| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 10:06
- Nahlásit
davidkova renata
chyba...dybys cvičila ,chodily by ti nadržený SMS vot fíka jako mě zas jedna ráno
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 10:10
- Nahlásit
makrel
chyba...dybys cvičila ,chodily by ti nadržený SMS vot fíka jako mě zas jedna ráno
To neva, stačí želvičky, že jo?
Nevím kam se mi ztratili cvičáci . Ze čtyř frekventantů nepřijel ani jeden. Jdu se podívat k silnici, nejspíš je zablokovaná a nemůžou projet
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 10:11
- Nahlásit
Biluška
želvičky jsou nejlepší!!!
Nevím kam se mi ztratili cvičáci nebo se na to vyprdli a šli se válet na pláž
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 10:11
- Nahlásit
davidkova renata
du k libo
to je strašnej amatérismus, lejenda de na pláš. Tzn de k MOŘI - to je jinačí poválení ))) měla bys jí záidět.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 10:15
- Nahlásit
davidkova renata
kašli na libo, jedem k Leyendě. Se pozvem na dlouhodobý pobyt a pláš. Sbal si plofky, startuju autíko a jedem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 10:16
- Nahlásit
Gerda
lejenda de na pláš. Tzn de k MOŘI - to je jinačí poválení ))) měla bys jí záidět.
no já jí brutálně zabyju aš přijede )))),ale pšššššt...aby se nevyplašila
Biluška
, stačí želvičky
želvičky sou přeci v ba´tůšku..ale nefim jaxe tam porovnaj s těma hnusnejma kočkama vot ympakta
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 10:16
- Nahlásit
davidkova renata
jaxe tam porovnaj s těma hnusnejma kočkama vot ympakta t už jsou stejně rozteklé, tak moc místa nezaberou
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 10:19
- Nahlásit
davidkova renata
želvičky nejsou v batůšku, jsou na návštěvě u makrel.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 10:20
- Nahlásit
makrel chaaa no kamoska taky dela agi a musela do tunelu nez to psa naucila
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 10:21
- Nahlásit
ketty
já tam taky lezla, jenže on z něj takovou panickou hrůzu, že to nešlo. Začal se zasekávat a to nemělo smysl. To je holt nevýhoda psů z útulku, že v té hlavě může být nějaký blok, který neodstraníš nikdy.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 10:21
- Nahlásit
Biluška
želvičky nejsou v batůšku, jsou na návštěvě u makrel.
jo?? dyk to nebylo fčera ve vejcucu?! gdo za to může????
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 10:25
- Nahlásit
makrel jojo tak jasnee nekdy to proste nejdee ona tu adu ma utukovou taky ale je to desny pako akcni
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 10:25
- Nahlásit
ketty
haaa no kamoska taky dela agi a musela do tunelu nez to psa naucila
To je naprosto normální postup .
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 10:26
- Nahlásit
davidkova renata
jo?? dyk to nebylo fčera ve vejcucu?! gdo za to může????
No oni tam šli až pozdějc. Můžu za to já, neboť jsem je tam poslala. TAky za to může Makrel, která vlastně není Makrel, nýbrž Makrelák a děsně tím ty želvičky zmátla a nemohli ji najít
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 10:40
- Nahlásit
Biluškajaky zelvicky?zelvicku mam ja a jmenuje se zofka a do batuzku ji teda nedavam,pekne je pustena chodi se mnou vsude.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 10:42
- Nahlásit
nemethova5
jaky zelvicky?
To nejsou ledajaké želvičky, to je tajný maskovaný výsadek, tak pšššt
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 10:43
- Nahlásit
nemethova5
a co měla žofka na snídani?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 10:43
- Nahlásit
Biluškajo aha,asi poslu zofku taky na nejaky para vycvik,je na to jak delana.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 10:44
- Nahlásit
makrelzofka mela kvety pampelisek,listy pampelisek a salat,kikina samozrejme taky,tu nemuzu o nic ochudit
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 10:48
- Nahlásit
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 11:16
- Nahlásit
Tak my jedem pá, ne že budete psát, bo to pak nestihnu přečíst
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 12:29
- Nahlásit
nazdar všem, byla jsem na cvičáku, na veterině-stará jezevčice si zablokovala záda a za chvíli jedu je sčučkovi.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 12:40 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
Biluška jaa viim ze joo kdyz pejsek nechce ze se to tak dela u nekterych se nemusii ja tu mela cubu na vycvik a to ybl zas mazec s povelem lehni ja musela lehat sni prvni dva dny pak uz to dobrovolne delal sama nastestii nezabiralo niiic a todle sme fakt nechavala az naposled a kdyz uz vsici vse vycerpali a kamarad co cvici psi uz asi sto let ,a i na mistrak a sluzebni a rikal ze taky lehal s nekterejma psama na zacatku ze jinak to neslo tak sem to teda taky vzala ze nebudu za exota ale me sebevedomi ajko utrpelo ze co sem to za vycvikare kdyz neumim naucit normalne psa lehni ikdyz co je to normalne viz jak nekde na strance zpet je to ze holka musela se sportakem delat vse ze jinak to pes nedelal
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 12:50
- Nahlásit
Tak my už sme zpět z lesa, dali sme si hezkou dvouhodinovku, rozára zase plavala, bahnila se a zakousla kokřičku a taky jí strašlivě umazala, což pani naštěstí nevadilo. Du jíst a spát.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 13:00
- Nahlásit
ketty
Nějak jsem nepochopila co to má za efekt? . To jako má ten pes odkoukat jak se lehá, nebo co?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 13:04
- Nahlásit
Biluška noo lehas snim on to dela stebou a to uz teda kdyby nepochopil by byl vrchol proste mu ukazes co ponem chces na ten povel noo.. tak jako ty co prolejzaj tunelem u agi aby pes vedel ze ma jit tamtudy ...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 13:08
- Nahlásit
ketty
noo lehas snim on to dela stebou
Proč se mnou lehá? Jak ho to napadne? Jak mu to vysvětlím?
U toho tunelu je to o tom, že mu ukážu, že se toho nemusí bát. Co mu mám ukazovat u lehání?
Dobrý, lehnu já a jak vysvětlím psovi, že má lehnout taky?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 13:10
- Nahlásit
Biluška ta cuba totiz nechtela lehni udelat ani ja nevim za co to mela s necim asi tak blbe spojeny nic neslo az todle zabralo
kazdej povel se sni dal dopilovat dodelat ikdyz ona neumela nic jen vedela co znamena sedni ...bulina to byla a panicka se vecne sni prala ,cimz myslim jako ze pouzivala to ze psu zatlaci na zadek atd ale fakt tlacila a nenaznacila a ten pes sel do protitahu a sedel dokud tam byla ruka jinak nee to sedla vyrvala ti pamlsek a zdrhla teda panicce u me to zkusila jen parkrat kdyz mi ji dala na interni a zjistila ze semnou to funguje jinak... a hlavne bez nakyho pretlacovani a prani ale byl to zahul sni ...stou sme poctive musela trikrat denne jako pilovat povely a pak s panickou to bylo taky neco, ji vysvetlit ze se sni enma prat pretlacovat ze to jde uplne lehce ..neb uz pak jak se zatlacilo nedonutila si ji k nicemu to ej to co ja porad rikam ze piti bulici atd ..se cvici lehce uplne a vpoho ze pokud se de silou niceho se vetsinou nedocili
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 13:14
- Nahlásit
ketty
ta cuba totiz nechtela lehni udelat ani ja nevim za co to mela s necim asi tak blbe spojeny nic neslo az todle zabralo
No dobře, ale můžeš mi vysvětlit CO na tom zabralo? Jak jsi tomu psovi vysvětlila, že si má lehnout?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 13:14
- Nahlásit
Biluška simte po pismenkach ti tudle metodu asi tezko vysvetlim to je jako na me mooc ..zkusim ale jak rikam po pismenach ja popisovat neumim.. ti pes sedi ty ses na ctyrech reknes lehni ukazes mu rukou jako by si normalne stala a pokud neleha holt zacnes lehat rukama vetsinou to ten pes pochopi ale to se neda proste popsat na to ti recept nedam jako hlavne aby pes neokoukal ten zvedlej zadek jee ja ma nekde foto kde lezim se psem kurna kde to je ja to najdu a konecnou fazi ukazu ale je t s ofcounem
|