Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Davídkovou Renatu
<< 1 ... 4068 . 4069 . 4070 . 4071 . 4072 . 4073 . 4074 . 4075 . 4076 . 4077 . 4078 ... 8764 . 8765 . >>
Autor Zpráva
Mathea
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 16:56
- Nahlásit

Biluška
Co se stalo Bublině?
Musela na kastraci ze zdravotnich problemu. Mely sme to mit za sebou uz cca pred mesicem, ale den pred operaci zacala svinucha harat Plus sem ji nechala rovnou pri jednom vytahnout nejakou malou boulicku u cecku co mela, tak zaroven s tim prisla o jednu bradafku, tak doufam, ze nebude mit nejaky spychicka traumatko

Ale totalne me dojala, kdyz ji vetka uspavala. Ja samozrejme uz jenom velmi tezce potlacovala slzy avona tesne pred tim, nez se na stolku uplne skacela, tak dala blemcose mne, pak sestricce a nakonec vetce. A pak ser sesunula a spinkala. Fakt brejlounek muj zlatej.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 16:58 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit

Neessi
Můůůdr! Všéééééécko nejléééépčíííííííí! Darem zde jedna óda:

Můdr řekla: "jaro budiž!",
víkend se blíží, teplota stoupá!
"zimo již nás velmi studíš,
nebuď na svůj odchod skoupá!"
A zima odchází, můdr je vládce ročních období,
poručila větru dešti, květem nám jaro ozdobí.
Všechno nejlepší teď přejem Zdeničce naší drahé,
a pozdravy posíláme, zejména my z Prahéééééé!

A trochu dortu, to sem dnes ráno pekla:

a ty perly sem sama lovila, mamka mi ucpávala šnorchl, krůta!:

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 17:00
- Nahlásit

Mathea
kočenka malinká chůďatá! Hlavně ať už to má zahojený, vypadá jako opravdickej pacientek! Maryje jí posílá míček. A se sebezapřením i piškot.

Mathea
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 17:01
- Nahlásit

sry, pisu jak hotentot, ale sem taky este furt jak bacena palici po palici, mozna i jak prejeta parnim valcem.

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 17:01
- Nahlásit

Mathea
Ale dělůžku a vajecnicky sis ani ukazat nenechala, twe, kdy budes mit zase takovou prilezitost?? Prdola, prospi se a bude dobra!

kejtlin
Ja kdysi temer inzultovala rodinku, co sli s pidijezevcikem. Pan s nim tocil na voditku, takovej hezkej kolotoc retizkovej. Sem tez vybublala fest. Hovada.

hankah
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 17:03
- Nahlásit

Mathea
vypadá tak bezbranně, přejem brzké uzdravení

Mathea
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 17:07
- Nahlásit

Gerda
ty vado, tak to Maryji jako moc dekujem! Piskota si nechame na pozdeji, az budem mit trochu chut bastit, zatim nechce ani pit. A za balonkem se taky radsi este honit nebudem.
Ja sme hlavne rada, ze uz se uklidnila a chrupka. Prtka prtinava moje, este ze uz to mame za sebou.

Fifi
hele to ja si muzu u Martiny nejakou peknou deluzku klidne domluvit Jo, tesim se, az bude zas vesela. Jak ji este moc nefungaj secky svaly, tak lezi, spi, pak zvedne palici a ma chvilku drobet deformovanej ksichtik, nez se ji ty svaly porovnaj

Biluška
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 17:10
- Nahlásit

Mathea
tak doufam, ze nebude mit nejaky spychicka traumatko
No tak kdyby měla tak jí koupíš silikonovou kozu, dneska už prej dělaj docela povedený protézy

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 17:12
- Nahlásit

Gerda
a ty perly sem sama lovila, mamka mi ucpávala šnorchl, krůta!:
Bych ti ho taky mozna chvilkama jen tak pro prdel prizacpala..
Mathea
hele to ja si muzu u Martiny nejakou peknou deluzku klidne domluvit
Tak domluv, a priber me na tu flakotu, at to taky konecne vidim live!

Mathea
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 17:12
- Nahlásit

Biluška
to by ji teda desne sluselo

hankah
vypadá tak bezbranně
To ona je..uplne normalne, jen kdyz nekdo vohrozuje mamanka nebo tatanka, tak ze sebe dela zlou. Jo a teda este dyz ji nejakej jinej pes chce vzit aporticek, to je uplne nejhorsejsi
Dekujem za prani, operace provedena nadherne a dukladne, takze snad bude brzo fit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 17:14
- Nahlásit

Mathea
to víš, že bude dobrá a kolik jí je?

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 17:14
- Nahlásit

Mathea
tak zaroven s tim prisla o jednu bradafku,
Ty za to platis, Kremyl to dela zadara, sis mela rict driv.

Mathea
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 17:16
- Nahlásit

kejtlin
6 a pul.

Fifi
Kremyl to dela zadara
vole dyz ja se obavam, ze zrovna Doude by Kemylek nevzal jen tu bradafku, nebo uz si nepamatujes, jak se na ni tvarila tehda na ZPU1?

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 17:18
- Nahlásit

Mathea
Se ale jen tvarila, stacilo s Kremylem pred pouzitim zatrast a slo to.

brezen2008
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 17:39
- Nahlásit

mudr vše nej )))

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 17:47
- Nahlásit

Fifi
Bych ti ho taky mozna chvilkama jen tak pro prdel prizacpala..
taky seš pěkná krůta.

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 17:54
- Nahlásit

Gerda
taky seš pěkná krůta.
Ty meli dneska v Lidlu, "mlada kruta" zlevnena, mrazena.

Gerda
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 17:57
- Nahlásit

Fifi
mňam, dala bych si zase kuře na smetaně! Mňáááááám!

radkah
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 18:00
- Nahlásit

Gerda
-jedeme večer do hospody, ale vzhledem k vyhrocené situaci u nás doma-doga se poprala s prasetem...se zdržíme jen chvilku¨. Vše dopadlo dobře, prase mažu 3krát denně betadinem mastí

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 18:02
- Nahlásit

radkah
doga se poprala s prasetem...se zdržíme jen chvilku¨. Vše dopadlo dobře, prase mažu 3krát denně betadinem mastí

Jako.. todle cist na pejskarskym foru a neznat souvisloste.. to je hlaska dne. A doga prezila??

radkah
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 18:05
- Nahlásit

Fifi
Roman krapet nezvládl sitoaci a ráno v 6.30 dal psům i praseti tvrdé pečivo...potom odešel na toaletu no a mě vzbudil jateční řev pašíka, který se kutálel s dogou po garsonce. Ajda bez známek napadení Pišta-prase -tržná rána nad čumákem

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 18:15
- Nahlásit

radkahco to?oni se spolu servali?

radkah
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 18:20
- Nahlásit

nemethova5
no servali....prase od té doby na ajdu startuje, tak, pokud jsem doma, řeším místa ve smečce. když mě má prase za prdelí, tak na ajdu startuje...samoptný jsou asi v klidu, neboť jsme nezaznamenali ztráty na životech.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 18:24
- Nahlásit

jmenuje se Miška, vybral ji to vet podle sestricky ale pracovne ji rikam meresjevka

nemethova5
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 18:24
- Nahlásit

radkahty vogo,to bylo kvuli zradlu asi,no koukam,ze oni navzajem na sebe vrkaji,no to je asi jak hajan versus amin,jak nejsem doma,tak to naprosto spolu nejvetsi kamaradi,jak prijdu ja,tak jsem tam rusivy element!to se prehaneji,kdo je lepsi,tak to znam,dnes jsem je oba dva vykopla z pokojika,zase na sebe delali xsichty a jeli po sobe,tak jsem zarvala a ven!!!a mazali oba dva,clovek uz se ani v klidu nevyspi

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 18:36
- Nahlásit

lucYnka XIII
meresjevka
Miska Meresjevka Rychlonozka.

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 18:36 - Změnil/a: lucYnka XIII
- Nahlásit

Mathea koukam, ze mas taky marudka, tak drzim palecky at je fit

radkah
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 18:36
- Nahlásit

nemethova5
no jasně, zjistila jsem, že musím s prasetem jednat jako s novým psem. Je fakt, že je na žrádlo prase totálně ujetý, vlastně žere pořád, resp. neustále jezdí čumcem po zemi a chrochtá. Myslím, že když nejsem doma, je všechno v klidu...Pepka má respekt, Ajdě se vyhejbá.....za chvilku se stěhujeme, tak bude mít svoje soukromí a holky taky

lucYnka XIII
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 18:38
- Nahlásit

Fifi
Miska Meresjevka Rychlonozka Stokrle

Fifi
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 18:39
- Nahlásit

radkah
řeším místa ve smečce. když mě má prase za prdelí, tak na ajdu startuje..
Tak jako resit hyjerarchiji smecky s prasetem, to musi bejt mazec. To poridit cubkam, tak mam na den, dva poreseny krmeni Drzim palce, at se stehovani docka cunik ve zdravi.

<< 1 ... 4068 . 4069 . 4070 . 4071 . 4072 . 4073 . 4074 . 4075 . 4076 . 4077 . 4078 ... 8764 . 8765 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání