| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 17:35
- Nahlásit
davidkova renataupc..já dyštak cinknu,nevim přesně kdy budu,musim eště k sousedce
na drby na drby pani?tak jo na UPC!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 17:35
- Nahlásit
davidkova renata
Od 17-tého do 31-tého července. Čili přijet můžu gdykoliv mezi desátým (kdy plánuje příjezd Leyenda) a patnáctým. Šestnáctýho musím posekat zahradu, aby měli děcka kde postavit stany a pak to vypukne
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 17:39
- Nahlásit
nemethova5
na drby na drby pani
to je ta z tý emeriky,tak na chvíli..
Biluška
aha...tak zatim je to zmatený...kupodivu ..čili 10. eventuálně jo? my mysleli,že uš táboříte..taky se neví essi lejenda je ochotná dorazit dříf na cvičák do jílovýho neš domů gde nebyla asi 30 let
akorát zas nemůže ta bláznivá kejtlin ..to je materyál todleto!!!
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 17:40
- Nahlásit
Biluška
fakt sme tam bloudili od půl dvanácté do půl štvrté do rána, našli sme Kohoutky, Bystrc a myslim sme se blížili aji k Pisárkám chvilama, jenom ten Jundrov nám furt unikal teda mně bylo jedno, kudyma du, já byla podnapilá a měla sem z toho děsnou prču, vedl nás jeden pán, kerý se tvářil, že přesně ví, kadyma má jít, za ním sme šli tři a strašně sme se celé situaci smáli a peloton uzavírala manželka dotyčného pána, byla děsně nasraná, páč věděla, že deme blbě my sme to věděli taky, ale bylo nám to fuk
hele ta hra zní dobře, kdy mám dojet?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 17:46
- Nahlásit
davidkova renata
taky se neví essi lejenda je ochotná dorazit dříf na cvičák do jílovýho neš domů gde nebyla asi 30 let
Se holt musí přizpůsobit Gdyž kvůli ní jedem takovou šílenou štreku tak ona, která to má prakticky za rohem, by se mohla přizpůsobit
Domů si cestou z letiště hodí kufry a povalí na cvičák, to je přece normální situace
fakt sme tam bloudili od půl dvanácté do půl štvrté do rána, našli sme Kohoutky, Bystrc a myslim sme se blížili aji k Pisárkám chvilama, jenom ten Jundrov nám furt unikal
Nebylo by jednodušší jít do těch Kohoutek a dojet to šalinou?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 17:48
- Nahlásit
davidkova renatana drby na drby pani
a jo!uz vim,na jak dlouho je tu?
tak to musite vse dobre probrat.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 17:50
- Nahlásit
Baysha
uš se těšim na labradůru,budeš s náma chodit na vychásky ,f poctatě to bé takovej trek lonk dycky
Biluška
Se holt musí přizpůsobit
taky myslim a kejtlin at si přehodí šichtu a malince sem uš taky řekla,že holt muší dovalit!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 17:52
- Nahlásit
Biluška
davidkova renata
tagle blbý hry já nehraju ,byste mě vyzvedli o rok pozdějc a museli se mi starat o 13 psů za to nemůžu, že mi chybí kousek mozku nóó
biluše, měla by sis někam dojít s bradafkou to není sranda!!!!
all
hodím sprchu a jdu se zklidnit na ryby, bohužel i cestou tam se dokážu ztratit.
jo jak dopadla baico neví někdo?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 17:54
- Nahlásit
davidkova renata
do 24.6. to musím vědět jestli si teda mám přehodit směnu, nebo vzít volno nebo něco, přizpůsobím se, to není problém.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 17:57
- Nahlásit
kejtlin
biluše, měla by sis někam dojít s bradafkou to není sranda!!!!
Na bradafku kašlu. Jednak nebolí a za druhé už stejně kojit nehodlám, tak mi k ničemu není .
Ale asi pojedu na oční, páč uš skoro nevidím na monitor
tagle blbý hry já nehraju,byste mě vyzvedli o rok pozdějc
Já se dycky na konci slituju a prozradím jim, že jsou ty světla tři . Pak uš na místo určení většinou dojdem rychle
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 17:58
- Nahlásit
kejtlincau,tak ja si s coklama naplanovala vejleticek a seslo z toho,jsem desne nachcipnuti!mam horecku tricetdevet a nevim,jestli me neboli i vlasy,esli to neprejde,jedu na pohotovost.a co to mate tohoto datumu?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 17:58
- Nahlásit
kejtlin
do 24.6. to musím vědět jestli si teda mám přehodit směnu, nebo vzít volno nebo něco, přizpůsobím se, to není problém.
tak to domluvíme aš dorazí lejenda...čas ti dáme
vo bajko nic nevim,čekám gdy se zjeví.
uš máš rajče?????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:10
- Nahlásit
davidkova renata
mám ho na ploše, ale nefungá, hodím řeč s ajt´ákem at= se snaží.
nemethova5
di k doktoru tak vysoká horečka není nic dobrýho.
all
jedu na rybky doba je zlá, nemáme co jíst
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:13
- Nahlásit
kejtlinto je u me upa normal,jak mam stres,tak mi vyrazi bud horecka,nebo sileny opar,to mam z prace,ku.vy sikmooky korejsky nas chcou strhat nebo co,jsem byla rada,ze jsem byla uz doma,jinak jsem si usila super obojek s madlem na pridrzeni,pak hodim foto,hele uz umis ty obrazky vkladat,nebo este ne?
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:19
- Nahlásit
biluška
nemethova5
kurňa tu je dneska marodů, dite k dochtorovi šici, ať to tu nechytnem
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:27
- Nahlásit
Bayshaa co bych tam asi delala?nastesti uz jsem fajne prospana a psiska jsou taky vylitani a je mi lip,takze jeste dnes budu chrnet a odpocivat a budu fit a v poho,jdu k doktorovy maximalne,kdyz mam hlavu v podpazi.
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:28
- Nahlásit
čau baby
tak tohle vám nusím nutně sdělit
v bytě nad mým bytem prdla voda. Začala mi protékat kolem světel v koupelně a předsíně a to tak že hodně, vědra nestačila. Barák prázdnej, nemohla jsem se dozvonit vůbec na nikoho, navíc, byt nade mnou je prázdný a vlastní ho zkrachovalá firma, potažmo její věřitelé. Nakonec jsem vylovila souseda, který byl doma jenom proto, že měl angínu. Měl telefonní čísla na nějaký chytrý lidi, a ti mu poradili, které z 300 stupaček v baráku má odstavit. Pak slovil telefonem někde v lese člověka z oné zkrachovalé firmy, který měl od tohoto bytu klíč....sem si samozřejmě do toho lesa pro něj musela doject. Ten pak odstavil vodu v onom bytě. Jelikoš sem doma s čoklem vyspávala trošku drsnější pátek, zatím sou škody minimální. Uvidíme později, třá budou ještě nějaký fleky na zdi. Bych neřekla, že budu angíně vděčná, že na souseda skočila a přinutila ho trávit víkend doma v posteli. Teď bych se šla nejrači vožrat ale nemůžu, goliji zašívali v pátek očičko, tak ho hlídám, aby si to nepřeoperoval.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:29
- Nahlásit
gabifisismarja,ten tvuj pes je furt zasitej,jak von to dela?on je asi sadomasochista?ja bych se sla taky vozrat a mozna jak se vozeru,tak uz mi bude horecka suma fuk.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:30
- Nahlásit
gabifi
Co má goliják s očičkem?
Gdybys nesháněla sousedy jak bubka tak si mohla mít doma basen a to je dneska žádané . Bys mnohem moc zvýšila hodnotu bytu .
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:32
- Nahlásit
Biluškaa nebo vodni postel,to nema kazdy,ze?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:33
- Nahlásit
nemethova5
tvuj pes je furt zasitej,jak von to dela?
no, vono ten můj pejsek, co byl zašitej před třema měsícema už nežije. Teď je zašitej jinej
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:34
- Nahlásit
nemethova5
jo a jesli máš s kým a za co, jdi se vožrat, třá se nemoc lekne
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:35
- Nahlásit
gabifijezis,pani,tak to se omlouvam,to jsem nevedela,fakt.hele a ten se dohryzal,jestli si pamatuju spravne?no nevadi,stejne mate sadomasochysticky psi,co si sami ublizujou.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:36
- Nahlásit
gabifinemam,prave,ze nemam,kazdy na me hazi totalni bobek!jinak by se tu u me pomela makrel,bracha tu ma sama vina,asi cca 10litru a libi se mi jedno vino,jmenuje se kokot!!!!!!
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:38
- Nahlásit
nemethova5
!jinak by se tu u me pomela makrel,bracha tu ma sama vina,asi cca 10litru a libi se mi jedno vino,jmenuje se kokot!!!!!!
tak to je pěkné, celá ta věta se vám paní moc povedla
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:40
- Nahlásit
Montyale ono se to fakt tak jmenuje,to je nejaky srbsky,ci chorvatsky!ofotim etiketu a poslu,kdyz mi neveris????dnes se brachy zeptam jestli mi nechce kokota podarovat,ze vyzkousim jaky je?????
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:41
- Nahlásit
Biluška
giliják má zánět obličejového nervu, pokleslo mu víčko a srst mu třela o rohovku a poškodila jí. Tak vet rozhodl, že mu udělá na tom víčku menší plastiku, aby o očičko nepřišel
nemethova5
Biluška
wole, kdybych nebyla doma, tak mám i bazén i vodní postel
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:42
- Nahlásit
nemethova5
jo, ten zašitej se před měsícem porval a zranil si nohu, ta uš je ok
furt nějaký starosti, no
prdel musí být
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:45
- Nahlásit
Tagže dámy, páč uš na vás vůbec nevidím (teda vidím, ale jenom jedním okem) tak teda jedu na to oční. Ale su nasrané a nechce se mi, páč si úpa umím představit ty fronty zase
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 18:45
- Nahlásit
nemethova5
dnes se brachy zeptam jestli mi nechce kokota podarovat,ze vyzkousim jaky je
se zeptej rači souseda
|