - sem u pumpy a sou tu koleje - jely sme spolu cestu do jesenice, aby e naučila, že nemá nikde na kruháku odbočovat, takže sem kvůli té pipině nevděčné najela další milijon kilometrů, pak sem jí jen poslala jižní spojkou na černý most. Podle mě je to cesta, kterou se domu dostane v pohodě, ale vona zabloudí a najede na dálnici. Bajko tamtudy taky jezdí a domki trefí f poho. Maryje má strašně rozkousanou přední nohu, vůbec nevim proč. A stala se naprosto příšerná věc, jak měla dojet příští týden ta malá výmarka, tak se dneska utopila v bazénu, ještě s druhou fenkou, taky štěňátkem. Chovatelka měla bazén zakrytej, furt to hlídala, aby se vokolo štěnda nemotaly, prostě nevim, co se stalo, ale dvě sou po smrti. Kámoška je na prášek, pláče, už ji měla pojmenovanou a příští týden k odběru, vše zařízené, dovolenou, krmení, veterináře, skládací domek dojde v pondělí do práce. Je to naprosto příšerný.
Biluše už jela k dochtoroj? Ty vole, to je taky věc!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 19:09
- Nahlásit
Gerda
A stala se naprosto příšerná věc, jak měla dojet příští týden ta malá výmarka, tak se dneska utopila v bazénu, ještě s druhou fenkou, taky štěňátkem. Chovatelka měla bazén zakrytej, furt to hlídala, aby se vokolo štěnda nemotaly, prostě nevim, co se stalo, ale dvě sou po smrti. Kámoška je na prášek, pláče, už ji měla pojmenovanou a příští týden k odběru, vše zařízené, dovolenou, krmení, veterináře, skládací domek dojde v pondělí do práce. Je to naprosto příšerný.
paní to je fakt hrozný, když si představím, že by se mi to mohlo ke konci roku stát, tak mi běhá mráz po zádech
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 19:13
- Nahlásit
Gerda
a co teď bude kámoška dělat??? Fakt hrozné
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 19:18
- Nahlásit
gabifiproc souseda?jako,ze je kokot?sousedy mame nahodou super!mi problemy nemame,ba naopak.
Montyto je vas problem,ze to chapete dvojsmyslne????
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 19:19
- Nahlásit
Gerdatak to je fakt pech!asi bych byla taky dost na nerv!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 19:20
- Nahlásit
nemethova5
a váš problém, že to tak píšete pak to tady vypadá na incest
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 19:21
- Nahlásit
Montyno ja za to muzu,ze mate chlupate myslenky?????jezis,no jeste ze jsme v zumpe!a problem toho kdo to cte,at si to kazdy prebere jak chce,mi je to jedno,vino si dam a pak vam reknu jaky je.jinak kokot znamena kohout,kdyby jste racila vedit,jinak to bych musela byt asi zoofil,ne?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 19:21
- Nahlásit
Gerda
šiš pani, to je děs
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 19:26
- Nahlásit
nemethova5
vino si dam a pak vam reknu jaky je.
Paní, ale chutě mi tím neuděláte, já totiž víno pomalu nemůžu ani cítit
znamena kohout,kdyby jste racila vedit,jinak to bych musela byt asi zoofil,ne?
tak to už raději ten incest
A doufám, že to někdo nevezme vážně, nebo mě asi picne
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 19:32
- Nahlásit
Montytak fakt nevim,co je horsi,jestli zoofil,nebo incest!vsak co se cilite,je to zumpa!hele,ja taky na vino moc nejsem,ale dam si,zkusim,jestli bude dobry.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 19:34
- Nahlásit
nemethova5
tak se pak paní moc neopíjte, aby vám nebylo špatně....
A už je vám lépe? Už vám teplota klesla???
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 19:47
- Nahlásit
nemethova5
proc souseda?
no jako že bys ho otestovala, esli mu funguje kohout
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 19:54
- Nahlásit
Montyjo,klesla,proto si dam a zkusim to vino.
gabifizadnyho souseda testovat nebudu,na to maji doma manzelky a pritelkyne.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 19:59
- Nahlásit
mějte se heski, baby, du se svalit pod deku k tíví
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 20:52
- Nahlásit
achjo, lidi, to je na houby
tchýňa nás vyhazuje z baráku, prej uš tam smrdíme moc dlouho a vona se tam chce rekreovat a na svojí posteli, aby ju nebolely záda, to by se eště možná ukecalo, ale v žádnym přípatku si tam nemůžem vzít psa to je totál na pytel, aji kdybychom ten byt definitivně podepsali příští tejden, tak bude volnej za měsíc...
prostě mi chyběj tři tejdny
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 20:53
- Nahlásit
Uš sme doma. Tagže já vám něco povím žumpice. Tohle byla naprosto poslední náfštěva pohotovosti, na který sem byla Od příště jezdím na veterinu
Schválně jsem tam napřed volala a ptala se essi tam oční eště funguje (páč u nás se furt něco ruší). Paní mě ujistila, že jo, ale že sou tam jenom do osmi. Dojedem tam, hned z kraje ještě na vrátnici nás zkásli o devadesát kaček V budově F jsme zjistili, že fungují jenom do čtyř a pak je zastupují na LSSP. Ochotně nám poradili, že to je za infekcí. Což nám bylo celkem ke guwnu, páč sme nevěděli gde je infekce. Nakonec jsme to teda našli. Jelikož očař už jaksi nebyl tak se mi do oka koukla doktorka z interny co tam sloužila. Dochtor jako dochtor, ne? Veškeré vybavení co měla (a použila) byla stropní zářivka a vatová tyčinka na čištění uší. Potom mě seřvala, že co dělám takové kraviny a bílím chlívek (jsem si na to asi měla vzít firmu a zaplatit šedesát táců + vícenáklady, nebo co ). Doporučila mi máznout si do oka oftalmoframykoin a zalepit si ho. Vše ve vlastní režii, za těch ubohých pár drobných přece nemůžu čekat, že by to udělali oni, ne? Jo a mám přijet zítra. Asi proto, aby mě mohli zkásnout o další drobný. Mášenek ji chtěl inzultovat, ale zatrhla jsem mu to. Úroveň našeho zdravotnictví mě dostává na lopatky Příště až se pořežu tak nejspíš vyfásnu v ordinaci jehlu a nit a doporučení, že si to mám zašít
Jdu krmit, doufám, že uvidím alespoň ty velké psy
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 21:04
- Nahlásit
Biluška
ty woe ty máš vjeci. teda nechci tě strašit ale přece jenom voko je voko a když nevidíš není to žádná sranda. asi bys tam měla zejtra zajet znova nebo někam jinam essi můžeš
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 21:05
- Nahlásit
Bayshatoz to je blby a to tchyna nemuze vydrzet ty tri tydny jeste?kdyz uz vydrzela s vama vsema tak dlouho?vsak to utece jak voda,ne?
Biluškavsak to rikam furt,kdyz mi neco bude,jdu k mojemu vetovy,uz jsem mu to rikala,tak se smal.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 21:08
- Nahlásit
Baysha
tchýňa nás vyhazuje z baráku, prej uš tam smrdíme moc dlouho a vona se tam chce rekreovat a na svojí posteli, aby ju nebolely záda, to by se eště možná ukecalo, ale v žádnym přípatku si tam nemůžem vzít psa to je totál na pytel, aji kdybychom ten byt definitivně podepsali příští tejden, tak bude volnej za měsíc...
prostě mi chyběj tři tejdny
no a sehnat si na ten měsíc podnájem, vím že je to na pytel a za těžký prachy, ale když je tchýně taková todlec. A čoklíka máš kdy k odběru???? Myslím, že s chovatelem by nebyl problém domluvit pozdější odběr
Biluška
hele nebo si zavolej vetovi co s tím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 21:14
- Nahlásit
Alexa
nemethova5
Jo, taky jsem říkala, že příště pojedu na veterinu
Alexa
asi bys tam měla zejtra zajet znova nebo někam jinam essi můžeš
No k nim už teda určitě ne Promiň, ale stropní zářivku a vatovou tyčinku nějak nepovažuju za odpovídající lékařské vybavení. Tohle kdyby mi vybalil vet na psa tak ho seberu a pojedu jinam. A doporučení, že si to mám sama zalepit mě taky docela dostalo
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 21:19 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
nemethova5
no vona tam hlavně nechce čokla, že všecko zničí a tak...
Alexa
jako pozdější odběr by nebyl problém, ale jednak mám naplánovanej měsíc dovolený a druhak na ňu nechcu čekat tak dlouho, přece jenom čím menší štěňa, tím rychlejc a líp si na nás zvykne si mysim...
podnájem - nevim, tak rychle sehnat a eště aby tam nevadil pes...
eště zkusíme buď přítulova otce, ségru nebo mýho bráchu, že bychme šli na ten měsíc bydlet k někomu z nich...
čoklina je k odběru uš za 14 dní právě...
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 21:20
- Nahlásit
Biluška
No k nim už teda určitě ne
no jasně to chápu, sem myslala, že by tam zejtra třá byl očař. Nebo nemůžeš jet jinam?????
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 21:23
- Nahlásit
Biluška
no tywoe to je hustý
zrovna narazíš na takovoudle krávu dojnou
já byla na pohotovosti jednou a měla sem fakt štěstí na doktora, během 15 sekund mi perfektně diagnostikoval rozsáhlý zápal plic, kerej mi moje šarlatánka čtrnáct dní líčila stylem "nic tam nemáte, berte sirup"
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 21:23
- Nahlásit
Baysha
Nějací kamarádi by nepomohli? že byste těch pár týdnů byli u nich? Nebo nějaká ubytovna? Ale tam asi nedovolí psa
Alexa
Uvidím zítra. Mě už se nechce nikam. Nesnáším doktory a po téhleté zkušenosti tuplem
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 21:27
- Nahlásit
to vám povim, sedum pézetek a jsem vymáčklá jak citron a to nic skoro nedělám. A to nás čeká eště noční hra. Asi pojdu.
Biluška
jinak Clarke mezi dětma pěkně trénuje, chodí tady z jednou malou holčičkou, ta ho furt péruje, tahá ho za vobojek a von je úpa f klidu. Chodily pozadu po čáře se zavázanejma vočima, psa sem posadila na konec, aby měli jako směr a on jako by to pochopil, celou dobu štěkal, aby věděly
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 21:42
- Nahlásit
Pumpa
Clarke mezi dětma pěkně trénuje,
To je moc dobře Jen ať si zvyká darmožrout
|