Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4158 . 4159 . 4160 . 4161 . 4162 . 4163 . 4164 . 4165 . 4166 . 4167 . 4168 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:32
- Nahlásit

pawLINka
Když ke mně přišla Del, tak jsem nevěřila tomu, že ten pes bude někdy chodit normálně. A hele...
Jo, Rozárka na to taky nevypadala. Ta byla ještě horší než Kofi. A Brajka taky, tu jsem první týden držela když kadila, jinak do toho spadla...a obě se v pohodě rozhýbaly. Kofi to taky zvládne

Akorát to jméno mi furt nesedí. Mám pojmenování Kofola spojené s něčím jiným... Kdyby byl aspoň černej...
Nic, je Kofola, páč není co řešit

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:37
- Nahlásit

ketty
jeste je i sympatak a psovod k tomu
vypada i hodnej

ketty
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:39
- Nahlásit

Biluška tak to bezpochyb jako ja sem na uniformi ujeta davidkova renata brezen2008 a ostatni kdo se chcete podivat tak tady fota z bonitace exotuu teda malopocetnych dnes v pocernicich v hotelu svornost ty exoty maleho vzrustu sem teda diskriminovala a nak enfotila ale taky byli hezky ale ja byla v polovine velkych jak jinak
http://larysekpitbul.rajce.idnes.cz/Kopie_-_bonita ce/#album

ketty
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:40
- Nahlásit

leyenda jojoj to je takyyy ...................kurna koukam ta fotka naka mazlaa grrrrrrrrrrrrrrr kurnaaaa

ketty
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:44
- Nahlásit

tak nemazlaaa

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:52
- Nahlásit

Jdu se svalit, gdo bude drásat dostane flastr a Honzík to půjde vymáhat

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 22:07
- Nahlásit

Biluška

zerou Honzici zaby? jestli jo, budu drasat, mam fsude strasne moc zab, ted se rozmnozujou, neumim si predstavit, jak to tu bude vypadat, az se vylihnou, sem s Honzikem!

impact
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 22:13
- Nahlásit

Biluška a pawLINka
Dobrou noc přeje Impakt a Mara.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 22:24
- Nahlásit

zase sem přišla gdyš uš tady nigdo néni

leyenda
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 22:27
- Nahlásit

kejtlin
ja tu sem, ale potme, ulozila se mi do pokoje prostredni dcerka pod zaminkou, ze asi bude nemocna, nemam srdce ji vyhodit

pawLINka
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 22:41
- Nahlásit

impact
Jé, děkujém a taky přejem dobrou noc. A Marovi vzkaž, že je hodnej brácha, když se ti tak hezky stará o smečku.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 01:40
- Nahlásit

Biluška
ty voe 15kg? soltyje? kolik vazej normalne? drzim palecky at brzo zhubne a muze hezky hopsat. Kdo ho vubec tak vykrmil chudaka? Jako jasu taky vykrmena, ale krmim se aspon sama

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 07:10
- Nahlásit

lucYnka XIII
kolik vazej normalne
to je těžký, podle figury a výšky. Moje šoltyje, pes, měl 12 kg. A potkala jsem i tříkilovou fenku.....

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 07:17
- Nahlásit

Fstávejte a dřete, poslední dobou se nějak flákáte pořád

lucYnka XIII
ty voe 15kg? soltyje? kolik vazej normalne?
Jak říká gabifi, podle výšky. Bonka má pět kilo, Nýna pět a půl, Hesinka šest a půl a to už je opravdu sádlík. Během závodní kariéry jsem Heskou držela tak na čtyřech a půl. U něho bych tipovala, že by měl mít tak sedm-osm.
Momentálně je na zahradě a velkou láskou očuchává zcela prázdnou Armanovu misku. Říkal, že s nějakým hubnutím mu mám políbit a mám okamžitě navalit snídani

leyenda
zerou Honzici zaby? j
Určitě ne. Žáby žerou Francouzi přece tak nechápu s čím máš problém . Dělej je chlapovi ke každýmu jídlu, do práce na svačinu mu sbal žabičku, na večeři žabičku, na snídani žabičku... a za chvíli nebude v široširém okolí ani puleček

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 07:20
- Nahlásit

Biluška
Bilu, má Kofí modrý oči? Asi je sable merle. je na tom přehozu to merlování znát? Máš barevnou raritku

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 07:35
- Nahlásit

Biluška
ahoj hod´ sem n ějakou fotku tvýho novýho přírůstku.díky

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 07:38
- Nahlásit

sem se chtěla dneska vyspat aspoň do 8hod, jsem vzhůru od 6, furt se sere i cz pes, jestli na cvičáku bude chybět výcvikář a já vychytám nějaký pakuviňky to bude prča.....
ba ne vezmu i malou a budu se jí věnovat.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 07:38
- Nahlásit

gabifi
Má modrý jenom jedno oko. Ale sable-merle by mohl být, je fakt úplně světlounký,nejsvětlejší šelťák jakého jsem kdy viděla. Ale je moc čany, fakt se mi líbí, proč je sable-merle zakázaná? Právě projíždím gůgl a nemůžu nic najít. Všude akorát píšou, že je zakázaná, ale proč?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 07:42
- Nahlásit

Biluška
prč je sable-merle zakázaná
jen u nás v anglii je povolená a dokonce ti skalní zakladatelé chovu sable-merle štěňata zabíjeli, když se jim narodili, mě se ta barva taky líbí a chtěla jsem tenkrát kolii v té barvě a mohla jsem ji mít, bohužel jsem přijela o 2 dny pozdě, už byly štěňata mrtvý.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 07:45
- Nahlásit

kejtlin
Tak proč je to proboha zakázaný? Jen tak z něčího rozmaru? Nemůžu najít, že by nesli nějaký letální faktor, nebo něco takového.

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 07:46
- Nahlásit

kejtlin
v Británii je sable merle mimo standard. Povolená je v Americe.

Biluška
zakázaná byla prý proto, že na dospělých jedincích se u zlaťáků často merle téměř nedá poznat, mělo se tím zabránit chovu merle na merle. (v době genetických testů je tenhle argument úplně mimo mísu)

Když se sable merle vydaří, je to bomba!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 07:48
- Nahlásit

gabifi
Povolená je v Americe
jj máš pravdu!já občas beru anglii jako ameriku.

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 07:50
- Nahlásit

gabifi
v době genetických testů je tenhle argument úplně mimo mísu
To teda fakt jo. Takže názor sto let starej a všichni se jím budeme řídit, protože zkostnatělé mozky nejsou schopny pohnout zadkem a něco změnit. Jako ve všem.

Když se sable merle vydaří, je to bomba!
On je fakt nádhernej. Když teda pominu ty šílené nohy, na kterých se skoro neudrží, ale to se poddá. Ta barva je prostě boží.

gabifi
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 08:05
- Nahlásit

kejtlin
Biluška
ono je víc typů sable merle, někteří jsou světle zlatí s tmavě zlatým merlováním. Kofí bude spíš tenhlenc typ:

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 08:28
- Nahlásit

gabifi
nn, Kofík je ještě světlejší, počki ho za chvilinku vyfotím. Až teda vyleze zpoza kamen kam si zalezl.

impact
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 08:34
- Nahlásit

No, že by se mi něco chtělo, to se zrovna říct nedá...

ketty
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 08:36
- Nahlásit

hezkou nedelii prejiii
a pridavam foto co fotila davidkova u me uzasnej vyraz jeji cubis chii

pawLINka
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 08:37
- Nahlásit

Biluška
Ty už fakt nevíš co bys... Si vezmeš čokla z útulku, vymyslíš si, že má nějakou extra spešl barvu a tak budeš na štěňatech vydělávat ještě víc.

impact
Dnes jsem se taky nemohla probudit. Jsem si připadala jak v kómatu...

Biluška
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 08:40
- Nahlásit

pawLINka
. Si vezmeš čokla z útulku, vymyslíš si, že má nějakou extra spešl barvu a tak budeš na štěňatech vydělávat ještě víc.
Lýnije jsou lýnije, nic polovičatýho si do lýnijí nepustím

impact
Sežeň mi okamžitě kontakt na tu holku co byla včera s dvěma raslama a borderákem . Mi ho nabízela do lýnijí s tím,že má dysplazku 2/2 a já ji poslala do pryč,že s takovou pidivadou se vůbec nemá hlásit. Dneska jsem sjížděla gůgl kvůli té sable-merle a přišla jsem na to, že ten její pes má úpa nejvzácnější barvu zvanou kryptik-merle, nese to děsně moc velký vady a úplně je to bomba . Toho psa musím mít, nakrejem s ním Megynu

impact
Člen
# Zasláno: 4 Dub 2010 08:41
- Nahlásit

pawLINka
Mě děsně bolej trapézový svaly. Docela úlet na to, že jsem svoje psy prakticky neměla v ruce.

<< 1 ... 4158 . 4159 . 4160 . 4161 . 4162 . 4163 . 4164 . 4165 . 4166 . 4167 . 4168 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání