| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:08
- Nahlásit
Biluškaja vim,ale to je moje jedina krasna nerest,kterou provozuju,den bez kavy,jako bych nezila.tak jsme se dohodli s makrel,ze mi bude pasovat kafe z polska,uz se tesim.hele ty jsi byla s muchosem na tom treku?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:09
- Nahlásit
Biluška
Prosím tě nepředbíhej furt situaci.
no já jí sem dala ten odkaz, páč tam dost lidí píše že pes předtím kulhal a Goša nekulhá
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:12
- Nahlásit
Biluška
já jí nedám pryč, protože nemám na operaci, já si ji klidně nechám o to mi nejde že bych ji dala pryč, ale o to, že na tu operaci nemám. mohli by být nárůstky na obou loktech, proč by ne, je tam sice malá pravděpodobnost, ale je a v tu chvíli kdy se nárůstek zlomí je to v hajzlu.
Alexa
díky za link, četla jsem to, jenže je mi to k prdu, když zatím nevím co jí je.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:13
- Nahlásit
makrel
nebo ji budem pěstovat u Biluš na latimériích
pro mě za mě, místa je tu dost . A roste tu naprosto fšechno, když necháš venku vidle tak jsou druhý den zelený.
nemethova5
hele ty jsi byla s muchosem na tom treku?
Ne, Mucha se neozývala, houby jsem věděla kdy a kam se jede tak jsem zůstala doma a udělala velkojarní velkoúklid . Už byl fakt zapotřebí
Alexa
páč tam dost lidí píše že pes předtím kulhal a Goša nekulhá
Právě, se mi to zdá úplně uhozený. A na obou nohách naráz.
Mimochodem, kdo je ten Čučka?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:14
- Nahlásit
makrelnebo ji budem pěstovat u Biluš na latimériích
hus se tesim,to bude dobra kava na tech latimeriich
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:14
- Nahlásit
Biluška
A roste tu naprosto fšechno, když necháš venku vidle tak jsou druhý den zelený. Takový už tu jeden byl, myslím, že se jmenoval strýček Pompo, takhlavně nesaď ničí nehty, nebo ti pak ten člověk vyroste!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:15
- Nahlásit
Biluškaecht velkovycvikar a figurant,ja na nej kousala kdysi s hajanem,nevim,ale znam lepsi fiky a pokud mozno normalni!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:18
- Nahlásit
může mít nárůstky na obou loktech, je tam sice malá pravděpodobnost, ale je, a při mý smůle to je skoro jistý, to je jako s blouděním, je skoro vždycky jistý že zabloudím a je to tak.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:18
- Nahlásit
kejtlin
ja vim, ze je tezky na to nemyslet, zvlast, kdyz bys na tu operaci nemela, ale Biluse ma pravdu, kdyby byla operace nutna, kde najdes nekoho kdo si ji vezme a necha ji operovat, si ji proste nechas a je to a nepredbihej, tra to vubec nic nejni
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:19
- Nahlásit
kejtlinprosim te nic neni jisty,neblbni!!!!proc uz predem vsechno vzdavas????
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:20
- Nahlásit
Biluška
třeba to neměla naráz, já si toho dneska nevšimla, ani nikdo na cvičáku až sčučka.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:20
- Nahlásit
Gerda
uz nic hlasit nemusi nasla jsem to
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:21
- Nahlásit
makrel
nemethova5
ofsem bacha, musite si tu kavu jezdit samy plit, jinak hrozi, ze ji v koprivach pri sklizni uz nenajdete
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:21
- Nahlásit
kejtlinvis,co?ja uz nic radsi nerikam,bo bych musela byt desne sprosta!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:22
- Nahlásit
Biluška
Mimochodem, kdo je ten Čučka?
tendel
http://www.scucka.com/
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:22
- Nahlásit
nemethova5
proč to vzdávám, protože se mi všechno celej zasranej zkurvenej život sere, takže ted´ to nebude jinak.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:23
- Nahlásit
kejtlin
já si toho dneska nevšimla
počkej tak má oteklý klouby, bolej jí a kulhá nebo jak? nebo ti jen pan chytrej řek že má výrustky na kloubech??????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:23
- Nahlásit
makrel
akový už tu jeden byl, myslím, že se jmenoval strýček Pompo, takhlavně nesaď ničí nehty, nebo ti pak ten člověk vyroste!!
To je docela pravděpodobný
Když jsme tu byli první rok tak nás ta úroda děsně zaskočila. Měli jsme tak děsně moc rybízu, třešní, višní, švestek, ořechů....fakt jsme nevěděli co s tím, nečekali jsme takové kvanta všeho. Vnucovali jsme to kdekomu a přitom toho vůbec neubývalo. Jednou jsem byla naprosto zoufalá, že větev, kterou jsem den předtím očesala je zase obsypaná třešněma. Gdosi tady vymyslel, ať tam uvážu prachy, essi se taky budou množit . Fakt jsem tam z hecu přivázala stovku. Ráno tam pořád byla, ale mladý nikde No nic, letos zkusím zasadit dvacku, uvidíme
nemethova5
hus se tesim,to bude dobra kava na tech latimeriich
Sežeň si sazenice
kejtlin
Když nemáš na operaci tak si na ni holt musíš vydělat. Jiné řešení nevidím. Nebo ještě něco ukrást, eventuelně
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:24
- Nahlásit
leyenda
jasně že si ji nechám, v tu chvíli, kdy začne špatně chodit nebo s bolestma ji nechám utratit, protože aby žila v bolestech jako já na to se můžu leda vysrat.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:25
- Nahlásit
Biluška
Když jsme tu byli první rok tak nás ta úroda děsně zaskočila. A rajčata taky?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:26
- Nahlásit
Alexahm a ceny opravdu lidovy,asi pouvazuju,ze budu taky cvicit cokly,udelam si na to zivnost a asi budu v baliku,az na jeden proble,hrozne me serou lidi,takze to asi neklapne!
kejtlinmoc predbihas,moc predbihas!!!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:27
- Nahlásit
Alexa
On dělá i agi
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:28
- Nahlásit
Alexa
má oteklý lokty, je to i vidět, když se na to zaměříš, ale nekulhá vůbec jako by jí nic nebylo takže jí to zřejmě nebolí, sčučka si toho všiml a konstatoval, že si myslí, že tam bude nějaký problém s lokty-jako velký problém na operaci. že by to chtělo rentgen, tam jdu zítra.
Biluška
prostě při mých možnostech na ni nevydělám, kdybych měla možnost tak si neberu půjčku na auto, mám odoperovanou páteř, obě kolena a obě oči
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:29
- Nahlásit
Alexaa jak muze vedet,ze to ma vyrustky na loktech,on ma rentgenove oci?????????hmmm,tak chtela bych takoveho chytreho cloveka a skveleho potkat!nebo jeste lepsi,ma laserove oci,to je jeste lepsi!!!!
kejtlinvis co,jdi s tim nekam,jedna pani povidala....
Biluškatak ja jdu zhanet!
makrelsazenice rajcat mam doma!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:35 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
kejtlin
má oteklý lokty, je to i vidět, když se na to zaměříš, ale nekulhá vůbec jako by jí nic nebylo takže jí to zřejmě nebo
prosimtě tak neplaš
a mimochodem oteklý klouby jsou příznakem rachitidy
Biluška
On dělá i agi
šiš fakt????? já myslela že jen ípo atak
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:38
- Nahlásit
nemethova5
on neřekl, že má nárůstky na loktech řekl jen, že si myslí že tam je problém s lokty a ne malý, sahal na to a to že tam má výpotek že není jen tak což v tom má pravdu.
bohužel metody které nám ukazuje fungují....
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:40
- Nahlásit
Alexa
oteklý kloby jsou příznakem rachitidy
to vím ale musela by mít oteklý všechny a křivici fakt nemá, i když může mít ale krmím orijenem a masem tak si nemyslím, že by neměla kvalitní výživu.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:40
- Nahlásit
kejtlinty voleeee!!!neser me,uz jsem se te ptala?je vet?neni!!!tak to res az budes na veterine,uz me to sere,ze on je IN!!!!tak je i skvelej odbornik na lokty jo?????
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:42
- Nahlásit
Alexa
No na stránkách má intenzivky agi.
makrel
Jo, rajčata taky. I loni s nima byl šílený problém, to je vyhrávali trekaři za druhé a třetí místo .
Jednou jsem dostala nefalšovaný hysterák - to jsem asi týden v kuse česala třešně, odpeckovávala, balila do pytlíčků, rvala do mrazáku,zavařovala,marmeládovala.... Pak šel Mášenek ke komusi na fušku a donesl od nich košík třešní. Že prý nám posílají. Jsem myslela, že ho zabiju.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:42
- Nahlásit
kejtlinstaci blby nepomer mezi vapnikem a fosforem i pri kvalitnim krmeni,jeden blby nepomer,ze je toho fosforu vic,ja uz nic nerikam,protoze fakt budu hooooodne sprosta!
|