| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 18:47
- Nahlásit
nemethova5
renataja to uz pozoruju cely tyden,mam strach aby ty nohy netahal za sebou natrvalo!chodil,jak by vubec ta noha nebyla jeho
no nevim co říct..možný to prostě je..má svůj věk,takže..movalis na todle fakt asi nezabere..deš k vetoj ?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 18:50
- Nahlásit
nemethova5
ze nebyl pan hajan s nama,rano tahal za sebou tu zadni nohu,ani na ni nestoupl,jak by ji mel mrtvou,ma artrozu v pokrocilem stadiu tak to mě mrzí, i když je to věk, třeba ještě něco zabere
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:05
- Nahlásit
davidkova renatano pujdu,aspon na injekci,at se mu ulevi
makrelna stari uz nepomuze asi nic!!!!!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:06
- Nahlásit
davidkova renatated mi poslala lidka toho omara,tak pockej za chvilku ho tu dam,se pokochas,ja si cinkla do textilu!!!!!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:08
- Nahlásit
nemethova5
čau, goša nekulhá, má jen oteklý oba lokty a neví se proč
all
pokud tam budou nárůstky tak bude muset jít do světa nebo nevím jak se to bude řešit, protože na operaci nemám, nemohla bych si dovolit ji zaplatit ani sama sobě.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:10
- Nahlásit
nemethova5
hajana je mi líto, to víš už taky neduhy stáří.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:13
- Nahlásit
tak tady jeden krasny omar,z te chovky co jsem si mela brat,doufam,ze amin bude taky takovy krasavec
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:16
- Nahlásit
kejtlinno,tak to je pekne v ri.i!!!to je mi taky moc lito,takova krasna čubinas hajanem s tim pocitam,ale je mi lito tak mladounkeho pesanka,kolik to stoji proboha,ty lokty???no hajanek pujde asi zitra na injekci,asi budu muset fest,ale fest ubrat,bude chodit tak male prochajdy,max.pulhodky,vic ne!chci,aby tady co nejdyl vydrzel,nejak mi to nedochazi,ze uz ma deset!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:23
- Nahlásit
kejtlin
neklesejte na mysli, to se vzdycky nejak vyresi, ja myslim, ze se to srovna bez operace
vy ji mate ausgerechnet na sport?
nemethova5
vam taky drzim palce, teda hlavne hajanovi, mne jeden pes taky ke staru uz nemohl chodit na zadni, teda nekdy smatchal, nekdy se treba 2dny nepostavil, ale ten to mel od patere, nastesti ho to nebolelo, ja se snazila udelat maximum, aby mel jeste ten zbytek zivota hezky a troufam si rict, ze mel, ale jednoduchy to nebylo
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:23
- Nahlásit
nemethova5
operace obou loktů jsem zatím nezjišt´ovala, ale myslím že zuzanarošáková co má ty 2 goldeny za ty lokty platila 45 000, ale nevím kde.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:24
- Nahlásit
ty latifundyje mě jednou zabijou. Dycky v zimě se děsně těším jak se budu moc hrabat v hlíně . A vždycky když se hrabu v hlíně tak se těším na zimu až tu nebudu muset dřít
kejtlin
pokud tam budou nárůstky tak bude muset jít do světa nebo nevím jak se to bude řešit, protože na operaci nemám, nemohla bych si dovolit ji zaplatit ani sama sobě.
Předpokládám, že ti u dveří stojí fronty zájemců na půlroční čubu, která potřebuje drahou operaci
A vztah k tomu psovi je jako gde? Si mě teda nakrkla ti povim
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:25
- Nahlásit
leyendano jo,no on ma tezkou artrozu,coz uz zadnyma lekama asi nevylecim,ale trosku mu ten zivot zkvalitnim,pater ma jakz-takz dobrou,takze ho musim setrit,jak rikam,nejak mi vubec nedochazi,ze uz ma deset let.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:26
- Nahlásit
kejtlinty voooooole,no to je palka teda,ale kvuli tomu bych se feny nezbavovala,ja myslim,ze je pretazena,pockej,co ti rekne vet!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:27
- Nahlásit
leyenda
chtěla jsem ji na sport, pokud by nebyla na sport a byla by možnost bez operace tak si ji nechám a dělat s ní nebudu, prostě si třeba pořídím jiný štěně na práci, neřeším co s ní, řeším co kdyby byla nutná operace.
all
mýmu vetovi věřím byt´ po telefonu víc než celýmu sčučkovi, já z toho člověka nemám dobrý pocit, nevím ani proč.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:29
- Nahlásit
kejtlinno ja scucku vubec ,ale vubec nemusim,ja nemusim ty echtvelkokynology!!!!!a pocit,ten mam z nej total blbej,nemam ho rada,tak jak nemam rada matese,tak jak nemam rada glisnika!takze to nech laskave na vetovy,nebo scucka je snad renomovany vet????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:30
- Nahlásit
Biluška
já si ji klidně nechám, to mi je jedno, ale řeším pokud bude nutná operace co budu dělat, blbě jsem to napsala, vždycky když něco píšu v emocích tak z toho vznikne blábol
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:47
- Nahlásit
nemethova5
sčučka není veterinář, ale pár štěňat už viděl.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:48
- Nahlásit
kejtlin
hele tady je o tom diskuze
http://www.cz-pes.cz/diskuse/4_2573_0.html
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:50
- Nahlásit
kejtlinja bych dala na odbornou radu veta,tot muj nazor.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:50
- Nahlásit
nemethova5
určitě
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:52
- Nahlásit
kejtlinze neco rekne nejakej echt vycvikar?ze videl moc stenat???nemaluj certy na zed.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:54
- Nahlásit
makrelty vo.e???oni mi zdrazi kavu!!!!az o 15%,jediny pozitek co mam???alkoholu neholduju,a cigaretam taky ne.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:55
- Nahlásit
Gerdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nahlas vetamix, kolik chceho chces nejlip do majlu tu se to ztrati
renata
kolik tech furmiku byste teda chteli? Ja ted koukala, ze na Aukru jsem kolem 280 + 100-180 poctovny, pri hromadnejsi objednavce bude mensi postovny, ale zdrazel od minula asi o stofku
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:55
- Nahlásit
nemethova5
oni mi zdrazi kavu!!!!az o 15%,jediny pozitek co mam?? Jo? ano nevím, já kafe vypiju tak 2 za týden, někdy ani to ne. holduju jiným věcem
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:58
- Nahlásit
makreljo,ja ji vychlastam tak trikrat,ctyrikrat za den,pokud nemam aspon jednu kavu za den,tak jse nemozna a neschopna a slaba jsem jak moucha a mam sileny migreny,je to moje jedina radost ze zivota.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:59
- Nahlásit
nemethova5
aha, tak to já mám víno . Když ji budem odněkud pašovat, třeba z Polska
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 19:59
- Nahlásit
lucYnka XIII
kolik tech furmiku byste teda chteli
já cííííí
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:00
- Nahlásit
makreltak jo z polska,nic jineho nam asi nezbyva,ee,ja vino ne,pali me po nem zaha.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:04
- Nahlásit
kejtlin
Prosím tě nepředbíhej furt situaci. Jak by se jí asi mohli udělat nějaké výrůstky na obou kloubech naráz? A ze dne na den? Nějaký uvalený, ne? Bude normálně přetažená z toho jak lítali. A neser s tím, že ji dáš pryč páč nemáš na operaci Tohle mě fakt dokáže dostat do vývrtky.
nemethova5
kafe není zdravý a jsou z něho žaludeční vředy
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:07
- Nahlásit
nemethova5
nebo ji budem pěstovat u Biluš na latimériích
|