Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4158 . 4159 . 4160 . 4161 . 4162 . 4163 . 4164 . 4165 . 4166 . 4167 . 4168 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:00
- Nahlásit

kejtlin
kolik let je vedoucímu diplomky?
Tak 30, možná ani ne... A odhadlas ho přesně tímto: někteří lidi holt chtějí vypadat důležitě, tak používají cizí slova.

leyenda
nevidim, jak by na tom nejnovejsim prirustku mohla neco vydelat
Tak Biluška si určitě způsob najde. :-p Třeba ho ostříhá a bude prodávat jeho srst na vlnu. A nebooo, třeba je ještě plodnej a bude ho mít jako kryče. A nebo si ho zadarmo vezme z útulku a prodá ho za těžký prachy. Ještě mě napadá, že by mu mohla nechat odsát tuk, a ten potom prodávat. Na tom určitě vydělá, když ho má pesan tolik.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:03
- Nahlásit

Dáška
No tak to je drsné... U nás to chodí jinak. Ale já nejsem na VŠ, ale pouze a jen na VOŠ. Jenže my máme docela drsný podmínky. Když vidím lidi, co píšou bakalářku a mají mít 30 stran, tak se jen směju...

Budem muset pokecat. By mě zajímalo o čem píšeš a tak..

Ale teď už nemám moc času, protože jedu za ympaktem...

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:04
- Nahlásit

makrelto je v poho,hajan si urvanych psu nevsima i kdyby na nej nevim co jak cenili zuby,haze na ne bobek,ted je hajan upa v prdeli a ja taky,ma opet zanet strev,injekce ani leky nezabiraji,takze mam prisernou naladu total hnus,bo to je furt neco.huba me desne boli,takze si jdu pro dalsi valetol,ted hajanovy na zitra varim ryzi a kureci prsicka.
leyendapani,to jsme dve,sice tu je krasne,ale ja mam naladu pod psa.

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:07
- Nahlásit

nemethova5 To on řve jen tak, že si chce hrát a má dobrou náladu, zuby necení na nikoho. Z čeho to zase má? Jinak rýži vařím furt, jinou přílohu ten můj nemůže

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:08
- Nahlásit

nemethova5
kvůli čemu máš blbou náladu jsi napsala
leyenda
proč máš ty blbou náladu?
pawLINka
je mladej tak vo co de? ty nemáš ráda seks? gtak mladej vedoucí a ona se bojí, že neobhájí

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:12
- Nahlásit

makrelja ti nevim,v tom lednu jak mel tu celkovou sepsi a tezky zanet strev se mu to vratilo znova,ma total opet prekrvenou slezinu a najdes na pohmat,dost ho to boli,takze je zalezlej cely den u me v pokojiku,at ma klid,amin tam vubec nesmi,vet mi rikal,ze uz je to starim a ze je chytlavej,chytne kde co,cuchne po nejakym psovy a ma to zas,do prdele,uz jsem na nervy,ATB mu uz dat nechce,takze zas dostal injekce a dalsi veci,kdyz ne hajan,tak amin s rozbitou hnatou!jo,tak to hajan si pri hrani taky porvava a postekava a vrci u toho,ze to vypada,ze chce nekoho zabit.

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:13
- Nahlásit

kejtlin
je mladej tak vo co de? ty nemáš ráda seks?
Ty si blbá.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:14
- Nahlásit

makrel
nepojedeme k těm známým autem, ale pěšky
budeš nám tu chybět o vánoce ahoj
jesi bloudíš jak já tak možná aš vo silvestra......

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:17
- Nahlásit

pawLINka
Ty si blbá
nikoli jen realistka uznej, že tolik probdělých nocí strávených koukáním do papírů nebo počítače je dost únavný a nudný, kdešto jedna noc probdělá seksem ještě s vědomím, že to máš f kapse
bys mu to nabídla tak určo nevodmítne

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:18
- Nahlásit

kejtlinkvuli hajanovy,uz nevim kudy kam.cely tyden jde z nej voda,injekce nezabiraji

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:18
- Nahlásit

nemethova5To jak měl v zimě tu otravu solí, myslíš že je to z toho pořád? A co udělat nějaké další vyšetření a nějak posílit imunitu?

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:20
- Nahlásit

kejtlin
budeš nám tu chybět o vánoce ahoj
Tsss, je sice pravda, že můj orientační smysl je nulový, ale vzdušnou čarou zhruba tuším, kterým směrem musíme jít. Teď jde o to, aby nám nelezly do cesty nějaké překážky, třeba baráky, voda a tak

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:21
- Nahlásit

nemethova5
jestli v sobě nic neudrží tak by měl být na kapačkách, nebo jestli máš tak mu zkus dát degan to je lidský prášek proti blití a sraní, můžou to i březí feny i když hajan má antibiotika radši mu zavolej.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:23
- Nahlásit

makrel
baráky, voda a tak
tak to znám velmi dobře...

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:28
- Nahlásit

kejtlin
Jestli je budu muset obcházet, tak je možné, že se trochu ztratíme, ale i když vylezeme někde jinde, tak to tam znám, akorát to tdea bude možná o trochu delší trasa, vezmu si radši baťůžek s vodou a svačinou

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:32
- Nahlásit

makreljo,tak jak byl priotruty tou zajebanou soli!!imunitu posilujem hlivou ustricnou a jeste dostava probiotika.vysetrenim uz prosel i sonem,ma silene zvetsenou tu slezinu,dostal injekce,vsechno mozny,takze budu muset jit zas.
kejtlinjo zkusim,prodaji mi to normalne v lekarne?skaknu pro to.ATB dostal jen v injekcich a dal veci proti bolestem,zastaveni srani atd.kdyby bylo nejhur,mam mu okamzite volat,nejhur mu neni,furt by zral,je vesely,je fakt,ze dnes zalezl,ale to delal i kdyz byl zdravy,chtel mit proste svuj klid.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:34
- Nahlásit

kejtlinjo a zapomnela jsem rict,ze se mu tak krasne dari,od te doby,co je vykastrovany!mel totiz velky nador na prostate,od te doby je to z jeho imunitou a strevama v prd.li!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:34
- Nahlásit

nemethova5
nevím jestli to to prodají já to měla bud´ v injekcích nebo na předpis a to už je několik let, ale radši se zeptej když má antibiotika, aby se to nějak netlouklo.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:36
- Nahlásit

kejtlinjj,jeste jednou dik.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:38
- Nahlásit

nemethova5
to může souviset s kastrací a nemusí i když já nejsem zastáncem kastrace ani psa ani feny pokud to není ze zdravotních důvodů to je jasný.asi tam ta hormonální nerovnováha je, ale do jaký míry to ovlivňuje psa to nevím.

Dáška
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:40
- Nahlásit

kejtlin
ty nemáš ráda seks?
Hele a myslíš, že by se před státnicema měla vyseksovat s celou komisí, aby to obhájila?

pawLINka
Jo, ráda bych pokecala (si postěžovala) nebo mě asi jebne...
Pozdravuj impakta

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:41
- Nahlásit

nemethova5
Tak já bych v tom nehledala souvislost, nemyslím si, že by nepřítomnost pohl. hormonů měla vliv na střeva, ale nejsem doktor. Pokud měl nádor prostaty, tak se stejně takastrace musela udělat. Můj předchozípes měl hyperplazii prostaty a taky šel kastrovat, nakonec odešel na ledviny.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:43
- Nahlásit

Dáška
vyseksovat s celou komisí
no samo tys nedělala maturitu?

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:44
- Nahlásit

no samo tys nedělala maturitu
fůůůůůůj, když si představím, koho my jsme měli v komisi

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:45
- Nahlásit

makrel
víš co hormony ovlivňují celý tělo a když je něco náchylnějšího k něčemu tak se to může projevit, mě nefungá skoro jedna ledvina a trpím na pásový opary, i když bych teoreticky měla mít potíže s něčím co souvisí s ledvinou.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:45
- Nahlásit

kejtlin
makrelja vim decka,ja vim,ja jen uvazuju a premyslim,ale de facto opravdu velke zhorseni zacalo po te kastraci,do te doby hajan mohl sezrat vsechno a byl o.k.byl zdravy jak ripa,nic ho netrapilo,od te doby,co kde chytl,infek.kasel to uz nepocitam,bo to by me jeblo a dalsi veci,no pani nestraste s ledvinama,bo jak o nej prijdu,jdu se si hodit maslu.

LucieS
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:46
- Nahlásit

Prášek proti blití ti měl dát veterinář. Teda psovi.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:47
- Nahlásit

kejtlinja nejsem vubec zastance kastrace,ale bohuzel,nador byl tak obrovsky a ze jsem mysela ze vet vytrhl nekde maly kvetak,cosi takoveho skaredeho mi ukazoval,takze ze zdravotnich duvodu.

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:47
- Nahlásit

kejtlin
No kdoví, asi je to individuální, znám x kastrovaných psů i fen, co jsou zdraví jako řípy.Každopádně ta kastrace byl nutná, takže teď posilovat a posilovat (imunitu).

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 12:48
- Nahlásit

nemethova5
jdu se si hodit maslu
jo a amin co?

<< 1 ... 4158 . 4159 . 4160 . 4161 . 4162 . 4163 . 4164 . 4165 . 4166 . 4167 . 4168 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání