Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4068 . 4069 . 4070 . 4071 . 4072 . 4073 . 4074 . 4075 . 4076 . 4077 . 4078 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
radkah
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 18:54
- Nahlásit

Fifi
nestraš.....já doufám, že ani jeden není na palici....sám do toho čuňda nepoleze, doufám. To je to samý, jako kdybych napadala chlapa kterej má dva metry, 100kilo a pekelně blbou náladu....jako jednou to zkusím, až se vyhrabu z JIPky, tak se o to znovu nepokusím.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 19:05 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

neessi
tadyk máš jeden jarní dort!

tadyk máš nějaký kvítí

ale vypadáš výýýborně!

ale co,dej si,a neřeš to

radkah
sbal se a jed na Prasečáry!!

edit.neessi
aha,tagže dort uš stihla sežrat gabifi nebo gerda

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 19:06
- Nahlásit

radkahvsak to je znamy,ze prase je na vyssim inteligentnim zebricku,no tak doufam,ze se cunik docka sveho soukromi.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 19:09
- Nahlásit

lidi mě se tak nechce k tomu veterináři, ale jsem tam objednaná takže musim

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 19:15
- Nahlásit

kejtlinhele neni to tak hrozny,kdyz ja sla s aminem a taky se mi teda nechtelo,ale musela jsem,mel to desny.
davidkova renatacus pani,prijela jsem ze cvicaku jak bahnak a cokli cisti,jak to???amin kousal jak drak.

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 19:16
- Nahlásit

Pohrajte si dámy

http://unix.rulez.org/~calver/funny/swf/girl_power .swf

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 19:19
- Nahlásit

radkah
doga se poprala s prasetem
kam teda v hyjerarchyji smečky patří prase? Přet psa, nebo přet čéka? Jeslti se příště nemá prase rvát s romanem nebo případně s tebou....

davidkova renata
tagže dort uš stihla sežrat gabifi nebo gerda
že tě huba nebolí! my nejsme ne slatký.

miisha
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 19:21
- Nahlásit

Biluška
uz jen hru na vrazeni nuzek a golfovych holi chlapum do prdele

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 19:26
- Nahlásit

Biluška
Ty vado, mám blbý skore, jenom 22, se nemůžu prostě trefit...sou ňáký malý )))))))

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 19:37
- Nahlásit

Gerda
Ja napoprvne trefila skore 26 asi taky nic moc.
Biluška
Davat sem pri strede takovou hru..

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 19:39
- Nahlásit

Dobrý den celý den gdo dneska leze komínem

Zde motto na dnešní den:

Neessi
Fše nej nej nej můdr

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 19:41
- Nahlásit

Fifi
Davat sem pri strede takovou hru..
Středa, nebo jinej den, furt by se měli vraždit Mám POMS (pomenstruační syndrom)

Gerda
sou ňáký malý
Sou. EVidentně tu hru programovala nějaká chuděra ženská

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 19:49
- Nahlásit

Alexa
Slecno Alekso, by ste uplne blba, s tema motakama. Tesim se na ctvrtek!!

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 19:55
- Nahlásit

Alexa
Zde motto na dnešní den:
gdes to vzala ..vedle na blů?
Gerda
sou ňáký malý
a rychlý,ty sviněnemethova5
???amin kousal jak drak.
počki až to rozbalí))))))
kejtlin
lidi mě se tak nechce k tomu veterináři, ale jsem tam objednaná takže musim
s čim? nějak se f tom strácim..

leyenda
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 20:10
- Nahlásit

hrozne jste toho napsaly, jen zbeznym pohledem jsem usoudila,
ze Neesi ma narozeniny - preju hodne stesti a vecne mladi, experimentovat s darkama ted nebudu (asi us sem to zase zapomnela), musim jit ustajit koniky, pak se vratim, zkusim bilusky hru a zjistim, s cim kdo musi k vetovi, Alexino modre motto je moc trefne

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 20:18
- Nahlásit

Fifi
a co slečna Sádlo??? Už je dobrá????
davidkova renata
gdes to vzala ..vedle na blů?
myslíč že tam je zvýšená produkce????

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 20:22
- Nahlásit

Alexa
myslíč že tam je zvýšená produkce????
noo i tak by se to dalo říct
hele už si mi votpověděla na tu votásku jak jako mám poslat emylem tu přihlášku?????????????????????????????????????????

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 20:23
- Nahlásit

Alexa
slečna Sádlo??? Už je dobrá????
Dobra neni, babka to porad rozdejchava, je strasne rychle hned z kazdyho prdu (kontrola u vetky) unavena, pospava, srusta ale zatim netahne. Ale jiz ji jiskri zrak chvilema a buble na bubaky, dneska chteli naky smejdi odecitat vodomer, tak byla cela zjezena, stejne jak ja.

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 20:31
- Nahlásit

Fšééééééém
Holky,díky za superpřání,superdárky a superbáseň
ani možná netušíte,jak tohle čéku v těch srač*ách pomáhá!Díky!

Neessi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 20:34
- Nahlásit

Fifi

Ještě je brzo po operaci,aby Sádlíčková juchala. Počkej po víkendu,to začne rejdit

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 20:38 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

davidkova renata
hele už si mi votpověděla na tu votásku jak jako mám poslat emylem tu přihlášku???
šiš dyť sem ti to fčera psala. Vem si k ruce tu jejich přihlášku a ty údaje co tam chcou pošli Svobodce na emajla néééééééé?
Fifi
Dobra neni, babka to porad rozdejchava, je strasne rychle hned z kazdyho prdu (kontrola u vetky) unavena, pospava, srusta ale zatim netahne. Ale jiz ji jiskri zrak chvilema a buble na bubaky, dneska chteli naky smejdi odecitat vodomer, tak byla cela zjezena, stejne jak ja.
hele dyť je to ještě brzo. Alexa se po normál kastraci vzpamatovávala 14 dní a další měsíc jí trvalo než byla stejně prdlá jak předtím a to jí byly 3 roky
Příště kousne odečítače do prtky

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 20:51
- Nahlásit

Alexa
Alexa se po normál kastraci vzpamatovávala 14 dní a další měsíc jí trvalo než byla stejně prdlá jak předtím a to jí byly 3 roky Ani nevim, ze je vybrana - taky zdravotni problemy nebo prevence? No jo, skorem 10ti lety babce to da vic zahulit, vsak ja vim, ze je este brzo, ale vis jak, srdecni osubka (to ani nejde napsat fena), holt vic vse sledujes a taaaak. Ale prestala lohnit vodu ve velkym, takze zanetek se jiz zdaruje potlacit.

Neessi
Ještě je brzo po operaci,aby Sádlíčková juchala.
Ona sice nejucha, ale smecku ostatnich potvor jiz ma opet plne pod kontrolou a belmem ci vrknutim ovlada obyvak.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 20:52
- Nahlásit

Alexa
Alexa se po normál kastraci vzpamatovávala 14 dní a další měsíc jí trvalo než byla stejně prdlá jak předtím a to jí byly 3 roky
no moje předešlá se v 6 letech z kastrace ze zdr. důvodů vzpamatovávala snad půl roku,byla sem příšerně nasraná a zapřísáhla sem se,že bych to v životě žádnýmu psovi neudělala jen tak

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 20:56
- Nahlásit

Tady je opět potvrzené že sport škodí zdraví
http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/194925-le tadlo-pri-nouzovem-pristani-na-plazi-smetlo-bezce. html

Nevíte nškdo proč mi ten střelenej Mates žere hlínu vod kytek
Fifi
taky zdravotni problemy nebo prevence
měla tam nějaký cysty čico.

Alexa
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 21:01
- Nahlásit

davidkova renata
že bych to v životě žádnýmu psovi neudělala jen tak
no já ti nevím, jasně že když je normální majitel tak je to zbytečný, ale když vidím ty přeplněný útulky a co se kolem děje tak jsem prostě pro kastraci

mac1
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 21:08
- Nahlásit

nemethova5
jsem tu delší dobu nebyla , ty máš štěně ?

leyenda
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 21:09
- Nahlásit

Alexa
Tady je opět potvrzené že sport škodí zdraví
souhlasim

tak jsem prostě pro kastraci
jenom feny nebo smahem vsechno ? Jenze kdo pak posoudi, kdo je normalni majitel a kdo ne

moje skore ve hre je 12

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 21:10
- Nahlásit

Alexa
ten střelenej Mates žere hlínu vod kytek
Nevim, co je Mates za zivocisny druch. Esli prase, tak se jen reje, esli pes, tak mu tam voni hnojivo nebo rostouci mesiky, plisnicky hlinovaty, esli dite, dej mu najist.
davidkova renata
byla sem příšerně nasraná a zapřísáhla sem se,že bych to v životě žádnýmu psovi neudělala jen tak
Ja taky ne, a ver, ze ani uzavrena pyometra u 10lety feny me nepresvedcila vykastrovat mladsi jedinky. Kdyz neni zbyti, budiz, asi si zase koleduju od osudu o presdrzku, ale proste nemam duvod je ohlidane pred zenichama vykuchat a pak pripadne resit inkontinenci, zanety zbytku delozniho hrdla atp.
Alexa
ale když vidím ty přeplněný útulky a co se kolem děje tak jsem prostě pro kastraci
Zni to kontraproduktivne k tomu, co jsem napsala, ale souhlasim s tebou. Pokud si majitel neni schopnej zajistit cuby, radsi vykuchat - ale teda je to hnus, at nekdo rika, ze pes neciti bolest. Pravda, Sadlo nikdy ani nekvikne, jen zatne zuby a zfalovi ji oci. Oproti tomu jiny fenule povidaj, a je to zahul na psychiku panicky, mozna by ji mela soupnout s limcem do kotce (taky uz sem se s tim setkala, hnus).

Mathea
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 21:20
- Nahlásit

Fifi
Oproti tomu jiny fenule povidaj, a je to zahul na psychiku panicky, mozna by ji mela soupnout s limcem do kotce
Ted uz je Douda Bublini docela v pohode, uz jen mruka a malicko pofnukava, ale cca jeste hodinu po prijezdu sem myslela, ze se zblaznim. Knourala s kazdym vydechem, cim dal hlasiteji, chvilema to fakt znelo priserne. Predstava, ze by takhle fnukala celej den, ani pomyslet.
A ano do kotce nejlip, pekne ji tam vrznout a nazdar Berucha se taj vali po matrackach, ma me temer porad u sebe a kdyby se cokoli delo, muzu okamzite zasahnout. Ble, nepochopim lidi, co strcej psa po operaci nekam z voci a "bud to nejak klapne nebo ne".

Debilka se uz schouli tak, aby si dosahla na bricho a kdyz sme sly curat, tak namisto ven vybehla par schodu, trubice moje

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 21:24
- Nahlásit

Jsem zranena, pokousana auuuuuuuuuu
¨
lehlasi do misky z vodou tak jsem ji to prevazovala a davala stipaci atb a moc se nastvala a prokousala mi haksnu

<< 1 ... 4068 . 4069 . 4070 . 4071 . 4072 . 4073 . 4074 . 4075 . 4076 . 4077 . 4078 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání