| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 14:06
- Nahlásit
Tak chlívek je vybílený. Ještě natřu žbrlení a přihlásím se do soutěže "nejhezčí chlívek Evropy"
Akorát nevím gdo v něm bude bydlet páč ta čůza se mi mezitím urvala z úvazu, vlezla do zeleninové zahrádky a zcela se postarala o letošní sklizeň cibule
Docela slušně jsem se přitom poleptala vápnem Ve stavebninách mi jeden "odborník" tvrdil, že vápenný hydrát je zcela bezpečný, že to není jako vápno, paninko vůbec nemusíte mít strach, s tím zvládnete pracovat levou zadní
Mám poleptaný xicht (festovně), ruce (lehce) a jednu bradavku (děsně moc, se to na ni prožralo skrz tričko) . Váhám essi jet na kožní, nebo essi stačí gdyž jsem to fšechno umyla, neutralizovala octem,nakrémovala a tak dál. Modelka uš stejně nebudu tak co.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 14:15
- Nahlásit
Biluška
a jednu bradavku
jaůůůůůůůůůůůůůůůůvajs
a máš to jenom červený, nebo vyloženě do živýho?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 14:15
- Nahlásit
Biluška
ta čůza se mi mezitím urvala z úvazu, vlezla do zeleninové zahrádky a zcela se postarala o letošní sklizeň cibule
sem ti říkala, abys šla do klokanů. Ti by se ti určitě na cibuli vysrali
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 14:17
- Nahlásit
Biluška
Ty seš divoch, čoveče....
hele ženy máte něgdo zkušenost se specijální řadou eukanuba dermatosis fp nebo fn nebo tak nějak?
Jo a to, jakej je euk. cajk mi psát nemusíte, to vim
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 14:19
- Nahlásit
gabifi
sem ti říkala, abys šla do klokanů.
nech bejt, myslim, že i s cibulí by si dali říct, jen aby jí nas.ali
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 14:32
- Nahlásit
Baysha
a máš to jenom červený, nebo vyloženě do živýho?
Zelený. Vážně. Zeleno-bílý jako hnis, ale tvrdý. Ale je toho jenom malá plocha, vyloženě jenom vršek bradavky.
gabifi
sem ti říkala, abys šla do klokanů. Ti by se ti určitě na cibuli vysrali
Dám na tvé rady pani. Koza pude do klobás (to už má ostatně slíbený dlouho) a místo ní přijdou klokani . Třá si budou vážit krásného, opraveného chlívku
Pumpa
ech bejt, myslim, že i s cibulí by si dali říct, jen aby jí nas.ali
Na nasrání mi stačí Arman Uš sem ho dneska třikrát ztraverzovala a pořád chodí čumět na kuny. Kdyby jenom čumět, on se na ně snaží prokousat pletivem
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 14:33
- Nahlásit
Biluška
tak to bych k doktorovi určo šla... poleptání louhem je sviňa, de to do hloubky
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 14:37
- Nahlásit
Baysha
Nevím no . Ta koza mě celkem ani nebolí, ale obličej festovně. Přitom dokud jsem pracovala tak nebolel vůbec. Vůbec nic nebolelo, akorát když jsem si cákla do oka - to jsem vypláchla a hotovo. Pak jsem se osprchla a jak se to fšechno namočilo tak to bolí jak sfiňa.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 14:46
- Nahlásit
Biluška
hele fakt rači di... to není sranda, ať se ti do toho nedá infekce...
ten, co ti tvrdil, jak je to bezpečný, byl debil - vápenný hydrát je normální hydroxid vápenatý - neboli louh, hašené vápno
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 14:56
- Nahlásit
Baysha
no debil to byl zaručeně. Páč tam měli v kyblíku hašené vápno a v pytlích vápenný hydrát. A on mi vnutil ten hydrát s tím, že je to bezpečné
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 14:59
- Nahlásit
Biluška
padej na pohotovost, zabit ho můžeme potom
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 15:08
- Nahlásit
Baysha
Nic. Jsem našla zbytek pantenolu a už to tolik nepálí.
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 15:19
- Nahlásit
Biluška
komu není rady...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 16:41
- Nahlásit
ahoj, až ted´ jsem dojela dom z jílového, po hodině bloudění, kdy jsem jela dle alexy se mě ujala gerda a poradil u krčské nemocnice pod viaduktem do prava, tož jsem jela a vyvedlo mě to na dálnici, ale na hradec, mladou boleslav.... takže jsem domů jela přes brandýs, naštěstí to tam docela dobře znám.ale jela jsem domů skoro 3 hodiny takže do jílovýho už asi nikdy nepojedu.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 16:47
- Nahlásit
kejtlin
ale jela jsem domů skoro 3 hodiny takže do jílovýho už asi nikdy nepojedu
ty si jelito )))))))))))))))))))))
co je novýho ,vy paka??
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 16:49
- Nahlásit
kejtlin
ela jsem domů skoro 3 hodiny takže do jílovýho už asi nikdy nepojedu.
ty woe gde ses zas zamotala???????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 16:52
- Nahlásit
kejtlin
Se ti k narozkám složíme na džípíesku
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 16:52 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit
kejtlin
přes brandýs je to úžasná zkratka...
je to sice dál, ale zato horší cesta
vítej do klubu bludniček
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 16:56
- Nahlásit
davidkova renata
co je novýho
v zásadě akurát to, že Biluška pude na plastyku
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 16:58
- Nahlásit
Biluška
Se ti k narozkám složíme na džípíesku
sem pro
a co dělá bradafka??????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 16:59
- Nahlásit
davidkova renata
Alexa
asi jsem se zamotala v kunraticích, při pokusu o vymotání jsem najednou byla 10km od jílového zcela překvapivě a nepochopitelně, pak jsem se zamotala při cestě do krče a pak mě dojela gerda a poslala mě na tu hradeckou a byla jsem v koze. kdybych vás neznala a nevěděla že jste super lidi, tak bych vás podezírala, že mě schválně posíláte zdlouhavýma cestama a máte ze mě srandu, ale já se vůbec nebavím.
Baysha
já bloudím moc, ale vpodstatě za to nemůžu
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 17:02
- Nahlásit
kejtlin
pani, ste muj čovjek! já též bloudim moc, su schopná zabloudit i na rovné ulici a to tak, že se zadívám do výlohy, zasním se a zapomenu, kterým směrem jsem šla
akurát dyš mám mapu, tag je to dobrý, ale musim ju mít v ruce, nejsu schopná si trasu předem nastudovat a zapamatovat
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 17:09
- Nahlásit
cus,ja se furt taky ztracim!!!!ze me by fakt paragan absolutne nebyl,takze jsem na tom stejne jak vetsina.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 17:13
- Nahlásit
kejtlin
kdybych vás neznala a nevěděla že jste super lidi, tak bych vás podezírala, že mě schválně posíláte zdlouhavýma cestama a máte ze mě srandu
alenotak...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 17:15
- Nahlásit
davidkova renatacus,jak to vidite dnes s pokecem????
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 17:17
- Nahlásit
vám něgdy povykládám, jag sme s bejvalým a pár kamarádama bloudili v noci štyry hodiny hlubokými Jundrovskými hvozdy - pro neznalé je to takový lesopark v Brně
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 17:24
- Nahlásit
nemethova5
vidim to kolem 8 co?
Baysha
v noci štyry hodiny hlubokými Jundrovskými hvozdy - pro neznalé je to takový lesopark v Brně
no tak ty si nemohla skončit jinde než v žumpě
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 17:26
- Nahlásit
davidkova renatajo,ale napis,esli mam volat risovy na mobil,nebo na UPC,ju?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 17:30
- Nahlásit
Alexa
a co dělá bradafka??????
zčernala
Baysha
vám něgdy povykládám, jag sme s bejvalým a pár kamarádama bloudili v noci štyry hodiny hlubokými Jundrovskými hvozdy - pro neznalé je to takový lesopark v Brně
Nekecej, tam se zabloudit nedá
Na Gulaku dycky děsně ráda hraju s děckama takovou bojofku.
U nás svítí tři červený světýlka na vysílačích. Jeden je na Pradědu - nalevo od nás. Druhej na telefoním vysílači napravo od nás a třetí na elektrárně, ještě víc napravo. Jenže dycky je vidět jenom jeden z nich, zbytek bývá za stromama, za horizontem a tak podobně. Dycky vyvedu v noci pézetka za vesnici, ukážu jim jedno červené světýlko a řeknu "běžte". A oni jdou. Po pár kilometrech si většinou nějaké fšímavé pézetko fšimne, že jdou blbě, páč to světýlko je za nima a ne před nima. Tak udělají čelem vzad a zase jdou. Dokud si něgdo nefšimne, že dou blbě, páč to světýlko je víc napravo.....většinou toho nachodíme docela dost .
Kejtlin a Bayshe by se ta hra mohla taky moc líbit, je něgdy vezmu s sebou . Pézetkám pro jistotu poradím, aby si vzali i spacáky páč takhle to asi bude nadlouho
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2010 17:34
- Nahlásit
nemethova5
upc..já dyštak cinknu,nevim přesně kdy budu,musim eště k sousedce
Biluška
moooc pěkná hra,kejtlin se posere
hele gdy máš gulag??sme se dneska dohadovaly v jílovým stran účastníkú zájezdu z oryjentu..
|