| Autor |
Zpráva |
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 13:58 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit
Fifi
bude se vzpominat na pani zimu s kroupou u oka
no něco takovýho mě napadlo fčera poté co mi několikrát přešli stopu tři debilové, který courali po poli asik se nudili a poté chlap s čoklem, kterej (ten čokl) neustále lítal k nám a zpátky, tak jsem si řikala essi nebylo lepčí gdyž byli fšici zalezlí
p.s. hned mě to přešlo
lucYnka XIII
peněz je škoda, ale příště to huž zvládneš, musíš líp koukat na signály od instruktora
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 13:59
- Nahlásit
Fifi
Jen dockej casu, az se tu zacne nadavat na mouchy, komary, klistata, kloše, PAVOUKY atd.. A bude se vzpominat na pani zimu s kroupou u oka.
Lítá mi tu VOSA !! Už včil si říkám jak bylo krásně když tihle otravové nelítali
Ja myslela, ze ta panika uz ho presla. To potom jo..
ne je to pořád stejné. Akorát záda jakž takž zvládne, protože to maskuju za hlazení a sem tam rychle něco šmiknu nůžkama. Boky, hlava, nohy jsou pořád ostře chráněné území. No a kolem pinďoura a na břichu - na to můžu zapomenout pokud ho nedám do narkozy. Tam se prostě nekoupe, nečeše, nestříhá.
Nad nějakou formou střihu vůbec neuvažuju, beru to prostě co nejvíc nakrátko všude kam se dostanu, ať to vydrží co nejdýl.
Největší peklo je kolem očí a tlamy - jednak mu musím sundat náhubek, za druhé sebou děsně mele takže mám docela strach, že mu vypíchnu oko
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 14:02
- Nahlásit
Fifi
az se tu zacne nadavat na mouchy, komary, klistata, kloše, PAVOUKY atd
nebudte citlivky to patri k zivotu...
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 14:07
- Nahlásit
Biluška
No a kolem pinďoura a na břichu - na to můžu zapomenout pokud ho nedám do narkozy.
Ty vole, co tomu psovi kdo moh provest, ze se tak strasne boji? A to smikas jen nuzkama? nebo vemes strojek a udelas bzzzzzzzzz? - v jeho pripade by to asi bylo mensi zlo. Znam pripady Vk, co se museli fakt natvrdo uspat a pak prohrabat, oddredovat, vycesat, sjet strojkem, jinak by zabijeli.
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 14:20
- Nahlásit
Tak jaro za dveřma )))konečně.. . Odjíždím ke koním, psy jsem svěřila Romanovi, tak se těšej na anarchii a prase matce, anarchii má v krvi. Zjistila jsem, že jednou za čas je úleva odjet bez fauny, i když k dalším zvířatům. Dneska mě napadlo, jestli není už načase dát nějaký antiblešáky?? Nerada bych zase prošvihla termín a potom odblešovala i kočky a potkany.Tak se mějte hezky, užívejte sluníčka a Davídková-doufám, že se ještě setkáme před stěhováním. Příští víkend se ozvem na nějaký to venčení-pokud romanovi nehrábne z peněz. /dneska mu dali kontokorent a on utrácí jak vožralej námořník, páč si myslí, že sou ty prachy jeho..../
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 14:20
- Nahlásit
Biluška
mařena česání miluje, totálně, když vytáhneš kartáč, zeptáš se, jestli - Bude kartáč? - tak se začne kroutit, pištět a nastavovat ))
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 14:25
- Nahlásit
Fifi
nebo vemes strojek a udelas bzzzzzzzzz?
To jsme zkusili jednou, se psem to švihlo. Regulérně. Si myslím, že prodělal nějaký infarkt, nebo něco. Od té doby jsem nenašla odvahu to zkusit znova. Uteče i od vysavače, robota, čehokoliv co vrčí podobně. Takže stříhám nůžkama. Mám na to jedny, co jsou takové hodně volné, takže spíš žužlají, ale zase nejsou skoro slyšet. Když jsem vzala nové, co dělali výrazné "šmik" tak měl mnohem větší strach. Tak radši žužlám.
Z čeho ten hrozný strach má to ti klidně povím - chybí mu několik bradavek
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 14:29
- Nahlásit
radkah
anarchii má v krvi
matka nebo prase???
Příští víkend se ozvem na nějaký to venčení
možná pojedem do jílovýho k alekse,romča si to tzam voblíbil taky by se tam moch resuscitovat krapet
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 14:33
- Nahlásit
davidkova renata
no tak to bychom se stavili.... Matka je zakladatelka punku v čechách, ale anarchii jí z hlavy dostal zaměstnavatel...prase je anarchista a rozhodlo se, že "v tom" zůstane. Romana vezmem na cvičák, ale dyby vám cpal tisícovky, tak musíme domů,....
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 14:33
- Nahlásit
davidkova renatacus pani,smlouva podepsana,hadry nafasovany,tak v pondeli uz jedu makat!uz se tesim,bude to velice zajimave!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 14:34
- Nahlásit
radkah
Romana vezmem na cvičák, ale dyby vám cpal tisícovky, tak musíme domů,....
Přijedu taky a budu Romana bránit
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 14:34
- Nahlásit
Biluška
Z čeho ten hrozný strach má to ti klidně povím - chybí mu několik bradavek
tak to je sila Tak pekny zuzlani preju.
Jen tak na okraj OT, deda kdysi mel radost, ze nasel psovi kliste.. a veliky (rad je pak v papiru upaloval a mel prupovidku "Horis, horis, Jene Hnuse, at neshori nase duse" )..tocil a tocil, pes jancil - byl to cecik. Ale nevytocil mu ho. Vono je to k podiveni, ale nekdo z pakovikuni ani nevi, ze ceciky nema jen fena, ale i pes. Co dodavat.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 14:36
- Nahlásit
čau,asi sem těhotná,dneska mám žravou nemoc ))
a plácám všechno do hromady,játra se šlehačkou,rýži,rybí pomazánku s vokurkama,polárkáč s limonádou.... prostě děsný to je dneska
zítra budu hlídat zas malého špice - džeka,to bude tady radosti )
|
miisha
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 14:38
- Nahlásit
Fifi
tocil a tocil, pes jancil - byl to cecik.
to zkusim doma na chlapovi - "drz! mas tam kliste jak krava!"
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 14:49
- Nahlásit
ty paraolimpici jsou - smekám
voni nema ruku a běžkujou,nemaj nohy a voni běžkujou...bomba )))
smekám před nima
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 14:57
- Nahlásit
davidkova renata
hele polituj mě!!!!!!! vedle byl sousedům pořízen rýžbejk...fena:madroblém bé f tom,že voni nejsou štonc vychovat ani 3nohou artritickou čivavu
Pani, to vás teda upřímně lituju. Až se naplno projeví ta úžasná rdžbečí povaha, kterou tisíckrát zhoršej jejich výchovou, tak potěš koště.
...okamžitě sem jim dala číslo na waldu
To ste udělala dobře,ale doufám, že si Walda nebude plácat játra zbytečně. Mám se štěnětem ridžbeka s pánečkama na zabití zkušenost, viz náš podzimní kurz, kdy jsem podle nich štěně akorát stresovala a navíc jsem
hrubá na svýho psa, kterej cvičí, protože se mě bojí.
az se tu zacne nadavat na mouchy, komary, klistata, kloše, PAVOUKY atd
Pror jsem si pořídila masožravou kytku. Takovou tu trubku a předevčírem už zblajzla velkou masařku a teď jí tráví
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 15:14
- Nahlásit
Baico
jsem hrubá na svýho psa, kterej cvičí, protože se mě bojí.
šak maj pravdu, sem ho viděla, se tě tak bojí, že je strachy chudák celej bílej jak stěna!
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 15:32
- Nahlásit
Biluška
Mám na to jedny, co jsou takové hodně volné
tak natři panáčka depilačním krémem, ne?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 15:34
- Nahlásit
Gerda
hele tak jsem speciálně kvůli tobě vyhodila obě překážky jseš ráda????? Tadyk jsou propozice:
http://cvicakjilove.blog.cz/1003/o-jilovsky-dukat- 2010
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 15:46
- Nahlásit
Mám hotovou čtvrtinu psa a máme toho oba plné zuby. Pro dnešek stačí
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 15:56
- Nahlásit
Alexa
jupíííí! Ty jsi tak hodná! Eště si mohla vyhodit houpačku ))) Ale tu začnem trénovat. Tak to se musíme začít připravovat, ať ti neuděláme vostudu DOufám, že ennieska s tim australákem půjde do jiné kategorie, sou ňáký moc šikovný!
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 15:59
- Nahlásit
Gerda
chudák celej bílej jak stěna
Bajkonůr je tedy původem vlkošed?
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 16:09
- Nahlásit
kachna_
essi von nebyl jako miminko ouplně černej a stresem z Bajkonůrky právě zbělal
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 16:09
- Nahlásit
Alexa
škoda že to tak brzo,dasty by šel i když na to nemám mozek
ted cvičím elišku,když né dastyho
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 16:12
- Nahlásit
kachna_
Alexa
essi von nebyl jako miminko ouplně černej
jooo tak na to musí votpovědět Bajkonurka...
brezen2008
škoda že to tak brzo,dasty by šel
dyť dasty to umí úplně parádně, pojď taky!
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 16:20
- Nahlásit
Biluška
tak jo......sme domlůuvený...prostě kluk potřebuje dozor, jinak je neškodnej
|
radkah
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 16:22
- Nahlásit
Gerda
dáme ještě PUMPU před vodstěhováním?
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 16:24
- Nahlásit
Gerda
což vo to....
heled,ten tart to jsou cviky jako na té ZZO nebo ZOP?
nebo se tyhle cviky dělaj jinak?
kdyžtak mě pošlete někam,bo já tohle nevím...
a ještě jeden dotaz,musí ten pes bejt celou dobu zticha?
vím že bude řvát,jako se klepat jak vosika
Alexa
vadí to nějak?
nechci ze sebe udělat vola a vám tam zbytečně překážet...
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 16:27
- Nahlásit
Gerda
Alexa
a ostatni ucastnici
se na vas nemuzu prijet podivat, myslela jsem, ze v ty dobe budou prazdniny, ale houby, jsou prvnich 14dni v dubnu, jeste jsem si libovala, ze zabiju 2 mouchy 1 ranou, mama ma 22. narozeniny
brezen2008
[i]asi sem těhotná[
gratuluju, hodne stesti, penez a pevny nervy
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 19 Bře 2010 16:32
- Nahlásit
leyenda
nejsem ,nikdy
|