Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4167 . 4168 . 4169 . 4170 . 4171 . 4172 . 4173 . 4174 . 4175 . 4176 . 4177 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:55
- Nahlásit

Neessi
To,že Erin připoměla Biluši,že k čerstvě narozeným štěňatům se nový pes odjinud netahá bylo naprosto v pořádku,
Ja ti nevim, dyk tu nekdo psal, ze cim mladsi stenata, tim vic maj protilatek od matky a nic chytnout nemuzou?!
pawLINka
ale nechápu co je v pořádku na tom, že sem Erin jednou za čas přijde, udělá výkřik do tmy a zase odejde? Kdyby to bylo aspoň nějak k tématu nebo něco... A navíc proč to připomíná pořád?
A co je na tom spatnyho, ze sem jednou za cas prijde? Nebo jsou zde zavedeny poradky, co kdo muze nekdo rict a tak? Ale jiste zase budu timpadem oznacena za prcmrndavacku na protistrane. A nevim, mozna mezi sebou maj biluse x erin nejaky nevyrizeny ucty (ucty jako ucty, ne účty jako účty).
Aby to nebylo jak neresitelny vs nevyresitelny (ci jak to presne bylo). To se i na ustavy psalo a volalo.

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:58
- Nahlásit

kejtlin
Asi 3,5 a je z Ostravy-Třebovic. Ale jak jsem ho brala, tak mi moc hezký nepřipadal, by celý takový skrčený, nekomunikoval, všeho se bál, prostě hromádka neštěstí. Teď je to rozmazlenec

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:03 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit

FifiA co je na tom spatnyho, ze sem jednou za cas prijde? Nebo jsou zde zavedeny poradky, co kdo muze nekdo rict a tak?
To netvrdím... Jen že prostě nechápu ten důvod, proč si někdo honí takhle ego...
Já se nerada hádám, opravdu... A proto to asi nedokážu pochopit. Prostě když mi někdo nesedí, tak si ho nevšímám, když mi nesedí někdo na diskuzi, tak ho nečtu. Pro mě je to jednoduché. A taky právě proto je pro mě složité pochopit proč to dělá...

Ať si sem chodí, mi to fakt nevadí. Když se teda baví normálně..

No asi tak no...

Edit: A když mám s někým nějaké spory nebo problémy, tak si to vyřeším s ním osobně... Ale každý jsme asi jiný...

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:04
- Nahlásit

makrel
A ty problémy se žrádlem se ustálily? Je už OK?

kejtlinneřeš pejsky z útulku, řeš komu jako první z komise nabídneš seks ti hoří termín a řešíš psy
Ty jsi bubá.

Hele, já už jsem psala, že jsem prostě ten Bulhar, který si všechno radši vydře růčo.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:08
- Nahlásit

Fifi
Ja ti nevim, dyk tu nekdo psal, ze cim mladsi stenata, tim vic maj protilatek od matky a nic chytnout nemuzou
to jsem psala já ale ne že nic chytnout nemůžou, ale že mají hodně protilátek od matky a je vysoce nepravděpodobné, že by se něčím nakazila. ptala jsem se na to velmi kvalitního veta, když jsem kamarádce hlídala na víkend štěňata asi 5ti denní a měla jsem tam svoje psy, 2 z nich dostali sračku tak jsem jela k vetovi a ptala jsem se na to, jestli to můžou chytit, říkal, že 5ti týdenní by byl problém, ale 5ti denní v klidu, pak se ptala kamarádka měla chřipku a novorozená štěňata jestli stačí si mýt ruce když na ně sahá a taky jí vet říkal, že malá štěňata jsou témeř bez rizika.a nenakazilo se žádný štěně, ani od mých psů sračkou ani ničím jiným, ani kamarádčina její chřipkou.

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:08 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

Fifi
A co je na tom spatnyho, ze sem jednou za cas prijde? Nebo jsou zde zavedeny poradky, co kdo muze nekdo rict a tak
hele víš co každej si sem může přijít kdy chce, ale taky se mi zdá divný, že sem přijde jednou za čas napíše opakování toho co píše pokaždý: jaká je Biluše ...... doplň si sama a zas zmizí.

Neessi
To,že Erin připoměla Biluši,že k čerstvě narozeným štěňatům se nový pes odjinud netahá bylo naprosto v pořádku
neznám její podmínky, ale jestli napíše že má psa extra v karanténě tak předpokládám že zas není úplně blbá aby ho extra do karantény nedala.

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:09 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Se taky přidám - mám horkou vodu na nádobí a studenou troubu na buchtu
kejtlin
sláva nazdar výletu, zmokli jsme jak svině, ale už jsem doma.co je nového?
Erin vyprovokovala hádku s Biluškou, která se do ní nevybíravě obula.... Takže nic
Bylas v Cítově? Hezký, už v deset vyprodáno. Katalog nemám, protože se mi ho pokusilo sežrat dítě a já ho tam někde odložila.
add. to ostatní. To, co Erin napsala, byla výzva k hádce, myslim, že s tím i počítala.
Na množení bezpapíráků mám názor hodně negativní, ale nehodlám si zvyšovat tlak tam, kde myslim, že to nemá efekt . Je taky fakt, že si Biluška opravdu nevidí do pusy. Třeba Biluščino podnikání celkem obdivuju, její příspěvky čtu hodně ráda, beru je s nadsázkou a vždy se u nich pobavim.
K tomu, že si přivezla útulkovýho psa k malejm štěňatům. Chtěla jsem napsat, že bych to neudělala, ale já dítě taky tahala od narození všude a možná i na místa, kam to podle některých nebylo úplně OK
Fifi
cim mladsi stenata, tim vic maj protilatek od matky a nic chytnout nemuzou?!
Já bych to spíš viděla na "odvážnému štěstí přeje". Jenže napsat to šlo i slušně - třeba tak, jak jsi to napsala ty.

Sakra, příště si to po sobě přečtu, než to odešlu. Slibuju

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:10
- Nahlásit

pawLINka
který si všechno radši vydře růčo
no tak někomu z komise by třeba stačila "ruční práce" a když bude postarší tak se fakt nadřeš

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:11
- Nahlásit

kejtlin
tak někomu z komise by třeba stačila "ruční práce
ty si blpkááááááá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:14
- Nahlásit

kachna_
Bylas v Cítově
nebyla bohužel jsem nestíhala, ale za naší jednotku tam byl radek, říkal, že bylo narváno a idiot mi zapomněl koupit kryče králíka, sehnala jsem tady ve vsi ale nevím jestli z toho něco bude, byl takovej vlažnej a ne moc šikovnej, ale já mám velký zánovní mrazák tak doufám, že se tam něco chytilo

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:14
- Nahlásit

kejtlin
Ty voe, se tu tlemím jak idiot. Ftipálku

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:15
- Nahlásit

pawLINka
A ty problémy se žrádlem se ustálily? Je už OK?
OK nebude už asi nikdy, ale už jsme to stabilizovali, ke každému žrádlu dostává léky a kromě toho nic nesmí. Postupně zkouším přidávat i jiné maso, než jenom tu kuřecí svalovinu, ale je to nadlouho, než všechno zjistím.Ale musím zaklepat, že od toho ledna se to hodně zlepšilo, i přibral. Tak snad už to tak zůstane.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:17
- Nahlásit

makrel
jak ho máš dlouho?

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:18
- Nahlásit

kejtlin
rok a čtvrt

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:19
- Nahlásit

tak někomu z komise by třeba stačila "ruční práce
Ale radši střídej ruce, ať je pak nemáš asymetrické, na jedné svaly a na druhé nic

jablunka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:19
- Nahlásit

impact
Pokud to nechápeš ani takto, nemáme se asi o čem bavit.

Tak v tom budem zajedno.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:21
- Nahlásit

pawLINka
Prostě když mi někdo nesedí, tak si ho nevšímám, když mi nesedí někdo na diskuzi, tak ho nečtu. Pro mě je to jednoduché.
No ti nevim, si protirecis. Ale to je fuck.
A ze by si zrovna erin honila ego pres diskusi, tomu tez neverim. Znam osobne "prudimiru" Erin, priznavam, je mi velmi sympaticka (at uz coby osoba ci svym chovem s PP) a nemam problem v komunikaci s ni. Zrovna tak znam osobne Bilusku, tu jsem videla menekrat, ale tez nebyl problem v komunikaci. Mozna jen posleze v interpretaci.
davidkova renata
hele vono se vrátilo chvdí???
soudim podle dýlky a stylu příspěfku v 15.09

On ten prispevek v 15:30 taky nebyl zrovna nejkratsi, nez byl vymazan. A styl tez podobny, ze by se chvdi az tak rozstepil?

Dulezity, ze uz prilitly VLASTOFKYYY.. JE jaroooooo! Always look on the bright side of life..

Neessi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:23
- Nahlásit

pawLINka
Navíc, když mám nějaký osobní problém vůči někomu, tak proč bych to měla řešit na veřejném fóru? Jako proč? Já teda nevím, ale mi slušné vychování říká, že to není moc OK.

Hele,Biluše a Erin jsou dostatečně silné na to,aby si to vyříkaly bez pomoci jiných.Když hodně otravovaly,tak jsme je poslaly do pr**** obě a byl klid a jelo se dál.Ale to pranýřování Erin je fakt nechutné.

ketty
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:24
- Nahlásit

Neessi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:26
- Nahlásit

jablunka
Mám tucha,že se to mine účinkem.

Máš správnýho tucha. No nic,před 2 týdny jsem se pokusila o renesanci žumpy.Nevyšlo to. Je to škoda.Aspoň bude víc času na něco jiného,beztak jsem tu trávila hodiny a hulila jedno cígo za druhým.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:28
- Nahlásit

Neessi
.Když hodně otravovaly,tak jsme je poslaly do pr**** obě a byl klid a jelo se dál

Můžeš se, prosím, prohrábnout pamětí a uvést mi jeden jediný případ kdy jsem já začala hádku s Erin?
Pokaždé je to o tom, že se Erin dogestí, rozpoutá bitvu,naháže bahno a zase na pár dní zmizí. Pak se dogestí, naprosto bez jakékoliv souvislosti s tématem opět všem oznámí, že se mi před dvěma lety narodili setříci bez papírů a je to prostě pořád dokola. Myslím, že o mých setrech už opravdu všichni vědí a já se za ně nestydím. Pořád ještě ne

Nezlob se na mě, ale už jsem z toho tak trošku unavená.
Ještě víc mi pak vadí když všichni říkají "Biluše se zase hádá s Erin". Ale má Biluše na výběr? Co bys dělala ty na mém místě, nechala na sebe kydat špínu?
Jo, všichni máte pravdu, tyhle hádky už jsou neskutečně otravné, tak Biluše už se tedy hádat nebude.

Ale to pranýřování Erin je fakt nechutné.
To, že Erin po mě neustále plive není nechutné?

Neessi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:33
- Nahlásit

Alexa
neznám její podmínky, ale jestli napíše že má psa extra v karanténě tak předpokládám že zas není úplně blbá aby ho extra do karantény nedala.

Dokážeš si představit "extrakaranténu" v tom množství psů? Asi jsem zblblá medicínou,ale nedokáži si představit,jak Biluše prochází po každém kontaktu se psem dekontaminačním prostorem s ÚV lampou a pokaždé se celá převlíkne a vydesinfikuje. To sice přeháním,ale vím o celé plejádě virů,které štěňata zabijí během pár hodin.

ketty
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:35
- Nahlásit

Biluška sem dostala ted coud v mnozirne ..me tam rozvasnili stim odsuzovanim chudaka p synkove jee to sem zas neco provedla ze sem hubu nedrzela citat d te cigi ketty
Děkuji za kvalifikované a odborné školení z genetiky a objasnění, že nemám mozek. Děkuji.

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:36
- Nahlásit

ketty
me tam rozvasnili stim odsuzovanim chudaka p synkove jee to sem zas neco provedla ze sem hubu nedrzela

tak se mrkni na miju

Ebony
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:38
- Nahlásit

Neessi
Je to škoda
škoda je dobrýho člověka...

Biluška
To, že Erin po mě neustále plive není nechutné?
je rozdíl, když ona plive o tvých všeobecně známých a všudepřipomínaných psech a ty se navážíš do jejího soukromí, manžela apod. - to je nechutné
mimochodem, psů mám plnej barák pořád...ale nějak nemám potřebu, a hlavně čas, to někde roztrubovat a vytahovat se s tím. A to mi fakt připadá, že toho mám míň jako ty, nedřu jak bulhar, nemám děti, mám muže, který mi pomáhá...a stejně tady netrávím ani desetinu času, co ty...je to zvláštní

Neessi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:38
- Nahlásit

Biluška
Co bys dělala ty na mém místě, nechala na sebe kydat špínu?

Ale já se tady nenavážím do tebe- ty se klidně s erin zrubej,jak chceš. Mě serou ty tvoje přicmrndávačky,které se do toho montují.Jak ty,tak i erin máte na to,abyste si to vyříkaly mezi sebou a nepotřebujete k tomu sekundanty,kteří se na erin vrhnou a cupují ji tady,aniž by ji znaly.

Alexa
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:39
- Nahlásit

Neessi
Biluše prochází po každém kontaktu se psem dekontaminačním prostorem s ÚV lampou a pokaždé se celá převlíkne a vydesinfikuje
ale počkaj to přeháníš. To bys musela při každém kontaktu s venkem se desinfikovat, když jdeš ke štěňatům. Hela pamatuju doby, kdy jsme domu chodili přes vaničku s chloraminem a stejnak mi téměř celej vrh skolila parvo. Vem si že s ostatníma psama chodím ven a jsou v kontaktu bůhví s čím a opravdu se nedezinfikuju když jdu k miminům.

ketty
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:40 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

makrel
kam kde ale juni do mnozirny ja zas nic tak hroznyho nenapsala je to muj nazor mozna zmatene popsany jak jinak a zas hovadiny tam taky nemam teda jako myslim chiii ae stojim si za tim par utulku sme zazila atd takze..... a jestli si nekdo neco vzal uplne doslovne atd...jo ta mija kdo kde nevim o co gooou

leila
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:41
- Nahlásit

makrel
hlásím fotky protřízené a nahraté jsou tady: http://duvi.rajce.idnes.cz/04.04.2010-Prochazka_Fi lip_Entita_a_Cora/

makrel
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:42
- Nahlásit

ketty
Jo, já jsem to četla,ale každý má na to holt jiný názor, někdo chce zachraňovat za každou cenu

http://www.mija.estranky.cz/stranka/navstevni-knih a

<< 1 ... 4167 . 4168 . 4169 . 4170 . 4171 . 4172 . 4173 . 4174 . 4175 . 4176 . 4177 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání