| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:44
- Nahlásit
Biluškaa donesl od nich košík třešní. Že prý nám posílají. Jsem myslela, že ho zabiju.
tak tomu se rika,nosit drivi do lesa!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:45
- Nahlásit
Alexa
šiš fakt????? já myslela že jen ípo atak
no, podle tech stranek dela vlastne uplne fsechno, akorat misto klobouku ma ksiltofku
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:45
- Nahlásit
Biluška
V tom případě jsem ochotna se obětovat na rajčata a nemusím k tomu ani závodit
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:47
- Nahlásit
nemethova5
nejde o to jestli je in nebo ne, ale určitý zkušenosti se štěňaty má tak jsem holt nejistá.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:48
- Nahlásit
makrel
Dobře, letošní úrodu posílám k tobě
Kdybys měla náhodou cestu kolem tak se můžeš zastavit plevelit . To je tady neskutečný problém, páč plevel má stejně kvalitní podmínky k životu jako všechno ostatní
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:49
- Nahlásit
Biluška
ja ciiii tresne, moc hodne tresni, fsechny prebytky do Francije!
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:50
- Nahlásit
kejtlinja uz nebudu nic psat,to je furt dokola jak u blbych na pude!!!ja mam taky zkusenosti se sitim a hlavne strojovym vysivanim,ale jsem amater,vis co ti tim chci napsat,uz ti neodpovidam,bo to fakt nema cenu........
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:52
- Nahlásit
leyenda
ja ciiii tresne, moc hodne tresni, fsechny prebytky do Francije!
No pro mě za mě, ale jak je tam dostanu . Myslíš, že z nich pošta přiveze něco jiného než marmeládu?
kejtlin
nejde o to jestli je in nebo ne, ale určitý zkušenosti se štěňaty má tak jsem holt nejistá.
Prosím tě přestaň plašit. Fena nekulhá, nic ji nebolí, nic jí není, někdo ti něco nakuká a ty už uvažuješ o statisících za operaci, o utracení a plašíš jak stará bába na pavlači
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:56
- Nahlásit
někdo ti něco nakuká a ty už uvažuješ o statisících za operaci, o utracení a plašíš jak stará bába na pavlač Tak to celkem chápu, všichni máme strach o ty svoje zvířata.Ale tím se ničemu nepomůže, max. vystresuje tu fenu, protože bude cítit, že se něco děje.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 20:58
- Nahlásit
makrel
všichni máme strach o ty svoje zvířata.
Já ne . Já je mám na kšeft a na zviditelňování se
Jdu se svalit s knížkou. Mám bombastickou literatůru, dlouho jsem se tak nenasmála. Gdyby se vám někdy naskytla příležitost tak - Žena:Jak nezvládnout život. Autorka Erma Bombecková. Fakt dost dobrý
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 21:02
- Nahlásit
Biluška
Autorka Erma Bombecková jo, ta píše super
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 21:07
- Nahlásit
makrel
se mnou tady vůbec není, protože jak ji vidím tak mi tečou slzy, do toho stará jezevčice má skřípnutý nerv v zádech už potřetí dnes jsme byli u veta a do toho mám zablokovaný záda, jsem po 8mi brufenech celkem pohyblivá,dokážu se sama i zvednout.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 21:13
- Nahlásit
kejtlin
protože jak ji vidím tak mi tečou slzy
taky jsemměla takové stavy, ale pak jsem zjistila, že psovi to ještě přihoršilo. Psychika je sviňa.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 21:33
- Nahlásit
Dobré deň, dnes jsem dostala svoji první pokutu. Heč.
Jsem na poslední chvíli přijela na soutěž za děckama a zaparkovala jsem jako x dalších na trávě. Přijdu pak k autu a ejhle - za stěračem vzkaz, že mám platit 2000. Volám na policajty, jestli to můžem vyřešit hned, prý jo, tak mi ochotný pan policista vysvětlil cestu k nim. Přijela jsem tam a dělala jsem smutný oči (prý to na té soutěži vyhlašovali, že si máme přeparkovat) a dal mi to za 100.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 21:34
- Nahlásit
Alexa a spol co jezdí do jílového
jo ještě si sčučka neodpustil, že ty lokty má kvůli nadváze kurva, doprdele copak má goša nadváhu?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 21:38
- Nahlásit
pawLINka
no vidíš, to už jsi velká holka, když máš první pokutu Já jsem dostala jen jednou v životě a taky 100, za to, že jsem vjela do zákazu ( u kruháče se mohlo jen na první dva výjezdy a na třetí už ne). číhali tam a brali všechna auta.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 21:39
- Nahlásit
kejtlinnebec,neni tak spatne,aby bylo jeste hur,asi toho scucku osobne nakopu doprdele!mi hajanek taky desne kulha a vypada to s nim blede,ma silenou artrozu a jak pise makrel,psa tim jeste vic rozhodis!pokud nebudes nic vedet poradne,tak to nevzdavej,no jo,jezevcici jsou s tema zadama taky povestny,vis jak se to rika,kdyz se sere,tak se sere a na posranyho i hajzl spadne!ja taky nevedela jestli o hajana neprijdu,do toho jse mela zapal plic,pak amin problemy a do toho jsem prisla do prace a hajan ma zas problemy,ja jsem taky na maslu,ale porad si rikam,musim se drzet.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 21:51
- Nahlásit
Tak se držte všichni, jdu spát a ráno zase do pracovního procesu
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 21:53
- Nahlásit
nemethova5
aspoň jedno pozitivum, vlastně dvě, tessa jezevčice je po i njekci mnohem lepší, ještě jí dvakrát přepíchnu já a to druhý, že m i volali z práce, že tam byl šéf a zítra se vrací po dlouhodobé nemoci zaměstnanec na půl úvazku co je zaměstnaný, tak aby měl nějaký směny,tak mu šéf od nás od každýho dal jednu směnu takže mám nečekaně zejtra volno, což je dobrý, můžu ject hned ráno a nemusím čekat do večera.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 22:00
- Nahlásit
kejtlintak aspon tak,hajanovy taky zvysovat davky movalisu nemuzu!taky zitra pujde na pigarko a nic s tim nenadelam,bohuzel,uz je to stary pan a taky se mi to vubec nechce pripoustet,jak to leti!a nejsem na to vubec pripravena,az to prijde,tak co ti mam na to rict?nas je vic,co maji taky problemy se sebou,nebo psikem,tak ti drzim palce na ten zitrek a at prijdes na foru s pozitivni zpravou!ja skrz hajana pozitivni nebudu,protoze tam uz to pujde jen k horsimu.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 23:03
- Nahlásit
zdravím, jak to tady jde? Byli jsme na chalupě, tak jsme se ani neukázali tady... Páč tam Ó Dva nemá sig.
fšem přeju brou noc
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 23:18
- Nahlásit
kejtlin
Hele já samozřejmě nevim o štěndech ani prd, Gošina mi přijde jako robustní mohutný velkoštěně, velkokožný, žádný vychrtlo, prostě krásný štěně, pokud seš takhle vyplašená, což chápu, sem stejnej pošahan, jak čubu někde píchne, už kreslim černý scénáře, vzala bych jí k pořádnýmu vetoj, aby na ní kouk, holky mi tu minule doporučovaly Skalu - ortopeda - aby tě uklidnil. Myslim si, že čuba klidně mohla bejt přetažená, nevim o výpotcích vůbec nic, jen myslim, že se poznávaj na rentgenu, mám i blbou nápojku, nemůžu jít strany zpět, tak nevim, jestli ti rentgen někdo dělal. Katastrofický scénáře bych nechala až po pořádnym vyšetření, až budeš vědět, jesli čubě vůbec něco je. A to nebudeš vědět, když o tom jen budeš mluvit s čékem, co už pár štěňat viděl.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 06:31
- Nahlásit
Fstávat a makat lenoši leniví
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 06:47
- Nahlásit
Biluška
jo, přicmrndávám!!!! hezký den fšem
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 07:30
- Nahlásit
Gerda
rengen mi ještě nedělal nikdo, to teprv dneska, díky tomu, že šéf překopal měny kvůli brigádníkovi mám ještě dneska volno, tak pojedu dnes ráno, asi za hodinu, můj vet včera říkal po telefonu, že podle toho co popisuju by to mohla být bursitida,postihuje lokty, ramena a kyčle-u lidí, vzniká zánět tíhového váčku tzv bursa, ale jak se léčí nebo ne jsem na netu nenašla, ale můj vet říkal, že to nic není jestli to je ono, ale že mám samozřejmě přiject.
no a sčučka řekl, že to má z nadváhy!!!!!!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 07:37
- Nahlásit
dobre rano fsem, at se zadarej vsechny navstevy u veterinaru,
moc myslim na Kejtlin a Gosu..., Nemethovou5 a Hajana, fsem ostatnim hezke pondeli, i kdyz je to takovej blbej den
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 07:48
- Nahlásit
kejtlin
ta bursitida je to, cemu se rika u lidi treba tenisovej loket, lecba klidem, ledovani, antiinflamatoria, pokud je zpusobena bakterialni infekci tak i ATB,
tak dej pak hnedka vedet, drzim palce
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 07:51
- Nahlásit
leyenda
no já četla na netu, že se velmi často musí ten váček odstranit a održ 5ti měs štěně v klidu.dám vědět to je jasný.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 08:06
- Nahlásit
kejtlindrzim pesti pro tebe a gosu,dej pak vedet,jinak hajanoj je lip,uz rve jak tur,pro jistotu dnes pujdu jeste skonzultovat
a jinak vsecky samozrejme zdravim!
leyendadobre ranko pani,jo hajovy je lip,uz sice slapne na tu nohu,je to o nejakych 70%lepsi
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2010 08:32
- Nahlásit
Dobrýýý deň.
Venku je krásně, tak jdu najít pás, vezmu 2 psy a jdu trekovat a učit se. Mám celé dopoledne čas a zítra zkoušku, tak spojím příjemné s užitečným.
PS: Budu dnes objednávat Vetamyks, tak se těšte ve středu zase na kriminálku.
|