| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:43
- Nahlásit
kejtlin
to jsem psala já ale ne že nic chytnout nemůžou, ale že mají hodně protilátek od matky a je vysoce nepravděpodobné, že by se něčím nakazila.
Sem si dala tu praci a nasla zpetne tvy vyroky...
mimina ti nenakazí mají hafo protilátek od matky čím menší štěniska tím víc protilátek.
i když každý zkušený i míň zkušený chovatel ví, že čím menší štěňata tímmenší hrozí riziko nákazy od kohokoliv a čehokoliv.
Tak ti nevim. Nejaky protimluvy zase.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:44
- Nahlásit
Ebony
škoda je dobrýho člověka...
jo! A ještě větší škoda je dobrýho psa!
PS: dneska jsem byla na tréninku před bonitací,superfigurant tam byl! Ale taky přijely takový baby s hroznejma NO ( množárna ,odkud mám Aishu) - hele,kontrolák jako z toho Chebu.Strašný. Prostě Bóba tam byla za superstar.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:44
- Nahlásit
Neessi
Mě serou ty tvoje přicmrndávačky,které se do toho montují.
Počítám-li se mezi přicmrndávačky, tak si prosím zalistuj historií a podívej se, kolikrát osočila Erin mě.
Já bráním sebe.
Nebo vlastně nebráním. Dělám si z Erin legraci, jak furt a furt dokola naskakuje na Jack Russell teriéry.
Tady totiž nejde nic jiného, než si z toho dělat legraci. Ty a smečka kolem Erin jedete svoje. Já a smečka kolem Bilušky si taky jede svoje. Na kolik stránek už se to zase řeší? Fakt nemáte ten nadhled se tomu zasmát? Dyk je to mazec.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:45 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
makrel
jasne no ja tohle chapu ono kdyz clovek nevi nezna a zna jen tak nak povrchove tak ...ja toto chapu jako ja se narvala uz pro tolik stenat .... kdyz sem delal po azylech a utulcich a jezdilo s etreba v noci nebo po zaviracce a nebyla nekdy sestra a ja celou dobu to utesovala aby to neplakalo a pak sem to musela uspat teda pomahat pri tom vetovi neb sestra nebyla ..................nikdy bych cloveka neodsoudila vim jak udesny je to rozhodnuti ikdyz jde o cizi pejsky vpodstate teda skoro cizi neni to nic prijemnyho a clovek na to mysli porad..... ze treba by byli ok atak podobne ne teda kazdy ale ja treba joo a dle toho co ctu je p synkova dost cita asi jako jaa..tim myslim ze uz tak je to pro ni tezkee a jeste takove osocovani ja ztoho ma astmaticky zachvat jak me to nasraa looooo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:46
- Nahlásit
Ebony
je rozdíl, když ona plive o tvých všeobecně známých a všudepřipomínaných psech a ty se navážíš do jejího soukromí, manžela apod. - to je nechutné
kromě Biluše,ale to je chronická lhářka,bo jako poštěvačka má na tom postavenej bysnys)
jsem ráda,že naše Biluše dorazila domů,zde je videjko http://www.youtube.com/watch?v=tW3_pFrGSe0
Fakt si ubohá a toho slováka si vlastně zasloužíš..
Jo jo, máš naprostou pravdu Ebony
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:46
- Nahlásit
Fifi
dobře tedy čím menší štěňata tím menší hrozí riziko nákazy od kohokoliv a čehokoliv, ale samozřejmě riziko tam stále je!!!!!!!protože nic není zcela 100%, chceš se do mě navážet protože jsem se špatně vyjádřila prosím.
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:47
- Nahlásit
Alexa
ale počkaj to přeháníš
no vždyť jsem psala,že přeháním! Ale sama bych neriskovala novýho psa domů,když tam jsou štěnda.Ona ta imunita není bezbřehá.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:50
- Nahlásit
Neessi
Ale sama bych neriskovala novýho psa domů,když tam jsou štěnda.Ona ta imunita není bezbřehá.
Jsi moc hodná, že máš takovou starost o moje ještěrky . Ale u nás je pořád pohyb psů, přímo doma mám cvičák, mám tady hotel, chodí sem známí se psama. Já se svýma jezdím neustále po akcích, závodech, výstavách....Prostě to risknu.
S miminama (mýma vlastníma, lidskýma) jsem taky jezdila od malinkata všude. Inka byla na prvních závodech v Třebíči když jí byl přesně měsíc. V šesti týdnech jsem s ní jela do Brna vlakem a spala v karavanu. Neumřela a nic nechytla, přesto, že mi to několik lidí prorokovalo
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:50
- Nahlásit
Neessi
Ale sama bych neriskovala novýho psa domů,když tam jsou štěnda.
no to já asi taky ne (nikdy neříkej nikdy)
ale jestli má extra místnost a nepříjdou vůbec do styku??????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:53
- Nahlásit
leila
Děkujeme, těm to ale spolu sluší
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:53
- Nahlásit
Neessi
Mě serou ty tvoje přicmrndávačky
Já jsem se jen zeptala na důvod. Tak se omlouvám. Stejně mi nebude odpovězeno. Joo, a ještě jsem vlastně vyjádřila svůj názor, že osobní problémy by si měla Erin vyříkat osobně a né tady prudit. Ale za to se teda neomluvím, protože to je můj názor a ten mi nikdo neveme.
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:54
- Nahlásit
Neessi
hele,kontrolák jako z toho Chebu.Strašný
no vidíš a to je už ututlaný, video zmizelo z netu a prý to byl podvrh, řekl pan rozhodčí!
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:55
- Nahlásit
impact
Fakt nemáte ten nadhled se tomu zasmát? Dyk je to mazec.
děvenko,tady se pěstoval humor extra speciál ( stačí zalistovat v minulých letech),ale to je jiný level,než máš na mysli ty!
Ty a smečka kolem Erin x Já a smečka kolem Bilušky
aha,už je to tady,jsou tu dvě smečky! Tak to je nejvyšší čas odtud vypadnout.Není to tak dlouho,co žumpa byla bez smeček!
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:55
- Nahlásit
pawLINka
Máš smůlu, už se z toho nevykroutíš a jsi přicmrndávačka navždy, kiš kiš
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:56
- Nahlásit
makrel uz jukaam mazec jako
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:58
- Nahlásit
Už se poprali?????
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 20:58
- Nahlásit
makrel
Víš co? Mi je to docela fuk.
Já se nestydím vyjádřit svůj názor na veřejné diskuzi. Jestli to někdo považuje za přicmrndavačství, tak je to jeho osobní boj.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:00
- Nahlásit
Neessi
Děvenko? Ty ženská jedna, aspoň mě oslovuj slušně. Už dávno nejsem děvenka.
A ano, vidím a nemusím listovat zpátky. Tady humor totiž dávno umřel...
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:01
- Nahlásit
Neessi
děvenko,tady se pěstoval humor extra speciál
jojo, a zlatá Sali a spol. to měly hádky aspoň úroveň
Není to tak dlouho,co žumpa byla bez smeček!
asi se nakazila od blůůůčka,
Tak to je nejvyšší čas odtud vypadnout
taky to tak vidím, pokud nenapíšu nic o Bilušce, tak na mě stejně tady nikdo nereaguje
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:01
- Nahlásit
davidkova renata
Ne. ale další bitka je na obzoru v tématu o množírnách
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:03
- Nahlásit
kejtlin
dobře tedy čím menší štěňata tím menší hrozí riziko nákazy od kohokoliv a čehokoliv, ale samozřejmě riziko tam stále je!!!!!!!protože nic není zcela 100%, chceš se do mě navážet protože jsem se špatně vyjádřila prosím.
Proc bych se do tebe mela chtit navazet? jen upresnuju tvy vyroky, ktery znely dost bud anebo. A konkretne znam x chovatelu, ktery si nepusti do baraku lidi na kukandu pred prvnim ockovanim, coz neznamena, ze jsou stenata v izolaci a lidi kolem nich chodi v rouskach. Natoz si vzit psa z utulku (nic proti teto cinnosti, chran buh) o jehoz zdravotnim stavu nic nevis.
Bud chci odchovat stenata beze strachu z nejaky infekce a venovat se jim, bez karanteny, s utulkacem tudiz poseckam do odberu stenat. Nevim, mi to prijde zcela logicky a mene narocny na nervy. A kolem stenat fakt nechodim v rousce.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:06
- Nahlásit
makrel
le další bitka je na obzoru v tématu o množírnách
hele ale tam už sou dál..u Mengeleho a šlechtickejch generací ,su zvjedavé essi se tam taky posunem nějakým oslím můstkem třá
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:08
- Nahlásit
Lidi, vím, že jdu mimo téma, ale nemůžu nikde najít pravou informaci (spíš nevím kde hledat), ale potřebovala bych vědět orientační cenu interrupce...
Na netu jsem našla 2000 - 4000, ale pak jsem kdesi viděla cenu 12500. To je teda rozdíl, tak nevím.
Poradí mezi hádáním se někdo?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:09
- Nahlásit
Ebony
taky to tak vidím, pokud nenapíšu nic o Bilušce, tak na mě stejně tady nikdo nereaguje
neke sem ti tudle odpovídala
davidkova renata
jak ste bránili????
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:10
- Nahlásit
Biluška
Jsi moc hodná, že máš takovou starost o moje ještěrky
Hele,neřeším tvoje ještěrky,ale stavím se za názor Erin,kterou tady cupuje "tvoje smečka".Tak se drž merita věci,to ostatní neřeš.Tu atmosféru tady už stejně ty tvoje přicmrndávačky zničily,tak jde o ho****Fakt ti udělaly medvědí službu,protože tu s tebou bývala zábava.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:10
- Nahlásit
pawLINka
potřebovala bych vědět orientační cenu interrupce..
seš f tom?
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:12
- Nahlásit
Alexa
no jo, ty jsi světlá výjimka
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:14
- Nahlásit
Alexa
Nééé. Zase otravuju s diplomkou.
|
Neessi
Člen |
- Nahlásit
Ebony
asi se nakazila od blůůůčka,
si blpka ,ale něco na tom bude,hodně lidí z blůčku vlezlo do žumpy
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
Neessi
kterou tady cupuje "tvoje smečka"
Moje smečka leží u mě v posteli. Krom Bonky, ta hárá, takže leží v kleci. Stoprocentně nikoho necupují.
Tak se drž merita věci,to ostatní neřeš.
Ostatní je zakázané téma? Neměl by se vydat nějaký seznam toho co se nesmí řešit? Zatím teda mám "ostatní" a "papíry versus nepapíry".
Mimochodem jaké je meritum věci? To jestli jsem větší kráva já, nebo Erin?
Tu atmosféru tady už stejně ty tvoje přicmrndávačky zničily
Taky věříš tomu, že mají ve smlouvě, že mě musí opěvovat a lízat mi paty? To mě docela mrzí, měla jsem tě za velmi inteligentní. Opravdu tě nenapadlo, že jenom vyjadřují svůj názor, který je teda náhodou shodný s mým? Stejně jako ty se shoduješ s Erin a určitě nejsi její přicmrndávačka, že?
|