| Autor |
Zpráva |
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 20:08
- Nahlásit
impactHlavně Bilu uřvávající zajíce, aby šel k noze
to je mazec,to je nejlepsi,to jsem fakt rvala smichy u compu,matka nechapala co se deje,psi taky ne.
brezen2008diky pani,diky,bude este hezci az vyroste.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 20:10
- Nahlásit
nemethova5
A já to viděla a slyšela na živoooo, hééééč. A pawLINka takyyy.
Btw. jen počkej, až Bilu dosedne ke kompu dneska. To bude randál.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 20:12
- Nahlásit
impactproc,to jen tak nekdo neprivola zajice k noze.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 20:14
- Nahlásit
Tak již mám zdechlé fenky, mocinky krásnej den to byl, chudák aleksa podlehla a taky oblíkla aleksu do vestičky, vypadala jako malý mysliveček. Až vám dám jednou fotky, čůrnete si smíchy. Krásně sme si užili slunečnej den, říbátko bylo ještě velice oškivé, už brzo bude další. Maryje se málem poblila, když si k ní šla amálka lehnout do domku. Utekla jí pod postel. S Máňou uš sme členi zko, tak uš tam mám i svůj hrneček. Bestak je od aleksy. Maryje stopovala pěkně, dokonce táhla na vodítku! Amálka nestopovala, trpěla v odkládačce s Máňou a Nánou. Sme ňáký ucabrtaný. Uš ste ztratili ňáký psy?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 20:15
- Nahlásit
Teď mě ještě napadlo... I přes prorokování některých si kupodiva picbul Delina nevybrala žádnou oběť, kterou by chtěla sežrat. Hej to mě fakt dostalo... Měla jsem vzít celou smečku. To by byla aspoň prča.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 20:21
- Nahlásit
nemethova5
Ty jo? Můžeš dojet příště ukázat.
pawLINka
A žádná objeť, Dela je šumař.
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 20:25
- Nahlásit
impacta ja neumim privolat k zajice k noze,jsem amater.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 20:26
- Nahlásit
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 20:27
- Nahlásit
Jé, můj malej žabiják.
2. zleva impact, 3. zleva já
Haha, já
Bilu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 20:34
- Nahlásit
davidkova renata
proč pawlinka nechce spát s komisí ale nechápu,furt je to pohodlnější neš smolit nějakou díplomku
No joo, asi budu muset dát na žencký na foře a nabídnu mu seks.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 20:41
- Nahlásit
rafael zdravi a vzkazuje delam pokrokyyyyyyyyyyyyyyyyy byl sem sam s cizi osobou na prochazce a osobu sem dovedl vporadku
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 20:42
- Nahlásit
Pššššššššššššššššššššt, Biluška je už doma.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:04
- Nahlásit
čus žumpo, jsme doma.
Kofolka je bezvadňáckej, nohy má naprosto šílený, nejšílenější jaký jsem kdy viděla. To budou lýnije Ještě by to chtělo nějaký povahový vady, třá se něco vyvrbí
Sraz byl bombastickej, moc se mi tam líbilo . Velké pozitivum vidím v tom, že ty pátrací akce neustále zdokonalujeme . Budu ekspandovat a založím detektivní kancelář specializující se na uniklé psy
K tomu zajícovi - on byl Texálovi děsně podobnej, byl taky vpředu bílej a prostě vypadal úplně jako on A gdyž jsem zařvala poprvé tak se na vteřinu zastavil a pak zdrhal dál. Což mě teda děsně nasralo, tagže jsem zařvala úplně strašlivě a pak mě teprf Impact pomstychtivě upozornila, že Texa mám u nohy
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:08
- Nahlásit
ketty
To je hezkej cizí osoba
pawLINka
impact
To je furt samej zajíc, ale nigdo nepochválí krásného hrošíka Lilátko co se tak čananě válelo v každé kaluži A nigdo neocení, že Lilátko nevdechlo malou Merci i když se mu neustále snažila vlézt do nozder
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:08
- Nahlásit
Biluška
K tomu zajícovi - on byl Texálovi děsně podobnej, byl taky vpředu bílej a prostě vypadal úplně jako on A gdyž jsem zařvala poprvé tak se na vteřinu zastavil a pak zdrhal dál. Což mě teda děsně nasralo, tagže jsem zařvala úplně strašlivě a pak mě teprf Impact pomstychtivě upozornila, že Texa mám u nohy
Woe. Poslední deci vína a zas je na monitoru.
Btw. Mamba a Merci se mlátěj. Nečekaně.
Velké pozitivum vidím v tom, že ty pátrací akce neustále zdokonalujeme . Budu ekspandovat a založím detektivní kancelář specializující se na uniklé psy
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:09
- Nahlásit
Biluška
A nigdo neocení, že Lilátko nevdechlo malou Merci i když se mu neustále snažila vlézt do nozder
Dobrý taxem si na monitor flustla i cigáro. Seš bubá!
|
leila
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:10 - Změnil/a: leila
- Nahlásit
Biluška
máte sovu paní, pobavte se ať v tom nejsem sama
makrel
se vomluvuji, ale sem poslední dva dny vůbec, ale vůbec nestíhala... včera jsme byli do večera u chovatele a pak jsem musela jet ještě řešit cestu do Rumunska, tož jsem přijela kolem 2ráno a padla jsem a dneska jsem od 5 na noách páč mě zlanařili a šlo se na Lysou ( mimo psí partička, tak jsem mohla vzít i Entitu ) a včil jsem úplně moc mrtvá, ale zítřek u mě platí pokud i u tebe tož v 14:30 u Boříka jak jsme se domlouvaly, zaparkuj to kdyžtak tak jak je ten most na svinov
EDIT: koukám, že jsem o hodně přišla, si Entita nemohla vybrat lepčí dobu chjo
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:12
- Nahlásit
impact
Mamba a Merci se mlátěj. Nečekaně.
Fandím Merci
Dobrý taxem si na monitor flustla i cigáro.
Stejně to není zdravý
leila
máte sovu paní, pobavte se ať v tom nejsem sama
Uš se tam řítím
|
impact
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:15
- Nahlásit
Hej přišel brácha. Taxe jdu svalit a on mi nachystá papů. Papaaaaa.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:15
- Nahlásit
Biluška
se ten novej kryc jmenuje Kofolka?
Moc dobrej napad s detektivni kancelari, urcite ti to negdo otluce o hlavu
Mate vsichni na pohled sympaticky psy, teda az na agresivni Nanu, ty uz pomuze jen kouzelnik
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:18
- Nahlásit
leyendahele ale hajan je taky takovej drajvovej jak nana,mi si tak hrajem,no a amin bude to same,hajanoj uz je o hodne lip,uz se pretahuje s aminem a schovava mu hracky,ale stejne,taky bych chtela privolat zajice divokeho jak bilus
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:18
- Nahlásit
Biluška viid proto ho mozna nesezral
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:18 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Biluška
K tomu zajícovi
už taky nevíš jak by ses zviditelnila co???????
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:19
- Nahlásit
Biluška
No joo, Lilátko je dokonalé. To mě dostalo svou krásou. Néé, je to fakt hezkej psík, má hezkou postavičku.
Joo, a tu ošukávací borderu jako nechci! Mám doma ještě jednoho vošoustníka, takže jako zapomeň.
Jooo, detektivní kancelář, to bude zase peněz. Ty bys vydělávala na všem... Jsi hrozná a peněz chtivá.
A pohlaď Kofoláčka, protože ty nožičky má fakt otřesné. Chudinek.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:25
- Nahlásit
ketty
proto ho mozna nesezral
Takovýho bysem taky nežrala
Alexa
už taky nevíš jak by ses zviditelnila co???????
No to víš, uš sem prostě taková
pawLINka
Lilátko je dokonalé
Jsem jí to vyřídila, říká, že to je samozřejmé a že ji ani nenapadlo, že by o tom mohl někdo pochybovat
Joo, a tu ošukávací borderu jako nechci!
Smůla, seš napsaná na seznamu a ten je horší než Šindlerův seznam, nigdy nigdo tě z tama nevyškrtne
Jooo, detektivní kancelář, to bude zase peněz.
To doufám . Přece nebudu dělat něco co nevynáší
A pohlaď Kofoláčka, protože ty nožičky má fakt otřesné. Chudinek.
Má, ale to se spraví, Rozárka se taky spravila a rozchodila. Váží patnáct kilo To je fakt otřesný, moje nejtlustší šoltyje má šest a půl a to je fakt sádlík Šeltky ve sportovní kondici mají pět
leyenda
se ten novej kryc jmenuje Kofolka?
jj, Kofola, protože když ho miluješ není co řešit jak ftipně pravila Davídková
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:27
- Nahlásit
Biluška specialne pro tebe cizi osoba s vlasnim psem
a larysek v akci (zkouska pevny zakus)teda ketty chi
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:29
- Nahlásit
Biluška chiii no viid a jeste je i sympatak a psovod k tomu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:29
- Nahlásit
ketty
F uniformě mu to sluší víc
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:30
- Nahlásit
nemethova5
ale jo, to byla legrace, ja si takhle se psem taky hraju
a jak zuby, lepe receno pusa - uz je to lepsi?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Dub 2010 21:30
- Nahlásit
Biluška
nigdy nigdo tě z tama nevyškrtne
Tak jo no.
Váží patnáct kilo
Tak to je mazec teda... To se pak člověk nemůže divit, že má ty nohy v takovém stavu...
A jo, věřím tomu, že se to upraví. Když ke mně přišla Del, tak jsem nevěřila tomu, že ten pes bude někdy chodit normálně. A hele...
Akorát to jméno mi furt nesedí. Mám pojmenování Kofola spojené s něčím jiným... Kdyby byl aspoň černej...
|