| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 15:35
- Nahlásit
kachna_
Taky bych potřebovala králíka. Jakéhokoliv malokrálíka, raději světlé barvy či strakáče. Pohlaví je jedno. Terapeutického . Ve zveráku kupovat nechci.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 15:36
- Nahlásit
kachna_
starý ještě ne, tam můžu bez strachu, že se m i vykoupou obě ovčandy a kao chodit beze strachu, ale nový je rozmrzlý, tam by to šlo, namočim, namydlim, pustím na obojku po vodě a když to přežije je dobrej
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 15:37
- Nahlásit
kachna_
o výstavě vím, jen jestli o někom nevíš ty.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 15:44
- Nahlásit
kejtlin
dyť tu bydlim půl roku .F Praze jooo, ale já jsem ani nepřecházela do místní ZO, tak fakt nevim, na ramlíka je pozdě.
|
BinLadin
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 16:48
- Nahlásit
BiluškaBinLadin
Otázkou je, jestli to dělá pro prachy, nebo jestli je psychicky mimo jako Šíblová. Ta to kdysi taky měla čistě pro peníze, ale teď si myslím, že je mimo a patřila by na uzavřené oddělení. Mailni mi když co jsi slyšel - libuse zavinač canisterapie.net
Mas mail.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 17:01
- Nahlásit
Biluška
Akce vetamix- orient
je objednáno, přijede to příští pátek.
jseš si vážně jistá????
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 17:53
- Nahlásit
Biluška
Takjestli to přijede, tak se pak domluvíme jaký bude další postup
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 19:03
- Nahlásit
zdar! uz ste doma siciiii? sem byla venku s peseem a vitr me malem vodfouk jako....kurvadoprdelefixnamolherdek ja uz chci to jaro! pardon, ale to uz jinak nejde. Du vyrabet haraci kalhotky
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 20:04
- Nahlásit
zrovna jsem doma a mám alobal na hlavě , aby mi ufoni nečetli myšlenky , ne u sousedky je kamarádka kadeřnicve a dělá jí a její dceři hlavu a mě to slibovala už asi před 2 měsíci, tak to vzala při jednoum, ale sousedům teče jen studená voda, tak si hlavu spláchnu radši doma
|
Triniti
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 21:51
- Nahlásit
Ať přídu dykolif, Davítková tu nigdy nejni
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 16 Bře 2010 22:30
- Nahlásit
miisha
vitr me malem vodfouk
musis si poridit kabat se spoustou kapes a ty naplnit kamenim
a retezama, bude sice chodit trochu shrbena, ale vitr te tak snadno
neodfoukne a pry se to da pouzit i k vychove psa
s tim nemam osobni zkusenosti, ja nosim po kapsach naradi, nozik, balonky,tvrdy chleba pro kone, betadinu,
masticky, seno, provazky, kousky el. ohradniku a jiny bordylek, spolehlive me to drzi nohama na zemi
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 00:51
- Nahlásit
Kocicka je u me doma, misto nohy mela 10cm hole kosti a strasne to smrdelo. "Nozku" uz ma amputovanou, jen nevi jak se postavit jak to ma zafacovane neudrzi stabilitu a narika. Vet rikal, ze podle stupne granulace tkane s tim byla venku tak 2 tydny, ze vubec nechape jak mohla prezit.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 05:53
- Nahlásit
lucYnka XIII
chudinka mala
pani, jste moc dobra duse, ze jste ji zachranila
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 06:09
- Nahlásit
fstávejte a dřete, co se zase flákáte?
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 06:37
- Nahlásit
Dobré ráno fšeeeeeeem,nemyslete si,že když nic nepíšu,že sem vobčas nekouknu.Píšete furt jak zběsilý,ale všimla jsem si,že tu chybí březen2008 a proto se ptám :
Kde je březen2008??????
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 06:42
- Nahlásit
Kde je březen2008??????
Jo tak pardon- teď jsem našla,že se naposled ozvala před 2 dny po sněhové bouři,ale stejnak píše nějak málo!!!
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 07:07
- Nahlásit
Ja dneska vubec nespala, cicule celou noc brecela, jsem ji chovala nebo mela vedle sebe v postilce. Jeste dam vetovi 2 hodky na vstavani, protoze vcerase kvuli nam pred jednou do postele urcite nedostal a volam mu o nejaky silnejsi leky od bolesti.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 08:16
- Nahlásit
Mam nadhernou chripku. Vyjebana zima.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 08:17
- Nahlásit
impact
souhlas, já ne chřipku, ale nachlazená jsem jak prase
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 08:20
- Nahlásit
caute decka!za hodku jedu kvuli nove robote,doufam,ze mi konecne to hlidani klapne,mela bych delat na PCO,tak mi drzte palce,budu to asi potrebovat,jinak nachcipana jsem taky desne.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 08:30
- Nahlásit
nemethova5
tak zlom vaz!!! Jdi se hodit do gala, vzpomen na lekce Bilusky,
vzhledem k pocasi asi LucYnky ubor nepripada v uvahu, ale snaz se! A dej pak vedet, a snaz se vypadat ZDRAVE, na ostrahu si nikdo chcipaka neveme
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 08:33
- Nahlásit
leyendadiky moc,jo hodim se do gala neboj,mam jen strasnou rymu,ale to mam z te roboty,je tam desna prasnost a zadny odsavace,ne budu vypadat nejmin pozitivne!
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 08:56
- Nahlásit
Neessi
čau,já žiju
psi jsou ok,elis už zas přibrala,už má 4 kg
já jenom mám problémy,takže jsem si našla 2 brigády ,takže ted budu chodit na noční,pak hned razím roznášet obálky,je to dobrý ty obálky že psi budou chodit se mnou
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 09:22
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN
HILFÉÉÉÉÉÉ, POTŘEBUJU POMOC NĚKOHO S LEPČEJŠÍ GERMÁNŠTINOU, NEŽ MÁM JÁÁÁÁÁ!!
lucYnka XIII
Kocicka je u me doma, misto nohy mela 10cm hole kosti a strasne to smrdelo. "Nozku" uz ma amputovanou, jen nevi jak se postavit jak to ma zafacovane neudrzi stabilitu a narika. Vet rikal, ze podle stupne granulace tkane s tim byla venku tak 2 tydny, ze vubec nechape jak mohla prezit.
NO TY VADO!!!!!!! Držím moc palce,!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 10:08
- Nahlásit
lucYnka XIII
šmarjá, nebohá mici angora!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 10:14
- Nahlásit
PetraK
HILFÉÉÉÉÉÉ,
co potrebujes? nevim jaka je tvoje germanstina, tudiz tezko posoudit, jsem-li lepcejsi
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 10:37 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
Jo a pro fyfyjovou - konečně po pěti letech máme na sídlu zas perdely, zrovínka jeden nesmrtelnej se přidal do naší skupiny a zničil nám labradorku.
PetraK
HILFÉÉÉÉÉÉ, POTŘEBUJU POMOC NĚKOHO S LEPČEJŠÍ GERMÁNŠTINOU, NEŽ MÁM JÁÁÁÁÁ!!
Proč si neřekneš janice? Ta je úplná germanoložka.....
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 10:40
- Nahlásit
baaaaaaaaaaaaaaaf zdravim vas vsechny ..
stratila se mi liska nevideli ste ji
|
Neessi
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 11:19
- Nahlásit
brezen2008
já jenom mám problémy,takže jsem si našla 2 brigády
Hlavně,že žiješ! Potřebuješ pomoc?
|
brezen2008
Člen |