| Autor |
Zpráva |
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:53
- Nahlásit
jablunka
ty,Biluše a impact,v každém druhém příspěvku nezapomenete kvůli tomu PP a bez PP rejt.A to je v pohodě.
no já musim bo sem jí to právě tehdy slíbila
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 18:58
- Nahlásit
jablunka
,ale zrovna ty,Biluše a impact,v každém druhém příspěvku nezapomenete kvůli tomu PP a bez PP rejt
Jak rejt? Zmiňuje přitom někdo Erinino jméno? Adresuje jí to? Týká se jí to nějak? Je to o jejich psech, nebo tak něco? Nikdo do ní nereje, akorát si normálně dělá prču z papírů a nepapírů. To je to snad zakázané téma, nebo co?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:14
- Nahlásit
jablunka
impact,v každém druhém příspěvku nezapomenete kvůli tomu PP a bez PP rejt
No vidíš to. Ty jsi to pochopila. Ale Erin na to vždycky tak naskočí. Ani si v tom svém vzteku nevšimla, že jí to dělám schválně. A furt mi na to bude naskakovat a nadávat mo do množitelek.
To že je tu Biluše některými velmi opěvovaná a ona to ráda přiživí je taky holý fakt.
Je vcelku normální, že se sdružují lidi se stejnými názory a životními postoji, sis nevšimla?
Není třeba za tím heldat nějaké opěvování, patolízalství či vyhrožování vyhazovem na dlažbu. Tohle je v životě NORMÁLNÍ.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:19
- Nahlásit
sláva nazdar výletu, zmokli jsme jak svině, ale už jsem doma.co je nového?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:21
- Nahlásit
impact
Je vcelku normální, že se sdružují lidi se stejnými názory a životními postoji, sis nevšimla?
Není třeba za tím heldat nějaké opěvování, patolízalství či vyhrožování vyhazovem na dlažbu. Tohle je v životě NORMÁLNÍ.
Tady se to bohužel zvrhlo v něco jiného.......pokud se tu někdo vyjádří nesouhlasně s tebou,Biluškou,nebo i Renatou,je v lepším případě ignorován,v horším pranýřován a je je mu přáno.To mi NORMÁLNÍ nepřipadá.
Biluška
Jak rejt? Zmiňuje přitom někdo Erinino jméno? Adresuje jí to? Týká se jí to nějak? Je to o jejich psech, nebo tak něco? Nikdo do ní nereje, akorát si normálně dělá prču z papírů a nepapírů. To je to snad zakázané téma, nebo co?
Prosímtě,nedělej ze sebe debila,to je i pod tvoji úroveň!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:24
- Nahlásit
jablunka
Prosímtě,nedělej ze sebe debila,to je i pod tvoji úroveň!
Čím ze sebe dělám debila? Tím, že si dělám prču z bezpapíráků a papíráků? Nebo tím, že jsem si dovolila oponovat, že do Erin nereju? Poslala tě, abys urovnala situaci a zvrhla skore, nebo co?
Neprovokuju náhodou i přítomností svých bezpapíráků? Že bych je třeba všechny uvázala někde v lese a nadále se tu zviditelňovala pouze za pomoci psů se slavným pépé?
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:29
- Nahlásit
Biluška
Poslala tě, abys urovnala situaci a zvrhla skore, nebo co?
To si fakt takovej chudák?Ty si myslíš,že musím mít něčí svolení,nebo mě musí posílat???Jen pro tvou informaci,s Erin jsem naposledy mluvila ve čtvrtek,od té doby ne.
Neprovokuju náhodou i přítomností svých bezpapíráků? Že bych je třeba všechny uvázala někde v lese a nadále se tu zviditelňovala pouze za pomoci psů se slavným pépé?
Provokuješ pouze předstíráním debility,ale pokud to předstírání není,pak se omlouvám.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:32
- Nahlásit
jablunka
Tady se to bohužel zvrhlo v něco jiného.......pokud se tu někdo vyjádří nesouhlasně s tebou,Biluškou,nebo i Renatou,je v lepším případě ignorován,v horším pranýřován a je je mu přáno.To mi NORMÁLNÍ nepřipadá.
Tohle je TVŮJ NÁZOR, který TY MĚ PODSOUVÁŠ. Bohužel.. Myslím, že máš tu paranoiu, ze které jsi mě vždycky obviňovala.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:33
- Nahlásit
impact
Tohle je TVŮJ NÁZOR, který TY MĚ PODSOUVÁŠ. Bohužel.. Myslím, že máš tu paranoiu, ze které jsi mě vždycky obviňovala.
Nic jiného jsem od TEBE nečekala.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:34
- Nahlásit
jablunka
sorry že se do toho připletu, ale proč erin jednou za čas přijde vyplive staré jedovatosti a zase odejde? mě to přijde dost nepochopitelný a zbytečný.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:35
- Nahlásit
kejtlin
sorry že se do toho připletu, ale proč erin jednou za čas přijde vyplive staré jedovatosti a zase odejde? mě to přijde dost nepochopitelný a zbytečný.
Mě se neptej,já za ní mluvit nemůžu a ani nechci,všechno co tu píšu,píšu jen za sebe.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:36
- Nahlásit
Fifi
Vesele Velikonoce preji.
ty vole co to je za psycho video
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:36
- Nahlásit
impact
Není třeba za tím heldat nějaké opěvování, patolízalství
Ne-e? Tak já už jí ty paty lízat nebudu.
Holky, holky, že vás to baví.
Už si člověk nemůže dělat ani prču. Asi půjdu radši za svýma vořechama bez pépé, pač jsem taky množitelka.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:37
- Nahlásit
tož su už zpátky taky, a koukám, že je tu opět dusno, tož přidám alespoň foto makrelinýho Filipa a mojí Entity
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:38
- Nahlásit
jablunka
Naprosto souhlasím.Smrdí to přicmrdávačctvím až moc.Tohle se tu nikdy nepěstovalo a bylo tu fajn.Teď už nějakou dobu ne
To,že Erin připoměla Biluši,že k čerstvě narozeným štěňatům se nový pes odjinud netahá bylo naprosto v pořádku,ale co tady z toho pak vytvořily přicmrndávačky,to je děs.Dobře to napsala Ebony s jablunkou. Přestalo sem kvůli tomu chodit pár fajn lidiček a to mne fakt mrzí. Žumpa už není.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:38
- Nahlásit
leila
jů, hezoučké.Jinak Filip se nažral a je kantare
|
leila
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:39 - Změnil/a: leila
- Nahlásit
makrel
Entita si ještě dlouhou dobu hrála s borderečkou a pak taky padla, teď chrní pod nohama a já jdu třídit ty fotečky... je jich zase požehnaně
Bliušééé
Dneska jsem přišla na další jméno do mojeho vrhu Ajem frí. Bude se mi to k Ajsikjů hodit?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:39
- Nahlásit
kejtlin
co je nového?
Prosím tě, neptej se.
Fifi
Já sice velikonoce nesnáším, ale to vídejo je psycho.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:40
- Nahlásit
jablunka
Hmmm. Tak jinak. Proč se kamarádíš s Erin? Proč tady běháš a řešíš to? Mohla bych tě stejně obviňit z opěvování Erin. Ale neobviní. Protože můj mozek je schopen pobrat to, že si prostě sedíte, máte stejné názory a tím pádem se vcelku logicky samy sebe zastáváte a podpoříte se.
Pokud to nechápeš ani takto, nemáme se asi o čem bavit.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:41
- Nahlásit
miisha
ty vole co to je za psycho video
Neznas Life of Brian od Pythonu? Zadny psycho, jen zase pohled na vec. Jiny, nez bezny.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:44
- Nahlásit
Fifi
Neznas Life of Brian od Pythonu?
britsky humor mi moc nesedi, ale jako guuut
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:44
- Nahlásit
Neessi
To,že Erin připoměla Biluši,že k čerstvě narozeným štěňatům se nový pes odjinud netahá bylo naprosto v pořádku
Promiň, vím, že jsem přicmrndávač, ale nechápu co je v pořádku na tom, že sem Erin jednou za čas přijde, udělá výkřik do tmy a zase odejde? Kdyby to bylo aspoň nějak k tématu nebo něco... A navíc proč to připomíná pořád?
A mimo to - nemyslíš, že se Biluška vytrestala sama dostatečně a netřeba se v tom pořád pitvat?
Vím, že budu zase obviněna z přicmrndávačství (bože, to je slovo) a možná i z patolízalství, ale já to prostě nepochopím
Navíc, když mám nějaký osobní problém vůči někomu, tak proč bych to měla řešit na veřejném fóru? Jako proč? Já teda nevím, ale mi slušné vychování říká, že to není moc OK. Proč jí nezavolá, nepošle email, nesejde se s ní nebo já nevím co, prostě proč s tím otravuje všechny ostatní? To si není schopná svůj probém vyřešit přímo s dotyčnou osobou?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:47
- Nahlásit
leila
Entita si ještě dlouhou dobu hrála s borderečkou a pak taky padla, teď chrní pod nohama a já jdu třídit ty fotečky... je jich zase požehnaně
Už se těším na fotky a dík za seznámení s novýma lidičkama, feňule byly super.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:47
- Nahlásit
makrel
Ten tvůj psík je hezký.
Je tuším z útulku, že?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:50
- Nahlásit
Neessi
To,že Erin připoměla Biluši,že k čerstvě narozeným štěňatům se nový pes odjinud netahá bylo naprosto v pořádku,
Hovno máš,jen zase ta publicita ti zatemnila mozeček.
Chovatelka,která štěňata ze svýho chovu vystaví takovému riziku(zkušenost máš z minulého ¨vrhu úhynem štěňat),není chovatelem!!Připadáš mi jako Mirek Dušín..ale po lobotomii
No tak tomu teda říkej "připomenutí" když chceš.
ale co tady z toho pak vytvořily přicmrndávačky,to je děs
Asi nemáš na mysli ty sáhodlouhé příspěvky Erin, ve kterých nějak záhadně vydedukovala to, že Arman zplodil mraky štěňat trpících v útulcích, nebo to, že moje saň je vlastně duch, protože už dávno nežije, že?
leila
Dneska jsem přišla na další jméno do mojeho vrhu Ajem frí. Bude se mi to k Ajsikjů hodit?
Bude, je to bomba
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:51
- Nahlásit
pawLINka
Díky, je z útulku. Pak tu dá Leila odkaz na další fotky, dneska byla skvělá procházka, počasí super, psiska nadšené.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:52
- Nahlásit
Neessi
Mám tucha,že se to mine účinkem.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:52
- Nahlásit
pawLINka
Je tuším z útulku, že
neřeš pejsky z útulku, řeš komu jako první z komise nabídneš seks ti hoří termín a řešíš psy
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:53
- Nahlásit
kejtlin
neřeší psy, řeší mojeho hezkého pejska, to je rozdíl
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 19:54
- Nahlásit
makrel
to je fakt hezký zvíře , kolik mu je a z jakého útulku ho máš?
|