| Autor |
Zpráva |
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 22:27
- Nahlásit
leyenda
kocku taky nechci, uz ted mamvdalsi dve ktere brzo pribudou a to pristi tyden uz chcem kastrovat venkovky a nechtela jsem zadne depozitky brat
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 22:37
- Nahlásit
lucYnka XIII
ja taky nechci zadny kocky brat, ale neumim jim to vysvetlit,
se tu proste usadi, vyklopi mi na seno kotata a je to, pristehovala
jsem se s jedinou kastrovanou kockou a uz jich mam doma 3 a venku 5, brzo bude sesta nebo ctvrta (podle toho jak probehne socializace), beru si kraaasne sedive kotatko
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 22:40
- Nahlásit
Mathea
to bych ja musela este tahat kacera
a co ste to tuhle měla v tý hospodě tentkrát??? to nebyl kačer?
Twe a ze to neni zadny macko,
no ale hlavně neni žádný béčko. Právě proto, že je to rotik, mělo to bejt něco stylovýho, dyš šla do společnosti.
leyenda
sem si to myslela, pocitam, ze budete v euforyji az do leta, ze jo
bezpochyby ano a je to úža pocit. ale možná budu aji v rauši mnohem dýl. Jak jsem si teď ověřila, chtěli by být na turné tak dva a půl roku. Není to tak dlouho co začli, takže.................... Evropa neni tak velká, abychom nedojeli a navíc třeba přidaj znovu v ČR. Usilovně na tom pracuju
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 22:41
- Nahlásit
leyenda
, beru si kraaasne sedive kotatko
chjo, taky bych chtěla kočičku. Ale mám Kostižera a Brtnik je hodně kočičí alergik, takže to by asi neklaplo ze dvou stran
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 22:42
- Nahlásit
PetraK
tak dobrou noc
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 22:44
- Nahlásit
leyenda
jo- o . Dobrou bez kobrou
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 23:40
- Nahlásit
Davídková Renata
včera jsem byla na veterině s čivavákem a krysaříkem na zubním kameni, byla jsem objednaný na 20hod a šla na řadu ve 22hod, přijela jsem před půl dvanáctou.
ale udělal mi radost, říkal že jak čivavák tak krysařík-kardiak jsou na poslech perfektní.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 23:54
- Nahlásit
Zhasnout a chrnět! A ruce na peřinu! To źas bude ráno keců, jak se vám nechce vstávat a dřít!
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Bře 2010 23:59
- Nahlásit
Gerda
nemužu chrnět o půlnoci beru prášek na pásovce.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 06:47
- Nahlásit
Děte dřít, uš je ráno.
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 07:37
- Nahlásit
Biluška
Ahoj všem, Biluš jdu pro radu - Béďa vytrvale strajdí ty červíky (nevim co to je, tak 1,5mm široký a 1,5 cm dlouhý, růžový, fuj) a živý. Neměli by po odčervení zdechnout? Já to nikdy u psů neměla, tak moc nevim. V sobotu dostane druhej prášek, jak dlouho to tak trvá, než je ze sebe dostane? Nejsou to obalený hovňousy červama, ale na každý šišce jich najdu tak do 10 kousků, ale nepitvam to jestli jsou i uvnitř. Jinak je zlato, jen noční louže zatim přetrvává, prostě vstává podstatně dřív než my . Jo a ještě jednu věc vymyslel - socializuje se přes okno. Normoš leze po parapetu zevnitř jako kočka, pak si sedne a pozoruje (jsme na hlavní, takže auta, tramvaje, lidi a tak). A pak většinou spadne za postel, to slejzání ještě nemá tak pořešený Ale má to jednu nevýhodu - nemůžu větrat.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 08:18
- Nahlásit
Atika
ahoooj koukam mas veselo tak to ja asi taky prihodim popis ja ted psala na ovcaku zazitky je to uzasny zvire ikdyz jak domacni mam triskomys veverkovou z lisky co se hovinek tyce nekteri z tehle cerviku vyjdou ven a zivi pak umrou to je jen vypudi ven ,ale nejsem vet takze to jen ze zkusenosti co vim videla sem ale co to za druh atd nevim .Jinak mi bez cerviku oba
a ted zkopcim ten popis zazitku s liskou chaa
larysekpitbul: Gogin007:u me je rusno od ty doby co mam lisku.
to je triskomys,a jeste k tomu se neda zastavit hihi ,neb tak nak se naucil pocem liska, ale ten zbytek jako dost nebo stuj kdyz ho chytne amok to je neco a jeste po ceste strhava zaclony a mysli si jaka to neni sranda ma ztoho ohromnou radost ve finale vzdy zkonci v kresle dela tam sudy nebo vrtule bo co to je a u toho jeste stiha kousat do kresla pak vylitne skoci mi do ksichtiku vlitpne hubana no zlaticko joo a kdyz nadavam tak jako donese uplatek vcera mi prinesl kost co ulovil toho ani mi psi neztihaj ani flly a to je co rict,kdyby ho chteli chytit ,maj smulu ty voe to je trista z mista a to i se zaclonou za letu, ten ukradne i polstar pod hlavou pomalu ze si toho ani clovek nevsimne v ty rychlosti a to tu jeste lita stema hovezima kostma a to je fakt komicky to je vetsi nez on to ho teda zpomaluje no prihod je vic ale necham na priste kdyby nahodou se uklidnil at vas mam cim pobavit uz tu zas krade nakej casopis
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 08:25
- Nahlásit
čau kreténi,hlavně aleksááá bo je jaroooooooooooo
alexa
hele k těm kastracím a útulkům..mám stejnej názor jako ty,holt volba menčího zla,ale já psala svýmu psoj..sem se asik unáhlila bo se považuju za normálního majitele co jí f poho vohlídá..at to nějkakej šmejt skusí jí otěhotnět ,by si to napřet mušel vyřídit se mnou a nakretj mě jako alfu a to ti řikám,že by couf i Ryntyntyn
lucYnka XIII
dej si na to vodu a bud ráda,že ta mrcha
má jen 3 nohy..si přectaf jak by to dopadlo dyby byla komplet
kejtlin
byla jsem objednaný na 20hod a šla na řadu ve 22hod, přijela
miluju vobjednáfky na čas
a nepište,je jaroooo du vlát do přírody!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 09:00
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRAMM ŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN!!!!
Gerda
To źas bude ráno keců, jak se vám nechce vstávat a dřít!
nesnášim tydlety prorocký řeči, který se naplněj. Spala jsem jen 4,5 hodinyyyyyy
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 09:24
- Nahlásit
drzte mi palce 13:30 delam testy v autoskole
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 09:31
- Nahlásit
lucYnka XIII
jedu sice na coursing, ale budu na tebe myslet.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 09:35
- Nahlásit
lucYnka XIII
Když tě nesežrala kočka, nesežere Tě ani zkoušející. To zmákneš naprotosto v pohdě, nejsi debil.
Ale držet pochopitelně budu.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 10:03 - Změnil/a: mac1
- Nahlásit
lucYnka XIII
drzte mi palce 13:30 delam testy v autoskole to zmákneš, a když ne, tak po druhé jo, a když ne , tak po třetí ano , a když ne ......jednou jo.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 10:05
- Nahlásit
PetraK
To zmákneš naprotosto v pohdě, nejsi debil. To snad naznačuješ, že kdo neudělá řidičák na poprvé, TAK JE DEBIL ??!!!
|
inu
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 10:05
- Nahlásit
lucYnka XIII
Držíme, já huž je mám naštěstí pár měsíců za sebou
|
inu
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 10:06
- Nahlásit
mac1
kdo neudělá řidičák na poprvé, TAK JE DEBIL ??!!!
v tom případě je debil půlka naší rodiny
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 10:07
- Nahlásit
lucYnka XIII taky drzim i s andulkama D tak to urco udelas a se smeckou samozdrejme
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 10:08
- Nahlásit
mac1
že kdo neudělá řidičák na poprvé, TAK JE DEBIL ??!!!
jááááááááááááááu asi dostanu přes držku!!
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 10:08
- Nahlásit
inu
, u nás je to podobně
|
inu
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 10:09
- Nahlásit
mac1
já to sice udělala napoprvý, ale jen proto, že sem měla těžce benevolentního komisaře, kdybych šla na jinej termín, tak skončím jak u Chlumce
A beztak neumím řídit
Takže.. su debil nebo nésu?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 10:16
- Nahlásit
inu
Takže.. su debil nebo nésu
ste odvážná se takhle ptát. Co kdyby vám někdo vodpověděl?? A podle pravdy??,
|
inu
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 10:20
- Nahlásit
PetraK
Co kdyby vám někdo vodpověděl?? A podle pravdy??,
dyž nescu slyšet vodpověď, tak se neptám.. to je snad jasný, néééééé?
A podle pravdy??,
lepčí než dyby si to vylhal
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 10:29 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
krásný jarní den zima už je v prdeli!!!!!!!!!!!!!!
huž mám připravenou šunčičku a odpoledne jdeme s Baruškou na první letošní stopičku, jsem zvědavá jak dopadne
lucYnka XIII
hele s tou rukou ti může poradit PetraK jak tudle měla tu kost v ruce gdyž neuměle pitvala ňákou slepici
a řidičák zmákneš a gdyž né napoprvý tak už ti to tu psali počet zkoušek snad není omezen???? a zkouška je od slova zkoušti , ale to už je taky známý ne?
A zde motto na dnešní den:
|
inu
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 10:31
- Nahlásit
Alexa
počet zkoušek snad není omezen?
není, ale musíš to udělat do půlroka od první zkoušky, jinak musíš absolvovat celou autoškolu znova.
To nepíšu pro strašení, neznám osobně nikoho, kdo by to dělal víc jak třikrát.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 10:36
- Nahlásit
Alexa
hele s tou rukou ti může poradit PetraK jak tudle měla tu kost v ruce gdyž neuměle pitvala ňákou slepici
proč maj některý lidi sloní pamět hergot?
a moták nema chybůůůůůůůůů
|