| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 22:04 - Změnil/a: makrel
- Nahlásit
Gerda
Tak nic, už se to mezitím posunulo o stránku. Jsem myslela, že nápojka je jako nějaký chlast
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 22:05
- Nahlásit
kejtlin jezis na me nee prosimte ja uz neska sajgon dostala na mnozirne ...
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
ketty
se tu v tom uplne ztracim, jak sem tu nova, tak mi nak nedochazej ta mocenska seskupeni, neni mi jasny za kterej tym kdo kope, teda krome impakta, ta je jasna
|
Fifi
Člen |
- Nahlásit
impact
A už nechte ty, co si chtěj pokecat, normálně pokecat, prosím. Pět nebo kolik stránek myslím stačilo.
Davidkojc at si udela seznam, koho tu chce mit a nechtenym at posle banana.
Biluška
Pochopila bych, kdybyste si všichni poťukali na čelo a řekli si "je blbá, zdechnou jí a dobře jí tak". Ale tuhle bitvu opravdu nechápu.
Heh, jakou bitvu? ja se jen zamyslela nad tim, ze holt bych k narozenym stendum nepribrala utulkace. Se kterym si muzes pritahnout x chorob, tvou karantenu ti verim, co se baraku tyka, ale na zahrade to asi, az zacnou zizalky skotacit, nebude stopro.
Plus budes mit plno prace se stendama, musis byt superwoman, ze budes stihat stenda, smecku 13? 14 psu a utulkace zaclenovat.
Jak psala kachna tusim, odvaznymu stesti preje, toz at ti preje, jsem ta posledni, ktera by prala neco spatnyho kterymukoliv psovi. At to stihas a je vse ok.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 22:06
- Nahlásit
kachna_
a ta podlaha nejde nějak vyspravit a vyztužit aby se to nerozšiřovalo?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 22:06
- Nahlásit
Fifi
Otoč to a omlať mi to o hlavu.
Měla jsem tím na mysli prostor pro všechny normálnímu pokecu. Neser.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 22:07
- Nahlásit
makrel
dyť to máš vyvětlený vo stránku zpět )) nápojka je lovení nezabezpečeného signálu bez zavedeného internetu a zdechlé fenky jsou fenky již velice unavené )))
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 22:07
- Nahlásit
leyenda
neni mi jasny za kterej tym kdo kope
já kopu za klub přátel dobrýho jídla
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 22:08
- Nahlásit
leyenda ja nevim ja nepatrim nikam ja se bavim s kazdym kdo semnou no ikdyz po dnesku pani vlackova a ta cigi se asi nebavi semnou ......... nebo ja nevim neska se musim zamyslet jako nad sebou jestli envis o co gou tak v mnozirne najdes .. a hlasim nic neumim nic nemam neznam ...
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
- Nahlásit
Biluška
Potřebuju poradit, napiš mi, prosím tě, mail nebo kde ho seženu.. Díkes
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
Gerda
Dyť jo, ale vy píšete tak moc a rychle, že se posunuly dvě stránky než jsem vyvenčila psa. A taky je zdechlý
|
leyenda
Člen |
- Nahlásit
kejtlin
pod k nam na pudu, tam je strasna spousta veci, co muzes krast a nikomu to nebude vadit
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 22:09
- Nahlásit
impact
Proboha, to byla IRONIE.
Já se z tebe fakt picnu. Snažím se ti horem dolem (nejen tobě ) vysvětlit, že to není přicmrdávači, ani patolízalové ani nic jiného. Jen že prostě máme podobný názory a postoje. A když to furt nechápete, tak si udělám srandu a ty to vezmeš smrtelně vážně. Copak vážně nevidíš, jakým směrem uvažuješ? Když už naskočíš i na tohle? To je mazeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeec
Ironie,milá zlatá,má svá pravidla a možnosti podtržení významu ironie.Ne.Tohle neuhraješ na ironii a zbytečně se neponižuj.Stačí nahlédnout pár stránek zpátky.Na to musí člověk trochu vyrůst,aby dokázal vyjádřit svůj vlastní názor tak,aby ho pak nemusel obhajovat s tím,že to "byla sranda",když mu to jiný omlátí o tlamu.Někdy je fakt lepší :mlčeti -zlato.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 22:09
- Nahlásit
leyenda
tak mi nak nedochazej ta mocenska seskupeni, neni mi jasny za kterej tym kdo kope, teda krome impakta, ta je jasna
ty voe já se snad vocud nedostanu bo co?!
Prosim tě..blížej se volby ty ignorante!!tagže je to jasný,každej se snaží urvat koryto a voslovit voliče! počítám,že předvolební bitvy sou na celám svjete stejný
Viděli ste ted v Zemanovi tu kruhofku???????
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 22:10
- Nahlásit
leyenda jinak treba davidkova renata tu znam a uz dele z jisteho zaritzeni kdy sem se tam starala nonstop o zvirata ...pak chvd znam darka/brezna) taktez odtamtad bilusku neb dovezla psiky pak par lidi z venceni co byli kdyz sem byla ja ja se tak nak bavim se vsema nak nerozdeluju mozna dospeju taky k nakym taborum ...po dnesku
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 22:11
- Nahlásit
davidkova renata jasne nikam nechod ja taky chtela jit na zemana a sedim tu zamyslene co sem to za osobu neznalou a premyslim co atomy maj spolecneho s psima genama ..
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 22:12
- Nahlásit
davidkova renata
Ne, snažim se připojit a mezitim chodim brakovat lednici, až sem si vzbudila fenky, které čumí a stíní výhled na televizi.
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
já jo já jo akorát mi unikl význam proč tam byla
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
gabifi
já kopu za klub přátel dobrýho jídla
Fifi
Davidkojc at si udela seznam, koho tu chce mit a nechtenym at posle banana.
na to zapomen,frajerko ,tady chtěj za kilo 35kč!!!!!!!!!!!!!!
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 22:13
- Nahlásit
Alexa
akorát mi unikl význam proč tam byla
tak zas to je eště dobrý..si přectaf že by ti u kruhofky unikla třá moč..
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 22:13
- Nahlásit
Neessi
Ty už nevíš, kterým směrem bys to otočila.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 22:14
- Nahlásit
davidkova renata
Viděli ste ted v Zemanovi tu kruhofku
jo a viděli ste tu strašnou kravatu-nemá souvislost s kruhofkou, ted´ tam byla nemá ji zeman ale ten druhej jo asi martin se menuje
|
Alexa
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
já chci banána teda aspoň kilo mám recept na banánovýho berana a nemám ho z čeho upíct
|
miisha
Člen |
- Nahlásit
Neessi
circumanální akrobatky
žiš to slyšim prvně
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 22:15
- Nahlásit
Martinno,
nějak se mi to jeví, že tohle není nápad z hlavy paní Synkové.
tak a jeste to bude na me ne ze sem to poradila jaaa ty voee jeste ze sem od prahy davidkova renata makrel
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 22:15
- Nahlásit
miisha
Já slyšela ještě řitní aplinismus, říkal to Mareš na Evropě 2
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 22:16
- Nahlásit
ketty
tak a jeste to bude na me ne ze sem to poradila jaaa
a prdlajs, to bude na Biluši
|
Neessi
Člen |
- Nahlásit
Gerda
símťa, však ti tu furt píšu veselé básně! Sem něco jako Renč...zkratka od renesanční člověk.
Jo,ty jsi opravdu renesanční ,ale i těch tvých básní tu ubylo.Zřejmě evoluce
|
miisha
Člen |
- Nahlásit
Neessi
...aby se zbytečně nezabýval výzkumem a vědou.
hláška večera
|
makrel
Člen |
- Nahlásit
ketty
Co jsi zas poradila??? že si nedáš pokoj, nechceš jít radši s kejtlin na půdu k leyendě krást?
|