| Autor |
Zpráva |
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:28
- Nahlásit
makrel
jo v kempingovym aute a vanoce taky
|
Gerda
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
A počkej, až sm dam to video z místnosti, tam vypadáš jako vyděšenej debil )))))
|
Baico
Člen |
- Nahlásit
leyenda
Bodejd, a co teprf as pridou pezetka z tech vasich linyji
Tak pozor, my budeme mít čistokrevné bílé švýcarské ovčáky V Čechách to jde zařídit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:32
- Nahlásit
Hele ženy, teď koukám na telku, sou reklamy, v každym bloku sou reklamy na šampony proti lupům. Já třeba neznam vůbec nikoho, kdo má lupy. Máte všichni lupy?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:33
- Nahlásit
Gerda
zkus a už nikdy nic neupeču a vůbec to mi vypal protože vyděšenýho debila v mojí podobě jsem dneska viděla v zrcátku,když jsem bloudila při cestě do jílovýho.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:33
- Nahlásit
Gerdamožná jeden nebo dva lupy, víc nee
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:36
- Nahlásit
kejtlinaž se sem naučím vkládat fotky-což asi nebude nikdy
si z toho nic nedelej, me jednou naucily vkladat fotky, stejne us si to nepamatuju, tak vzdycky zavolam nekterou - treba i tu nejmensi- dcerku, ale hlavne, ty moje nebo tvoje fotky by musely negde bejt!!! bych nevedela gde, ani jak je tam dostat a nakonec bych je stejne us nenasla zpatky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:36
- Nahlásit
Gerda
Máte všichni lupy
nemám, ale mám silný dioptrie
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:37
- Nahlásit
leyenda
přesně, já jsem ráda, když mi pošle někdo fotky mailem a já si je uložím do PC. Tam moje schopnosti končí.. teda ne, ještě je umím dát na Fejsbuk
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:37
- Nahlásit
Gerda
Já třeba neznam vůbec nikoho, kdo má lupy.
Znáš. Mě, já mám lupy a dost.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:38
- Nahlásit
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:38
- Nahlásit
Gerda
Máte všichni lupy
ja ne, ani nevim, ze by je mel negdo koho znam, asi to tutlaj nebo si kupujou ty sampony
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:39
- Nahlásit
nemethova5
chudák želvičkaaaaaaaaaaaa
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:41
- Nahlásit
makrelproc chudak!chudak hajan,zofka furt za nim leze,leze mu po packach,normos se furt po nem splha,jak hajan se ulozi k spanku,sup,zofka hned k hlave,nebo zaleze mu pod bricho jak kure pod slepici,za aminem nechodi,ale hajana milakuje a to moc,kolikrat hajanod ni zdrha a ona potom lita za nim a syci!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:42
- Nahlásit
nemethova5fakt? tak to jsem ještě neslyšela, aby želva milovala psa
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:43
- Nahlásit
makreltseee,to jsi jeste nevidela,jak se po nem splha po zadnich a splha po hajanovy,to je sranda
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:45
- Nahlásit
makrel
pred casem tu negdo chtel mit na fejsbuku kamarady, rekla sem si, dobre, du se zaregistrovat, ale jak sem asi o kus blbejsi jak vy, neslo mi to, no dobra, svet se nezbori...
tuhle mi holka povida Mamiiii proc me nechces jako amigo (voni mluvej castecne vsema jazykama dohromady), sem ji ubezpecovala, ze je moje kamaradka, pak z ni vylezlo, ze jsem zaregistrovana na fejsbuku, ale nemam zadny kamarady a tak ona chtela byt muj kamarad a ja prej nereaguju, sem koukala jako blazen, ani nevim, jak bych se tam dostala, dybych chtela, jakoze ani moc nechci, sotva stiham tuhle foru
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:47
- Nahlásit
nemethova5
jsem pani myslela, ze ste sla vobliknout psy, teda na tu zelvu budete tezko neco hledat, bych rekla
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:48
- Nahlásit
leyendaaby jste se pani nedivila,usiju ji apartni saticky s krajkou a udelam ji kloboucek a to uvidite jak bude zofka rajcovni,aby jste se nedivila pani,a pak tady nervala smichy.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:49
- Nahlásit
leyenda
teda na tu zelvu budete tezko neco hledat
My tam dneska měli i epesní čepičku Tak jí dyžtak pošleme. Ta by byla na želvu akurát.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:49
- Nahlásit
Baico
Znáš.
tak to jo, ale to je vás furt málo na tolik značek! Mělo by bejt místo šamponů víc vložek.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:50
- Nahlásit
Baicopani budete moc hodna,za chvilku bude vedro a ja budu zofku brat ven,tak aby nedostala na hlavicku upal!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:51
- Nahlásit
Gerda
myslíš, že je jich málo? mi lezou na nervy reklamy o plinkách a polívkách ze sáčku!
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:52
- Nahlásit
Lidi jsu spát, zítra v devět na mě budou čekat kurzisti, tak musi jít nabrat síly
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
nemethova5
žofka pude s náma na procházku?
|
nemethova5
Člen |
- Nahlásit
makreljo a me lezou reklamy na nervy,na vlozky,posrany detsky prdele,a na smradlavy hajzly!hlavne ta s tema trpaslikama,totot smrdi,smrdi,smrdi......berou me mory!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:53
- Nahlásit
nemethova5
nebo ta uklízečka, jak čumí do té hajzlové mísy Nebo PZ jak repujou na jogurty
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:53
- Nahlásit
makrel
mě neštvou žádný, mě reklamní bloky nevaděj, jediný, co mi vaadí, že sou přezvučený, dycky mě to probudí.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:54
- Nahlásit
makrelreklamy hrozne rvou,hele a ja myslela,ze to rve jen nase TV,no hnus,jo zofka pude s nama,ale musim ji sehnat nejakou ksiltovcicku,at nedostane upalecek!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 22:54
- Nahlásit
Tak dobrou,už se mi klíží oči
|