| Autor |
Zpráva |
ketty
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:15
- Nahlásit
makrel tak a uz je ze me sibili mi pise vlcackova noo ze sem kdyz vim co bude davidkova renata
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:18
- Nahlásit
pawLINka
hele před pár lety to bylo 3000, ale jestli se to liší podle nemocnice to ti neřeknu.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:19
- Nahlásit
ketty
No dneska to tu jede, sybila, přicmrndávači, lepší než televize
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:20
- Nahlásit
orientační cenu interrupce...
2400,-Výkon v nemocnici ( mini- do 8.t grav.)
600,-vyš.před výkonem u gynekologa
400,-vyš.u PL před narkosou
--------------
3400,-
Liší se stářím geatace,nad 8 týdnů grav cena za výkon je vyšší 3000,- 3500,-podle špitálu.
Na soukromých klinikách se zahr.klientelou jsou ceny kolem 12 000,-
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:20
- Nahlásit
Alexa
jak ste bránili????
máš emyla
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:23
- Nahlásit
Neessi
Děkuju.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:23
- Nahlásit
Ebony
no jo, ty jsi světlá výjimka
si mě zazdila nebo jáák jako
když už sem tady...já o vás o nikom nic nevím, takže se nemám jak zapojit, nicméně vězte, že úroveň tohoto fóra je stejná jako u většiny, co se na netu vyskytuje a jaksi taksi neplní účel ani smysl jaký má fórum mít. Nějaká vlákna ano, ale nedokážu si představit co si pomyslí nově přichozí a vlezou do tohoto vlákna.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:24
- Nahlásit
davidkova renata
máš emyla
ty woe si děláš prdel to je debil
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:24
- Nahlásit
pawLINka
orientační cenu interrupce...
twe,že ty ses nakonec vyspala s tou komisej jaxme ti tu dobře radili??!!!
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:25
- Nahlásit
miisha
jaksi taksi neplní účel ani smysl jaký má fórum mít. Nějaká vlákna ano, ale nedokážu si představit co si pomyslí nově přichozí a vlezou do tohoto vlákna.
jak jako neplní účel??? todle je přecik žumpa a semele se tu fšecko
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:26
- Nahlásit
miisha
tebe nemůžu počítat, bo ty jsi spřízněná do rodiny, a pak by tě mohli obvinit z přicmrndávačství - ty jo, jsem to slovo málem nenapsala
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:27 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
sem z vás tadyk tak zblblá, že čumíce při četní na videjko nechávám bježet i reklamu, namísto abych jí přetočila
davidkova renata
twe,že ty ses nakonec vyspala s tou komisej jaxme ti tu dobře radili??
počki to přece eště nemůže vjedět
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:27 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit
Alexa
ty woe si děláš prdel
dybych si dělala prdel tak řeknu,že erin je přicmrndávačka bilušky
miisha
ale nedokážu si představit co si pomyslí nově přichozí a vlezou do tohoto vlákna.
no by nově příchozí ,hledající jakési rady,dělal f tématu Pro Davídkovou Renatu ,kterou vůbec nezná?!
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:27
- Nahlásit
makrel
no to joo mozna nepudu ani na zemana to je mazec uz i vlcackova do toho montuje naky atomy otom ja hovno vim ale jen teda jeste bych si enchala vysvetlit proc teda chovatele co chovaj to an sebe nepoustej brachu mamu babicku kdyz vlastne je to ok ..ja se musim zamyslet proc to teda jee tak ..asi to delaj spatne ty chovatele kurnaaa
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:28
- Nahlásit
Opravdu tě nenapadlo, že jenom vyjadřují svůj názor, který je teda náhodou shodný s mým? Stejně jako ty se shoduješ s Erin a určitě nejsi její přicmrndávačka, že?
Howgh.
A už nechte ty, co si chtěj pokecat, normálně pokecat, prosím. Pět nebo kolik stránek myslím stačilo.
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:29
- Nahlásit
Alexa
todle je přecik žumpa a semele se tu fšecko
aha, tak to jsem ještě za těch pár měsíců co jsem tady nepochopila
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:29
- Nahlásit
argosek
ze mi misto 50kg kurecich kridel privezli 50kg kurecich prsnich rizku (za 7,50kc/kg). chudaci psi - ti se z toho poserou.
to budeš dávat psům? Já bych to sežrala sama
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:30
- Nahlásit
ketty
Hele, ty co nemáš útulkáče se radši ani nezamýšlej, bo tě zbijou
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:31
- Nahlásit
Biluška
Stejně jako ty se shoduješ s Erin a určitě nejsi její přicmrndávačka, že?
Ale no tak! Ty dobře víš,že Erin má v tomhle pravdu,tak nedělej blbiny a přiznej to.Narozená štěňata se nevystavují rizikům.Fifi to napsala dostatečně srozumitelně.
Opravdu tě nenapadlo, že jenom vyjadřují svůj názor, který je teda náhodou shodný s mým?
Ne,ani náhodou mne to nenapadlo.Jejich vstup od samého začátku má charakteristické parametry a ty to dobře víš.Mohla jsi je zarazit a byl by možná klid. Vždyť jsi to četla : " Já a smečka kolem Bilušky" .....nic ti to neříká?
|
miisha
Člen |
- Nahlásit
davidkova renata
hledající jakési rady
to je jeden z účelů fora...navíc vleze sem a co si jako pomyslí o těch rádcích veleslavných?
|
davidkova renata
Člen |
- Nahlásit
ketty
vlcackova do toho montuje naky atomy
uš sou u atomůch???? ty voe čék chvíli stál a uš stojí vopodál sem zvjedavá kam aš se dostanem todleto vypadá va vysokou úroven debaty ..ofšem essi do toho zamotá ty příklady jak jeden vlak jede z místa A do místa B rychlostí C a veze náklad d taxem f prdeli..
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:32 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
gabifi
to budeš dávat psům? Já bych to sežrala sama
tos mi připomněla tetu, když jsem měla první čubu tak jsem byla přes prázdniny u nich a v nuceným výseku - takovej lepčí vetamix tehdy- jsem proň koupila zadní hovězí a když jsem ho v kuchyni vybalila na stůl tak naň teta hodila oko a povídá hele dej mi ho já ti pro toho psa místo toho dám nějaký kosti a z tohodle uvařím večeři
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:32
- Nahlásit
davidkova renata
že ty ses nakonec vyspala s tou komisej jaxme ti tu dobře radili??!!!
kdybych byla mladší, klidně bych jí s tou komisí vypomohla
Jdu venčíkovat
|
Ebony
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:32
- Nahlásit
impact
A už nechte ty, co si chtěj pokecat, normálně pokecat, prosím. Pět nebo kolik stránek myslím stačilo
jo taaaak, my vám tady vlastně kazíme fórum, tak to ja...to chápu
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:33
- Nahlásit
davidkova renata
ak jeden vlak jede z místa A do místa B rychlostí C a veze náklad d taxem f prdeli..Tak to jsme dvě, do dneška jsem nepochopila smysl těchto příkladů.Je to něco jako kočky v ruksaku a řidič bez noh.
|
miisha
Člen |
- Nahlásit
Ebony
přicmrndávačství patolízalství je jednodušší...ještě řiťolezství...
|
gabifi
Člen |
- Nahlásit
Alexa
dej mi ho já ti pro toho psa místo toho dám nějaký kosti a z tohodle uvařím večeři
teta je můj človjek
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:34
- Nahlásit
makrel ajoo vidis noo ja zrovna spekuluju proc to tak kamoska v chovu resi kdyz je vlastne jedno cim nakreje a ta bonitace mela vubec vyznam??? ty voe no ted mam zmatek nevim ceho se mam drzet kdyz se drzim vrtkavich nepodlozenych veci ...no a nemam hlavne ty utulkace nooo to je ten zasadni problem ja mam jen lisku od synkove a flly z truhlarny rafaela co chteli uspat ze je kraken a zere lidi no plus ty nunanky ketty co sem dostala k narozkam a pana badynka doufam ze sem na nic nezapomela ja nevzdelanec
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:35
- Nahlásit
Tak vám asi dobrej večír ani přát nebudu, a to mám zrovínka nápojku a zdechlý fenky.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 21:35
- Nahlásit
Ebony
jo taaaak, my vám tady vlastně kazíme fórum, tak to ja...to chápu
ale notak nebuď fztahovačná
|