| Autor |
Zpráva |
makrel
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 11:08
- Nahlásit
pawLINka
Jdu zkusit vlažnou sprchu, studená by mě asi zabila
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 11:16
- Nahlásit
pawLINka
No jasně, řekněme si to na rovinu. Za všechno vlastně může Biluška.
Jistě, všechno hoďte na Biluši a na Megynku Gdyby fšechny ty nudle měli tak dokonalý reflexní oblouk jako Megulka tak jsme nemuseli hledat půl smečky
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 11:34
- Nahlásit
takle se tvari inteligentni pes
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 11:37
- Nahlásit
ketty
Spíš by mě zajímalo, co si myslí ten cizí osoba. Ten má docela podezřelý výraz.
Biluška
Jistě, všechno hoďte na Biluši a na Megynku
Omyl, jen na Biluši, Meg za svou paničku nemůže. Na někoho se to prostě svést musí a už jsem se naučila tady na foře, že se všechno svádí na tebe, tak je to vlastně jednoduché.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 11:41
- Nahlásit
Bože lidi, pomoc, co to mám za psa? (ten zrzavej ve předu)
Má ty packy jak polámaný.
A hele, Lilátko si s Delinkou ve vodě rozuměly.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 11:47
- Nahlásit
pawLINka
Na někoho se to prostě svést musí a už jsem se naučila tady na foře, že se všechno svádí na tebe, tak je to vlastně jednoduché.
No jo, za všechno můžu já, jsem zvyklá . Hele jednou jsem dokonce byla osobně zodpovědná za to, že je v listopadu v pět hodin tma a ještě k tomu prší . Nějaký hromadný útěk je proti tomu prkotina
All
Bacha, jdu se zviditelňovat.
Takže tohle je Kofolka
Kofiho přední nohy
Kofiho zadní noha
To je fakt matroš, už se těším na ty prachy co na něm vydělám.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 12:02 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
pawLINka myslim ze to mu nejspis bezelo hlavbou ..coze todle prevychovava psi joo ??? a nebo uplne neco jineho buh vi kam koukal a nebo mel srandu ztoho jak se chovaj hezky nevychovane kdyz sou zte polepsovny a myslim ze mel tuseni ze ja mam tu bundu na cestovani do prahy jedinou cistou do toho momentu jeste ted je jak prase jeste ze se oteplilo
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 12:05
- Nahlásit
Zase jdu otravovat s diplomkou...
Znáte nějaké slavné osobnosti (ideálně současnosti, aby je znaly pubošky), které mají ajc?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 12:09
- Nahlásit
Biluška
má prošlapy jak kráva, to se nespraví, ale když zhubne tak se mu to aspoň nebude zhoršovat. a kolik myslíš že mu je?
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 12:09
- Nahlásit
pawLINka
hm tak to me nikdo nenepada mercury mel ne roho by mohli znat a ze soucastnosti ....hmm vim zaky sou ale nevim ktery takze...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 12:14
- Nahlásit
Právě jsem nikoho ze současnosti nenašla... A vedoucí diplomky furt chce, abych to tam dala.. Abych to téma uvedla tak, že začnu mluvit o celebritách nakažených aids...
Ale mazec: Nyní žije v Česku na 1300 potvrzených HIV pozitivních. Skutečně nakažených je podle odhadů třikrát až desetkrát více.
Na to, že se o tom už moc dneska nemluví je to docela mazec...
|
leila
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 12:15
- Nahlásit
pawLINka
znám leda Asimova, ted je teda uz mrtvej, ale myslím, že by ho měli znát... i když těžko říct, dneska už nikdo nečte Ale Asimov je hodně známý...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 12:16
- Nahlásit
No já myslím, že se Kofoláčkovi nohy spraví hodně i tím, že zhubne, pač se nebude prohýbat pod tou váhou. Na těch fotkách to tak vidět není, ale je fakt vyžranej jak stodola.
Nechápu proč to ti lidi těm psům dělají...
A taky je divný, že když byl v útulku tuším od ledna, tak že nezubl... jedině že by byl předtím ještě tlustší...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 12:17
- Nahlásit
leila
Haha, jsi vtipná. Je to program pro nízkoprahové zařízení, tzn. pro holky, který často nenavštěvují pravidelně ani základku ne tak něco víc (tím je nechci shazovat, to je prostě realita)... Takže určitě nebudou znát ani Mercuryho.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 12:20
- Nahlásit
pawLINka
tož slavné osobnosti jsou tuná, ale teda polovinu z toho neznám ani já... tož nevím no.... http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_HIV-positive_ people
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 12:27
- Nahlásit
leila
No právě, tam není nikdo ze současnosti a sama většinu neznám.
Tak nevím no...
Ze současných celebrit by se určitě nějaká našla, ale ony to nechcou zveřejnit.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 12:28
- Nahlásit
tě bůch ,šmejdi
Biluška
hele asi nebyl moc vopečeovanej,co ty drápy??? ten jeden co je vidět je teda jak vorlí spíš
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 12:30
- Nahlásit
pawLINka
Ten boxer slavnej? Tison, nebo tak nějak? Ten měl ajc, ne? O vzdělanosti současné mládeže si nedělám iluze, většina z nich nezná ani Drákulu
A taky je divný, že když byl v útulku tuším od ledna, tak že nezubl... jedině že by byl předtím ještě tlustší...
Těsně předtím než jsme si ho vzali chodil v útulku nějaký pán a do každého kotce nasypal asi tak půl sáčku piškotů.... stačí ti to tak? Si osobně myslím, že předtím než se do útulku dostal možná nebyl tlustý vůbec, páč ho chytli jak UTÍKÁ po silnici
kejtlin
a kolik myslíš že mu je?
Pět až deset, fakt to těžko specifikovat.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 12:31
- Nahlásit
po vobědě jak po vejprasku a za chvíli zas musim letět ach jo.... no letět čarodějnice jsou až dýl, ale autem jsem přislíbila pomoc při krytí+musím ke kamarádce s rakovinou, doufám, že bude mít ještě vlasy.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 12:32
- Nahlásit
Biluška
fakt to těžko specifikovat
podle zubů nepoznáš nic?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 12:35
- Nahlásit
kejtlin
podle zubů nepoznáš nic?
Podle zubů poznám tak maximálně to, že je dospělý. Je to útulkáč, bůhví co všechno má za sebou, to že má zrasované zuby neznamená, že je mu hodně let. Armana bych podle zubů tipla tak na dvanáct a víc, přitom je mu osm... prostě to, že si nežili jak v bavlnce se na nich podepíše.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 12:36
- Nahlásit
Biluška
O vzdělanosti současné mládeže si nedělám iluze, většina z nich nezná ani Drákulu
Dneska letí Edvórd, ty Drákulo.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 12:41
- Nahlásit
impact
No právě Jsme s holkou vedly boj essi je známější upír Drákula, nebo Edvórd. Holka Drákulu úplně zavrhla a pravila, že toho nigdo nezná. Tak jsem se poptala pár pubošek a fakt
|
leila
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 12:41
- Nahlásit
Biluška
většina z nich nezná ani Drákulu
Já se hlásím k těm kdo ho znají!! v létě jdeme po jeho stopě na fiktivní i pravý hrad
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 12:42
- Nahlásit
impact
A nemá ajcu?
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 12:44
- Nahlásit
leilacau,tak to ti zavidim,tam do transylvanie do rumunska bych jela hned,tam musi byt krasna priroda,ja tak kolem baraku okruh a zpet.
|
leila
Člen |
- Nahlásit
impact
Edvór je houby upír teda jediné co o něm vím je, že chodí normálně za bílého dne, ale copak to upír dělá? Spí v rakfi na starém hradě?
|
Biluška
Člen |
- Nahlásit
pawLINka
A nemá ajcu?
Nemá . Což je teda škoda, páč jinak bys celou diplomku mohla založit jenom na tomhletom
|
impact
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 12:45
- Nahlásit
pawLINka
Upír? Těžko.
leila
To jsou moderní upíři.
Biluška
Kdybys jí koupila povlečení s Drákulou...
Ty wole, se nudim v práci.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 4 Dub 2010 12:47
- Nahlásit
nemethova5
ahoj, toz ja uz se tam taky tesim coz o to, ale skoro nikde tam neni co koupit k jidlu, tak budeme mit pekelne tezke batoziny ale jsme z toho nadseni, ti potom ukazu fotky chces? Jinak pokud s makrel naplanujete sraza, bych se s tou moji posahanou foxlinou pridala, ale az mi odhara
Pro milovníky stmívaní i ty ostatní!!
videli jste uz todlenc?
http://www.videacesky.cz/parodie/stmivani-tri-vlci -a-mesic
|