| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 00:13
- Nahlásit
jbat
brou
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 06:42
- Nahlásit
no tohle, skorem sedum a nikdo neřve budíček, vstávat, dřít....
Budíííííček, vstávat a dřít!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 07:45
- Nahlásit
sem vstala a jdu dřít na cvičák
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 08:05
- Nahlásit
gabifi
já neřvu, páč jsem nachlazená a šetřím si hlas a mám teplotu.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 08:08
- Nahlásit
makrel
ahojte paní, jak bylo včera?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 08:09
- Nahlásit
Fstávat a makat vy lemury, to je děs jak se poslední dobou flákáte.
lucYnka XIII
Pani, je mi moc líto vašeho koťátka . Potřebuju poradu ohledně jedné naší toulavé kočky. Jsem před lety přivezla čtyři úplně pidimidi koťata z útulku z Olomouce. Jenže oni se rozhodli, že u nás je na ně moc rušno a nastěhovali se k sousedům. Sousedka řekla, že jí to neva, páč jsou moc hezký (byli fšechny černý a takový skoro dlouhosrstý) a že si je nechá. Krátce na to jeden ten kocourek zmizel a zůstali jenom tři. Nikdy nevyrostli do normální velikosti, jsou to takoví záprtci. Mají velikost cca čtyřměsíčního kotěte (je jim asi dva a půl roku). Další kočička umřela asi v půl roce. Viděla jsem ji jenom jednou, byla taková opelichaná, naježená, evidentně nemocná. Než jsme ji stačili chytit a něco podniknout tak umřela. Jo, ještě jsem ti zapoměla říct, že žijou tak spíš polodivoce. Chodí k baráku na žrádlo, neutečou před lidma, ale nenechají se chytit ani pohladit - to uhnou a zdrhnou. Třetí kocour zmizel letos v zimě - buď ho něco přejelo, nebo ho možná dostal náš Arman, kdo ví . Kočku číslo čtyři jsem zahlídla včera a je úplně hrozně nemocná Tipuju to na nějakou prašivinu,nebo něco takového. Úplně změnila barvu, už není černá, je teď taková rezavohnědá. Hlavu má úplně bez srsti a má na ní takové jakoby vrásky. Prostě hlava vypadá jako ty drahé kočky Sfynx . Jsem si skoro jistá, že má nějakého parazita - svrab, nebo něco takového. Sousedce je to víceméně jedno, prohlásila, že stejně zdechne jako ty ostatní tak co Mě to teda úpa jedno není - jednak kvůli té kočce, za druhé kvůli mým psům. Ona k nám do zahrady nechodí, páč by ji Arman okamžitě zamrtvil, ale po ulici se pohybuje normálně a moji psi taky . Paní poraďte mi jak ji mám chytit a odsvrabit? Na žrádlo přijde k baráku, ale chytit se nedá, to už jsem zkoušela . Sklopec a žádné jiné věci nemám, mám akorát normoš přepravní klece na psy. Možná bych ji dokázala na žrádlo vlákat do té klece a pak to rychle zavřít, ale ona mě pak nejspíš pokouše až ji budu chytat v té kleci. Přenáší se svrab pokousáním?
|
Lola1
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 08:20
- Nahlásit
gabifi
Budíííííček, vstávat a dřít!!!
I v nedělí?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 08:24
- Nahlásit
Monty
no celkem to ušlo, ale asi jsem se nachladila tam. Doufám, že to rychle přejde, nesnáším, když mám teplotu a ucpanou hlavu.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 08:26
- Nahlásit
makrel
tak se paní kurýrujte, aby jste byla rychle zdravá
tak hlavně, žo to tam pro tebe nebylo až takové utrpení
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 08:30
- Nahlásit
Monty
ze začátko bylo, protože se furt bavili o PZ a porodech. Pak jak se začlo trochu pít, tak se to zlepšilo.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 08:31
- Nahlásit
makrel
ze začátko bylo, protože se furt bavili o PZ a porodec
jaj tak to by mě asi trefilo
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 09:06
- Nahlásit
Lola1
I v nedělí?
jenom v neděli. Na zbytek týdne navrhuji volno
makrel
no, já se teď na skajpu taky bavím s kámoškou o porodu. Rodí jí fena
šmarjá, vysvětlí mi někdo, co znamená zkratka PZ? Teda předpokládám, že sou to parchanti, ale nevím, z jakých slof to vzniklo.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 09:14
- Nahlásit
gabifi
á se teď na skajpu taky bavím s kámoškou o porodu. Rodí jí fena
ony se ale bohužel bavily o lidech. jo, to první slovo máš dobře, a ještě k tomu patří zas...ý
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 09:29
- Nahlásit
makrel
aha, pézet je docela výstižný
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 09:31
- Nahlásit
teď vařím goliji masíčko a zeleninku, aby se mu marodilo líp. Dneska ráno mu z očička vyteklo trošku krve, což zase docela odkrvilo mne
furt chodím okukovat strop, esi se tam po tý včerejší akci nevobjeví ňáký fleky.
Biluška
pani, co dělá vaše vápenný voko?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 09:38
- Nahlásit
gabifi
taky jsem se makrel ptala co to znamená věděla jsem, že to bude něco o nevychovaných děckách, jen jsem přesně nevěděla co
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 09:44 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
gabifi
[i][/i]giliják má zánět obličejového nervu, pokleslo mu víčko a srst mu třela o rohovku a poškodila jí. Tak vet rozhodl, že mu udělá na tom víčku menší plastiku, aby o očičko nepřišel[i]
a jak k tomu pejsek přišel?
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 09:50
- Nahlásit
Monty
nevím, vet říká, že buď nastydl, nebo se někde praštil.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 09:52
- Nahlásit
gabifi
šmarjá, vysvětlí mi někdo, co znamená zkratka PZ? Teda předpokládám, že sou to parchanti, ale nevím, z jakých slof to vzniklo.
PZ - parchanti zasraní
pani, co dělá vaše vápenný voko?
Boli. Jako dost. Ale jenom gdyž hýbu okem, nebo hlavou. A přijde mi takový jako napuchnutý. Na rovinu říkám, že na tu pošahanou pohotovost už nejedu, ať si sroste jak umí
Dáváš golijákovi vitamíny B? Jsem ten ochrnutej obličejovej nerv měla před lety taky, brala jsem na to děsně moc béčka a srovnalo se to hodně rychle. Taky kvůli tomu musí být hlava v teple. Má goliják čepici?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 09:55
- Nahlásit
Biluška
Bilu, za jak dlouho se ti to ochrnutí spravilo, kámoška to pořád má a Dr. jí říkala, že to vypadá docela vážně.
A tvému oku přeji, ať je co nejdříve v pohodě
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 10:14
- Nahlásit
Monty
Bilu, za jak dlouho se ti to ochrnutí spravilo, kámoška to pořád má a Dr. jí říkala, že to vypadá docela vážně.
Asi za dva dny to začalo být lepší a tak do pěti dnů to bylo spravený úplně. Občas se mi to vrací, když třeba fouká silný vítr a jdu bez čepice. Ale nikdy už to neochrnulo úplně. Cítím, že mi začne jakoby mravenčit tvář a že je necitlivá - okamžitě nasadím čepici a béčka a hned se to spraví.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 10:18
- Nahlásit
Biluška
aha, díky, kámoška už to má více než týden a pořád se jí to nějak nelepší
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 11:10
- Nahlásit
Monty
ahojda
tak kámoška má furt ten nerf? chudák... to bude dobrý, něgdy trvá dýl, než se to spraví
co mamka?
a co voční?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 11:43
- Nahlásit
Alexa a jílovští
akce dohodnuta
all
gošu asi ztraverzuju dneska moc nechybělo je jak z divokých vajec
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 11:49
- Nahlásit
Baysha
ahojky,
jo no pořád to má, chodí každý den na rehabky a teď čeká na výsledky krve.
mamka asi dvakrát neměla vůbec křeče, tak snad dobrý
voční ještě neřeším, ale až bude čas, tak se zajdu objednat
a co ta tvoje hrozná tchýně, nepolevila???
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 11:51
- Nahlásit
těbůch kreténi
gdo dělá vejcuc??????
kejtlin
akce dohodnuta
to zas bude...
hele máš to rajče?? essi né,pošli ty fota emilem,já znásilnim děcko aby mi to dalo do písí a pak to dám na rajče,co?
jinak děcka další sasrak na foře! tady sou fota z tý předváděčky a nevim proč,někerý(ty s tim červeným trojuhelníkem) dou pustit aji jako výdeja!!!
http://renata62.rajce.idnes.cz/predvadecka/
|
Baysha
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 11:54
- Nahlásit
Monty
tchýně prudí furt... odešla varná konvice, tak sme koupili novou a není jí dost dobrá, prej si ji máme odvézt a vona si koupí sama
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 11:56
- Nahlásit
davidkova renata
já bych ti to poslala už včera ale nemůžu dohledat šňůru od fot´áku, snad ji najdu. jo a za akci jako pronájem se nic platit nebude to je tak gůt
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 11:59
- Nahlásit
davidkova renata
na rajčeti pracuju, přijde mi na mail instrukce, protože mám nebo jsem měla heslo před tím, než mi spadnul systém, musela jsem dát nový
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2010 12:01
- Nahlásit
kejtlin
jo a za akci jako pronájem se nic platit nebude to je tak gůt
to při mý lakotě je podmínka
Baysha
tchýně prudí furt... odešla varná konvice, tak sme koupili novou a není jí dost dobrá, prej si ji máme odvézt a vona si koupí sama
ty voe,to je votrava,prostě vás chce vyštípat za každou cenu
|