| Autor |
Zpráva |
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 12:49
- Nahlásit
Biluška
Tak to je blbý teda. To budu muset nějak zařídit.
No nic, jedu pryč. K rodičům na oběd. To by byl v pohodě, horší ale je, že přijela čecháčkovská famílie, kterou nemusím. Tak mi popřejte upřímnou soustrast...
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 12:50 - Změnil/a: jablunka
- Nahlásit
pawLINka
Znáte nějaké slavné osobnosti (ideálně současnosti, aby je znaly pubošky), které mají ajc?
Magic Johnson-basketbalista(žije)
Gia-modelka(nežije)
Fredie Mercury-zpěvák Queen(nežije)
Anthony Perkins-herec(Psycho-nežije)
Merritt Butrick-herec(Kapitan Kirk,Star Trek ll a lll-nežije)
na víc si nevzpomenu.
Biluška
Ten boxer slavnej? Tison, nebo tak nějak? Ten měl ajc, ne?
Toho max zavřou zase za znásilnění,nebo napadení a Muhamad Ali má Párkinsna.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 12:50
- Nahlásit
leilano jo,ale ta priroda,to stoji za to,no jasne,ze bych chtela fotky,pujdete rovnou i nahrad krvelacneho hrabete vlada?neboli napichovace?ja bych chtela taky.nevadi,ze bych mela tezkou batozinu,to fakt urco stoji za to,hele,makrel a ja mame psi kastrovany,amin zatim nic,je to mimco,jo klidne by jsme mohli udelat nejaky srazik,jestli bude makrel chtit.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 12:56
- Nahlásit
leila
Pro milovníky stmívaní i ty ostatní!!
videli jste uz todlenc?
http://www.videacesky.cz/parodie/stmivani-tri-vlci -a-mesic
He heeeeee.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 12:59
- Nahlásit
leila
Jsme do Rumunska zamlada hodně jezdili. Je to tam bomba, ale fakt divočina. Turistika se tam nevede, jakmile vlezeš do hor tak třá týden nepotkáš člověka. Fakt hustý. Na druhou stranu-člověk je opravdu odkázaný sám na sebe. Nejen s jídlem a tak, ale i kdyby se třá něco stalo... Strašně se mi líbilo jejich turistické značení . Teda rozcestník jsme potkali jednou jedinkrát. Bylo na něm "sedlo Tarku - dva dny", "kopectenaten - 1,5 dne" a tak podobně
Jinak pokud s makrel naplanujete sraza
Se mnou nepočítejte, nehodlám zase trávit odpoledne tím, že budu hledat nějaké čokly
pawLINka
Tak mi popřejte upřímnou soustrast...
Lity lity lity, upřímná soustrast
jablunka
Toho max zavřou zase za znásilnění,nebo napadení a Muhamad Ali má Párkinsna.
Právě ten co se tak rád rve má ajc.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 13:07
- Nahlásit
nemethova5
za Vladem jdeme taky Jdou s námi převážně umělci a filozofové, si to nemůžou nechat ujít tu atmosféru
Jinak vím no s makrel jdeme už dneska, ale malá zatím stále jen voní.. tož pak něco naplánujeme teď to mám narvané, ale místo určitě najdu
Biluška
Turistika se tam nevede, jakmile vlezeš do hor tak třá týden nepotkáš člověka. Fakt hustý. Na druhou stranu-člověk je opravdu odkázaný sám na sebe. Nejen s jídlem a tak, ale i kdyby se třá něco stalo...
to víme proto jde s námi krom umělců aji hasič a "voják" ale tak prý se to tam docela huž změnilo, že v karpatek jsou domečky k pronajmutí apod apod... tož uvidíme v červenci si vyzkoušíme kondičku při trase české budějice > plzeň a v srpnu hurá do rumunska
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 13:12
- Nahlásit
Biluška
co furt mate s upirama???
Manzel neni francouz, by me s zabama poslal do ..., naopak, dozaduje se, abych s nima neco udelala, ze nemuze spat
mi dneska privezli seno, co meli privezt ve ctvrtek, mam cely velikonoce co delat a doufam, ze to nezmokne, ale urcite jo, pri my smule...
zacinam si pripadat posledni dobou jako Kejtlin, nic se nedari
du zase drit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 13:14
- Nahlásit
leila
Hned bych jela taky, je tam fakt božsky.
ale tak prý se to tam docela huž změnilo,
Asi jo Kudrna tam vozil x zájezdů ročně, místní se na turisty naučili a určitě už se přizpůsobili
Jo a bacha na toulavé psy. Jsou jich tam mraky, pohybují se ve smečkách a s klidem zaútočí. Vesměs kříženci kavkazanů, karpatiani a podobné telátka. Když je jich pět-šest pohromadě a útočí tak nic moc pocit
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 13:51 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit
bry den zumpounci, jsem byla rano chytat jednoho kocoure takoveho hezkeho, ale me kous a nechytla jsem, jsem na prd chytac, ale dnes nebo zitra jdu vypustit dvavykastrovane zpet, jen dumam kde splasit nekoho z autem, abych je nemusela vlect metrem.
jo a ja znam Draculu, Edvorda neznam, to je ten pan s divnou rtenkou? a neni to nejaky znamy herec spis?
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 15:09 - Změnil/a: Eire
- Nahlásit
Biluška
Dostala jsem na net až nyní...
Fakt?? Svého času tady byli fotky Agáty na každé druhé straně. A to sis ji dokonce ani nevzala ty, pouze tvůj syn
Milá zlatá,je to student a ještě dlouho bude než dokončí vysokoškolské vzdělání,táhnu jeho dům,studia ,auto i moto i tu Agátku....
Do psů si nenastrkala ani pětinu toho co já, ať už s pépé, nebo bez. Takže peníze, milá rýpalko u mě limitujícím faktorem rozhodně nejsou. Mám je, umím je vydělat (já sama, nečekám až mi je dá nějaký sameček, kterého kvůli tomu musím přebrat jiné ženské) a umím je taky utratit. Mrzuté, že?
Nikoliv, mrztě se necítím,ty ano?
A kolik peněz jsem do psů vrazila,jsi ty pohromadě nikdy neviděla a zřejmě neuvidíš.A byly to a jsou moje prachy,i když nepopírám,měla jsem dobrou ruku při výběru mužů.Ty snad ne??Asi ne,pokud takto reaguješ.
Opět je řeč o setrech? Tak ti asi po stošedesáté zopakuju - s majiteli všech sedmi štěňat jsem v neustálém kontaktu, všechna štěňata se mají velmi dobře a ani jedno z nich ještě pořád není v útulku.
A nejen o setrech je řeč(i když vzít fenu z útulku za účelem namnožení bezpapírů...)...co foxovi potomci a potomci jeho potomků....
Mrzuté, že?
Dokonce se mi ani jednoho nikdo nesnaží prodat zpět, protože se nesnese s jejich dobrmanem . Mrzuté, že? [/i]
Opět nikoliv ,ze tří vrhů psů a tří vrhů britských koček byl problémový jen jeden jediný majitel a i ten je OK.
[i]nechlub se cizím peřím. Nevzala sis ji ty, vzal si ji tvůj syn. A ještě původně neměla být jeho, ale tchýně, že? Jo, to jsou ty nechtěné dárky....
Ona ji snacha vzala pro babičku na slovač....nakonec se ukázalo,že babička nezvládne a ani nechce takto mladou aktivní fenku.Byla možnost ji vrátit zpět,ale zůstala a řádí s moji smečkou...ještě něco nechápeš?
No tak dobře, já jsem si vzala Oru a ŽIJE, Megy a ŽIJE, Armana a ŽIJE, Miu a ŽIJE,Lilátko a ŽIJE,Rozárku a ŽIJE, Šagy a ŽIJE, Wandu a ŽIJE. Taky jich bylo pár, kteří tu byli, či jsou jen dočasně, ale světe div se, žijí . Např. Athos, Portos a Aramis, tibeťačka Rozárka, labradorka Sára, štarnováci Amorek a Tim..... to je fakt k vzteku, že se mají všichni dobře, všichni žijí a nikdo neskončil v útulku co? Mrzuté, že?
Mrzuté je to,že nemluvíš pravdu!A už vůbec celou pravdu.Možná by jsi si měla dávat pozor na to,co komu říkáš...
Víš co ty hovnohrabalko jedna urýpaná,něco ti navrhnu. Hleď si už konečně sebe a přestaň se starat o mě. Nebo si pro mě za mě někam zalez a konečně chcípni, světu se pořádně uleví.
Ale jdi,vzpomeň na chvdího, jak rád říkal lidem "aby je rak chytil za spodek..."tak ho navštiv a pak si dej sama přez pusu...tohle se nepřeje nikomu ani největšímu nepříteli,neboť tam pracuje ,pokud to adresát umí ,akce odrazu!
A tímto se s tebou loučím,budeš mít to co jsi chtěla....
pawLINka
Možná máš pravdu,možná časem prohlídneš
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 15:12
- Nahlásit
Biluška
Takže tohle je Kofolka
na jednu stranu nohy křivé po špatné výživě, na druhé straně skrmený.....pane jo
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 15:19
- Nahlásit
Eire
Šiš, zalezeš, ježibabo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 15:30 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Eire
Ale víš co, seru na tebe.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 15:47
- Nahlásit
Eire
Možná máš pravdu,možná časem prohlídneš
Neprohlídnu, protože já VÍM že mám pravdu.
Ale je mi tě upřímně líto, protože nechápu co jsi za člověka, že potřebuješ hledat na druhé špínu a závidět jim jejich úspěchy... Že bys sama skrývala nějakou špínu a nebyla moc úspěšná...? Nevím, jen hádám...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 15:48
- Nahlásit
Biluška
Eire
Se s tím sereš, píšeš kilometr dlouhej článek a pak to umázneš?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 15:50
- Nahlásit
impact
Jsem tě chtěla překvapit na růžku, ale nakonec jsme tam nejeli... Měli jsme jet s Dorotou (fretka) na námluvy, ale pojedem až zítra.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 15:52
- Nahlásit
pawLINka
Zejtra jsem tu taky.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 15:52
- Nahlásit
impact
Tak se třá stavíme zítra. Budem tam Dorotku nechávat u té policajtky tak týden, tak se pak třá uvidíme zas, jak pro ni pojedem.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 15:55
- Nahlásit
Biluška
A proč?
Protože víš,že u některých tady by sis,s přáním rakoviny někomu a chcípnutí,moc pěknou vizitku neudělala.
Hádat se nechci,ale z toho co ty dokážeš napsat je mi zle!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 16:08
- Nahlásit
jablunka
Mě je zle z toho, co dokáže napsat Erin.
A teď do mě. V žumpě je to povolený.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 16:13
- Nahlásit
Biluška
Nechceš kšeft? -> http://www.novinky.cz/koktejl/196540-dalsi-americk y-trhak-na-obzoru-joga-pro-psy.html
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 16:38
- Nahlásit
impact
Nechceš kšeft?
Jistě, budem ekspandovat . Agility už mají skoro všude, rozjedem jógu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 16:41
- Nahlásit
pawLINka
Jaja, stav se.
Biluška
Šiš, to bude penízků.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 16:46
- Nahlásit
simvas poradte mi kde sezenu stare kozene rukavice pokud mozno vyssi, v bazaru nebo sekaci?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 16:48
- Nahlásit
lucYnka XIII
simvas poradte mi kde sezenu stare kozene rukavice pokud mozno vyssi, v bazaru nebo sekaci?
V pracovních oděvech? Nebo bych se zkusila zeptat u hasičů essi nemají nějaké vyřazené...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 16:57
- Nahlásit
->>> http://www.youtube.com/watch?v=pR0cmU93VaA
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 16:57
- Nahlásit
hele vono se vrátilo chvdí???
soudim podle dýlky a stylu příspěfku v 15.09
nemám náladu na hádky bo sem právje zistila,že dlaždice f koupelně držej jak nigde žádný ,tagže bordel vzniknufší jejich odstraněním bé eště vječí neš sme doufali .nicméně jablunko ,já tě chápu v tom co píšeš i když se to třá biluši nebude líbit,ale vona je erin poslední dobou skutečně divná.víc lidí si všimlo,že příde akorát vysírat a to zcela mimo mísu aniž by to mělo nějakou návaznost a souvislost s momentálním tokem diskuze.Na to ovšem neni nigdo zvědavej stejně jako nebyl pak už nigdo zvědavej na vysírku Psíčka.Když přijde a normálně se baví,nikdo se do ní nenaváží,ale pokud si myslí,že přijde a bude dělat zagorku,tak to se holt spletla,no..pak se nemůže divit,že se dočká reakce.Jestli chceš tak jí to vyřid,páč já na ní už seru,pro mne skončila a at si ujasní,jestli je špatná biluše,že si psa z útulku vzala nebo já,že jsem si vlkošedu z útulku nevzala..má v tom bordel krapet
Konec hlášení v českém jazyce
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 17:17
- Nahlásit
Biluška
Nebo bych se zkusila zeptat u hasičů essi nemají nějaké vyřazené...
a kde sezenu hasice? to mam zavolat na 150 a zeptat se jestli nemaj vyrazene rukavice, aby jako nemeli nejake kecy
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 17:18
- Nahlásit
davidkova renata
mně to zase tady připomíná fanclub jisté osoby, možná je erin trochu mimo mísu, ale jako jediná nemá klapky přes oči, co se týká slavný Bilušky a jejího zviditělňováníse za každou cenu, přitom není všechno Biluše, co se třpytí, což tady ví asi dost lidí, ale jaksi je raději zticha...
A proto že už sem nechodí spousta pro mě milých lidí, tak mě to sem taky netáhne. Ale asi to tak má být...
pawLINka
Neprohlídnu, protože já VÍM že mám pravdu
to je dost smutná hláška
Biluška
jen tak přemýšlím o tom přebírání chlapů, on už je ten tvůj rozvedenej? A pak taky přemýšlím, co je větší umění, dřít jako bulhar, nebo si najít šikovnýho chlapa, co se o mě postará, osobně dávám přednost druhé možnosti
Ale to jen tak na okraj...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 17:27
- Nahlásit
Ebony
není všechno Biluše, co se třpytí, což tady ví asi dost lidí, ale jaksi je raději zticha
no to je klidně i možný,vono jako nigdo nejsme dokonalej,že jo ,ale třá prostě jen nemaj potřebu se hádat zrovna tady a tak radši mlčej a nezapojujou se to hádek to je holt taky možnost.Mě by celkem nevadilo kdyby se tu lidi tu a tam hádali k nějaký konkrétní,momentálně aktuální věci bo si myslim,že je to normální,co člověk to názor,ale nevidim smysl a zábavu ve zcela mimozních fstupech jak tu zminovaná osoba poslední dobou předvádí.a jinak si myslim,že věčná idyla souznění a lásky a pochopení a harmónyje je prostě sájnsfikšn a nemůže dlouhodobě fungovat
|