| Autor |
Zpráva |
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 13:27
- Nahlásit
tu budu za total idiota to mirovi jako povim ikdyz on taky asi nesiri kdyz nakyho sluzebaka ucil lehni tak ze snim lehnul taky neb to jinak neslo
jo jinak normal sem na kolenou todle sem lehla zze srandy
http://img64.imageshack.us/img64/5605/dony.jpg
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 13:28
- Nahlásit
ketty
Tak fotek kde ležím vedle psa mám mraky, jak to s tím souvisí?
Chci vědět jak ten pes pochopí, že si má lehnout jenom proto, že se po zemi válím já.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 13:31
- Nahlásit
Gerda
davidkova renata
to je jinačí poválení ))) měla bys jí záidět.
smarja! Vy nigdo nemate deti? Nebo ste nigdy zadny nevidely?
Vite, co to vobnasi jit s 3 detma + psem na plas???
Co je na tom k zavideni??? A stejne sme nikam nejely, maj depku, ze us je zitra skola, tak nechtej zadny aktyvity, odpleveluju latyfundyje, budu mit opaleny zatylek, hec
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 13:32
- Nahlásit
Biluška joo proste napodobovaci technika ja envim jak ti to vysvetlit ...ja to neumim pro me je dulezity ze to funguje kdyz uz nic jineho ne ale je fakt nektery pes na tebe muze koukat jak na blbce a psi sou opicaci ..jako bada taky na novi zebrik kladinu dostanu jedine tak ze tam lezu snim ..coz me napada kdyz mu nejde moc plazeni bych s emohla plazit snimby mozna rychlejc pochopil ze nema tu prdel zvedat v puli cesty to by bylo divadlo pro sousedy bych tu lezla po zemi
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 13:32
- Nahlásit
leyenda
odpleveluju latyfundyje, budu mit opaleny zatylek, hec
Já taky paní .
Všímáte, že jako první dycynky rostou kopřivy? Mrchy jedny
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 13:35
- Nahlásit
Biluška joo vsimam ty uz tu mam vysoky ja nevim jak narozdil od travniku grrr
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 13:37
- Nahlásit
Biluška
Chci vědět jak ten pes pochopí, že si má lehnout jenom proto, že se po zemi válím já
chapu, o co ti jde, musis si dat povel, lehnout si a pak se hrozne chvalit, hladit pod bradou, pripadne si dat mnamku, aby ti pes zavidel a chtel taky, parkrat to zvopakni a jestli neni uplne blbej, tak to pochopi
ofsem nemalo psu na tebe bude cumet jako ze ses zblaznila nebo to povazovat za vyzvu ke hre
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 13:40
- Nahlásit
Biluška
Všímáte, že jako první dycynky rostou kopřivy? Mrchy jedny
Pani, ja vas nechci rozcilit, ale tady nerostou vubec zadny koprivy,
ale je tu takova spousta jinyho plevele, ze jsem vubec nenasla, kam jsem vloni zasadila maliny, ale nevadi, je tu spousta ostruzinovyho plevele, ty sou taky dobry
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 13:44
- Nahlásit
leyenda
Pani, ja vas nechci rozcilit, ale tady nerostou vubec zadny koprivy,
Jako že ve Franciji nejsou kopřivy? Jako vůbec? Nigde? Toš teda začnu zcela vážně uvažovat o emigraci
ze jsem vubec nenasla, kam jsem vloni zasadila maliny,
To se mi stává furt
hladit pod bradou, pripadne si dat mnamku, aby ti pes zavidel a chtel taky, parkrat to zvopakni a jestli neni uplne blbej, tak to pochopi
Nejsou úplně blbí, takže mi začnou skákat po ksichtu a budou se mi snažit sebrat tu ňamku . Bwt, cvičím na ty smradlavý makrely, takže tohle si asi odpustím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 13:45
- Nahlásit
ketty
joo vsimam ty uz tu mam vysoky ja nevim jak narozdil od travniku grrr
Sekat, sekat a sekat, nakonec zdechnou. Ale nevím gdy přesně, zdá se, že mají větší vytrvalost než já
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 13:46
- Nahlásit
Biluškano to jooo a jaky maj koreny potvory a dlouhy to nejde ani yvrvat ja to rvu vykopavam a oni snad pak rostou jeste viic
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 13:49
- Nahlásit
Biluška
Jako že ve Franciji nejsou kopřivy
nevim, jestli vubec nigde ve Francii, ale tady na mem pozemku ne, asi naka dyskriminace, pani, nechcete si koupit muj velkostatek?
mi začnou skákat po ksichtu a budou se mi snažit sebrat tu ňamku
no vidite, tak tudy cesta nevede, muj pes by reagoval taky tak
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 15:41
- Nahlásit
ketty
nemáš je vytrhávat. Mají se sekat. Kopřiva to nesnáší a zdechne. Prý . Nevím, sekám je zdárně už tři roky a jsou tu furt Asi sekám málo, budu muset zvýšit intervaly
leyenda
nechcete si koupit muj velkostatek?
Asi ne, stačí mi moje latyfundyje
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 16:29
- Nahlásit
BiluškaAsi ne, stačí mi moje latyfundyje
chapu, no ale kdybyste se rozhodla k te emigraci, tak tady by se vam libilo, pripadala byste si jako doma , stejnej druh baraku ...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 16:39
- Nahlásit
šsmarjá děcka, já usla! Už ve dvě! Teťkanc sem celá praštěná kladivem po palice! Až se vzbudim, půjdu nakupovat. V furt eště pracujete na polnostech? Máte také les a cihelnu? I když..jaké cihly může pálit člověk jako vy...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 16:42
- Nahlásit
ahoj lidi, mám úplně zmrvenou náladu, byli jsem u sčučky všiml si, že goša má oteklý oba lokty, volala jsem vetovi, že zejtra přijedem, můj vet si myslí, že je to růstový problém ale neviděl to až zítra, sčučka si myslí, že je tam problém. bylo by mi divný, že by ty nárůstky byly na obou loktech, ale kdyby jo, tak operace a končí kariéra sportovního psa je to všechno absolutně na pikaču.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 16:52
- Nahlásit
kejtlin
hele třá jejen namožená po fčerejšku..no doufej f panostitidu..ale nekulhá,lítá jako das přece..
Gerda
Máte také les a cihelnu
bohužel
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 16:53
- Nahlásit
kejtlin
hele a nemohla se včéra třeba jen přetáhnout? Je to štěně velký jak sviňa, mohla se namoct...
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 16:54
- Nahlásit
davidkova renata
nekulhá, neprojevuje se bolestivě, na rentgenu budu trvat tak jak tak, při mojí smůle.......
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 16:56
- Nahlásit
jinak máme 4500stran právje!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 16:56
- Nahlásit
Gerda
mohla se přetáhnout, to mě napadlo, ale má v na obou loktech výpotky a to tam není jen tak.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 17:28
- Nahlásit
kejtlin
pani drzim vam palce, at to je jen namozeny
Gerda
mam les, ale nemam cihelnu , vlastne, co blbnu
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 17:32
- Nahlásit
nemam cihelnu
mam spaleny krk a ramena a boli me zada
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 17:47
- Nahlásit
Nazdař kolchozníci
sem na mrtvici, někdy v únoru jsem pracně přebrala a sepsala všecky ceny na závody co mám doma, napsala jsem co mám, kde to mám, atd. Dneska jsem převrátila celej pokoj včetně skříní a papír je v prdeli. Takže budu muset fšecko znova přebrat
kejtlin
můj vet si myslí, že je to růstový problém
hele to bude vono. Držím palce.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 18:11
- Nahlásit
Alexa
Takže budu muset fšecko znova přebrat
ty si prostě fáááákt nemožná. )))))))
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 18:36
- Nahlásit
kejtlincauuu,gosa ti kulha taky???amin covece uz ne jak jsem mu ubrala krmeni,ale stejne,on je desne mohutnej a jak jsem se divala na gosu,tak ta taky.
davidkova renatacuuuuuusss pani,no to byla dnes parada!od dvanacti do sesti a zpatky sel pesky!bylo super a amin mel nejlepsi privolani od vsech mladych i straych psu,akorat mi kalila velkou radost skutecnost,ze nebyl pan hajan s nama,rano tahal za sebou tu zadni nohu,ani na ni nestoupl,jak by ji mel mrtvou,ma artrozu v pokrocilem stadiu,nebylo to bez hajana ono!jo a amin ten blbec jak lital,tak zahucel do potoku blb maly!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 18:39
- Nahlásit
Alexa
a papír je v prdeli
kontaktuj toho Němce..víš kerýho..jak jen se menuje...
nemethova5
rano tahal za sebou tu zadni nohu,ani na ni nestoupl,
do hajzlu to je ale furt něco!!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 18:42
- Nahlásit
davidkova renataja to uz pozoruju cely tyden,mam strach aby ty nohy netahal za sebou natrvalo!chodil,jak by vubec ta noha nebyla jeho!!!proste ji mel zkroucenou jak pri paralyze,jako muzu ti rict,ze movalis nezabral!jak rikam,nebylo to vono na cvicaku,bylo velky zdeseni!!!!videli,ze jsem jenom prijela s aminou!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 18:45
- Nahlásit
davidkova renatajo a amin si tam vyhlidl obet!velkyho mohutnyho stofarda,furt ho tam dlabil,a nedal mu pokoj a nedal,mozna ho stofard naucit jak dobre chytnout za krk????pockej stahnu fotku apolla,jinak jsem nic nefotila.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 18:47
- Nahlásit
Ahojteeee, máme za sebou 3,5 hodinovou procházku s 8 psama.Pes je hotový, doufám, že se ještě někdy probere!
|