| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 13:38
- Nahlásit
Gerda
deštník mám moc krásnej,a velkej, vyhrála jsem ho na závodech, když jsem se opsama nebo i s jedním, deštník nepoužíváme, nevadí žádnému ze psů déšt´ a mě taky ne, pokud to není plavák, žes během chvilky durch.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 13:38
- Nahlásit
Gerda
no ta prasklina je v rohu, gde se ten sádroš napojuje na nosnou zeď... od stropu skoro aš do půlky výšky místnosti
mám strach hlavně z toho, že na tom sádrošu je zavěšená kuchyňská linka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 13:47
- Nahlásit
kejtlin
ta srst je matná třeba protože to jsou mlád´ata
Blbost. Jakékoliv zdravé zvíře má lesklou srst a je úplně jedno jak je staré. Pokud teda nepočítáš takovou tu prachovou co mají některé mláďata a to případ kuníků teda není.
a nač potřebuješ malý kuny?
Na radost přece
Baysha
Netuším nakolik ta prasklina vadí, ale dávej bacha, abys nepřebrala.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 13:48
- Nahlásit
Biluška
taky pravda, pani
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 13:50
- Nahlásit
Biluška
myslím tu prachovou, nebo když třeba NO přesrst´uje.
ty si nemáš slepice vid´?mě by malý kuňata radost neudělaly.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 13:51
- Nahlásit
kejtlin
by malý kuňata radost neudělaly.
tak Náně obrofskou! ..ofšem jen pomíjivou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 13:55
- Nahlásit
kejtlin
myslím tu prachovou, nebo když třeba NO přesrst´uje.
Tohle je evidentně nemocná srst. Buď jim něco je (i když na první pohled to není vidět), nebo je to jenom důsledek těch blech a velmi špatného výživového stavu. Páč vychrtlý jsou teda extrémně.
ty si nemáš slepice vid´?mě by malý kuňata radost neudělaly.
Nemám, ale plánuju. Napřed se musí postavit výběh a kurník, což je u nás dycky na dlouhý roky Ale kuňata mi k tomu vůbec neva. Páč kuna nikdy neloví tam kde bydlí . Naopak to svoje hlídá před ostatníma dravcema. Takže essi nechceš u slepic lišku tak si sežeň kuňátko
davidkova renata
tak Náně obrofskou!..ofšem jen pomíjivou
Armánek taky vříská, že je mu úpa jedno essi sežere napřed Dafyho a potom Dikiho, nebo naopak. Ty kuřecí žaludky co mají k obědu si prý potom dá jako zákusek
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 14:16
- Nahlásit
Baysha
Jako to určitě, abys nepřebrala, ale abys zas nekupovala zajíca v pytlu. Šak muš tvůj má ňákýho známýho, co umí stavět zdi, tak jen může kóknót, jesi je to fakt jen puklej sádroš. Až ti spadne na kedlubnu kuchyňská sestava, už sa nekókneš, ty blázne starý. Sis tady měla chyttit dědu, ten by ti k tomu určo řek, bo von je chytrej a šecko ví. Taky už je na to dost starej, aby věděl. Fševjět.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 14:29
- Nahlásit
Tak na zkoušky jdeme. Budeme kousat na Jitku Jozovou. Nejhorší je, že jí uvidíme až zítra před obranama, protože dneska je někde na semináři.
Já chi humřííít. Na co jsme se to dala. Jestli tohle uděáme, tak na to kašlu. Teda alepoň na IPO.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 14:36
- Nahlásit
Gerda
no právje, bych navíc nevypadala vůbec fkusně se skřiňou na kokosu
jako puklej sádroš to je, to vidim i já... si na to asi pozvu eště někoho, aby to zhlédl, akurát nevim koho
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 14:48
- Nahlásit
Baico
je možný, že ti něco odpustí na obranách, protože pes, který není zvyklý kousat na ženskou nemá takovou razanci.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 14:49
- Nahlásit
kejtlin
pes, který není zvyklý kousat na ženskou nemá takovou razanci.
Baico jí nemá ani na chlapa Ale taky tajně doufám, že na veverku by mohl koukat schovívavějším okem.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 14:51
- Nahlásit
Baico
to dáš když ne, tak je to jedno, půjdete na podzim.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 14:53
- Nahlásit
nevim furt eště sem nevymyslela, co mám sebou vzít zejtra........nic se mi péct nechce, ale přecejc tam nebudem bes jídla.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 14:55
- Nahlásit
kejtlin
to dáš když ne, tak je to jedno, půjdete na podzim
Máš recht, zatim jsme všechno dali, tak to holt jednou muselo přijít.
Jen na nás zítra myslete, ať to neni velká ostuda.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 15:29
- Nahlásit
Gerda
co kdybysme zítra z jílovýho jeli do troje s piškotama?
all
když se přemluvím tak upeču buchtu z be-be sušenek
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 15:29
- Nahlásit
Někdo nám sebral nápad - www.zvirecidetektiv.cz .
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 15:33
- Nahlásit
Baico
strašně strašně mocinky moc vám držíme palce pani vlkocvičitelová!!!!!!!!!
kejtlin
to se domluvíme zejtra, jak to bude s počasim, jo? Kdyžtak můžem dát eště trojskou prochásku, abysme jen nejezdili autama jako kokoti.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 15:41
- Nahlásit
impact
Dneska se krade fšechno
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 15:44
- Nahlásit
Gerda
jasně piškoty pro jistotu naložím
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 16:05
- Nahlásit
Biluška
Nj, když sis to nestihla založit jako pobočku, tak máme po srandě.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 16:13
- Nahlásit
impact
Nezoufej, pořád ještě mu můžem dělat konkurenci
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 16:23
- Nahlásit
ach jo, nesnasim, kdyz mam rozdelanou praci, ktera me bavi a v horizontu nekolika mesicu muze prinest hodne penez, a nutnosti splacet dluhy a ucty jsem nucen odbehnout od ni a delat veci, ktere me nebavi.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 16:39
- Nahlásit
argosek
nezoufejte, pane, bude hur
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 17:03
- Nahlásit
Baysha
doufam, ze ne . koncem mesice me ceka posledni splatka kontokorentu a auta. pak uz budu platit jen hypoteku a jeden mensi uver. no a zbytek konecne muzu zacit posilat financnimu uradu, socialce a vzp - uz se na to tesim. posilat prachy statu je uplne jiny pocit nez bankam. kazdopadne bude uleva, ze nebudu kazdy mesic tlacen k tomu, abych vydelal nejakou castku, protoze narozdil od bank je stat hodne benevolentni veritel .
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 17:03
- Nahlásit
drajvová srna
http://www.novinky.cz/koktejl/203596-srna-zautocil a-na-psa-a-kocku-snazila-se-ochranit-mlade.html
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 17:08 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit
Baysha
ale momentalne me sere hlavne to, ze si ve volnem case delam na projektu, diky kteremu snad vsechny dluhy, co ted mam, budou v momentu, kdy vyjdou podzimni jednani (pokud vyjdou), jen takovou malinkatou kapickou nestojici za zminku, zatimco ted, kdyz ziju od vyplaty k vyplate, me tahnuti vsech tech splatek stoji spoustu premahani a nervu. a to mam jeste obrovske stesi na vyborneho zamestnavatele.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 17:20
- Nahlásit
argosek
pane vy jste se chtěl, nebo už i odstěhoval na slovensko? Víte, že tady máte pořád ještě tu boudu? Budete jí chtít? Jinak vám visim nejen tamten peníz, ale taktéž tekutý úplatek stran převzetí psího domku...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 17:20
- Nahlásit
Alexa
Ty krááááso.
Teda nevim, ale asi bych nestála a neječela, ale sejmula ji.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Čen 2010 17:26
- Nahlásit
Gerda
neodstehoval, slecno gerdo. boudu si, pokud tam jeste bude, az budu mit moznost dostat se velkym autem do prahy, rad vemu. na slovensko snad koncem roku mohl bych zacit pomyslet. treba jeste do te doby bude vojna s madarem a ceny domecku budou takove, ze si koupime celou vesnici .
|