| Autor |
Zpráva |
Lola1
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 10:43
- Nahlásit
lucYnka XIII
palce držíme taky.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 11:22
- Nahlásit
inu
já to udělala až na podruhé ...jsem debil....za týden jsem si koupila auto a za 3 týdny jela do Dortmundu ...jsem debil ....jezdím již několik let ročně cca 30.000 -35.000 km, zatím bez zaviněné nehody ....jsem debil ?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 11:29
- Nahlásit
mac1
já to udělala až na podruhé ...jsem debil....za týden jsem si koupila auto a za 3 týdny jela do Dortmundu ...jsem debil ....jezdím již několik let ročně cca 30.000 -35.000 km, zatím bez zaviněné nehody ....jsem debil ?
ne debil jsem já, která to udělala napoprvý a neřídim, páč se bojijm, že někoho zabiju
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 11:34
- Nahlásit
mac1
já to udělala až na podruhé
Já taky. Za měsíc jsem jela do Přerova. Dodnes se o tom vyprávějí zkazky a horory. Myslim, že Inu chtěla jen povzbudit Lucynkuněcopřesdeset
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 11:44
- Nahlásit
inu
tak skončím jak u Chlumce
Cooo jakooo?! My si tu nezijem blbje
JAROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Douda ma po kontrole, je uzasna, uz si brala na zahrade dudlika do tlamy v podobe hadru. V noci uz zacala pit, dneska uz i papa masiko a ne jen piskotky. Bruch este torchu boli, ale po kontrole si zlehka tapala po cesticce a byla spokojena. Obavam se, ze uz zejtra budu mit co delat, abych ji udrzela v klidu
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 11:54
- Nahlásit
čus žumpo, dneska se řeší řidičáky? To je to správné téma pro mě .
Tagže bacha, já ho udělala ekscelentně na poprvé Měsíc na to jsem zrušila první auto . Pak jsem asi tak deset let vůbec neřídila. Následovala koupě baráku, druhého auta, nepřetržitá čára bouraček a ťukanců, koupě třetího auta, již méně souvislá čára bouraček (se mi ostatní už naučili vyhýbat tak už tolik nebourám ) ... momentálně je na řadě koupě čtvrtého auta. Armáda prý dělá výprodej tanků, Mášenek se byl podívat, asi nějaký dostanu k narozeninám
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 12:29
- Nahlásit
Biluška
již méně souvislá čára bouraček
Ano, mohu potvrdit. Přežil jsem.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 12:45
- Nahlásit
Alexa
naposlet tě vyzývám aby si jednak šla do prdele s motama a dvanak mi OKAMŽITĚ LASKAVĚ odpověděla na emyla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 13:05
- Nahlásit
Ty vado, dneska je hic, že sem nemohla ani na terasu, už mám zánět spojivek. Zas to nemuseli s tim jarem přehánět tak hnet.....
Co se řidičáku týká - udělala sem napotřetí - poprvé sem přejela stopku, podrhué sem přejela stopku a vlítla do křižovatky, bo chtěli zahnout doleva a z toho mám stres, policajt na mě policajt křičel, že ho chci zabít, napotřetí sem uplatila policajta i instruktora a mám papíry Pak sem deset let neřídila, pak sem dělala kondiční jízdy v automatu, pak sem si pořídila tu starou fiestu, rozjezdila se, pak knedlika, už sem docela rozjěžděná, ale dálkový trasy nemusim a po dálnici se bojim. Nejsem dobrý řidič, ale na malé vzdálenosti se přepravim )) A taky nejsem trpělivý řidič, jednou sem e tak strašně vytočila, že sem zabouchla auto v křižovatce a šla pryč. Majitel si pak pro něj musel potupně dojít sám zpět. A taky jezdim pomalu a večer vůbec nic nevidim.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 13:06
- Nahlásit
davidkova renata
šla do prdele s motama
nebuj eště zejtra a možná v sobotu a dám pokoj
OKAMŽITĚ LASKAVĚ odpověděla na emyla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
splněno
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 13:13
- Nahlásit
Gerda
a večer vůbec nic nevidim to je normální, nebo Ty si snad myslíš, že někdo za tmy něco vidí ?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 13:21
- Nahlásit
mac1
to je normální
myslim jako na silnici....zatáčky víceméně tipuju, kudy můžou vést. Takže se na silnici moc neseru, jezdim tehdy, když normální lidi ještě nejezděj, ideálně jen o víkendu, v sobotu a v neděli ráno, ať nikomu neubírám nervovejch buněk.
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 13:37
- Nahlásit
doufam, ze LucYnce se zadari napoprve jako mne, ja udelala napoprve, mam hodne najezdeno, zadne nehody a jezdim rada, jinak s tim spatnym videnim za tmy to je nejaky specificky zensky problem, jsem cetle v nejake studyji,
mne ani tak nevadi tma, spis svetla kolemjedoucich, treba blbe odhadnu, jak daleko je za mnou to svitici auto, pri vrazovani se do dalnice je to nekdy trochu o stesti (tuktuktuk)
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 13:40
- Nahlásit
leyenda
mne ani tak nevadi tma, spis svetla kolemjedoucich
Mě taky. Světla protijedoucího auta mě úplně neskutečně oslňují (myslím normální potkávačky, ne když nějaký debžo zapomene vypnout dálkové), ve chvíli kdy se míjím s autem jedu prakticky poslepu. Nenávidím to. Když už musím jet někam potmě tak čekám co nejpozdějc a jedu třá o půlnoci, jenom aby těch protijedoucích už bylo co nejmíň.
Se zařazováním se do pruhu mám taky problém, v zrcátkách strašně blbě odhaduju kde je to druhé auto. Prý je to nějaká máloznámá optická vada. Kámoš ji má prokázanou a dostal na to spešl brýle. Je to něco o periferním vidění a odhadu vzdálenosti. Si asi taky budu muset zajít na oční
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 13:54
- Nahlásit
Biluška
je to nějaká máloznámá optická vada
ja to taky cetla, ze jsou brejle, co tomu odpomuzou, se prej daji i
normalne koupit, ale moc tomu neverim, ze pomuzou
ale jinak to mam tak stejny jako ty, sunu se po najezdovym pruhu, koukam do zrcadka, vidim jen svetlo, netusim kde, v danym okamziku zatnu zuby a zaradim se
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 14:03
- Nahlásit
nejhorší je, když jedeš na dálkových a musíš je zhasnout, protože proti tobě se objeví auto, v tu chvíli vidím fakt kulový, a prima jsou také světla protijedoucích aut, když prší :-/ ...a vůbec , protijedoucí auta by neměla jezdit
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 14:12
- Nahlásit
Biluška
Prý je to nějaká máloznámá optická vada
já tomu řikam, že sem mizernej řidič )))))) Mám to samozřejmě taky. A nejlepší sou jezdci, co na vás najížděj co nejblíž v domnění, že vás tím zrychlí. Takovým zasvítím vždy brzdovým pedálem. A jelikož to bývaj vesměs oktávkáříííí a bavorácííí, maji docela strach, aby si o knedlika nerozmlátili své krásné autíčko.
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 14:20
- Nahlásit
Gerda
A audinkáři. Dělam to taky a navíc dost seru chlapy, když si ve městě držim odstup od auta přede mnou, zatimco skoro všichni chlapi jezdí tomu před sebou nalepený na perdel a ty dva metry o který je zdržuju jim děsně vadí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 14:23
- Nahlásit
Atika
ty dva metry o který je zdržuju jim děsně vadí
přesně, stejně jako když na červenou nestojíš těsně za tím autem a nedojíždíš každý metr...Ty odstupy mi hodně vadí, protože v zácpě už nemáš žádnou možnost přeřadit se do jinýho pruhu, když jsou na sobě všichni nalepený. A běda jak jede sanitka, prostě nemaj žádnej prostor k uhnutí, takže sanitka sotjí a houká a nic. Pak taky ještě všechny seru tím, když na padesátce jedu padesát )))))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 14:28
- Nahlásit
Gerda
A nejlepší sou jezdci, co na vás najížděj co nejblíž v domnění, že vás tím zrychlí. Takovým zasvítím vždy brzdovým pedálem
Mě tohle dělala nedávno v Ostravě ženská! Je tam dvouproudovka, na ní osmdesátka. Valím si to tam stovkou, vedle mě v pravým pruhu auto a taky jede stovkou. Na mě se nalepila nějaká bloncka a začala na mě blikat a troubit ať jako uhnu. No já bych i ráda,ale jaksi jsem neměla kam když vedle mě jelo to modrý auto. Zrychlit jsem odmítla, víc jak stovkou prostě po městě nepojedu, navíc bylo mokro. Tak jsem začala lehounce zpomalovat, že mě jako předjede to auto v pravým a já se zařadím za něho ať madam může jet. Jenže madam jaksi nepochopila můj manévr, nalepila se mi do kufru a začala troubit jak vzteklá. Kráva. Jela fakt tak blízko, že jsem viděla i její řasenku Modrý auto furt vedle mě, takže jsem uhnout prostě nemohla. Kdybych neměla v kufru Lilátko tak jsem normálně šlápla po brzdách a nechala bych ji vymlátit By se nedoplatila čubka degenská - rozbitý auto, Biluše by si šla klidně na pár týdnů lehnout do špitálu (aspoň by nemusela furt dřít) a zabitý canisterapeutický pes...to by se dáma taky pěkně prohla. Ale zrovna Lilátko teda neobětuju
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 14:58
- Nahlásit
Biluška
Já sem v tomhle asi nějaká zacatá nebo co, ale mě to vadí nedodržování rychlosti ve městě. Samozřejmě že jestli tě zabije auto ve stovce nebo v osmdesátce, je asi jedno, přesto...já ti nevim, jezdit kilo po městě...tihle kufroví nalepovači jsou blázni, některý to dělaj i autoškolám, a to už mi přijde fakt na palici. Oni sami jistě vždy jezdili jako fitipaldi, nikdy v autoškole za kreténka nebyli. Mám furt na uatě nalepený i zetko, aby se mi rači lidi vyhejbali a moc se nelepili, ale vůbec, naopak mi dělaj hnusný myšky a tak. Jednou budu mít velký auto s kovovou radlicí a vyžehlim každou ochcávku, bavoráka a audinku, co potkam. Zatim, co pozoruju, tohle jsou nejčastější auta, co nestaví před přechodama. Ale je asi fakt, že to jsou celkově nejčastější auta...tzn jako když nejvíc pokousání bylo jezefčíkama z toho důvodu, že bylo jezefčíkůch nejvíce ))
|
inu
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 15:07
- Nahlásit
dyš to tady tak čtu, tak su ráda, že nejezdím... ale taky budu brzo debil, bo mě čeká traťůvka Brno-Liberec již příští týden
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 15:13
- Nahlásit
Gerda
.já ti nevim, jezdit kilo po městě...
Ono je to sice ve městě,ale mimo trasy chodců. Taková ta dálnice ve městě, se svodidlama na obou stranách. V normálním městě,tam kde je chodník vedle silnice bych takhle nikdy nejela. Na té městkodálnici jo, ale těch sto už mi přijde hodně na hraně.
Mám furt na uatě nalepený i zetko, aby se mi rači lidi vyhejbali a moc se nelepili, ale vůbec, naopak mi dělaj hnusný myšky a tak.
Říkali v radiju, že si tam lidi ty zetka lepit nemají, že právě spousta blbečků jim bude dělat naschvály
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 15:17
- Nahlásit
Biluška
Taková ta dálnice ve městě, se svodidlama na obou stranách.
jooo to co máme my přes barandofskej most třeba. Tak tam je taky vosumdesátka a já jezdim vosumdesát pět, ale jen vo víkendě, jinak to stojí tak, že jedeš mínus 4
Už sem si taky řikala, že si to zetko sundám, ale vyráběl mi ho kámoš, má hezkýho zajíčka na vobrásku...stejnak bych to už vzala i s lakem, rači na to chmatat nebudu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 15:23
- Nahlásit
Všech šest.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 15:24
- Nahlásit
Gerda Biluška
a k tomu co popisujete ještě blobuju blbečky, kteří mě nejlépe v nepřehledné zatáčce a podobně předjížděj a v zápětí na první křižovatce je dojedu a jedu za nima. To jsem se moc nasmála fčera gdyž mě jeden debil předjel protože sem si nechtěla ulomit kolo v díře o který vím a von tam zahučel moc mě to zlepčilo náladu
a už du stopovat
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 15:33
- Nahlásit
Alexa
kteří mě nejlépe v nepřehledné zatáčce a podobně předjížděj
hele těmhle já uhejbám co nejvíc ke straně, klidně zpomalim, necham je předjet, ať jedou a serou po cestě někoho jinýho. Jeden kamarád takhle zablokoval autem tupana v ochcáfce, co málem sejmul babu na přechodu, vytáhl ho z toho auta a na místě zproutkoval. Řikal tomu proutkování - šlehal je jakýmsi bičíkem nebo co to bylo ))) Pak nased a odjel. Tupanovi to asi prospělo víc než pokuta od cajta ))) Jo a taky eště dělám to, že nesnášim bejt ve skupině aut, i na dálnici to tak je, že jede skupina, pak volno, pak skupina, pak kamion, kamion se skupinou....vždy koukám, abych v žádný skupině ani poblíž kamionu nebyla. VOni se pak honěj, předháněj, do levýho v podstatě vůbec nelezu, nemám na to schopnostě ani auto.
|
Mathea
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 15:34
- Nahlásit
Mne se moc libej idijoti, co behem 5 km predjizdej jak prasata, plna cara, zatacka, secko jim je jedno. Predjedou nakladaky, osobaky, mne, a nasledne zacnou vsechny, kery predjeli, brzdit, pac odbocujou na krizovace vlevo a v protismeru jede snura nakladaku. Takovy me faakt dojimaj
|
inu
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 15:38
- Nahlásit
Mathea
mě zase dojímaj lidi, co se musí za každou cenu někam narvat, aby pak stejně stáli jak trupky, protože kolona je holt kolona
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 15:43
- Nahlásit
testy maaaaaaaaaaaam na 100% jsem sprt
jeste zitra jizdy a konstrukci to az tak hladce asi nepujde, zvlast kdyz s tou porafanou rukou nemuzu poradne chytit volant, ale vyzkousime a uvidime
|