| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 17:30
- Nahlásit
lucYnka XIII
a kde sezenu hasice
vy tam nemáte nějaký výjezdový místo?? nebo můžeš zkusit nějaký zahradníky.. nebo popeláře ..já mám v práci jen gumový ty sou ti na prt
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 17:31
- Nahlásit
Ebony
A pak taky přemýšlím, co je větší umění, dřít jako bulhar, nebo si najít šikovnýho chlapa, co se o mě postará, osobně dávám přednost druhé možnosti
No, tak tohle je podle mě asi věcí každýho člověka. Že se do toho s prominutím montuju.
Já osobně se třá taky radši spolehnu na sebe. Páč nikdy nevíš, kde se chlap chytne jiné sukně a čau pipi. Viz zářný příklad Mucholabka (nic ve zlým teda...).
Radši budu mít svoje peníze, svůj dům, svoji domácnost, svoji ledničku...
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 17:32
- Nahlásit
Ahoj vespolek, máme za sebou super prochajdu s foxlicí Entitou a dalšíma dvěma novýma kámoškama.
Nemethova: Jasne, že souhlasím, když nebude hnusně, tak bych chtěla nějaké výlety a procházky podnikat každý víkend. Tak se dejte rychle dohromady, už je hajanovi líp?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 17:35
- Nahlásit
impact
Ebony
A pak taky přemýšlím, co je větší umění, dřít jako bulhar, nebo si najít šikovnýho chlapa, co se o mě postará, osobně dávám přednost druhé možnosti
Tak já taky sorry, že se montuju, ale i když ze srandy říkám, že bych chtěla bohatého ženicha, taky radši spoléhám na sebe. Je fajn, že když třeba přijdeš o práci, tak ti ten druhý pomůže,ale než být na někom finančně závislá, to radši budu ten bulhar.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 17:36
- Nahlásit
impact
svoji ledničku
lednička je MOJE f každým přípatku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 17:41
- Nahlásit
davidkova renata dik za fota sou supr
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 17:50
- Nahlásit
Ebony
to je dost smutná hláška
Hm, tak to záleží na úhlu pohledu... V každém případě je to můj osobní názor, tobě ani nikomu jinému ho nenutím, tak to prosím nekomentuj.
A proboha - nikdo nejsme dokonalej ježiš. Nebo teda někteří si to možná myslí, ale to je zase jejich názor, že..?
A když je tady řeč o chlapech a penězích - promiň, ale já taky budu radši ten Bulhar, protože fakt nehodlám být na komkoliv závislá (taky proto se už x let živím sama z různých brigád, i když ještě chodím do školy...).
A jinak jsem pořád nepochopila tebe ani Erin jak se Biluše zviditelňuje... Že si vezme psa z útulku, dá sem jeho fotku, napíše jak se má a ták? A co jako? Já jsem si taky vzala psy a taky je furt někam cpu. A to je jako zviditelňování, který se nesmí?
No nechci se hádat, fakt ne. Já si na rozdíl od jiných nezakládám své ego na špinění jiných na netu, ale jen mě zajímá to zviditelňování. Ostatní je mi šumák...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 17:54
- Nahlásit
davidkova renata
Upozorňuju tě, že v mojí ledničce jsou tak akorát voběšený myši.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 17:56
- Nahlásit
davidkova renata
kouklas na veverku jak chtěla za každou cenu svůj vořech?
jinak čau všem
do rána jsem vo psech nevěděla a ted tu zas chrněj po 4 hodinové vycházce kromě dastyho,ten byl doma po včerejšku
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 17:59
- Nahlásit
impact
mojí ledničce jsou tak akorát voběšený myši.
no taxi udělám třá myší fašírku no..nebo íchaný vejce na myších
brezen2008
kouklas na veverku jak chtěla za každou cenu svůj vořech
ne to fakt ne
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:00
- Nahlásit
debilní vejce, ze 4 mi dvě praskly při vaření
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:02
- Nahlásit
impact
makrel
bože děvčata, to bylo jen tak na okraj, když měl někdo potřebu tady vytahovat něco s chlapama, a tak,
...ale to nemá cenu
ale je jasný, že holt když je někdo sám, tak musí hlásat jak je rád samostanej a nezávislej
pawLINka
A jinak jsem pořád nepochopila tebe ani Erin jak se Biluše zviditelňuje... Že si vezme psa z útulku, dá sem jeho fotku, napíše jak se má a ták? A co jako? Já jsem si taky vzala psy a taky je furt někam cpu. A to je jako zviditelňování, který se nesmí?
nevím, co ti na to napsat, asi sem chodíš ještě málo...nebo to prostě nechápeš, je mi to jedno, fotek psů z útulku se to netýká...
tak to prosím nekomentuj
sorry, ale jestli něco napíšeš do diskuze, tak je snad jasný, že to někdo bude komentovat, ale pokud máš potřebu mě z komentářů tvých příspěvků odsunout, stačí říct, pro mě to není problém
davidkova renata
že věčná idyla souznění a lásky a pochopení a harmónyje je prostě sájnsfikšn a nemůže dlouhodobě fungovat
no tak jsem to snad ani nemyslela, ale to neva, zase jdu, nevím proč, ale ovzduší tady mi moc nevyhovuje
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:02
- Nahlásit
Ach jo, jdu pokračovat v diplomce. Už jste poslali Edvórdovi ajcu?
Když něco nebudu zase vědět, tak se ozvu, protože vy mi tady vždycky dobře poradíte. (Jako třeba, že mám mít seks s komisí).
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:04 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Lucynkastimčislem
běž normálně na tu jejich stanici, nějakou co máš blízko a tam se zeptej. Když teda nebudou mít výjezd zrovna .
Ebony
co se týká slavný Bilušky a jejího zviditělňováníse za každou cenu
Já vím, že mě občas bývá všude plno, ale fakt si myslíš, že se zviditelňuju tím, že mám psy z útulku . Svého času jsi jich taky měla plný barák, ne? Ještě mi řekni, že si taky myslíš, že na nich vydělávám a asi mi rupne céfka
Mimochodem, jak už ti řeklo několik holek přede mnou - budu raději dřít jako Bulhar než být na někom závislá. To co mám je moje, vydělala jsem si na to sama a nemůžu se dostat do té situace, kterou zmiňovala Impact u Muchoš.
Edit - a není to tím, že bych byla sama a musela tedy hlásat jak mi samota vyhovuje . Naopak, mě vyhovuje život v páru, z mnoha důvodů, ale o své peníze se postarám sama .
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:05
- Nahlásit
Ebony
holt když je někdo sám, tak musí hlásat jak je rád samostanej a nezávislej
Já to třá hlásám, ale nejsem sama... Hm...
nevím, co ti na to napsat, asi sem chodíš ještě málo...nebo to prostě nechápeš, je mi to jedno, fotek psů z útulku se to netýká...
Tak čeho? Když to teda nechápu, tak mi to vysvětli. Protože já to fakt nechápu. Furt to tady čtu, ale furt nevím o co jde. Tak jsem se jen zeptala...
estli něco napíšeš do diskuze, tak je snad jasný, že to někdo bude komentovat
No s tím samozřejmě počítám, ale nechápu proč mi někdo vyvrací můj názor. Je to můj názor a tečka. Já ho nezměním, protože to tak někdo chce nebo píše. Já si své názory utvářím sama na základě vlastních zkušeností...
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:06
- Nahlásit
davidkova renata
ale třá prostě jen nemaj potřebu se hádat zrovna tady
kloním se k této skupině
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:07
- Nahlásit
gabifi
ale třá prostě jen nemaj potřebu se hádat zrovna tady
Víš co je zajímavý? Že se to tady hádá vždycky, když začne prudit Erin.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:09
- Nahlásit
davidkova renata
Ble.
Ebony
bože děvčata, to bylo jen tak na okraj, když měl někdo potřebu tady vytahovat něco s chlapama, a tak,
To nevadí. Padlo to v diskuzi, tak proč na to neregovat?
ale je jasný, že holt když je někdo sám, tak musí hlásat jak je rád samostanej a nezávislej
Jestli to mám vztáhnout k sobě, tak smolík. Já se k tomu postupně dopracovala a rozhodně to není vlivem toho, že žádnej chlap neplatí moji hypotéku. Zkusila jsem toho fakt dost a tohle je pro mě značka ideál. Proto v tom stavu vytrvávám. Radši budu mít milence, ev. několik milenců, co mi sem tam helfnou, než se věčně rozčilovat s chlapem.
Holt ne každej vidí seberealizaci v tom, že bude celý život závislý na chlapovi, porodí mu děti, bude mu prát trenky a čekat, až doleze z práce. To radší vložím energii jinam.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:11
- Nahlásit
impact
To radší vložím energii jinam.
Třá do detektivní kanceláře
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:14
- Nahlásit
Biluška
No to jo.
Nebo do výchovy romských dětiček.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:17
- Nahlásit
impact
Nebo do výchovy romských dětiček.
Jeden z nich byl fčera abnormálně vtipnej když jsem ho ptala jestli neviděl Coru To tam aspoň vychovávej pořádně
Já stejně tvrdím, že jsou vůči výchově rezistentní, to je něco jako teriéři
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:19
- Nahlásit
Biluška
Mnoooo, otočíme list zpátky k Erin, né?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:21
- Nahlásit
Biluškaimpact
No jasně, otevřete další ožehavé téma a zase se to tady bude hádat, že ten a ten je rasista.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:23
- Nahlásit
pawLINka
a zase se to tady bude hádat, že ten a ten je rasista.
Já jsem rasista, úplně šílenej. Tvrdím, že mají vyhynout fšechny rasy, nejlépe ihned a planeta se konečně zregeneruje, dá si pár tisíciletí oddech a pak třá zase nechá nějakou opici vynalézt kolo a rozjede to nanovo
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:27
- Nahlásit
náhodou je to přínosná diskuse. Až si příště dcera bude stěžovat na prázdnou lednici řeknu jí, ať nevyšiluje, že tam taky mohla najít voběšený myši
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:31
- Nahlásit
gabifi
To mám, prosím, od bratra. Říkal, že v jeho lednici tam visí už jen kostřičky..
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:49
- Nahlásit
davidkova renata
jablunko ,já tě chápu v tom co píšeš i když se to třá biluši nebude líbit,ale vona je erin poslední dobou skutečně divná.víc lidí si všimlo,že příde akorát vysírat a to zcela mimo mísu aniž by to mělo nějakou návaznost a souvislost s momentálním tokem diskuze.
Hele,já nebyla tenkrát přítomna,když jste se s Erin chytli a popravdě to ani nehodlám koumat,ale zrovna ty,Biluše a impact,v každém druhém příspěvku nezapomenete kvůli tomu PP a bez PP rejt.A to je v pohodě.
To že je tu Biluše některými velmi opěvovaná a ona to ráda přiživí je taky holý fakt.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:52
- Nahlásit
jablunka
To že je tu Biluše některými velmi opěvovaná
Oni musej víš. Pracujou pro mě a mají to ve smlouvě. Kdyby mě třikrát denně neopěvovali tak je vyhodím a budou na dlažbě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:52
- Nahlásit
Vesele Velikonoce preji.
http://www.youtube.com/watch?v=WlBiLNN1NhQ
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:53
- Nahlásit
gabifi
Až si příště dcera bude stěžovat na prázdnou lednici řeknu jí, ať nevyšiluje
kdzy je rec o lednici - vcera jsem se pri krmeni konecne dostal k varce masa, co mi privezli ve stredu a zjistil jsem, ze mi misto 50kg kurecich kridel privezli 50kg kurecich prsnich rizku (za 7,50kc/kg). chudaci psi - ti se z toho poserou.
|